Saara Aalto

Home Forums Julkkikset Saara Aalto

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • Author
  Posts
 • #77356 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  No niin, Tuksun ketjusta voi sitten SA -fanit tai antifanit kirjoittaa tänne. Itse huomasin, että tuotantoyhtiö kilpailun takana aikoo tutkia Saaran äänet, että onko ne tulleet Briteistä vai ei. Facebookissa ja keskustelupalstoilla on annettu ohjeet siitä, miten kännykän asetukset saa näyttämään, kuin äänet tulisivat Briteistä. Ja onhan Saarakin kehottanut äänestämään täältä. Että en oikein tajua, mitä ihmettä ja tietämätöntä tuotantoyhtiö oikein leikkii.

  http://www.iltalehti.fi/viihde/201612042200036200_vi.shtml

  En piittaa itse Saara Aallosta persoonana tai laulajana, saati musiikistaan, on kireää ja väkinäistä minun makuun. Coveria vetää ihan hyvin kun on sopiva kipale, mutta niin tekee tuhannet muutkin. Varsinainen ura on arvoitus. Mutta ymmärrän jos joku pitää hänestä, noin niinkuin normaalilla lailla pitää. Enemmän minua kiinnostaakin sosiologisena ilmiönä juuri fundamentalistisempi fanituspuoli Saaraa enempi. Saaran fanit on joko lapsia Frozenin takia enimmäkseen, ja sitten niitä keski-ikäisiä rouvia, jotka innostuu kun joku suomalainen on jossain näkyvillä,  vaikkei itse tyypistä välitä, saati tämän musiikista. Saara kun on sinne klassiseenkin kirkumiseen kallellaan. Intoileehan osa formula-porukkaa jostain Nico Ruuspäristäkin, joka on kaiken lisäksi Saksan kansalainen, ja on usein itse alleviivannut sitä, ettei ole ainakaan suomalainen. Sitten kun joku voittaa (tai tulee toiseksi kuten Saara Aalto) niin taas asia unohtuu, jos ura ei muuten elä ilman näitä kisoja.

  Saaraa ei näytetä juurikaan fanittavan  kykykisojen ulkopuolella, vaan on unohduksissa aina kaikki väliajat.  Kova polemiikki on viisujen ja kisojen aikaan mutta sitten likka vaipuu johonkin tuntemattomuteen.

  Mutta täällä voisi vaikka julkkis Joni Virtanen vastata, miksi pokkana kehuu sitä hirveää tatskaansa, vaikka siinä ei näytä olevan edes Saara vaan joku haudassa 2000 v maannut muumio?

  #77404 Ilmoita asiaton viesti
  Kyrpäjooseppi
  Participant

  Syyskoira, kirjoitat ihan faktaa  asiaa. Olen samaa mieltä.

  #77599 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Katos Jooseppi, moikka! Olit Seiskassakin, muistan. 😀

  Saara Aaltoon liittyen löytyi kuva:

  http://aijaa.com/Smu6JS

  Mulla oli hänestä kuva juurikin terveysruokaintoilijana ja elävän ravinnon puolestapuhujana. Ollut telkkarissa kertomassa uudesta elämänideologiastaankin. Samoin facebookissaan kertoi Satu Silvolle siitä kuinka sai herätyksen tohon elävään ravintoon. Onko se nyt oikeesti niin, että mäkkäriä ja bigmacia  ei vaan lasketa, vähän kuin Tuksulla 100% raittiuden juomisen ja selibaattipanojen kanssa.

   

  #77757 Ilmoita asiaton viesti
  Kyrpäjooseppi
  Participant

  Moi vaan Syyskoira. En ole sama henkilö joka oli joskus seiskasssa. Muistan myös kyseisen nimimerkin,mutta se on joku muu. No, ei se mitään haittaa. kyllä maailmaan K-Jooseppeja mahtuu, Heh heh.

  #77758 Ilmoita asiaton viesti
  Kyrpäjooseppi
  Participant

  Kyllä näköjään Saaralle maistuu burgerit. Ahmii niinkuin ei olisi ikinä ruokaa saanut!

  #78136 Ilmoita asiaton viesti
  Jazzu
  Participant

  Otti ja hävisi finaalin. Huomisen ihmiset jaksaa jankuttaa ’voittaja silti’, ’hopea ei ole häpeä’, ’moraalinen voittaja’ yms tuubaa, sitten loppuu kiinnostus. Koettakaa nyt hyvät hypettäjät ostaa niitä mimmin levyjä ja tukea tämän uraa, kun on niin erinomainen ja hyvä ja kaikkea muutakin upeaa.

