Johanna Tukiainen Vol. 279

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 279

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,492 total)
 • Author
  Posts
 • #303099 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 279 alkaa tästä.

  Mode

  #303100 Ilmoita asiaton viesti
  Tunkstunks
  Participant

  Pääsinkös mä olemaan eka.

  #303101 Ilmoita asiaton viesti
  Tunkstunks
  Participant

  Tossa edellisen ketjun lopun punatukkavertailukuvassa Tuksu kyllä vähän näyttää samalta hiusten väri ja asento ja ilme huomioonottaen. Mutta toki Michelellä on ne omat sirot kasvonpiirteet ja noin varmaan jos jokainen laittaisi peruukin tai värjäisi ja meikkaisi samalla tavalla, niin henkilön kuin henkilön saisi näyttämään samalla tavalla Anseliikilta.

  #303102 Ilmoita asiaton viesti

  ”I have called you by your name”

  Se kuule johtuu ihan siitä, että sun luojakaan ei tunnistanut sua naaman perusteella.

  #303103 Ilmoita asiaton viesti
  Solnan sultan
  Participant

  Mustan miehen käsi hanurissa kiinni … kyllä siinä kuvassa on kaikki kauneus kaukana. Vertaa itseään kuuluisuuksiin ja satuhahmoihin, muokkaa kuvansa tunnistamattomaksi, ihailee omaa kauneuttaan ja erinomaisuuttaan. Huoh.

  Eiköhän monet tuon ikäiset ( 1 v) ja sitä vanhemmat jammaa musiikin tahdissa. Voisi näyttää neuvolan tädin kirjallisen arvion ihmelapsesta ja kertoa toki muillekin vähemmän kehittyneille, mitä kaikkea ihmelapsi jo osaa. Osaako jo lukea, kirjottaa ja puhua sujuvasti?

  Jatkuva valehtelu on rumaa, varsinkin kun jatkaa sitä edelleen, vaikka väittää olevansa uudesti syntynyt kristitty 😇 Tsot, tsot 👆

  #303104 Ilmoita asiaton viesti
  Tunkstunks
  Participant

  Omanapa-ot, voipi ohittaa: Eihän se tuksu minusta erityisen ruma ole, ihan tavallinen tuonikäinen. Nuorena oli ihan naamasta nättikin. Nytpä tajusin, sitä nuoruuden naamaa voisin jopa kadehtiakin! Mutta kokonaisuutena, elämänkaari ja kaikki, niin ei kiitos. Ihan olen tyytyväinen tähän taviksen hamraaseen siwankassauteeni, on se oma Jefrey ja lapset ja talo ja pari autoa pihassa. Eläimiä ei olla hankittu, koska energia niihin ei riitä ja kivempi olla vapaa siitä vastuusta. Lapsissa oli ihan tarpeeksi, nyt ovat kivan isoja jo. Myönnän että välillä laiskottaa käydä suihkussa, siinä koen yhtäläisyyttä, mutta teen pienet pesut ja vaihdan alkkarit joka päivä. Tukka voi olla kampaamatta ja olen suttuisen näköinen, mutta puhtaudesta en tingi jos ihmisten ilmoille mennä pitää.

  Kun vain peseytyisi, meikkaisi siististi ja pesisi vaatteensa, niin siitä voisi lähteä liikkeelle. Varmasti vaikea totutella elämänrytmiin, herätä aamulla ja mennä töihin, olla siellä se 8 tuntia, kun siihen ei ole tottunut. Enkä minäkään ole keksinyt mitä työtä tuo voisi tehdä. Siivousta joku ehdotti, mutta ei se taida sujua, jos ei kotiaankaan siivoa. Itsekin joskus sitä työkseni tein, ja vaikka ei sitten aina kotona jaksanut siivota, niin kyllähän siihenkin hommaan joku perustaito olla pitää. Silmää mitä pitää pyyhkiä ja sen verran ammattiylpeyttä, ettei kehtaa jättää ihan tekemättä. Tuksunhan piti osallistua johonkin työkokeiluun kaupassa, muttei kyennyt, kun ei saanut herättyä. Kyllä se sillä tavalla menetetty tapaus on. Se yhdyskuntapalvelu ilmeisesti ainakin välillä sujui, joku sellainen viihdyttäminenhän sille ehkä korkeintaan jotenkuten sopisi, mutta siinäkinhän sillä oli vaikeuksia saapua töihin ajoissa. Onhan niitä ihmisiä muitakin, yleensä just alkoholisteja ja huumeidenkäyttäjiä, jotka on sitä koko työikänsä olleet, että ei ne voi mitään työtä tehdä. Se osa yhteiskuntaa pitää vain hyväksyä olemassaolevaksi. No nyt se on kauniin maan riesana toki, mutta ehkä sieltä joku vaihdokki joskus on tännekinpäin tullut.

