Johanna Tukiainen Vol. 308

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 308

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,521 total)
 • Author
  Posts
 • #358007 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 308 alkaa tästä.

  Mode

  #358009 Ilmoita asiaton viesti
  Cicero.
  Participant

  Luin sitä Eve Hietamiehen kirjoittamaa juttua Tunkista ja olipa falskia tekstiä. Tunkista tehty pahojen näätien kiusaama viaton uhri.

  Nauratti ihan ääneen tämä jutun lause

  Nyt viinipullo on vaihtunut Raamattuun.

  Viinipullo vaihtui sillä 2 litran viinitonkkaan, kyllä 😀

   

   

   

   

  #358010 Ilmoita asiaton viesti
  Koiramies8
  Participant

  Näädittiinkös sitä viime ketjussa ollutta Patrik Gyllingin ”rakastan sinua” -viestiä lainkaan? Feikkitili vaiko oikea heppu?

  #358011 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata.
  Participant

  Vaikka mies tykkäisi isoista rinnoista, niin yleensä suositaan kiinteyttä kuitenkin. Johannan vyötärölle ulottuvat lotkottimet eivät täytä mitään miehiä miellyttävää kategoriaa, paitsi ehkä joku grandma-fetissi.

  #358012 Ilmoita asiaton viesti
  ViimeinenAivosolu
  Participant

  Mikä mikä jutu Tunkista ?? Kysymys Cicerolle tekstistä Tunkista en tiedä  tuleeko tähän vastaus sinulle ilman että laitan tekstin tähän. Joku nyyhkytarina kun on lapsi kaapattu äärettömän hyvältä äidiltä??

  Pitkästä aikaa palstalla kirjottelemassa niin en muista miten tämä sivusto nyt toimikaan. 😃  Viimelangasta jäi myös lukematta loppua ja huomasin että onkin tehty uusi.

  #358013 Ilmoita asiaton viesti
  ViimeinenAivosolu
  Participant

  Grandmamafetissi… kuolen nauruun. 😀

  #358014 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  Syrjis kertoo, että Possu on ollut hereillä tänään aamukuudelta ja postaillut seuraavaa (4 kuvaa).

  #358015 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  #358016 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  #358017 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  #358018 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  Possun suomenkielinen adressi ei ole osoittautunut menestykseksi. Ei tullut allekirjoitusten vyöryä.

  Sittemmin englanninkielinen versio adressista katosi jonnekin.

  Tukea ei siis löytynyt. Tie on tukossa tuolla suunnalla.

  #358019 Ilmoita asiaton viesti
  Lukija006305
  Participant

  Että minua sitten ärsyttää tuo Tunkin pohjaton tietämättömyys ihan perusasioista. Ei tiedä edes sitä, että Suomi EI kuulu Skandinaviaan, Pohjoismaihin kylläkin. Tunkki EI ole ”Scandinavian Blond”.

  Väittää valmistuneensa hyvin arvosanoin lukiosta, mutta vaikuttaa siltä kuin ei oli käynyt edes ala-astetta, tai vähintäänkin jättänyt peruskoulun kesken…

  Kielii myös täydestä idioottimaisuudesta viljellä yhdessä kappaleessa kymmeniä huutomerkkejä. Kuvittelee, että se tuo painoarvoa hänen sanoilleen. Huoh.

  #358020 Ilmoita asiaton viesti
  Cicero.
  Participant

  Viimeinen aivosolu, Hietamiehen juttu Tunkista löytyy edellisen vollin viimeiseltä sivulta ja on vuodelta 2017.

  #358021 Ilmoita asiaton viesti
  Älykkö mopsi
  Participant

  Kyllähän 12v. koulua käyneen (peruskoulu+lukio) ja yö-kirjoitukset selvittäneen luulisi olevan ihan perustiedoista selvillä. Ulkomailla ne lukee ja luulee hamraan maan kansalaisetkin skandinaaveiksi ja se heille annettakoon anteeksi, mutta kyllä nyt hamraan maan kansalaisen luulisi tietävän ettei se niin ole. Mutta, tämäkin puhuu sen puolesta, että tunkki on juonut ja rouskutellut pillereillä pilalle ne aivosolunsa glamour elämän pyörteisiin koulun jälkeen heittäydyttyään. Ja kaikki se muu  uskomaton sonta mihin se uskoo ja mitä se jakaa, korona rokotteista lapsijauhelihaan.

  Monesti on mietitty onko possu hyvä missään. No, onhan jossu hyvä jossain! Erinomainen esimerkki siitä, kuinka sekaisin ja pilalle päänsä voi saada vuosien alkoholin ja lääkkeiden sekakäytöllä. Täydellisen hukattu elämä. Jos jossu olisi kyennyt äitiyteen, olisi dotherin kasvatus aikuiseksi ollut edes yksi meriitti. Senkin se ryssi, omaa laiskuuttaan ja itsekkyyttään. Voi Yeshua kuinka sille annettiin mahdollisuuksia, huolimatta siitä kuinka jo synnärillä nähtiin ekat merkit siitä, ettei kaikki ole kuin pitää. Kyllä ne kauniit very evil socialit yritti kaikkensa, mutta possun laiskuus ja itsekkyys, kyky ja halua muuttua, oli niin ylivoimainen este, että asiat meni kuten meni. Ihan itse se on syypää siihen ettei lastaan enää tule näkemään. Onnea vaan siitä, hyvin sä vedit!

  #358022 Ilmoita asiaton viesti
  Kuristetun vellin perintö
  Participant

  Yritin saada kaverin polttareihin Raumalle saada huispausta, ihan vitsillä toki, mutta tunnelman nostattajaa. Sulhaselle läpdänssi ja suohinotto. Ensin möhömaha vastasi, mutta nyt ei mitään tietoa? Joudutaanko hylkäämään tämä ajatus?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,521 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 308’ is closed to new replies.