  Saara Aalto, ikuinen kakkonen ja veikkaan, että monen hypettäjät loppui tähän häviöön. Epäilen, ettei monikaan ollut ns todellinen fani vaan näitä ’suomalainen voittaa’, ’Suomi maailmankartalle’ ym tyyppejä, viis Saara Aallosta henkilönä ja laulajana. Suomi ei tullut maaliin voittajana niin tuskin täyttyvät konserttisalit faneista vai miten on, hypettäjät?

  Ja olisiko joku paikka mihin lyödä kateuskortti? Varmasti löytyy. Britit ovat kateellista kansaa, kuten suomalaisetkin, näinhän se meni.

   

   

  #78178 Ilmoita asiaton viesti
  Strippis
  Participant

  Nainen ja Meri

  Pakko oli jotain kommentoida. Jos muuten joku ei tajua otsikkoa niin ikävää. Mutta ei tuota Saara voinut vanhukseksikaan sanoa.

  Syyskoira kirjoittaa, kivasti kuten aina:

  En piittaa itse Saara Aallosta persoonana tai laulajana, saati musiikistaan, on kireää ja väkinäistä minun makuun. Coveria vetää ihan hyvin kun on sopiva kipale, mutta niin tekee tuhannet muutkin. Varsinainen ura on arvoitus.

  Niin, se nyt vaan on, että hieman vaikeaa on pärjätä musiikkimaailmassa jossa on tuhansia ”yhtä hyviä” laulajia. Covereilla ei kukaan pärjää, se on selvää. Tarvitaan siis lauluntekijä/t. Oikeastaan ryhmä artistin ympärille.

  Tai sitten joku erittäin poikkeuksillinen esiintyjä ja sitä Saara Aalto ei TODELLAKAAN ole. Kaikki kunnia hänelle, mutta hei, ei voi mitään vaikka kuinka haluaisi.

  Hmm, miksi muuten edes kirjoitin tämän postauksen kun Syyskoira käytännössä sanoi jo kaiken oleellisen 🙂

   

  #78179 Ilmoita asiaton viesti
  Strippis
  Participant

  2020 Ghanassa on Bongoa Savimajassa-kilpailu

  Jos SA osallistuu, hän on voi voittaa. Tai olla toinen.

  #78180 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  2020 Ghanassa on Bongoa Savimajassa-kilpailu

   

  😀 Heh heh

  Katsoin pari osaa X-Factoria ja olen katsonut myös edellisten vuosien pätkiä Youtubesta. Mielestäni tänä vuonna taso oli tosi heikko, joten en ihmettele, jos Saaran teatteri-musikaali-operetti -tyyli toi piristystä ja draamaa muuten tylsään kisaan.

  Mainostulothan nämä ratkaisee, ketä roikutetaan mukana ja siksi varmaan ei tuotanto puuttunut Saaran ulkomailta saamiin ääniinkään, kunhan varmisti, ettei hän voita.

  Matt Terryn veikkasin voittajaksi Motown-viikon nähtyäni. Grapewine -biisi oli omasta mielestäni täysosuma. Huvitti, kun Maikkarin sivulla oli juttu, missä arvioitiin molempia kilpailijoita ”Ilman Saara Aalto t. Suomi -silmälaseja”, siis muka objektiviisesti. 😀

   

  Ja sitten haukuttiin Matt Terry  jokaisen kappaleen kohdalla. 😀

  Arvostelija taisi kuulua Saaran tukijoukkoihin (subillahan noi nähtiin), on lesbo tai ei sitten huomaa Matt Terryn karismahuuruja ja minun silmiin (keski-äkäinen akka) kehonkieltä yhdistettynä pehmeään lauluääneen. Juuri sitä mikä liittyy artistiuteen. Eli Matt Terryn karisma,  vetoaa ainakin minuun, joten sokeri sulaa vielä Syyskoirankin suussa. 😀

  Vielähän noita kisoja on, missä Saara saa kaipaamiaan aplodeja ja kehuja. America’s got talent ja Brittien vastaava vielä käymättä. Ja ne Bongomarkkinat.

