Johanna Tukiainen Vol. 309

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 309

 • This topic has 928 replies, 79 voices, and was last updated 2 months ago by 1mierda'.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 929 total)
 • Author
  Posts
 • #360244 Ilmoita asiaton viesti
  Moderaattori
  Moderator

  Vol. 309 alkaa tästä.

  Mode

  #360254 Ilmoita asiaton viesti
  Lukija006305
  Participant

  Loora muuten näyttääkin ihan siltä entiseltä lapsitähti Honey Boo Boolta. Yhtä leveä ja lihava naama.

  #360255 Ilmoita asiaton viesti
  Köykkyhöylä
  Participant

  Takavuosina Tuksu kuunteli neuvoja luottoennustaja Raililta ja nykyään Jeesukselta.
  Raili taisi pärjätä paremmin.

  #360265 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Mä en ymmärrä noita muutamia ihmisiä, ketkä Tuksua jaksaa kompata. Ja niitä, jotka luulevat, että kyseessä on uskovainen ihminen. Tuksu on yksinkertaisesti vain paha ihminen. Tuo sodan toivominen kertoo kaiken. Tuksulle Jumala ei ole rakkaus mitä raamattu opettaa, vaan Tuksu haluaisi Jumalan olevan kostoa ja pahuutta kylvävä Tuksun pelinappula.

  Onneksi se lapsi on poissa Tuksun vaikutuspiiristä. ILE kun muutaman vuoden vielä kasvaa niin alkaa ymmärtämään paljon enemmän. Lapsi traumatisoituisi täysin jos joutuisi viettämään aikaansa ihmisen kanssa, joka toivoo ja puhuu kuinka Venäjän pitäisi tulla ja tuhota kaikki.

  Kun kerran Tuksua noin kiehtoo ja innostaa Venäjän toimet, niin tervemenoa sitten vaan Venäjän etujoukkoihin. Putinilla alkaa loppumaan porukka joten varmasti yhdelle sotanorsulle löytyy tilaa. Sitten pääsee Tuksu kylvämään tuhoa ihailemansa Venäjän nimissä. Tai ainakin yrittämään.

  #360266 Ilmoita asiaton viesti
  Tollo
  Participant

  Mikä älynväläys taas tunkilta, toivoen sotaa suomeen ja ruotsiin kun sitä reppanaa on taas niis sorrettu. Ei ole rikasta miästä, ei edes omaa kotia ja lapsikin varastettu mamman saatanallisten valheiden takia.
  Mikä ihmeen putkinäkö tällä ihmiskuvatuksella on, kyllä sen elämän ja elämänlaadun eteen itsekin pitää jotakin tehdä eikä odottaa turpa ammollaan kaikkia eteen.
  Nyt hoksaa sen, että nuoruus on mennyt ja nuoremmat naiset ovat astuneet parragudien elämään, eltaantunutta tunkkia ei enää tarvita ja kylmä totuus on edessä.
  Olisi aikoinaan takonut kun rauta oli kuumaa, mutta ei se reppana tyytyi kiertopalkintona oloon ja keuli sillä, että kyllä vientiä on.

  Nämä pulustelijat, niitä en ymmärrä lainkaan, eikö nekään tollot näe minkälainen narsisti taparikollinen on kyseessä vai ovatko itse samanlaisia laitapuolen kulkijoita.
  Edes se maine mitä lorton rinnalla saa ei ole kovin mairittelevaa.
  Nyt pitäisi näiden pulustelijoidenkin tajuta, että kyseessä on mieleltään sairas ihminen ja se paapominen vaan kasvattaa sen harhoja.
  Nyt jos/ kun sopiva laitospaikka löytyisi ja hyvät terapeutit niin voisi tumpelostakin edes jonkinlaisen ihmisen vielä löytää ja pystyisi tuetussa asumisessa jotenkin elämään omaa elämäänsä. Ehkä lastaankin saisi joskus tavata ja voisi jotenkin säilyttää siihen äitiytensä. Tällä nykymenolla se ei ole mitenkään mahdollista.

