Minas

Foorumivastauksia luotu

15 viestiä - 1 - 15 (2,807 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #199543 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Varasiko mamma Epyktin matkan kun Nyhtövelli alkoi irrottautua Sotakamelista. Suomesta ei enää löydy toiseksi tyhmintä miästä joten mammalla plään b. Egypti ei taida olla kovin hedelmällistä maaperää kristillisille kokouksille, joista reväistä Emmaponi, mutta kai Tunkiolle jostain maailman rupukolosta löytyy edes vääräuskoinen sulhanen. Vai löytyykö. Mamma voisi vaihtaa kamelin kamelista -herran haltuun. Itse kolmella jalalla hippulat vinkuen karkuun.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #199541 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Kameli on su’ittu, mamman on helpompi yrittää myydä se random sheikille.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #199075 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Tuksun turnauskestävyys on uskomaton. Vellimato möyrinyt taas selkärankansa multiin. Siis mittee, tullut autolla Loviisasta ja sitten ollaan raahauduttu katuja pitkin suoraan ja edestakaisin hoitoloihin. Ja akuutti psykoosi selätetty ja valmiina matkaan. Sotapossua ei pysäytä mikään!

  Lähden työhommiin metsään. Sää lähellä 0:00, aika loppuu. Rapsakka pohjoistuuli tarttuu nyt kivasti sateenkaarihelmapuhveihin, ties vaikka leijailuttaa etelään. Jos näette taivaalla huispaavan sateenkaariponin, niin nännää hamraat maan ikuiset madot, tämä tyttö on matkalla Mijamiseen.

  vastauksena käyttäjälle: Maisa Torppa, lasten hoitaja #199074 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Aika omalaatuisia ystävyyssuhteita tuntuu olevan, kun Maisa tuntee it-pomon ja kertoo rallikuskinkin tuntevan hänet hyvin, häihinkin ovat kutsuneet, mutta rallikuski ei sitten tunnekaan koko it-häiskää. It-häiskä taas ei tunne koko Maisa Torppaa! Ja häiskän ex ei tunne enää it-pomoa, mutta Maisan tietää liiankin hyvin. Nyt täytyisi vielä kysyä yhteisellä matkalla olevalta Maisan anopilta, että tunteeko it-häiskää. Toivottavasti hän sentään Maisan muistaa ja rallikuskin.

  No, täytyy sanoa, että en itsekään tiedä tätä ”tunnettua” it-pomoa tahi edes muista rallikuskin nimeä. Maisa taisi aikoinaan tulla ”julkkikseksi” siitä, kun kiristi useita miehiään olemattomilla raskauksillaan. Synnyttikö yhden, ei taida kuitenkaan Maisa tuntea lastaan? Outoja muistinmenetyksiä noissa kuvioissa.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #199044 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Pinkki, yksisilmäinen kissaeläinkuori on kyllä aika demonisen näätämäinen.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #199042 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Pipari

  Tai voihan olla, että poju luulee saavansa ”kerran elämässä” – kokemuksen, lahnan päällä. Vaihtokauppana käristys

  Pillukäristys 🙊

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198812 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Suudellut monta sammakkoa. Loirin sanoin, ”khaunis… kauhee rupikonna, haahahahhahhaa”.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198775 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Etis, samaa mieltä. Ja voi olla että kun ovat olleet huojuvat ostarilla, ovat huomanneet psykoottisesti naureskelevan pylvään, jossa molemmin puolin hyllyvät michelinrenkaat. Isolippis sitten lähtenyt pylväspyhimyksen matkaan, koska suuritsoni on kaksikosta eittämättä se vinksahtaneempi, etsiytyen Tunkion tsykoottiseen seuraan.

  Onneks ei tosiaan vömmelöillä tsygoottinen miitinki, Tsonilla housut jalassa. Taitaa reppana tsonikin olla tolppajalka, byysat 10 cm liian pitkät, kääritty nilkoista ja polven reiät vastaavat cm t liian alhaalla.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198773 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Soffia on laittanut fc, että jokin (tutun)tuttu huolestuneena kertonut Tuksun laittaneet snäpiin kuvaviestejä, joissa vakoilee Sofiaa ostarilla, yläkerrasta, pylvään takaa… Ja että Tuksu olisi ollut psykoosissa suljetulla viime viikolla ja touhusta päätellen psykoosi edelleen päällä.

  Kuulostaa loogiselta, tai siis ei yhtään, mutta Tuksuloogiselta, mitä tässä nyt on tapahtunut ja spekuttu tapahtuneen.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198566 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Jaa tämä kuitenkin piti näkemän illan päätteeksi. Kiitoksia Kirstille.

  Virtsanen virtsakoltussa virtsasohvassa. Hyvin valittu huppariväri sinänsä, ei niin näy yön aikana imeytyneet tahrat.

