Törkeetä ihmisten huijaamista?

Home Forums Julkkikset Törkeetä ihmisten huijaamista?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #22015 Ilmoita asiaton viesti
  eppu
  Member

  Tää timo t.a.mikkosen shoun jatko.Otettiin kansalaisilta tekstiviestirahat jatkojaksoihin. Ennaltapäätetty. Hyvä homma et poliisi tutkii. Aika selvä tapaus luulisin.. No sitte jos jatkuu, niiin sääli niitä lapsia.

  #22016 Ilmoita asiaton viesti
  sisäpiirin lähellä
  Member

  Räikeää huijausta. Samaa mieltä epun kans. Ilkka kylävaara onnex laitto tutkintapyynnön poliisiille. Kaikki nettiäänestykset ollut n. 80-95% VASTAAN kyseistä roskaohjelmaa. Kuulin että lähemmäs 100 000 tekstiviestiä olis laitettu äänestykseen.

  #22017 Ilmoita asiaton viesti
  JOSKUS ENNEN
  Member

  70-LUVULLA JO MUISTAN LÄHES KAKARANA TIMO TEEAAN OHJELMAN,VANHEMPANI JO SULKI TV:N KUN SE ALKOI.SANOIVAT MIKKOSEN OLENAN FASISTINEN MIELELTÄÄN EIVÄTKÄ HALUA SEN NAAMAA NÄHDÄ.KAIKEN PERUSTEELLA OLEN NYKYÄÄN SAMAA MIELTÄ.ROUVA JOUTUU OLEMAAN SAMAA MIELTÄ ETTEI JOUDU ULKORUOKINTAAN.POIS TELKKARISTA MOKOMAT.TUTKIKAA JA KAIVAKAA ,JOS LÖYTYY PETOS NIIN TUKKA POIKKI JA LINNAAN .

  #22018 Ilmoita asiaton viesti
  En katso!
  Member

  Kyllä se ohjelma loppuu jos kukaan ei sitä katso. En minä ainakaan!

  #22019 Ilmoita asiaton viesti
  Remuli
  Member

  Nythän on päätetty että TTAM sarja tulee 10-osaisena ilman mitään lisäkyselyjä. Tämä oli kansan tahto. Kansa pitää Mikkosista ja voi olla että heidät nähdään pidempäänkin ruudussa.

  Hyvä niin!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.