  En ilku enkä pilkkaa tätä ihmisrauniota, apua se tarvii jos vaan älyää ottaa vastaan ja myöntää omat virheensä myäs.

  #360267 Ilmoita asiaton viesti
  Mardes
  Blocked

  Miksi kukaan odottais/kuvittelis tuksulta tulevan mitään järkevää? Tämä palsta on niinkuin aikuisten pilkkakerho lastentarhassa, ”eikö ne osaa lukea”. Ei tuksu ajattele, se on ja elää harhojaan,

  #360268 Ilmoita asiaton viesti
  Mardes
  Blocked

  Koska tylsää niin analysoin aikani kuluksi näätiä. Kuten olen kertonut, tuksu ei yllätä, näädät vielä vähemmän. Mutta koska jälkimmäiset kuvittelee itsensä terveeksi kollektiivisesti, ne on minusta mielenkiintoisempi analysoinnin kohde kuin selkeästi mielenvikainen tuksu.

  6305 suoltaa jatkuvasti teorioitaan toisista näädistä ja omasta erinomaisuudestaan. Miksi? Eikö täydellinen mies enää pane  vai onko ainut lapsi tehnyt pesäeron kontrollifriikkiin mammaansa?

  464 ei ilku, mutta silti puhuu ihmiskuvatuksesta ja eltaantuneesta tunkista. Miksi? Eikö hän ymmärrä, että tuksu ei sotaa aiheuta, vaikka hän sanoisi ääneen mitä vaan. Sotaa ihmiset käyvät aina, syystä tai ei.

  #360269 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  Näätäkansa rukoilee oikeudenmukaisen tuomion ja rikosuhrien puolesta. Tulkoon ratkaisusta joulu, tulkoon ilo, tulkoon kevään valo.

  #360270 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo.
  Participant

  Putinilla alkaa loppumaan porukka joten varmasti yhdelle sotanorsulle löytyy tilaa. (supetblonli)

  Ei pillastunutta sotanorsua Venäjän puolelle! Mieluummin Ukrainan puolelle, ja sota päättyisi Ukrainan voittoon nopeasti. 🙂

  #360271 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Erittäin hyvän kommentin oli joku miesoletettu käynyt kirjoittamassa Tuksun postaukseen, missä toivoo sotaa:

  ”Tääl on mielenvikast jengii fanittamassa sotaa. Toivon, että kaikki te, jotka fanitatte alottajan ajatusta, sodan syttymisestä kotimaassanne, menette sitten eturintamalle ottamaan ne ensimmäiset vihollisen luodit itseenne.

  Ottamaan vastaan mitä toivotte.

  Ja Johanna:

  Jos sota syttyy Suomeen ja mä joudun väistelemään vihollisen luoteja ja ottamaan osumaa ja todistamaan läheisteni kuolemaa ja kotikaupunkini tuhoa, niin muistan sanasi, mitä toivoit ja rukoilit.
  Ja sinä et tunnu ystävältä, etkä sisarelta, vaan pahimman laatuselta viholliselta ja petturilta.

  Vain katkeroitunut pimeä sydän toivoo ja rukoilee sotaa ja omiensa kuolemaa.
  Rukoile ennemmin, että ihmiset tekevät parannuksen, jotta sotaa ei tule!”

  #360273 Ilmoita asiaton viesti
  Kiiltomatonen
  Participant

  Johanna muistuttaa nähneensä unia ”näkyjä”. Nehän on sitten täyttä ja totisinta totta. Mutta muistakaa, että Pjuutinin tulevan hyökkäyksen pohjalla on vain ja ainoastaan jumalan kosto Suomelle ja Ruotsille siitä, mitä ne ovat tehneet Johannalle (mukamas) – ko. pressan harhaisesta vallanhalusta viis. Eukko tosiaan edelleen tekee just päinvastoin kuin opettaa. Pelkää kuolemaa. Ja etenkin pelkää loputonta ikuisuuttaan siellä helwetin kuumassa kuutiossa. Noilla teoilla ei taida taivaspaikka heilahtaa, eikä mansionit timantteineen ja kukkineen odottaa.

