Johanna Tukiainen Vol. 306

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 306

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,613 total)
 • Author
  Posts
 • #352994 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 306 alkaa tästä.

  Mode

  #352995 Ilmoita asiaton viesti
  Korso_barbi 👑
  Participant

  Eka!!

  #352996 Ilmoita asiaton viesti
  Korso_barbi 👑
  Participant

  Huh, yksi päivä taas kuninkaallisen edustamisen merkeissä mennyt ja sillä aikaa täällä on tapahtunut taas vaikka ja mitä. Veikkaan, ettei Bella ole oikeasti koskaan sairas ollutkaan, vaan Tuksu on käyttänyt sitä tekosyynä saadakseen rahaa. Eihän kukaan olisi voinut todistaa, olisiko Bella menehtynyt ”hoidosta huolimatta”, mikäli olisi hoitoa rahoittanut. Eihän kukaan myöskään voi jättää auttamatta koiraparkaa jne. Kun tämä tarina ei ottanut tuulta alleen, päästi Bluen päiviltä ja keksi toisen parkutarinan. Että on hänellä sitten niiiin kova elämä kun koiratkin kuolee ja jättää.

  #352998 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Taas on ollut hiljainen yö Sateenkaaren suunnalla. Yritin etsiä sitä Blöön ilmoitusta karkurit fi-stä mutten löytänyt, olisiko poistettu? Ei ole tainnut mitään tilanne päivitystä olla ollut missään kummankaan koiran tilasta.

  Uutta vollia vaan auki, mikähän tästäkin tulee. Koirien muistovolli vai possun psyk.hoidon aloitus volli. Kyllä kai rangaistus joskus pannaan täytäntöön kun sellainen kerran on langetettu.

  #352999 Ilmoita asiaton viesti
  Virtiskettu
  Participant

  Täytyy kyllä sanoa että nostan hattua Helsingin Yliopistollinen Eläinsairaalalle jos ne välittömästi ohutneulanäytteen tutkii, toteaa laajalle ja jokapaikkaan levinneen syövän ja ovat vieläpä sitä mieltä että vie vaan ruttunaama kotiin, kyllä tää kortisonilla paranee. Suorastaan mullistavaa eläinlääketiedettä!

  toki kyseessä on koira josta näkee päällepäin miten hyvin hoidettu, onnellinen ja kauniiseen emäntäänsä leimautunut se on niin johan pelkästään tuo onni parantaa blood cancerin

   

  #353000 Ilmoita asiaton viesti
  vanha-Minni
  Participant

  Esther Saran sivulle joku jättänyt erittäin hyvän kommentin: ”Sinun sutesi on sinun viinisi. Sen syleily vei sylistäsi lapsesi. Raamattu sanoo, ”etteivät juomarit peri Jumalan Valtakuntaa”.

  Sinun sutesi on suuri suusi, jolla haukut äitiäsi julkisesti, vaikka Raamattu sanoo ”kunnioita isääsi ja äitiäsi”.
  Sinun sutesi on ylpeytesi, jonka vallassa estät jokaisen, joka sinua nuhtelee Herran sanan mukaisesti ja haukut heidät, vaikka Raamattu sanoo ”Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Hän antaa armon”.

  Sinun sutesi on valheesi mm. Jeesuksen henkilökohtaisesta tapaamisesta, koska Raamattu sanoo, että ”Herra Jeesus istui Jumalan oikealle puolelle ja sieltä tulee tuomitsemaan eläviä ja kuolleita (eli palatessaan tänne takaisin) ja ettei Jumalaa ole kukaan nähnyt”. Nyt siis väität nähneesi Jumalan, koska olet sanasi mukaan silloin käynyt Jumalan valtaistuinsalissa.

