Johanna Tukiainen Vol. 272

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 272

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,100 total)
 • Author
  Posts
 • #291959 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 272 alkaa tästä.

  Mode

  #291967 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Oho! 🍾🥂

  #291971 Ilmoita asiaton viesti
  Herjaava IP-osoite
  Participant

  Se!

  #291972 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Kolmoinen😁?

  #291973 Ilmoita asiaton viesti
  HARHA vain
  Participant
  #291974 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  … hänellä oli lääkkeitä ja se oli yhden apteekkifarssin yhteydessä. Silloin hän haki repsulla Rivatril-nimistä bentsoa ja jokin toinen lääke siinä samassa, mutta sitä en muista mikä se oli. (Herne)

  Mikäs tämä apteekkifarssi olikaan?

  #291975 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelun neiti.
  Participant

  Taas pakeni veri päästäNI, kun luin lehtijutun Lakimies Teemun laittaman linkin takaa. (edellisen vollin lopussa) Kiitos Teemu!!

  En voi käsittää miten Nordean ex pääjohtaja on viemässä Glamuurisen pesueensa tuonne hedvekin esikartanoon asumaan! Tunkille alue on just passeli, mutta että pieni Ile viedään tuonne kasvamaan ja kehittymään? Mitä hittoa siellä päässä oikein liikkuu. Minä en tuon asumaseudun läpi ajaisi edes autolla. Pelkästään ohiajaessa lähtee vauhdissa auton alta kumit ja vanteet. Hyvin sä vedät, Marja.

  Ainoa asia mikä voi selittää tuon peliliikkeen on raha. Raha eli sen puute. On ollut pakkotilanne vuokrata iso asunto, mutta rahat ei riitä parempaan. Onko siis tulossa oikeuskäsittely huoltajuudesta ja ekonimimamma laskelmoi, että oikeudessa näyttää hyvältä iso asunto, 4h+k. Että se muka vakuuttaa oikeuslaitokselle hänen olevan sopiva Ilen huoltajaksi. Lapselle on hankittu tilaa kasvaa ja touhuta. On mielenkiintoista seurata miten tässä käy. Ex pankinjohtaja on tottunut rakentelemaan julkisivuja suojellakseen hullua esikoista. Sitten taas mennään porukalla oikeuteen voittamaan ja virnistelemään.

   

   

  #291976 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Sollentunan Tingsvägen 36 -asunto on siis kohtalaisen suuri: 4 huonetta + keittiö. Pinta-alaa yhteensä 89 m². Julkisten vakoilusivustojen mukaan asunnon asukasluetteloon on merkitty Markku ja Marja Tukiainen sekä Bonzo-mopsi.

  Näin ollen eräs seurattava asia on, ilmestyykö Glamourtähtemme samaan luetteloon? Vai roikotetaanko hänen virallista osoitettaan Solnan Törnbackenilla jostain syystä, vaikka ko. asunnosta on luovuttu jo menneen kesän aikana eli pari, kolme kuukautta sitten. .

  #291977 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelun neiti.
  Participant

  Uudelle Murattilalle on hyvä paikanvalinta siksi kun naapurikorttelissa on poliisi, oikeustalo, vankila ja muistisairaan hoivakoti. Eikä saa unohtaa Scandic- hotellia :D-

  #291978 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Eiköhän ILE ole jo sijoitettuna johonkin sijaisperheeseen ja mammelin nykyinen asunto on tarkoitettu myös isovauvan oleiluun. Viimeisten tietojen mukaan ähä saa valvotusti tavata rakkauden hedelmäänsä ja myös tapaamisoikeus on isovanhemmilla ja lapsen isällä.
  Turhimo saa nyt pukea elävää nukkeaan vaan silloin kun on tapaaminen ja eipä taida enää kuvia lapsesta someen tippua muuta kun takaapäin otettuja. Näkihän sen jo niillä muka 1vuotispäivilläkin, että ei ollut herkuista notkuvaa pöytää, ei ilmapalloja, eikä mitään mikä olisi viitannut suureen juhlaan. ILEparka heppoisissa nailonhörssöissä liian suuri kruunu päässään köytettynä jollain narulla ja leluna kännykkä kädessä, ei näkynyt lahjavuoria oikeista lahjoista ja kava kakustakin kopioitu netistä.
  Näin se ähä on hoitanut leiviskänsä, nyt odottaa suomessa käräjät ja lisää velkaa ulosottoon.
  Ei isommin kannattaisi enää somessa keulia kun on elänyt ja elää kun pellossa, ei taida enää homeinen kurtturuusukaan käydä kaupaksi.
  Ainoa olio joka lokkia vielä rahoittaa on yhteiskunta ja kastemato. Se on jämpti niin.