  Johan se on nyt yks perk… (sanoisi edesmennyt pappanikin), kun maailmassa mennään yhden latvalahon luulojen (”olen lukenut”)  ja harhojen mukaan. Jotkut raukkaparat vielä uskoo moista. Mitä vahinkoa Isabell olisi tosiaan saanutkaan kehitykseensä, jos olisi joutunut kuuntelemaan synnyttäjänsä harhoja?

  Mutta kertokaas viisaammat, että mistä johtuu Jolenen lähes ajoittain esiin pomppaava jauhanta vapaamuurareista ja nyt siitä, että äiteensäkin olisi vapaamuurari?

  #360274 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Ymmärrän, miksi Tuksu fanittaa Putinia. Heissä on paljon samaa – kumpikin kuvittelee itsestään liikoja, on mielenvikainen, haluaa itselleen asioita muilta, kuvittelee ettei lait ja määräykset koske heitä, kumpikin on valmis vahingoittamaan muita, kumpikin syyttää toisia aiheettomasti ja kumpikin valehtelee.

   

   

  #360275 Ilmoita asiaton viesti
  Rouva10
  Participant

  Täältäkin löytyy Tuksubimboja.  Tuksu on yksinkertainen tallaajan, siksi uskoo kaiken huuhaan. Ei sille mitään muuta selitystä ole. Lisäksi on paha.

  #360277 Ilmoita asiaton viesti
  supetblonli
  Participant

  Olen joskus aikaisemminkin tänne kirjoittanut samasta, mutta musta tosiaan vaikuttaa siltä että Tuksun älyllinen kehitys on pysähtynyt alakoululaisena. Sekä Tuksu elää menneissä vuosikymmennissä. Tuksusta on hienoa ruuat mitkä oli muka hienoja joskus 80-90 luvulla kuten kermaperunat. Tuksu ihannoi tuon ajan tyylejä kuten ällöpinkkiä huulipunaa, puhvihihoja, krääsää sisustuksessa ja isoa tukkahiusta.

  Älyllisen kehityksen pysähtymisestä kertoo monet merkit kuten olemme hyvin tietoisia. Häistä unelmointi, prinsessaleikit, pinkit värit, pukeutumisleikit. Sekä juurikin tuon ”Venäjä tulee ja tuhoo teidät” kaltaiset raivokohtaukset kun asiat ei mene oman mielen mukaan. ”Äiti on ihan paska” tuhahtaa 8-vuotias pikkutyttö Prisman leluosastolla kun äiti ei suostu ostamaan uutta nukkea. Tuksu ei osaa eikä ymmärrä asioita ollenkaan aikuisen ihmisen tavalla. Kuten vaikka raha ja sen arvo. Ei sitä ymmärrä se 8-vuotias pikkutyttökään joka kinuaa uutta nukkea vaikka äiti kuinka yrittäisi sanoa, että ”nyt ei ole rahaa, tilipäivä on vasta ensi viikolla”. Tuksu tarvitsee 44-vuotiaana huoltajia, jotka antaa viikkorahaa ja maksaa asumiskulut – aivan kuten alakoululaisillekin vanhemmat tekevät. Tuksulla on tarve koittaa esittää myös että on ”hieno”. Hyvin tavallista pikkutytöille. Pikkutytöillä on myös paljon mielikuvitusystäviä ja lemmikkejä, aivan kuten Tuksulla. Muistan itsekin kun noin 8-vuotiaana minulla oli mielikuvituskoira kun äiti ei suostunut ostamaan silloin vielä oikeaa.

  #360283 Ilmoita asiaton viesti
  Sekundatavara
  Participant

  Apteekissa oli myynnissä Leader-juomapullo, melkein olisi tehnyt mieli ostaa ja lähettää Looralle 🤣

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 929 total)
 • The topic ‘Johanna Tukiainen Vol. 309’ is closed to new replies.