KETTU VINOSSA

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • <3

  Vanhuksilla ei ole koruja,rahaa tai muutakaan omaisuutta väärinkäsitettäväksi!!

  Että on loinen jo päässyt johonkin yhdyskuntapalveluspaikkaan loisimaan! Johonkin jossa voi jeesustella,tulla myöhässä ja humalassa. Kuten teki useasti viimeksikin!! Hienoa Suomen oikeusvaltio!!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 125 #36018 Ilmoita asiaton viesti

  No Vot,sano ryssä kun v.tun näki! Nyt pääsee Tuksu vihdoinkin luonteeseensa sopivaan maahan! Sanonpa vain,että Tuksun luonteella/tavoilla tulee siellä hyvin äkkiä joko ryöstetyksi,pahoinpidellyksi,tapetuksi taikka vaihtoehtoisesti vetää itse överit! Mutta ryssätkään eivät ole niin epätoivoisia,että Tuksua raiskaa yrittäisivät. Kyllä naurattaa jo valmiiksi!! 😀

  Tuksu RIPaskalla ….vaiko vaan paskalla 😀 😀

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 125 #35974 Ilmoita asiaton viesti

  Sekakäyttäjä on hukkunut

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 125 #35172 Ilmoita asiaton viesti

  Säälittävä yritys…. Bella ei ole noin iso/pulska naamalta. Eikä noin tumma. Bellalla on enemmän harmaata naamassa….ja Bella ei todellakaan ole noin onnellisen näköinen. Turha yritys Tunkeroinen. Mene hoitoon tai töihin Pummi!!

  Kerroin täällä jo aikoja sitten,etä Tuksulla ei ole enää Bellaa. Kerroin,ettei hänBellaa enään saa. Ja,että laittamansa kuvat Bellasta ovat vanhoja/hämäystä. Silti täällä on viikkoja vaahdottu,kun Tuksu ei mene hakemaan koiraansa hoidosta pois ja maksa hoitomaksua!!!! Eihän se mene,kun ei sitä saa enään. Bellan pelastaja piti siitä huolen!

  Eipä näkynyt Kviiniä,eikä Oktaavi-Mölliä Hartwall Areenalla. Eikö kunto kestänyt Areenalle asti? Eikö Lälly antanut lippuja? Onko niitä koskaan ollutkaan? Siinä taas lahjakkaasti petettiin uskollinen ystävä… Mölli palvelee ja lähtee keikoille petettäväksi…luvataan viedä konserttiin…ja pa.kat!! Noinkohan on taas ystävyys katkolla?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 112 #33528 Ilmoita asiaton viesti

  Metropolin toimittaja osui paikalle, kun äijien saunaillassa kerrottiin värikästä tarinaa sinkkumiehen naisreissusta, joka päättyi todella huonosti. Pääkaupunkiseudulla asuva kolmekymppinen mies vakuutti tarinan olevan totta.

  -Totuus on tarua ihmeellisempää.

  Kaikki alkoi siitä, kun mies tapasi viehättävän kaunokaisen vantaalaisessa ravintolassa. Illan aikana juotiin juomia ja tanssittiin, kunnes tuli valomerkin aika.

  -Nainen pyysi luokseen, hän asui hotellissa Helsingin keskustassa. Lähdettiin sitten hänen luokseen taksilla. Minä maksoin, herrasmies avautui.

  Aika pian siirryttiin pettingin kautta seksileikkeihin. Mutta sitten tapahtui jotain yllättävää.

  -Minun piti vetäytyä. Syy oli aika lailla inha, enkä ole sellaista koskaan kokenut. Naisen alapää nimittäin tuoksahti niin pahalta, että meinasi tulla yrjö, mies kertoo.

  Jotain keksittyään hän päätti ottaa taksin takaisin kotiinsa. Mutta sitten ongelmat vasta alkoivat.

  -Meillä oli ollut sitä käsiseksiä, eikä se tuoksu lähtenyt sormistani ei sitten millään. Minä kokeilin kaikkea. Pesin pesuaineilla, sampoolla – upotin sormet jopa jugurttiin ja kierittelin niitä kukkamullassa, mutta turhaan. Se erite haisi niin kamalalta, että en tajua, miten se voi olla mahdollista, mies muistelee.

  Lopulta haju väistyi, päivien päästä.

  -Tämä on ollut kokemus, jota en koskaan unohda. Olen vain kiitollinen siitä, ettei meillä ollut suuseksiä, tosin se olisi ollut hajun vuoksi mahdotontakin. Jos partaani ja viiksiini olisi tarttunut tuo haju päiväkausiksi, en olisi voinut suurin piirtein elää.

  Myöhemmin mies on lukenut terveyssivustoilta, että hajun voi aiheuttaa harmiton sekaflooratulehdus naisen alapäässä.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)