Minas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,634 total)
 • Author
  Posts
 • Minas
  Participant

  Stripde, käy välillä moikkaamassa meitä ”jälkeenjääneitä” 😘

  Minas
  Participant

  Tuksu ”tukee” Janitaa, ensin paasasi omista asioistaan, Miämistä, laa laa, kaksi miästä, silivatipääseilaa #kaksilensipois.

  Sitten tuli Jesse miesten korvikkeeksi

  Miehia tulee ja menee; maallinen rakkaus katoaa ja himot haipyy. Mutta JEESUS pysyy.

  Siskoni Julian ja mun motto oli myos: “Ela kovaa, kuole nuorena.” Ja Julia menehtyi 30v. Miehet pettaa ja sikailee, valehtelee jne. Mutta ❤️❤️❤️ TAAS PALAAN samaan; JEESUS on AINOA joka voi sielun pelastaa!!!! HANEN rakkaus on ihan jotain muuta kuin ihminen voi koskaan antaa!!!!! Vihollinen on tullut VAIN ryostamaan, tappamaan ja tuhoamaan!!!!!!! Saatana on TULLUT VAIN RYOSTAMAAN, TUHOAMAAN JA TAPPAMAAN!!!!!!! JEESUS ON AINOA JOKA VOI PELASTAA!!!!!!!

  Nih.

  Minas
  Participant

  Kävin uteliaisuuttani Harhan fcssä ja mietin, onko nämä taas niitä Harhan harhoja, siis oikeasti. Settiä Harhan aiemmissa harhoissa: ”synnytin keskosvauvan viikoilla 25+ ja vauva siitä suoraan sydänleikkaukseen, sillä välin tulin kotiin hakemaan vaatteita.” 🙄🤕

  Mc Harha

  Nyt vedetään kortisoni alas koska halutaan nähdä lähteekö ne nousemaan. Jos olisin syöny Tkn lääkärin kautta niin sairaus ois tullu selville vasta kuukauden päästä ja nyt alas et nähdään lähteekö ylös.

  Niinko että mitä? Kuin Tuksun mustan rinteen laskettelutuokio, jota en sanatarkkaan muista, mutta mentiin ylös ja alas, suksilla ja ilman, vailla päätä tai häntää. Harhan painoko tippisee jos syö lääkärin kautta?

  Oon saanu tukea. Mutta missä mun mieheni tuki? On. Itse on kertonu oikeudessa,että serustelee minun kanssani Hesan hovista vois se tilata. mutta muualla puhuu muuta, nyt loppu tää homma lopullisesti.

  Oikeudessa todistettu asia vaan miestä ei reaalielämässä näy? Mit vit?

  Harhalla kuulema ”imusolmuke liikkuu päässä”… Ehkä hyvä, että jotain siellä liikkuu 🤔

  Minas
  Participant

  Minnili

  Lukkarisesta tainnut kirjoitella Jarna.

  Ilmeisesti ole meikkaillut tuohon takana näkyvään Instagram kuvaan kädet pahemman näköiseksi mitä ovatkaan. Ja poisti Jarnan avautumisen jälkeen sen kuvan Instagrammista:

  Sitä luulee, että mikään tämän saagan äärellä hyrräävien henkilöiden teoista ei yllätä, silti rima aina alittuu. Pönttöpäät. Kävin kattoo Janitan instassa feikkauskuvia ja huomasin, että muija intona kertoo rakastaneensa (suom. huom. panneensa) (ainakin) kahta miekkosta 3 vee ajan. En sitten tiedä, että erikseen vai yhtäikaa, ristiinrastiin vai suoraan poikkipinoon, mutta onpahan siinäkin ylpeyden aihe, laittaakohan Janita tämän upean elämäntapahtumansa CVeensa. Ainakin Seiskaan sillä päässee. Hianoa 🙄.

  Helinä

  Neitokaisilla tuntuu olevan lähes kilpailu, kuka nyt onkaan kaikkein sairain. Jarnakin facensa mukaan laihtunut viikossa 15 kg, opiaatteja sekä kortisonia ruiskutetaan suoraan suoneen, mutta ei vaan ole media kiinnostunut.

  Näyttää näillä niin oudosti tuo paino räjähtäneen 12-15 kg väärään, eri, suuntaan. Tuksu seurasi mallia Janitan itkuposeerauskuvista, onko Harhalla jo postattuna värisevän itsesäälin maustein tönkkösuolattua itkuvideoo?

  Minas
  Participant

  Horiseeko Harha Tuksusta vai Janskusta?

  Minas
  Participant

  Jmmt

  Ottakaa kaikki yhteyttä muhun, jotka ootte käyny samaa asiaa läpi.

  Narsu kaipaa uusia uhreja! Ottakaa yhteyttä, asap! Suoraan Tunkeron mustaan aukkoon. Voiko kotipolttoinen ViruValge olla syövyttänyt tuon pullonmentävän reiän kuonoon.

  Minas
  Participant

  Jmmt

  The stuhl will sat you free.

  Whaat.

  Nyt tuli vastaan sennäköiset videot, että voi sanoa kuin tuksun kaltainen ex-julkkis kola-olli, että liian hapokasta. Ei pysty, ainakaan näin kauniina kesäaamuna saastuttamaan sitä niillä. Kuvasaastekin on jo melkein liikaa. Voisiko joku itsensä karaissut sanoa, kannattaako edes harkita, tuleeko deliverancy vai nauru?

  On paha. Varsinkin yksi jossa Itse Päänarsupilami itkee krotiiilin kyyneleitä, miten äiti ja velli ovat persoonallisuushäiriöisiä ja siinä ohessa reptiliaani kuvailee huulia lipoen itseään. Itsesäälin hurmoksessa, ääni väristen kuvattu video oli paha myös. Kerrassaan vastenmielinen.

