Sivuposeeraus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 149 total)
 • Author
  Posts
 • Sivuposeeraus
  Participant

  Onko muut muuten jo tehnyt uuden Otava-tilin? Yritin tulla tänne läppärillä ja vaatimukset tilistä oli vastassa, edessä taitaa olla luonnollinen poistuminen kun ei millään jaksais. Kauniita unia ja palsternakan kuvia kaikille näätyleille ?!

  Sivuposeeraus
  Participant

  http://aijaa.com/RrvSpO

  Taiteellinen näkemykseni heloupossun uudesta israelmekosta.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Tuli jotenkin erikoinen olo libanonilaistyylisestä pilperomekosta, mutta kyseessä olikin pinkkipaljettimekon pyhä uudelleensyntyminen. Se selittää paljon.

  Ilman koristeellista etumusta ja helmanlerpattelua Tunkki muistuttaisi uusimmassa hankinnassaan hyvinkasvanutta, pulleaa palsternakkaa.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Tunkin restonomiopinnot vuosilukuineen tuli mulle uutena tietona. Olen kerran käynyt jokseenkin tällaisen keskustelun lukemieni epämääräisten huhujen perusteella:

  Henkilö X: Täällä meidän koulussahan on opiskellut monia julkisuuden henkilöitä, kuten plaa plaa plaa…

  Minä: Niin eikös Johanna Tukiainenkin opiskellut matkailualaa täällä?

  Henkilö X: NO EI TODELLAKAAN OLE OPISKELLUT HAH HAH HAH HAH HAA!

  The end.

  Kauhean epäkohteliasta porukkaa kun eivät muista glamourkuningattaren vuosien pakertamista opinahjossaan ?. Kiitos Rääkyjä’!

  Sivuposeeraus
  Participant

  .

  Sivuposeeraus
  Participant

  Tuksu muutti – julkaisi sitten tämän ilmoituksen

  Juttu silloin-tällöin-omaishoitajasta.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Mun puolesta jokainen saa sisustaa niin kuin parhaaksi näkee, hukkaan vaan menee matamin sisustukset kun kaikki on kohta pöly-paske-rasva-kus-gouda-kuorrutuksessa. Onkohan Tunkilla pinkit swifferit, mikrokuituliinat, mopit ja imurit pinkissä siivouskomerossaan myÄs?

  Oonko ainoa, joka Tuksun sisustuspostauksia nähdessään miettii lähinnä paljonko tuokin on taas Vellin pottia kerryttänyt ?? Tarkan euron shoppailijaa vähän hirvittää ulosottovelkaisen rahan syytämiset kaikkeen turhaan, tähän vielä tulevat lomamatkat ja muut päälle. Onneksi ei ole mun lompakko kyseessä ?.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Mun mielestä Jullen vanha lipasto on hieno?. Sopii hyvin lavasteeksi, jos Tunkki alkaa vaikka mielikuvituslastenohjelman juontajaksi Liljendalin residenssissä. Velli voi toimia kuvaajana näkymättömän televisiokameran kanssa. Pitäähän se aika saada jotenkin kulumaan maaseudulla. Ohjelman nimi voisi olla esim. ”Puppe-pupu med hennes lilla vänner och Tunkki”. Naapurit, mamma ja pappa sekä Max, Angel ja Bella vieraiksi aina vuorotellen.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Referaatti:

  Afrikassa tiedetään erittäin paljon homoudesta, perverssioista, juoppoudesta ja monista muista asioista. Siunatkaa kaikki esineet öljyllä ja muistakaa; simpukat on saatanasta.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Minä vuonna kivi ja keppi: ”normi” viikonloppujuhliminen meinasi lähteä käsistä, korkki oli ruuvattava kiinni ja olin silloin vielä somessa aktiivisempi; kuinkakohan monta päivitystä tein esim. tyyliin ”Rauhallinen perjantai-ilta kotona, istun parvekkeella lasissa pepsi maxia: elämä on ihanaa ?! Aamulla reippaana lenkille hop ?!” *tuntee oloa siunattu*

  Samalla suu napsui ja katselin vähän väliä kelloa mitä kivaa ehtis vielä kylille tekemään. Kaupastakin sais viÄlä olutta. Hitto että mä olin ärsyttävä! Tunnistan siis Tunkin raittiuspäivityksistä vanhan itseni erittäin hyvin ?. Nyt kun asia on hallinnassa niin ei tartte toitottaa juomisista tai juomattomuuksista yhtään mihkään nih.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Mitä tuo sohva nyt on maksanut, neljän istuttava kulmasohva 899€ ja siihen toinen divaaniosa päälle? Että kiitos vaan Jeesus kun ostit, kuljetit ja kasasit Tunksille sohvan ???

  Sivuposeeraus
  Participant

  Itse olisin ehkä jättänyt toisen divaaniosan hankkimatta noin pieneen tilaan, mutta en omaakaan yhtä laajaa ystäväpiiriä jotka pitää mahtua majoittamaan ja iltaa istumaan. Jollain sentään ollut järkeä mitata ettei olohuoneeseen mahdu isompaa u-sohvaa mutta epäilen ettei se ole ollut Tunkki. Näyttäisi paremmalta jos olisi vielä yksi moduuli divaaniosien välissä ja sitten mahtuisi se sohvapöytäkin siihen.

  Sivuposeeraus
  Participant

  Upeaa kristillistä tanssitaidetta kiitos ????! LemppariNI ”Tuksu keLkkailee”-videossa oli kohdasta 0:18 eteenpäin: pyllistys, annetaan hetki yleisön nauttia upeista näkymistä ja sitten alkaa rytmikäs pylynpyöritys Britneyn ”Work bitchin” tahtiin. Kyllä jätti tyttönäädälläkin sydän pari lyöntiä väliin ja allergisesta nuhasta kärsivästä nenästä lenteli pärskeet ihailevien huokausten tahtiin.

  Täytyy todeta, että ihan näyttää käyvän työstä tuo esiintyvänä taiteilija huseeraaminen. Notkeasti nousee kuitenkin pölkky -ja Tuksu- jakkaralle ?

  Sivuposeeraus
  Participant

  Helsingin kaupunginmuseo järjestää valokuvauskilpailun ”Kuvaa Helsingin jugendaarteet”.

  ”Kuvaajilta toivotaan tuoreita ja omaperäisiä näkökulmia tähän kiehtovaan ja monimuotoiseen rakennusperintöön, ei vain tuttuihin monumentteihin vaan myös arkimaiseman jugendrakennuksiin, etenkin asuintaloihin, joita on satoja.”

  Nyt Tuksu kaivelemaan omenapuhelinta tai Nokiaa, varmasti löytyy kolmen kuvan verran arkirealismia Albertinkadulta ?

  Kuvaa Helsingin jugendaarteet

  Sivuposeeraus
  Participant

  En nyt välttämättä ottaisi Tunkin pyhityselämästä mallia, ei näytä toimivan kauhean hyvin; katetrin jatkeeksi vaan päätyy.

  Näätykäisille toivottelen sopivan railakasta vappua KRÄÄH ???! MinäNI kävin parinkymmenen kilometrin metsälenkillä ja jätän juhlinnan muille, sima&munkki-tankkaus riitti tälle päivälle ?. Huomenna ei liene vaaraa törmätä Tunkkiin ja tippatelineeseen Hgin keskustassa?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 149 total)