Johanna Tukiainen Vol. 286

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 286

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,472 total)
 • Author
  Posts
 • #313933 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 286 alkaa tästä.

  Mode

  #313934 Ilmoita asiaton viesti

  eka 🙂

  #313935 Ilmoita asiaton viesti
  daria
  Participant

  Mikä merkitys onko eka?  😂 Aivan kun lapset olisivat asialla… No joo, ei ole tarkoitus loukata, huvittaa vaan aikuisilta… anteeks tästäkin.

  #313936 Ilmoita asiaton viesti

  Daria, mä oon lapsellinen: aikuinen siwankassa joka jaksaa vielä vuosienkin jälkeen olla kiinnostunut alkoholisoituneesta yhästä 🙂 🙂 … Ei mulla siis oikeasti voi olla kaikki muumit laaksossa 🙂

   

  #313937 Ilmoita asiaton viesti
  daria
  Participant

  Marja T.ukevainen Norddea
  Kun osaat nauraa itsellesi, kertoo että oikeastaan olet hieno ihminen.  Rivit suoraksi ja jatketaan… 😂

  #313938 Ilmoita asiaton viesti
  Leonell
  Participant

  On tuolla Johannan fb-sivuilla privapuolella taas kouhotusta. Tai samaa kuin julkisenakin. On raamatunsanaa, on koronaa, on ylöstempaisua ja muutakin kouhottelua. Taitaapi suurin osa ainaki julkisesti näkyä, ja privapuolella ei sen kummempaa, joten en viiti tänne turhia moisia kopsata.
  Ainu hauskempi oli toi eilinen ruokapula juttu, että sitä ei esitetä olevan vaan sitä suunnitellaan. Kauppojen hyllyjen piti olla tyhjät jo kesällä 2020 vai oliko 2021? Enpä muista kummin se Johannan ennustuksessa oli, ja en jaksa sitä alkaa kaivella esiin.
  Sen muistan, että vessapaperi loppu ku moni luuli että korona tulee norona…ja halpislihahyllyt oli tyhjänä hetkellisesti, kunnes taas tuli sekä vessapaperia että lihataloustuotteita tarjolle.
  Mutta en nyt suurempaa shortagea ole ruoan suhteen vielä tähän mennessä havainnut kuin tuolloin hetkellisen hamstrausbuumin aikana?
  Niin ja ku oon syntinen kasvissyöjä (kun kasvissyöjät on Johannan mukaan myös noitien, pienitissisten ja perkeleitten kans samaa kastia – tästä Johanna muuten laitto jonku kuvanki, harmi ku en sitä saanu talteen silloin), niin ainut häiritsevä asia oli toi vessapaperi. Se oli ainut joka ois voinut haitata, mutta onneksi niitä suurperhepakkauksia tulee  ostettua 😀 niin niin ei tarvinnut hihaan pyyhkiä 😀

  #313939 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Joo, sitä amerikkalaisten uskis materiaalia näkyy olevan julkisella puolella, sitä mitä juuri verrattiin ihmemaa Ozin pelokkaaseen leijonaan vs. oikea jellona. Tunkin on pakko roikkua niissä piireissä, koska sinne kaikenmaailman hörhöt mahtuu ja huolitaan, mitä kahjompi sen parempi. En tiedä kommentoiko se edes noissa tai tykkäilee, kunhan tuntee kuuluvansa jonnekin ja että on ”ystäviä”.

  Näkyy julkiselle puolelle viim. julkaisu tulleen 4h sitten, eli kauniiden aikaa klo kahteen vähintään on ähä taas valvonut someharrastustensa parissa. Se aikamääre ainoastaan noissa possun uskis jne julkaisussa kiehtoo. Ihan suht tavallista että toisinaan yössä tulee vaikka 10 kpl jotain netistä kopsattua kuvaa tms., ne on yleensä sitä samaa, raamatun sitaatteja tai jotain ällöimeliä I belong to tsiisus juttuja. Merilaulut on tottakai erikseen, ja julkaisut joiden voi katsoa kertovan jotain, niinkun jossun jakamat narsku määritelmät jne. Silloin voi spekuloida, että possu on linnoittautuneena pulukomeroonsa turvaan, ja sen ulkopuolella vaanii ilkeä narsisti joka vaikka jankuttaa, että vie koirat ulos, tai että mene suihkuun.

  #313940 Ilmoita asiaton viesti

  Eikä edes WC-paperi loppunut Suomesta. Puutetta oli mm. Australiassa, missä maa on (WC-paperin) tuonnin varassa, mutta etupäässä syynä oli se, että ihmiset hamstrasivat liikaa paperia ilman järkevää syytä. USA:ssa esiintyi samanlaista hamstrausta, vaikka maa on omavarainen WC-paperin suhteen.

