Messias

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 99 total)
 • Author
  Posts
 • Messias
  Participant

  Johannat ovatkin mukavia ihmisiä. Mia Marit ei!  Ainakaan Tukiainen sellainen.

  Tuksu on aina Mia=Katkera.  Eikä muuksi muutu.

  Messias
  Participant

  Kohta on munannut tonkin kämpän…  Sekoile ja hauku vain lisää ruokkivaa kättä.

  EH HE HEE…

  Messias
  Participant

  Kummasti alkaa tämä CK kuulostamaan itse päätähdeltä!  Tämä CK ei ole edes ollut Tunkin kanssa tekemisissä minkään Arton aikana,eikä varmasti tiedä Tunkin sen aikaisista sekoiluista mitään. Eikä kyllä tämän hetkisistäkään…

  Messias
  Participant

  Eipä ole Tuksun uudesta Bestiksestä Christina Karlssonista kuulunut mitään sen jälkeen,kun mamma tukiainen kotiutui matkaltaan. Taisi selvitä,että mamma jättänyt isot ruoka/hoitorahat tuksulle matkan ajaksi ja tuksu silti kerjännyt koko reissun ajan karlssonilta ja muilta uskiksilta rahaa,ruokaa ja ties mitä köyhäinapua. Karlssoni vielä saattanut mainita asiasta mammalle ja saanut kuulla kunniansa….

  Toivottavasti se Tunkin maine alkaa kasvamaan siellä ruattisessakin!

  Messias
  Participant

  Puhumattakaan siitä kuinka tekee itsestänsä marttyyrin ja väittää saavansa viestejä jumalalta ja omaavansa kaikenmaailman armolahjoja…  Tuollainen itsekäs,tunteeton hyväksikäyttäjä.  Jumalan pilkkaa ja syntiä! Siinä on Tuksun lahjat. Onneksi kuutio odottaa. Mietippä sitä,kun näitä käyt lukemassa. Mieti samalla miltä Julialta mahtoi tuntua viime hetkinään…ilman apua ja ilman puhelinta!  Mietippä sitä oikein tarkkaan. Sinne kuutioosi saakka.

  Messias
  Participant

  Alli Kapone

  Muakin kyrsii niin maan perusteellisesti,kun ”Kristitty” Mia=Katkera ei tee muuta,kun valehtelee,kieroilee,pummii,dokaa,vetelee nappeja,laiskottelee,syäpöttelee,haukkuu,hu.raa…jne jne… Ja kaikista eniten inhottaa tuo jatkuva toisten hyväksikäyttö!!!

  Messias
  Participant

  Mua loukkaa taas syvästi se,että jumalaa pilkkaava tekokristitty ja paholainen teeskentelee rukoilevansa toisten puolesta! Toi minä itte narsisti ja psykopaatti ei ole kiinnostunut kenestäkään/mistään muusta,kun itsestänsä!

  Messias
  Participant

  Kuva missä ”rotta”koira ja Tunkin taulu/läpyttimet…. On voitu ottaa jo ennen mamman matkaan lähtöä.

  Messias
  Participant

  Tuo kuva jossa papalla tahrainen kiviset&soraset paita!  Kyllä on samat tuolit,kun sollentuunasessa.  Jos Pappa olisi laitokseen dumpattu,niin itsekäs ei siellä ramppaisi ja haaskaisi aikaansa ja rahoja matkoihin….  On nyt ”tärkeämpääkin” tekemistä Petteri sedän kanssa.

  Messias
  Participant

  Ne ketkä papasta ovat niin kovasti huolissaan,niin eiköhän ruattisessakin ole päivystävät sosiaalityöntekijät ja poliisit.

  Messias
  Participant

  Taas on saatu joltain vinguttua ”papalle ruokarahaa”.  Ja heti mennään shoppailemaan  jotain helevetin höyheniä.  Ja pari pussii nappeja…

   

  Messias
  Participant

  Siinä ei pieni nälkäkään haittaa,kun ylpeänä seuraa ”kasvatuksensa” hedelmää (mätää sellaista) ?

  Messias
  Participant

  Pappa saakin siellä nyt seurata oikein lähietäisyydeltä,kuinka opit on menneet perille ?  EH HE HEE

  Messias
  Participant

  Tunkin mieli on kyllä niin kieroutunut/sairas. Lapsuudestahan se on jo alkunsa saanut. Pappa opettanut kuinka kuuluu miehille antaa ja prinsessa saa lahjaksi sitten kaikki mitä haluaa…   Sairasta… Niin sairasta…

  Messias
  Participant

  Kyllä tulee tuo Chrisse karvaasti katumaan JOS on mennyt oman asuntonsa/huonekalunsa sika matamin paskottaviksi antamaan…

  Ei ole tainnut nähdä kuvia matamin aikaisemmasta asumuksesta.

  Ne kun hälle saisi. Hajuefektein. ??

  Joku voisi tälle vuokraemännälle vinkata,että edellisessä läävässä lainehti paikat koirien/ihmisten kusesta,paskasta, yrjöstä,spermasta ja menkkaverestä.  Siihen päälle kaikki mukavat pikku hyönteiset!

  Kaikki maastoutuneena jätekasoihin!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 99 total)