  Sinun sutesi on narsismisi, näet kaiken muun pahana paitsi itsesi, vaikka Raamattu kehoittaa ”olkaa kaikkia kohtaan ystävällisiä, kääntäkää toinenkin poski jne”. Ennen kaikkea” rakastakaa vihollisianne, siunatkaa heitä, jotka teitä kiroavat”. NÄIN puhuu Herra Yeshua. Teetkö niin?

  Sinun tulee tehdä parannus, muuten et peri Herrassa Yeshuassa iankaikkista elämää. Tätä nuhdetta ei poista raivosi, bannisi, ei mikään.
  Raamattu on totta, tässäkin ja myös sinun kohdallasi. Älä häpäise enempää Herran nimeä. Pyydä äidiltäsi anteeksi. Lopeta juomisesi. Mene töihin, koska niin kuuluu. Saat ehkä näin lapsesikin takaisin.
  Älä moralisoi muita, koska elät syvällä synnissä itse. Tee parannus, hylkää syntisi ja usko Herraan Yeshuaan. Muuta tietä ei ole. ”Edes” sinulle.

  #353001 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  Koirastoori taitaa olla finaalissa ja siitä on turha enää jauhaa. (7777)

  Ehkä ollaan jo loppusuoralla?

  Niin tai näin, käsittelyä voi tulla vielä muutama sivu; kaikki stoorin käänteet eivät ole ihan selvillä. 🧐 Meitä onneksi auttaa enkullin laatima koirashown avainsanalista viime vollin lopulta:

  Noiduttu (by sielunvihollinen, joka on ottanut äidin ruumiin 🤔)

  Rokotettu

  Kaikki arvot romahtaneet alas

  Velttona

  Verisyöpä

  Kasvaimia kaikkialla

  Kuolemaisillaan

  Ammuttu

  Ei voi kovin hyvin

  Kortisoni

  Toinen karannut

  What s next? 👀😳

  #353002 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  05 Blue ja Bella 28.10.2020 Blue ja Bella Solnan Törnbackenilla lokakuussa 2020; viikko ennen sitä raivoisaa tappelua, jonka seurauksena Possu laitettiin Bromstensgårdenin tutkintakotiin opettelemaan lapsenhoitoa kahdeksi kuukaudeksi, ja Perpa sai oikeudesta tuomion ja rangaistuksen seuraavana keväänä.

  #353003 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  Koirilla ei tiettävästi ole ollut asianmukaisia papereita, rokotuksia eikä lääkityksiä aiemmin?

  Joka tapauksessa, näädän kirsu haistaa juonen tyngän tällä hetkellä; oikein viiksikarvatkin värähtelevät: jotain on ollut suunnitteilla salaa, kun Possu ja Mato ryhtyivät laittamaan koirien rokotuksia ja passeja kuntoon noin kuukausi sitten.

  Mistä oikein on ollut kyse?

  #353004 Ilmoita asiaton viesti
  Korso_barbi 👑
  Participant

  SPEKU: Tuohis, yrittivät varmasti laatia suunnitelmaa, jonka varjolla mennä ”tapaamaan Ileä” ja nappaamaan hänet uudelleen. Suunnitelman eteen on kuitenkin tullut jotain – ehkä kateellinen Marja, joka ei ole ”suostunut paljastamaan” sitä, missä Ile on (vaikka tuskin itsekään tietää?) Tai sitten ei ole sossu suostunut valvottuun tapaamiseen?

  #353005 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  Possun eilinen viesti kertauksena tässä:

  EI MITÄÄN rokotteita: ÄLKÄÄ missään nimessä antako esim. Rabies rokotetta eläimillenne vaikka matkustaminen vaatisi sen!!!!! Mun koirani sairastui vakavasti rokotteen jälkeen ja hyvin nopeasti!!!!!!! Hän saa hoitoa ja kaiken tarvittavan: hänellä on kortisoni ja kaksi eläinlääkäri käyntiä nyt takana kahdessa eri kaupungissa!!!!! Älkää tehkö jonkun vanhan Neuvostoliiton malliin toisistanne ilmoituksia. (Jtuk 11.1.)