  Lähikaupoissakin (Lidl ja K-market) oli WC-paperia aina saatavilla. En nähnyt tyhjiä hyllyjä missään.

  Paksu väitti, että ”shortage” tulee olemaan jo viime vuonna.  Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Missään ja mistään ei esiintynyt puutetta. Nyt hän väittää, että asiaa muka suunnitellaan. Paksu antoi ohjeita, että ruokaa kannattaa varastoida kotiin. Klassinen ymmärsi asian ehkä väärin. Hän luuli, että ruokaa kannattaa varastaa kotiin. Montako kertaa arvelette Paksun käyneen lähimarketissa (esim. ICA) ruokaostoksilla? Monestiko hän on laittanut ruokaa perheelleen? Hän on kertomansa mukaan hyvä kokki. ”Pravuurina” kiinalainen kalapaistos kerman ja pensasmustikoiden kera.”Rôti de poisson chinois à la crème et aux myrtilles”.

  Väärä profeetta on iskenyt kirveensä kiveen monta kertaa.

   

   

  #313941 Ilmoita asiaton viesti
  Noita
  Participant

  Epätoivoinen lahna mainostaa vielä keikkaa pääsiäiseksi.Kyllä se vaan niin on että HYVIEN artistien  pääsiäiskeikka on buukattu ajat sitten.

  Luulis matamin viettävän  kristillisen juhlan lapsensa kanssa  versus räkäläkeikka umpihumalassa nolaamassa itseään.

  Ainiin, lapsihan on viety turvaan rikollisten hullujen käsistä.

   

  #313942 Ilmoita asiaton viesti
  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Joo eipä tule nyt ymmärrystä täältä, matamia kohtaan. Pupuilla leikkii, vaikka pässiäinen on kai kristityille toiseksi tärkein juhla. Tässäpä taas nähdään feikkiuskis, oi ja voi.

  #313943 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Olisi kiinnostavaa tietää, missä Mato mennä luikertaa parhaillaan?

  #313944 Ilmoita asiaton viesti
  Psykonarsku
  Participant

  Kyllä Rentun ruusu pääsiäinen taitaa olla kristityille se kaikkein tärkein juhla, ylösnousuineen ja syntien anteeksi saamisineen. Joulu tulee sitten kaukana perässä, ellei helluntai periaatteessa jo kuuluisi siihen väliin… Se on meillä tapakristityillä vain tuo järjestys toisenlainen, kun joulua on kivempi viettää (varmaankin).

  #313945 Ilmoita asiaton viesti
  beach
  Participant

  … HYVIEN artistien  pääsiäiskeikka on buukattu ajat sitten …

  Useita vuosia sitten kuohumanageri oli huomannut kevään korvalla että hänellä ei ole kesäksi buukattuna yhdellekään artistille keikkaa, edes Kalasärkille. Totesi sitten että tälle sesongille hän on myöhässä, mutta päätti sitten ruveta panostamaan seuraavaan sesonkiin. Ei ole tätä sesonkia vielä tullut. Päätähteellä ei taida tälle sesongille tulla yllätyskeikkaa jos ei löydy uutta karismaattista mahdollistajaa, ja muuliksi naama on liian tuttu.

  #313946 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  Pääsiäinen on tosiaankin kristikunnan tärkein juhla, siihen perustuu ja sitä kristinusko on, mitä pääsiäisenä tapahtui. Kaupallinen jouluhan on hirmu hauska kun saa lahjoja jos on ollut kiltti, jos tuhma saa pelkkiä risuja.

  #313947 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  Kyllä mulla oikeen sellanen hellyysaalto pyyhkäs rinnassa kun luin beachin tulkinnan portto Rahabista ihan kansakoulupohjalta. Kansakoululainen olen minäkin, en tosin muista niistä ajoista oppineeni muuta kuin sen että jos lyö nii ei kiusata enää. No muistan mä nyt jotain  kun aloin miettii.

  Rahab esiintyy vanhassa testamentissa merihirviönä, vertauskuva jostain kamalasta tuntemattomasta ”pahasta”. Jeesus ei koskaan tavannut Rahabia. Portto Rahab löytyy henkilönä kerran Raamatusta, V.T.stä. Joosuan kirjassa, siellä Joosua lähetti kaksi miestä vakoiluretkelle ja käski heidän mennä portto Rahabin luokse yöksi.

  Kyllä kai tästäkin saadaan jotain yhtymäkohtia kehiteltyä halutessa palstan päätähteeseen. Mutta joo, tulin kyllä niin hyvälle tuulelle heti aamusta tuosta Jeesuksen kohtaamisesta Rahabin kanssa 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,472 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 286’ is closed to new replies.