martina ja esko

Home Forums Julkkikset martina ja esko

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #22791 Ilmoita asiaton viesti
  dazzling blond
  Member

  ihan vitun pelle ohjelma!martina on ihan kauhee noita eskoa kohtaan!miten se esko jaksaa katella tota kuminaamaa enää,sais paljon kauniimman ja paremman ihmisen kuin kumiMartinan.hyi helkatti. vitun ruma ja ärsyttävä itsekeskeinen eukko.

  haukkuu ja käskyttää eskoa sen minkä pallomahaltaa ehtii.siis siinä heidän turhassa ohjelmassa!!!!

  mahtaa dazzlareita vituttaa olla martinan napanuorassa ja kuunnella paskaa päivittäin!itse en ottas mitää paskaa tolta kumihuulelta:) tytöt tanssii ja ansaitsee märttiinälle rahaa ja eukko vaa vali vali…ruma bitch…esko otan osaa!

  #22792 Ilmoita asiaton viesti
  Emma
  Member

  Täysin samaa mieltä täst julkkispariskunnasta. Martina yrittää kovalla asenteella ja kuorellaan olla hyvinkin vaikuttava bisnesnainen, mutta epätoivoinen ja säälittävä yritys reppanalla. Keskittyisi olemaan jonkinlainen äitihahmo vauvalleen, ja unohtaisi typeröt tanssishowt ja muut tempaukset. Oma ulkonäkö näyttää olevan lastakin tärkeämpi. Kunhan raha riittää botoxiin niin kaikki hyvin…sääli!

  #22793 Ilmoita asiaton viesti
  Martina pahin horatsu tässä maassa
  Member

  Tässä on Suomen idiootein pariskunta, Martina on ihan järkyttävän halvan oloinen keravalainen möreällä äänellään mutta ei tuo Eskokaan mikään järjenjättiläinen voi olla että yleinsä tuollaisen ämmän kanssa yhdessä viitsii olla. Jaahas, miten Aitolehmä tulikaan julkisuuteen….? Ei kukaan enää muista, taisi olla salarakas. On siinäkin titteli, se paneskeli jotain varattuja miehiä.

  #22794 Ilmoita asiaton viesti
  Martta
  Member

  En ymmärrä minäkään, miten Esko jaksaa tuollaista naista katella. Kamala bimbo!

  On siinä vain jaksamista loppuelämäksi! Toisaalta ei Eskollakaan kaikki ole kotona, kun

  on tuollasen kans. Ja miksi piti lapsi hankkia? Kukahan sitäkin raukkaa hoitaa?

  #22795 Ilmoita asiaton viesti
  Nainen
  Member

  Joo joskus miehet ajattelee muulla kun aivoilla

  #22796 Ilmoita asiaton viesti
  lähipiiriläinen
  Member

  Voi Marttiina-raukkaa kun kuvittelee olevansa niin onnellinen Eskonsa kanssa¨. Mutta mutta Eskopa on pannut useamman kerran mun ystävää Marttinan ollessa paksuna 😉 Kai normaali mies paniskin muita ku Marttiinaa. Ei taida tietää miehensä touhuista,käy vaan Marttiina keikoilla,kyllä esko saa tiukkaa ja nuorta,sori. ja tää ei oo vitsi vaan faktaa tietoo.

  #22797 Ilmoita asiaton viesti
  kundi69
  Member

  ^ja kaikki uskoo

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.