  #353014 Ilmoita asiaton viesti
  Annie88
  Participant

  Eiköhän tuo uuteen tukkaan kerjää sitä rahaa. Tuksu ei ole varmasti eläissään laittanut penniäkään koiran kuluihin

  #353015 Ilmoita asiaton viesti
  Pravuurina_flamingotanssia8
  Participant

  ”Kun Halme julistautui huumevastaiseksi ja vaati rikollisille kovempia tuomioita, mutta samaan aikaan keräili itse tuomioita muun muassa pahoinpitelystä, rattijuopumuksesta ja ampuma-aserikoksista, ei sekään oikeastaan tuntunut ristiriitaiselta. Se oli vain lisää sitä samaa.

  Samaa suoraviivaista samuutta Halme ajoi myös politiikassa. Sotaveteraaneille rahaa, maahanmuutto alas ja raiskaajilta täsmäväkivallalla kädet katki. Argumentin syvyyttä tärkeämpää oli se, että lyödään verbaalinen isku heti takaisin. Hieman Donald Trumpin tavoin Tony Halmeen ratkaisut kaikkiin ongelmiin löytyivät yksin Tony Halmeen päästä.

  ”Minä olen Bull, ja kaikki muut on shittiä”, kuten Viikinki-kappaleessa öristään.”

  (YLE 12.1.23/Tony Halme)

  Muistui mieleeni, että Jolene mainitsi/kehui aikoinaan seurustelleen Halmeen kanssa. Halme kiisti tämän tiedon, koska Jolene ei ollut hänen makuunsa. Eräs kuuluisa lause jäi elämään Paksulta: ”Minäkin inhoan Tonyn kanssa n-kereitä. Ne on vain jotenkin alemmalla tasolla (kuin valkoiset). Afrikasta tulee vaan hivit ja ebolat.” (JMMTuk n. 2008)

  Afromiehet kelpasivat kuitenkin Jolenelle. Arkistojen aarteissa löytyy kuva missä Jolene lepää rentoutuneena, vähissä vaatteissa afrikkalaisen miehen vieressä Jollashovin Ocean residenssin makuuhuoneessa. Miehen kasvoja ei näy, mutta Jolenen kasvot näkyvät.

  Ilmeisesti Kela eikä sossu anna mitään rahaa Paksulle, koska Jolene on kirjoilla Ruotsissa? Kyllähän Kelan olisi lyötävä Paksulle heti 5000 euroa heti käteen, sillä onhan Jolenen päästävä mekko-ostoksille. Joko vellin rahat ovat aivan loppu? Kumma kun Ruotsiin ei ole mitään kiirettä. Siellä on rakkaat vanhemmat, veli, ex-avomies ja oma au-lapsi. Jolene ei tainnut ostaa mitään joululahjaa lapselleen? Eikä hän edes lähettänyt rahaa lapselle? Olisihan lapselle voinut ostaa leluja ja vaatteita. Lapsi kasvaa ja kehittyy koko ajan.

  Jolenen päästä ei löydy mitään sellaista, että hän voisi hakeutua kansanedustajaehdokkaaksi. Oliko Paksu kirjoilla Suomessa esim. 31.12.23???

   

   

   

  #353016 Ilmoita asiaton viesti
  Pravuurina_flamingotanssia8
  Participant

  Vellin Face-sivustolla Paksu kehuu itseään kauniiksi ja on postannut muokattuja kuviaan. Uskooko hän näyttävänsä tältä???

  #353017 Ilmoita asiaton viesti
  Annie88
  Participant

  On se hankala kun pitäisi esittää olevansa koirasta huolissaan mutta kuitenkin pitäisi säännöllisesti myös muistaa laittaa kuvia omasta muokatusta naamastaan. Onkohan se blue löytynyt 🤔

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,613 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 306’ is closed to new replies.