  Voi koirien ilmeet.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198503 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Naureskelin Kirstin selvitykselle vaikkakin Brunon huokailu se ei hyvälle kuulosta. Juurihan perjantaina pelle virtsanen hekotteli, miten saa ihan kylmiä väreitä kun miettii minkälaisiin ihmisiin on näppinsä aikoinaan iskenyt. No ei voi kun hekottaa myäs kun nämä kaksi käsityöläistä ovat jälleen työntäneet kätensä 💩an. Virtsasen sammuminen virtsaan olisi jännä nähdä, mutta elänen ilman ja keveimmin mielin.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198241 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  voisin vaihtaa paikkoja Janita Lukkarinen sun kanssa; olisin jo täysin valmis menee taivaankotiin turvaan Jeesuksen luokse; ja haluaisin, että sinä saisit jatkaa elämääsi täällä;

  Elä Tunkio vielä manaa ”ystävääsi” täysin valmiina toisel puol jokkee. Se on taas sitä omaishoidettavan etukäteen turvaan laittamista. Mitähän Janita tuumaa vaihdosta sekakäyttäväksi, sekopäiseksi jumalan sotapossuksi.

  Tauno, luulin että sulta on kadonnut tuo ärsyttävä rintakuva, mutta hokasin että vissiin vähän ylempänä olevaa rintamuskuvaketta tarkoitit.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198169 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Huh, vanha juappo, olipa lähellä. Kai soitit häken haastatteluun!

  Ps. googlasin Kalkkunan instan ja siellä naureskellaan ”suurizonille”. Kalkkunan pieksäminen olikin litsari jostain maanmatosen ”korkeuksista”.

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 212 #198165 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Käsityöstä puheenollen, ken ihmisperslävestä samaa mieltä, pr fl t n kanssa. Tehopyhää. Ollaan vastaan kaikkea väkivaltaa ja rikollisuutta ja nyyhkitään kunnes taas vasikoidaan joku rikoskavereista tai tirvaistaan turpaan jotain kalkkunaa. Varoisi ettei ole itse kohta ns. kylmää kalkkunaa. Eikö Kalkkuna antanut Jonille huomioo, kuten Rosannakaan ei, ja sekös tyrkkyä keljutti. Rosannaa ei kenties uskaltanut lyödä, Rosanna olisi luultavasti antanut 6-0 takaisin ja niin olisi Joni päätynyt jälleen saikulle itkemään kiusaamista ja julmaa maailmaa. Vilkaisin mikä kuka kenin löpinöitä, mesolangat kuulema ”kiristää oikeista kohdista”. Kenties langat, mutta aika paljon kiristää ex-huojuvalla väärästä kohtaa. Ken Virtsasella on kuulema kolme persoonaa.

   Zoni persoonani on hyvin suuripersoona, jota ei kannata suututtaa. Minut muistettiin joskus vielä nettimaailmassa Zoni nimellä, joka dominoi tuolloin.

  No voi. Suuripersläven vilauttajaa ei saa suututtaa, suurizoni dominoi 😹 Muistuu mieleen kun hän nimesi itsensä myös ”Johtaja Joni Virtaseksi”. Korkeintaan virtsanjohtimen johtaja.

  Ja vielä yksi sairaalassa vakavassa kohtauksessa itkijä. Media tappoi Torpan? Vaikka Maisa vakuuttaa olevansa syytön, ja sai vakavan syyttömyyskohtauksen, miksi en vakuutu, mikä minussani on vikana!?

  vastauksena käyttäjälle: Johanna Tukiainen Vol. 211 #197842 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Participant

  Kristin?uskonvapaus on tärkeämpää kuin ilmastonmuutoksen torjunta? Tietysti tuon voi ymmärtää ihmisiltä, jotka ovat eläneet 2000 vuotta, eikä aikaa ennen sitä kai ollut?, ei evoluutiota, dinosauruksia tai esimuumejamme, ja kaikki loppuu ylöstempaukseen lähiaikoina. Joten mitä väliä on jälkeenjääneellä maapallolla ja sen muilla eliöillä, muilla kuin ylöstemmatuilla, pelastuneilla ihmissieluilla. Muut saavat kärvistellä. Vai onko ajatus se, että koko maapallo (ja maailmankaikkeus) tuhoutuu? Joten ei kannata joka tapauksessa välittää mistään muusta kuin omasta sielusta. ~ 2000 vuotta ja se oli siinä. Koko pannukakku.

  Tuksu ilmeisesti ajattelee, että ilmastonmuutos on tehty salaliitossa, jotta ihmiset eivät kiinnitäisi huomiota uskontoon ja uskonvapauteen. Jäin miettimään, miten liitto on tehty ja millä välinein hämäys toteutettu? Kuka on salaliiton takana? Antikristus ja hänen palkkaamansa liittolaiset maan päällä? Voiko keksityn ilmastonmuutosleikin perua? Voidaanko kerätä adressi maailmalta, jossa pyydetään lopettamaan ilmastonmuutoksen salaliitto? Miksi juuri ilmastonmuutos hämäystarkoitukseen, eikö jotain helpompaa olisi voinut keksiä ja tehdä? Vaatii niin hurjan suuren organisaation taustalle ylläpitämään ilmastonmuutoksen valhetta, ei kai antikristus ideatyhmä ole tai taloudellisesti ajattelematon?

15 viestiä - 1 - 15 (2,807 yhteensä)