  Saara laulaa hyvin ja nuotilleen, mutta kuin kone, ilman inhimillisiä virheitä ja persoonallista vivahdetta, mistä äänen tuntisi.  Pitää perustaa kilpailu ”Maailman täsmällisin nuotissapysyjä 2017”

  Hyvin Saara silti pärjäsi tässäkin, yllättävän pitkälle, mutta pääasiassa siksi, että suomestakin pystyi äänestämään.

   

  #78230 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Matt Terryn kasvoissa on jotain, mikä herättää halun kasvomaalaukseen. Nenänpäähän kirsu ja viikset poskille.

  #78295 Ilmoita asiaton viesti
  Strippis
  Participant

  Matt Terry kuulosti eilisessä esityksessään kuohitulta kilipukilta. Tai kanilta.

  Kauheeta paskaa koko X-shit-fagotti-factory. Joo, myönnän että katsoin finaalin. Joka kyllä oli ihan anaali.

  Jos Saara Aallosta vielä kuullaan jotain niin se luokkaa: ”väkäleukainen ex-suomalainen transvettiitti jäi bussin alle Lontoossa, mutta sai teho-osastolla levytyssopimuksen maailman johtavan hissimusiikkia tuottavan The AssNoise:n kanssa.”

  Saarasta kuullaan vielä, varsinkin jos joutuu menemään hissillä.

  #78296 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Matt Terryn kasvoissa on jotain, mikä herättää halun kasvomaalaukseen. Nenänpäähän kirsu ja viikset poskille.

  Hih hih. No olis tosi hauskan näköinen pikku otus.  Monista kasvoista saisi helposti jonkin eläimen näköisen parilla tehosteella.  Mikähän eläin Saara olisi? Tai Tuksu?

   

   

  #78309 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca
  Participant

  Saara Aalto  muistuttaa kabybaraa. Tuksun keho taas on kuin merileijonauroksella ja naama kuin kollikissa ja karjun risteytys.

  Yhtään jaksoa X-factoria tai sen osaa ei ole tullut katsottua, mutta sitäkin enemmän somemölinää, siltä ei ole päässyt pakoon missään. Aivan sama, mitä tai mikä Aallosta tulevaisuudessa tulee, laulajana ja artistina hän ei kiinnosta minua. En ostaisi hänen levyjään, enkä menisi konserttiin. En vaikka itkisi ensi kaudella Vain Eläimiä – ohjelmassa.

  #78332 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

   

  Yhtään jaksoa X-factoria tai sen osaa ei ole tullut katsottua, mutta sitäkin enemmän somemölinää, siltä ei ole päässyt pakoon missään. Aivan sama, mitä tai mikä Aallosta tulevaisuudessa tulee, laulajana ja artistina hän ei kiinnosta minua. En ostaisi hänen levyjään, enkä menisi konserttiin. En vaikka itkisi ensi kaudella Vain Eläimiä – ohjelmassa.

  Epäilen, ettei monikaan ollut ns todellinen fani vaan näitä ’suomalainen voittaa’, ’Suomi maailmankartalle’ ym tyyppejä,

  Strippis, Jazzu, Principeca

  Niin no, sama täällä. Jotenkin niin ontto persoona, aseksuaalin oloinen. Sitä ei voi oikein selittää.  Kova melu syntynyt aika tyhjästä. Finaalit meni ohi. Sen takia tosiaan vain ollaan somessakin hurmoksessa, kun joku suomalainen on näkyvillä, eikä nyt ole parempaakaan aihetta. Muuta syytä on vaikea keksiä.

  Nimittäin Saaran keikoilla ei ole mitään yleisöryntäystä ollut, kun Saara oli jo harkinnut uran lopettamista.

  Eikä se varmaan ole hänelle oikea ohjelmaformaattikaan, kun siinä ei laiteta osallistujia paremmuusjärjestykseen, joka tuntuu olevan hänelle tärkein juttu, eikä musiikkielämys yleisölle. Taso oli tosi huono tuolla Factorissa, sellainen selkeä tähtiaines puuttui täysin. Siitäkin tosiaan vouhkataan, että hyvä kun Saara ei voittanut, kun kakkostila on voitto ja siitä pääsee huipulle kun ei tarvitse tehdä levysopparia (:-) ). Se kuitenkin juuri olisi ollut uralla tärkeää.

  #78333 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Principeca:

  Saara Aalto  muistuttaa kabybaraa

  Oli tässä kohtaa pakko tunnustaa tietämättömyytensä. Kävin urkkimassa, minkä näköinen eläin kabybara oikein on. 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.