  Mutta kun ne sai katsottua, jälkimainingit lyövät lämpöisinä, Narsku on hylätty. Sehän on pahinta mitä narsu voi kokea, varsinkin kun asiaan liittyy uskontunnustuksen pyhimpänä raha. Epäilemättä velli kaivaa uudestisyntyneen selkänikamansa takaisin maahan, mutta Pääpirusta ei vielä tiedä.

  Jänskää miten Saaga jatkuu.

  Minas
  Participant

  Nyt se yrittää iskee jotain satavuotiasta papparaista, kun #vellijamammapois. Sotavetraanin eläkkeeseen on epätoivoisena kiinni päästävä. Toivottavasti pappa älyää antaa torakalle kepillä huutia.

  Minas
  Participant

  Hieman katselen kieroon Takajalkojen parantamismissiota. Ilmeisesti uskovat parantaviin kykyihinsä, mutta Tuksun #alkoholismipois ja Janitan #syöpäpois ainakin todistavat, ettei toimi. Onko joku parantunut? Kannattaako tuo toiminta, antaa ihmiselle false hope, kun toivon antoa ehkäpä isompi pettymys on mitä luultavimmin edessä.

  Tässä •sensijaan reptiliasilmäinen Tuksu katsoo kieroon, •juuriennenkuin siskolle kateudesta vihreä Jezebel-lisko kuoriutui sisuksista. Sopot silmat sil on siniset …

  https://img.aijaa.com/b/00762/14722886.jpg

  Minas
  Participant

  Vuitton. Menin katsomaan ne nelisilmävideot. Tarvitsen traumaterapiaa. Enkö ikinä opi, etten ole kykenevä katsomaan tuosta elävää kuvaa, enkä varsinkaan kuuntelemaan sen ääntä. Tuksulla on kauhea ääni. Kuuntelen mielummin vaikka liitutaulun raapimista.

  Ja sen englanti oli ihan hirveää.

  Mulla on selviytymiskeino, katson ensin videot äänettä ja sitten pikkuhiljaa kuuntelen, pause, ja kuuntelen;; siedätystä. Mijämisen-ämmm-enkku kuulostaa jotenkin kuin savolaenen haastaisi laakeesti enkuksi.

  Minas
  Participant

  Kade

  Olikohan se tarkoituskin että pikkusyrra tulee poikakaverinsa kanssa hakemaan vanhukset ja menevät yhtä matkaa ruottiseen. Spekua vaan. 

  Onko pappa laitettu rattiin? Jasun instassa ei näytä kumpikaan nuorikosta pitelevän rattia. Erikoista jos vanhatäti jätetty möksään raivo”raittiin” juoppohullun Tuksun kynsiin kuuntelemaan sukupuolivalistusta. Mutta ei kai tuossa perheessä minkään enää pitäisi ihmetyttää.

  Minas
  Participant

  Eilen taisikin jo videoita kadota, Maggie kerkesi kopsata, instassa on vielä demonisilmäinen sekoilu staap the khontrapentsschiön  🤔

  Hupaisaa seurata miten Porsiainen tukehtuu kateuteen ja Jezebel kuoriutuu reptilia-ihon läpi räjähtämällä. Katkeruuden mato ahmii Tunkiota isoina paloina. Huvittavaa myös raittiuden jatkuminen. Jeesus jo aiemmin kuoli sinun ja minun syntien takia, se syntijuttu ulkoistettiin, nyt on Tuksun abortti ja muut katumiset ulkoistettu, eikä edes Euroopan koko riittänyt vaan piti laajentaa Usaan.

  Minas
  Participant

  Yritin jälleen miettiä, mikä Vajakkivelliä ajaa tuollaiseen masokistiseen suhteeseen. Mitä enemmän satutetaan sitä enemmän haluaa todistaa luottavansa Tuksuun. Vaan kun Tuksu ei luottamisen arvoinen. En ymmärrä. Onko se jokin totuttu hengissäselvitymisstrategia.

  Possu niin paukahtaa kateudesta. Vielä yksi speku, jos ei jo tullut, mammalla jota mairisteltiin (maireus+hyväksikäytön metsästys), ei ole fyrkkaa Töölöösen (rästi) vuokriin, ja porsasta uhkaa ulosveivaus. Tuksuhan muuttaa sen niin, jotta on muuttamassa ulkomaaseen. Velliäkin siinä samalla mustistellaan.

  Tuksun pää heiluu kuin liikkuvalla päälelulla. Nää on tosin kyl sympaattinen ryhmä, ei niinkuin hassunkurinen perhe.

  https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1HX5UmoOWBKNjSZKzq6xfWFXaI/5Sets-Lot-PVC-Nightmare-Before-Christmas-Figures-Lock-Sally-Zero-Barrel-Shock-Jack-Figure-Toy-Doll.jpg_640x640.jpg

  Videot olikin osaava napannut talteen, saattaa Tunkki poistaa herättyään.

  Minas
  Participant

  Aika kylmältä kuulostaa sotaporsas marRrenkikakkuvideolla. Mansikkaa ja kerRrmavaahtoa, onnea Velli 59 vee ja -läts kakku madon lättyyn. Aameen.

  Minas
  Participant

  Viki oli ihan oma itsensä ja rentoutunut, sitten tuli possun murjotuskuva ja videolla Viki katsoo sivuittain varovaisesti ja hämmentyneenä Tuksun kameraa. Varmasti possu heittänyt jäätävät kilarit.

  Jos alko on kielletty, niin sotaporsas on rauhoitettu tuhdilla annoksella mömmöjä, niin vaikeaa on ääntää rrrr jottei menisi lespaamiseksi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,634 total)