Vesikko

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 461 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292523 Ilmoita asiaton viesti
  Vesikko
  Participant

  Tulkitsee uniaan kuin piru raamattua. Näkee unta pinkistä koltusta, normi ihminen tulkitsee sen että ai, kiva mekko. Tunkki: olen armoitettu, muiden yläpuolella ja ansaitsen lisää materiaa ympärilleni.

  Ps. Noi pinkit Uggit ja loskakelit. Suojasuihketta ei omisteta, ja kengäthän on kertakäyttökamaa vaikka ne maksaisi monta sataa. Omat uggiNI ovat säilyneet hyvänä jo vuosia huolellisesta hoitamisesta johtuen. Mukavat kireillä pakkasilla mutta ei niillä suomen/hamraan kurasyksyillä käytetä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292263 Ilmoita asiaton viesti
  Vesikko
  Participant

  Koronapassi tulossa, mitä tekee tunkki? Päästetäänkö artistit rokottamatta ja passitta lavalle?

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 271 #291918 Ilmoita asiaton viesti
  Vesikko
  Participant

  Eikös se tukiaisten mansion ollut kossainpäin Sollentunaa? Joku ”amerikkalaistyylinen mansion” liikanimitys tunkilla oli siihen omakotitaloon misssä perhe ruotsissa alunperin asui.

  Töölö Ocean residence

  Liljendahl  country cottage

  Jugendhome in centrum of Helsinki

  Vesikko
  Participant

  Tossa Tingsvägenillä on myös vanhusten asuinkoteja, jos google mapsia on uskominen niin samassa korttelissa on Soltorp Äldreboende paikka. Jos vaikka Markku on sijoitettu sinne ja marja halusi muuttaa lähemmäs?

  Vesikko
  Participant

  Joku jenkkikausi taas maniassa meneillään, on Losista tullutta meiliä, nyt pitää rukoilla Demi Mooren puolesta. Laitan lottoarpani kekoon ja veikkaan että pian mainitaan Udi ja kerrotaan karismaattisista miehistä kuten Mickey Rourkesta.

  Vesikko
  Participant

  Ei yhtäkään kuvaa Isabellen ekoista synttäreistä? Eikö sitä hienoa torttua saatukkaan? Olisivat ostaneet edes prinsessakakun ja iskeneet barbin sen keskelle kuten joissain kemuissa, ja sen barbin hiukset piti vielä laittaa uudestaan jonka jälkeen kakku oli täysin klähmäinen 🤢

  Vesikko
  Participant

  Tietääkö kukaan että missä roolissa Nordealla Marja on ollut? Tuntuu niin merkilliseltä että pankkialalla ollut nainen voisi olla noin käsi mitä tulee investointeihin ja budjetointiin.

  Ei puhettakaan sijoittamisesta, asunto asiat päin helvettiä. Ollaan osakkaina ties missä firmanpuolikkaissa eikä mistään tule koskaan toimivaa kokonaisuutta.

  Vesikko
  Participant

  Voi kukkuu, nyt mennään taas niin lujaa että wheeee. On Los Angelesissa asuvaa meilaavaa miestä (edelleen ihmettelen miksi siihen meiliin vastasi facesivullaan, mutta tajusin että eihän se voisi olemattomaan meiliin vastata niin keksi tämmöisen stoorin sivulleen että sai jutunjuurta)

  Jaa että ei verta syödä? No eikös se poulikupsä liha ollut suosikkeja. Pitäisi siirtyä well done steak linjalle.

  Vesikko
  Participant

  Siis se on saanu meiliä ja se vastaa siihen omalla facesivullaan? Ookoo 😂 Viesti varmaan menee perille. Ja tyypilliseen tapaan mieshenkilö kehuu hänen kauneuttaan.

  Ps. Seuraan ite välillä Trishan edesottamuksia ja on toi sen elämäkin aikamoista sotkua ajoittain. Itkee, syyllistää muita ja uhriutuu, sit taas ponkaisee pinnalle, jossain vaiheessa postataan alastonkuvia.. ilmankos joku on nähny näissä jtn samaa. En tosin kässää miks pitää rukoilla 🙄

  Vesikko
  Participant

  Keikkaa pukkaa häh tunkki? Kukaan ei sentään oo koskaan tainnu buukata sille ns. Lisäkeikkaa suuren kysynnän vuoksi. Itse nappasin äsken liput ystävieni kanssa Ed Sheeranin keikalle, ja lisäkeikkakin kuulemma tulee. Niin sitä käy kun ”myy sielunsa saatanalle” vai miten se tunkki sen kuvaili kun joillain on miljoonia seuraajia?

  Vesikko
  Participant

  Vai eivät lehdet julkista sanomisia eikä omat somekanavat riitä. No tekis sit sinne Youtubeensa gospelia. Ainiin muttakun eihän se osaa. Alottaisi blogin.. mutta eihän se osaa 😂

  Miten 43 vuotias voi olla noin uusavuton kaikessa? Miten sillä on ikinä voinut olla firma jolla on kotisivut? Vai onko se vaan oikeesti pämpänny aivosolunsa? Vaiko orastava alzheimer?

   

  Vesikko
  Participant

  Jaa alta kahdensadan euron hiustenvärjäys tuonmittaisiin hiuksiin.. Maksoin pks kesällä raidoista 140€ ja omat kutrit on lapaluihin saakka.

  Ehkä jossain mamulassa saa halvempaan hintaan

  Vesikko
  Participant

  Oivoi, ennustan että anitahirvonen irtohiukset tekevät syksyn aikana comebackin. Edellisistä onkin jo hetki.

  Vesikko
  Participant

  Vaikka mua tuo vellin hyväksikäyttö ja rahan tuhlaus ärsyttääkin niin samalla tulee semmoinen vahingoniloinen olo. Velli ei täytä mitään tunkin miesvaatimuksista.

  Tukiainen kertoi ohjelmassa pitävänsä vaikutusvaltaisista ja karismaattisista miehistä. Karismaattinen ei hänen mukaansa kuitenkaan tarkoita samaa kuin komea.

  – Raha on seksikästä. Pitää olla myös herrasmies, joka osaa kohdella naista hyvin, hän listasi.

  Tämän lisäksi hän kuvaili ihannemiestään hyväluontoiseksi vanhemmaksi mieheksi, joka on hänen oman isänsä tyylinen nallekarhu.

  Vesikko
  Participant

  Tulee jotenkin epämukava fiilis tosta paattiraakun kuvasta mamma ja pappamuratin kanssa. Kuka pitää käsiä toisten olkapäillä, ruumiinkieltä lukien tulee semmonen ”my bitches” fiilis. Hautajaisissa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 461 total)