  #291979 Ilmoita asiaton viesti

  Flamingo, se poliisipahoinpitelyjuttu oli tossa edellisessä vollissa Vol. 271, sivu 60, just ennen kun uusi volli avattiin 😉 Kaivelin siitä vielä vähän lisää juttua.

  Seiska 31.03.2010

  Johanna Tukiainen avautuu tuoreessa blogitekstissään pahoinpitelytapauksesta, joka sattui hänen mukaansa viime viikolla Tukholmassa. ”Haluaisin kertoa kamalasta tapauksesta, joka sattui täällä Tukholmassa. Ruotsalaiset poliisit pahoinpitelivät minut. Sen tekivät kurdi- ja turkkilainen poliisi Tukholman keskustassa, jotka Golden Hits nimisen paikan portsari soitti paikalle. Portsarilla ei ollut mitään syytä soittaa poliiseja paikalle…” Tukiaisen mukaan hänen iltansa päättyi putkaan, jossa hän joutui olemaan yötä. ”Poliisit heitettivät minut alasti putkaan, jossa oli selvästi rasismia (ruotsalaisilta suomalaista kohtaan) sekä nöyryytystä ja alentamista!” Tukiainen kertoo, että hänen polvensa olivat verinaarmuilla ja mustelmissa poliisien käsittelyn jälkeen.

  Johanna väitti myös, että poliisi olisi kirjoittanut hänen ihoonsa dooset daram

  #291980 Ilmoita asiaton viesti
  miettinen
  Participant

  Tuli semmoinen ajatus, että…
  Tuon uuden asunnon hankintaprosessi oli varmaan laitettu vireille jo jonkin aikaa sitten. Varmaan Jasminakin oli elossa silloin vielä.
  Kun noin iso asunto hankittiin, oliko Mammatuksun ajatus, että siinä asuu koko pesue: Hän itse ja pappa, kaksi muuta holhottavaa, eli Matami muksunsa kanssa ja Jasmina.
  Kukaan meistä ulkopuolisista ei varmaan tiedä asian oikeata laitaa.
  Jos suunnitelma olisi ollut tuollainen, niin tuliko Jasminan henkiseen kuormaan lisälastia siitä, että olisi pitänyt alkaa elämään jatkuvasti samassa huushollissa Matamin kanssa? Siitähän ei oikeasti olisi tullut mitään, vanhat tapahtumat kun muistaa.
  Saas nähdä, mistä Matami ilmaantuu, kun aikaa vähän kuluu. Somestahan se ei malta pois pysyä, vaikka mikä olisi. Jos muutaman päivän on hiljaa, niin sitten alkaa entinen rähinä ja ralli yön tunteina.

  #291981 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Miten saatoinkaan unohtaa Scandicin? Lisään sen karttaan heti. .

  #291982 Ilmoita asiaton viesti

  Ja vielä yksi juttu löytyi Voice.fi 31.03.2010

  Auts, mitkä ruhjeet, Johanna Tukiainen!

  ”Kohublondi Johanna Tukiainen joutui ruotsalaispoliisien pahoinpitelemäksi Tukholman-reissullaan. Kohublondi on julkaissut myös kuvia ruhjeisista jaloistaan.Johanna Tukiaisen mukaan hänet pahoinpiteli kaksi poliisia, jotka soitettiin paikalle Golden Hits -nimisen yökerhon omistajan toimesta. Poliisit heitettivät minut alasti putkaan, jossa oli selvästi rasismia (ruotsalaisilta suomalaista kohtaan) sekä nöyryytystä ja alentamista!, Tukiainen kirjoittaa Seiskan blogissaan.

  Kohublondin kirjoituksen mukaan häntä kohdeltiin perin oudosti. Tukiainen kertoo tehneensä rikosilmoituksen kyseisistä poliiseista. – Minua myös pyydettiin näyttämään rintani, sekä käteeni kirjoitettiin persian kielellä jotakin, ”Doset Daram” ja heidän omilla kirjaimillaan.

  #291983 Ilmoita asiaton viesti
  HARHA vain
  Participant

  Olisiko niin, että Marjan voimat loppui, antoi periksi lapsen kohdalla tai Lasu päätti hänen puolesta

  Johanna Tukiaisen lapsi huostaanotettu lopullisesti

  Anonyymi
  09.10.2021 22:06

  Ilmoita

  Johanna saa tavata lasta vain valvotusti. Lasta tapaavat myös mummi ja lapsen isä. Lapsen 1-vuotis synttärit vietettiin sukulaisen luona. Tämän takia ei lapsesta enää julkaista kasvokuvia, se on lastensuojelun määräys. Lapsi on nyt uudessa paremmassa kodissa.

   5

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,100 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 272’ is closed to new replies.