Minas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,945 total)
 • Author
  Posts
 • Minas
  Blocked

  Crystal: ”mikä ajaa ihmisen noin epätoivoiseen tekoon”

   

  MP neiti: ”Tämä pv meni meikällä töissä suunnilleen kahvikupin siirtelyssä näppiksen vasemmalta puolelta oikealle. Tuota samaa mietin minäkin. Kuinka moni meistä jaksaisi tuollaista vuosikausia kestävää salaisuuksien, massiivisen teeskentelyn ja valehtelun kuormaa? Sitä, minkä Tuksu vei reilu vuosi sitten mukanaan sinne Jasminenkin maaperälle. Ei sitä normitaviksen psyyke kestäisi. Entäs herkempi Jasmine, joka vuodesta toiseen pyrki korjaamaan tämän hedvekin tuholaisen tekosia. Näköala tulevaisuuteen on voinut olla musertava.

  😔 Siltä se näyttää.

  Minas
  Blocked

  Joo luultavasti jättää mut ei sitä tiedä. Toi Isabell on kyl vaarassa. Vie äidin (tai sulhasen) huomion Jetzestä. Jännä seurata miten mahdollistaja-Marja antaa seuraavankin uhrin Tuksulle. Ei vedä peliä poikki Tuksun kanssa.

  Minas
  Blocked

  Onneksi Jassun ei tarvitse olla tietoinen pakkokasteesta tai miten Kraakku nyt hänet viimehetkellä pelastikaan 😒 Pääasia että Raakulla on nyt yyberhurmos että Jassun sielu on pelastunut 😒 Muutoinhan Jassu ei olisi pääsemässä Jullen luo 🙄 Raakku määrää nää jutut 😒

  ”Mä en haluu tätä elämää”, huusi Julia. Ilmiselvästi ei halunnut Jassukaan. Tuksu on kyl Jezebel. Seuraavana Joel?

  Minas
  Blocked

  Joo matka voi olla hämäys tai ollaan jo miettimässä ihania vaateparsia surulomalle tai sit ollaan menossa sanomaan heipat Herhiläiselle ja pitää olla nätti kun kuvausryhmä mesessä piuhojen katkaisussa.

  Minas
  Blocked

  Ookee Pöwwis. Joo narsulle vaikuttaisi ”Söpövikkekin” kun tappouhkauksetkin kehissä. Ei oo Jassun varmaan sit kiva olla ollu kahden narskun uhkailtavana…

  Minas
  Blocked

  Tuksunäätä, kiits. Onpas kyllä ikävää luettavaa 😳 Aattelin että Vikke on söpö ja vähän hömelö. Huh hejjj.

  Minas
  Blocked

  Terppatulemast hamraapaju

  Tungen tänne uutena nimimerkkinä kysymään, mistä Jasminen exän valtava antipatia tätä kohtaan oikein johtui? Jasminella oli instassa näkyvissä tämän viestejä, joista näkyi suoranainen viha.

  Millaisia vihaviestei oli?

  Minas
  Blocked

  Mäkin ihmettelin sen sokeripapan roolia.

  Onko Jassu joskus avautunut Viken väkivaltaisuudesta/uhkailusta?

  Minas
  Blocked

  Se tässä ihmetyttää, kun tuntuu että Jasminae on ollut huolehtivainen ja auttavainen, miksä hän tälläisen murheen nyt antaa perheelleen. Eikö siellä nyt olla niin uskovaisia ja ongelmat ratkeaa rukoilemalla ? Täh ?

  Ja Instan perusteella oli onnellinen, taisi tulla perheellekin täys yllätyksenä. Ainakin jos Raakun mietelauseen vinkkiin on uskominen, että pidä huolta ystävästä, joskus hän käy läpi raskaita asioita, sanomatta siitä sanaakaan.

  Minas
  Blocked

  Sehän nyt on enää tässä tilanteessa vain päivien kysymys, että on poissa. Olisi jo vironnut jos olisi virkoamassa. Hirttäytyminen aiheuttaa nopeasti isot vauriot aivoihin eikä niistä kyllä selviä. Uskokaa pois. Ihan faktatietoa tämä. Tuskin ensi viikkoa näkee enää.

  Ookei. Jos ei mitään tiedosta se on sitten armollista Jassulle ja lähteä.

  Minas
  Blocked

  Täälkin tylsää niin aikaa pyöritellä kaikenlaisia spekuja. Kenties se edellinen sairaalakeikka oli tosiaan kenraalinharjoitus. Sitten mentiin järeämmällä keinolla.

  Miten se meni, siis jos on aivokuollut niin piuhat olisi jo irrotettu? Eli aivovamma kai on tai vegetatiivinen tila, eihän sitä muutoin olisi aluksi täystajuttomana? Hirveä visio kyllä että joutuisi avuttomana isosiskon siipien alle omaishoidettavaksi. Tosin saattaisi silloin päästä laulaville kukkakedoille. Ellei Tunkki pihtaa itselleen Jassun vip-lippua.

  Minas
  Blocked

  Edellisten kanssa samaa nyt mietin, että toipumista ekana spontaanisti toivoo, mutta tässä tapauksessa itsemurhaiselle luultavasti kova pala olla olematta kukkakedolla ja todellisuus iskee vasten kasvoja, läheiset suree ja päälle siihen aivovamma. Tosin onko tilanteestaan edes sitten enää miten tietoinen. Eipä ole sekään hyvä tilanne.

  Kiva Arttu kuulla että olet toipunut.

  Minas
  Blocked

  Tuksujen hullunkurisessa perheessä kaikki on mahdollista. Dementikko-diapeettes-pappakin oli Tunkin juustomakaroni-jaffa hoidossa. Oliko niin että hoitosuhde päättyi molempien joutuessa suljetulle.

  Minas
  Blocked

  Siis Jassu on pelastettu, onko ne hukuttaneet sitä upotuskasteella.

  Parantumiseen tarvittaisi ihme? Vai eikö vielä tiedä jos ei ole herännyt.

  Minas
  Blocked

  Jassu joskus julkaisi että Tuksu ei saa häntä ikinä. Mut taisi kaiken tallova Sotanorsu saada uuden uhrin. Kukas on Tuksun seuraava. Joel kait.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,945 total)