Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,988 total)
 • Author
  Posts
 • #320446 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 290 alkaa tästä.

  Mode

  #320447 Ilmoita asiaton viesti

  #320448 Ilmoita asiaton viesti

  Kappas, ykkösellä sisälle nimimerkillä soberlife on sober jos ei jää kiinni, varattujen kanssa ei vehdata ja selibaatti on selibaatti, vaikka noin viisi kertaa panisi siinä sivussa. Kuka näitä nyt laskee. Saappaat, salonki ja centrum of Finland.

  #320450 Ilmoita asiaton viesti

  Joopajoo. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa.
  https://www.facebook.com/reel/5397343067009646/?s=ifu

   

  #320454 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Onko kellään tallessa niitä tekstejä, joita Tuksu julkaisi evankelistauransa aikana, joissa kerjäsi munaa? Menivät jotenkin näin:

  ”I need sex, NOW!!! Come to my place… ”

   

  Ja jälkikäteen selitti kyseessä olleen vitsi/testi ja oli kauhistelevinaan miten paljon sai yhteydenottoja?

  #320455 Ilmoita asiaton viesti
  maapalvelu_neiti
  Participant

  Minuni muistikuviin on jäänyt vappu 2015 jolloin Tuksu silloisten juttujensa perusteella olisi tavannut Madon ekaa kertaa. Paikka oli hamraan maan pääkaupunki. Kuvaa Tuksu ei tyylittömästä Madosta julkaissut vaan just sen taksitolppakuvan, jossa näkyy Madon sekaisin oleva otsatukka.

  #320457 Ilmoita asiaton viesti

  Paksu taisi huutaa munaa asuessaan Töölö Ocean View residenssissä. Hän oli silloin evankelista. Myöhemmin hän kertoi vain vitsailleensa.

  Egyptissä käydessään (mamman kanssa)Paksu kirjoitti erääseen kuvaan, että hän on niin horny. Yritti iskeä erään ruotsalaisen miehen, mutta onneksi mies taisi keksiä, että hän on homo, joten Paksu jätti hänet rauhaan. Paksu taisi kehua sitä ennen, että hän on muka tutustunut erääseen ruotsalaiseen karismaattiseen mieheen. Romanssi loppui siihen. Hotellissa taisi olla ilmaiset drinkit ja Paksu käytti tilaisuutta hyväkseen. Hänen kuvissaan hän oli aika usein pukeutunut paljastavasti.

  Tuo alastomuus, itsensä paljastelu ja munan/miehen huutelu on aika tavallista Paksulle.

  ”Kertapanoja ei lasketa!” (MMJT)

  Kuka hoitaa nyt Mia Marin seksuaaliset tarpeet???

   

   

  #320458 Ilmoita asiaton viesti

  Tuksun kuuluisista kokkaustaidoistaan uudesta kotimaastaan ei ole kuulunut mitään jopa vuosien asumisen jälkeen.
  Fanit odottavat reseptejä Juhannukseksi kieli pitkällään.

  #320459 Ilmoita asiaton viesti
  Leonell
  Participant

  14.6. Johannan fb:ssa ei mitään omaa eikä oikeaa. Pelkkiä jakoja toisten sivuilta tai mistä lie. (En kopioi tänne, kun täysin turhaa p@$kaa.)

  Aihe listaus vanhimmasta tuoreimpaan:

  – Nato
  – Venäjä
  – Mies ammuttu metrossa
  – Satanismi
  – Jumalan sana
  – Hengellinen sodankäynti
  – Jeesuksen kiittelyä

   

   

  That’s All Folks.

  #320460 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Mietin vaan, mitä hän kirjoitti, jos jollakin olisi tallessa ne tekstit aiheesta.

  #320461 Ilmoita asiaton viesti
  Kosti
  Participant

  Emmanuel Pona ja Punkero tapasivat jo Havaijilla. Oli kuva treffeistä ja kommentti miehestä, että liian kiinnostunut kuntosalilla käymisestä. Ei oikein natsannut. Sittemmin Emmanuel on poistanut profiilinsa fasesta, en ainakaan löydä häntä enää.

  #320462 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Joskus minäNI kirjoittelin mamman kanssa tuksusta ( kunnes tuksu sen esti) minulle vain jäi mielikuva, ettei mammakaan täysin tytärtään tuntenut, mutta kertoili, että kun tuksu on selvinpäin, niin on todella ihana ihminen ja sen kyllä uskonkin, mutta kun alkoholi/ pillerit tulee mukaan, niin muuttuu hiviöksi ja mamma pyysikin rukoilemaan sen puolesta, että tuksu pääsisi eroon niistä aineista ja uskokaa pois minäkin rukoilin vilpittömästi mamman toiveen mukaan.
  Ehkä mamma myös kuvitteli ja uskoi vielä siinä vaiheessa tuksuun kun tuli raskaaksi ja luuli että nyt jää alkoholi pois kuvioista ja salli tuksun muuttamisen ruotsiin ja olisi myös tukena lapsen hoidossa, mutta ei kai mammakaan uskonut, että lapsen hoito jäisi kokonaan hänelle ja tuksu käyttäisi lastaan pelkkänä kuvausrekvisiittana puettuna mauttomiin hörssöihin.
  Nyt varmaan mammalla onkin tapaamisoikeus ja saa pitää ileä luonaan kun haluaa, mutta uskon että tuksun tapaamiset olisivat valvotuja.
  Ainahan me äidit ukomme että hulttiokin jälkeläinen voi viisastua ja muuttua, mutta tuksun tapuksessa se ei kyllä toteutunut.

  #320463 Ilmoita asiaton viesti
  Korso barbi 👑
  Participant

  Oijoi. Nyt en tarkoita kehua itseäNI, olen vain tavallinen barbi joka eilenkin väsyneenä tuli Siwan kassalta kotiin kun taas joku tuli iskemään. Piti ärähtää lujaa, ennen kuin häipyi. Alan kohta jaella Tuksun sähköpostiosoitetta näille.

  #320464 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Joo Tuksusta ja Emmanuelista oli kuva jo Hawaijilta. Emmanuel oli sohvasurffaaja, sen oman facensa mukaan. Mutta oman käsitykseni mukaan taisi olla myös sänkysurffaaja. Komea rattopoika niin tarttui tilaisuuteen ja poloinen uskoi Tuksun puheet menestyvästä liikenaisesta joka hyvä saalis. Varmaan lentolipun ostaminen puolituttavuuden perusteella tänne vielä vakuutti että Tunkki on rahakas. Voi vain kuvitella sen järkytyksen kun tuli Tuksun kämppään ja Sevenin haastatteluun ja näki että Tuksu on kuuluisa ihan muista syistä kuin bisnes- tai tanssitaitojen ansiosta. Sitä ihmettelen miksei uskonut siskoaan tai itse katsonut itse etukäteen Tuksun videoita… No nyt on itse ikuistettuna siihen ”parisuhdehaastatteluun” joka ikuisesti tuubissa.

  #320466 Ilmoita asiaton viesti
  Kosti
  Participant

  Halusi varmaan matkustella ja tarttui tilaisuuteen kun Gerard Depardieu maksoi lipun. Ei voinut kuvitellakaan mihin hirvittävään läävään joutuisi deekujen joukkoon. Punkerollahan ei ollut Havaijilla rahaa päihteisiin, joten Emmaponi ei tiennyt mikä sekopää Punkero todellisuudessa on.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,988 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 290’ is closed to new replies.