  #303105 Ilmoita asiaton viesti
  Rinde
  Participant

  JTuk: ”Lisäksi hän tekee asioita, joista äitini sanoi että yleensä vasta 2-3v lapset tekevät, hän on hyvin kehittynyt ja onnellinen lapsi.”

  Mitähän kumman kaksi-kolmivuotiaan taitoja lapsella tosiaan on? Mamma tai joku muu opettanut potalle? Muuta?

  Tietysti steppaa kuin Shirley Temple ikään ja osaa poseerata peilin ja kameran edessä. Taitava kännyn käyttäjä. Hyräilee ellei suorastaan laula gospelia ja virsiä tai itse asiassa tekee omia laulubiisejä.

   

  #303106 Ilmoita asiaton viesti
  Sopulisko
  Participant

  Siis niin iso ero on yksi ja kolmivuotiaan kehittymisen välillä, että en ikinä usko tuota, mitä Tunkki kehui äitinsä kertoneen! TuostaKIN huomaa sen, että Tunkilla ei ole lapsista yleensäkään minkäänlaista tietoa. Esim. 1-vuotias tarttuu kummallakin kädellä yhtä hanakasti, myös vasemmalla, vaikka myöhemmin oliskin oikeakätinen. Mutta eihän Tursas sitä tietenkään tiedä. Tai no, nyt tietää… 😉

  #303107 Ilmoita asiaton viesti

  Minun tuntemaNI Tuksun ikäiset naiset ovat puolestaan näyttäneet paljon freesimmiltä ja nuoremmilta kuin Tuksu. Nuo huulet ovat, anteeksi vain, todella pahan näköiset. Eikö täytteiden poisto ole kuitenkin mahdollista, eihän tuo voi Tuksua itseäänkään miellyttää kun 28/4:n tulevia kuvia pitää myös retusoida niin raskaasti?? Jos Tuksua myös hävettää oma iho, sillekin on tehtävissä jotain.

  #303108 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  Minäni joudun nyt tunnustamaan että kun pääsin vihdoinkin äitini luokse Turkkuseen, niin minuani rupesi yhtäkkiä nukuttamaan, ja aina kun heräsin niin halusin meetvurstileivän. Siis minimissään 4 siivua metukkaa per fazerin leipä.

  #303109 Ilmoita asiaton viesti
  Tunkstunks
  Participant

  Joo, kyllähän tuo raskas ja kauan naamalla ollut meikki, epäsiisti pehko ja pukeutuminen tekee sen että näyttää vanhemmalta ja kummallisemmalta kuin ikäisensä muuten, mutta meinasin just sitä että perustuksu siellä meikin alla voisi vielä olla ihan ok tavis, vaikka nyt ne huulet on vinot ja tissit roikkuu, mutta sellaisia on jo tuossa iässä kohtalaisen monella. Rintsikoilla, suihkulla, kevyellä meikillä ja sen hemmetin pehkon poistamalla saisi näyttämään ihan tavalliselta. Moni on vielä ihan hyvännäköinen ja hot, mutta moni ihan sellainen tavallinen, kuten itsekin. Eikä sitä sen enempää tarvitsekaan. Eri asia sitten luulla itsestään liikoja. 😀

  #303110 Ilmoita asiaton viesti
  Tunkstunks
  Participant

  Mutta kateellisiahan me ollaan, jotka siistiytymistä ehdotetaan, onhan se mielipide nähty. 😀 Samapa silti.

  #303111 Ilmoita asiaton viesti
  Etänäätä
  Participant

  huulet on vinot ja tissit roikkuu, mutta sellaisia on jo tuossa iässä kohtalaisen monella. Rintsikoilla, suihkulla, kevyellä meikillä ja sen hemmetin pehkon poistamalla saisi näyttämään ihan tavalliselta. Moni on vielä ihan hyvännäköinen ja hot, mutta moni ihan sellainen tavallinen, kuten itsekin. (Tunkstunks)

  Kuules nyt tunkstunks. Tehdäänkö niin että sovitaan että kukaan ei ole sellainen tavallinen, niinkuin luulet?!

  #303112 Ilmoita asiaton viesti

  Etis, me kaikki ollaan barbeja mutta mä oon ainoa Korso barbi! * Jakelee kruunuja * 👑👑👑

  #303113 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  No ei ole huulet vinot, eikä pahemmin roiku tissitkään.

  Perskales, en olisi uskonut, että joku saa mut aamuyöllä tsekkaamaan paidan alle ja värisyttämään rintalihaksia, vetämään olkapäät taakse ja ryhdin suoraan. Miss märkä t-paita kisa, here I come.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,492 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 279’ is closed to new replies.