Vompatti

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 86 total)
 • Author
  Posts
 • Vompatti
  Participant

  Uskokaa pois, mutta sellaista miestä ei löydy joka tuheron alttarille taluttaisi, ei kukaan ota ilkeää itesään täynnä olevaa laiskaa mitään osaamatonta naista riesoikseen, siitä ei ole edes edustusrouvaksi vaikka kuinka olisi muotiluomuksia niskassa, kyllä sen deitit on pelkkiä panojuttuja, siihen sen ehkä jotkut vielä kelpuuttaa ja mitä vällyyn tulee, niin se todellakin pystyy tuheroa rahan voimalla kyykyttämään ja antaa rahaa tai ei anna rahaa ja sehän tuheroa vällyssä risookin, että elämänsä on ihan siitä riippuvainen, eihän sen mammankaan rahat riitä sitä elättämään.

  Toisaalta nautin tästä välly/tuhero kuviosta, että löytyy yksi joka sitä eukkoa pystyy kyykyttämään ja välly viis veisaa tuheron raivosta somessa sillä itsensähän hurskas revankelista siinäkin vaan itsensä nolaa.

  Saas nähdä miten tarina tuherosta tulee päättymään, nyt kun se on siltoja jo polttanut takanaan uskispiireissäkin, niin loppu ei näytä kovin kauniilta.

  Vompatti
  Participant

  Miksi ihmeessä tämä tuhnu länkyttää tätä samaa pa*kanjauhantaa vakavasti sairaasta ihmisestä, nyt saa pitää mölyt ihan omassa pallomahassaan. Ei se tuhnunkaan usko kovin vakaata ole kun katsoo sen tekemisiä, ei sitä pelkällä sanahelinällä ja huutamalla omaa uskoaan pelastuta mihinkään. J on käynyt kasteella ja ottanut Jeesuksen vastaan, vaikkei sitä joka mutkassa huudakaan. Ne on sydämen asioita ja sillä huudolla mitä tuhnu pitää ei ole mitään merkitystä, ei ne sanat vaan ne teot niin on ämmä itsekin sanonut. Jos tuhnu menee itseensä, niin hänen jumalansa on materia, sitä pitää joka rättiä kuvata kertoa mistä tilattu jne…sekö on uskovaisen elämää, ei tarvi toki säkissä kulkea, mutta jatkuva itsensä korottaminen muiden yläpuolelle ja hokeminen ”olen Jumalan oma prinsessa” ehei….ei tuhero voi sitä tietää, ei myöskään sitä onko se hänen nimi elämän kirjassa, ei niitä Jumala tule tuherolle kertomaan. Tuherolle on merkkejä kun valo osuu ristiriipukseen, niin ämmä huutaa kesken puheen, että ”katsokaa miten risti loistaa” jotkut heijastumat auton ikkunassa on enkeli tien vieressä, ja näitä merkkejä se pitää jonain yliluonnollisina, vaikka kaikelle löytyy luonnollinen selitys.

  Ehkä huono omatunto eletystä elämästä saa sen näin käyttäytymään, mutta jos noin jatkaa niin en kyllä tuheroa voi uudestisyntyneeksi kristityksi tituleerata, pahan vallassa on koko eukko ja suuri eksyttäjä myös.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #210720 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  En kyllä nyt oikein ymmärrä tällä palstalla sitä, että me arvostelemme toisiamme, kirjoitusvirheistä lähtien.

  Mielestäni tämä on tuksupalsta, missä voimme ja saamme arvostella rouvan toilailuja, ja jos siitä ihmisestä löytyy jotakin positiivista, niin sekin tuodaan kyllä julki, mutta kun ei oikein hakemallakaan niitä hyviä puolia ei löydy. Rouva on niin itseään täynnä oleva, joka luulee näyttävänsä niiltä muokatuilta kuvilta, mistä ei rouvaa edes periaatteessa tunnista siksi tuhnuksi mikä se luonnossa on ja myös toisten ihmisten hyväksikäyttö on vailla vertaansa, ihminen asuu sikolätissä, ei itse viitsi edes pientä kanakoppiaan siivota, mutta haaveilee prinssistä joka hänet sitten elättää ja pitää yltäkylläisyydessä, seksiäkin pitää saada 3 kertaa vuorokaudessa ja viikonloppuisin paaljon enemmän – kuka mies sitä jaksaa kun töissäkin on käytävä että saa rouvalle elintason. Eläimetkin kärsii sen hyppysissä, eivät saa viettää normaalia koiranelämää, viina ja pillerit maistuu ja eletään jossain elokuvamaailmassa ja viimeisenä muttei vähäisempänä leikkii uudestisyntynyttä kristittyä, mutta on siitä niin kaukana kun itä lännestä, huutaa miten ihmisten pitää elää muttei itsekään elä oppiensa mukaan.

  Sanokaas te muut viisaammat edes yksi hyvä puoli tuhnusta.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #210485 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  MinuaNI alkoi naurattamaan kun tuhnu kirjoittaa että hänellä ja isällään sama huumorintaju, kumpikin varmaan höröttää asioille jota eivät edes ymmärrä, no sen papan hörähtelyt nyt ymmärtää kun on kovin sairas mies, mutta että tuhnu jo tuolla iällä samalla tasolla henkisesti.

  Myös tämä joulun vietto ruotsissa, on se kamalaa kuunnella tuhnun ylöstempauksis ja ihmisten katoilua tuosta noin vain ja että me, siis me ollaan viimeinen sukupolvi, kaikki 80 vuotiaat, no entäs ne jotka vasta syntyvät, mikä sukupolvi se on, tällanen tavis nyt ei ymmärrä oikein tuhnun ajatusmaailmaa. Ja mitä sillä lopunajoilla pitää ihmisiä pelotella, eletään kurissa ja nuhteessa päiviämme ja kun hyvin elämme niin ei meillä ole mitään pelättävää ja uskonkin, että tuhnulla on menneisyydessä ja nykyisyydessäkin jotain pelättävää kun noin ahdistaa, lopettaisi nyt ensin ne valehtelunsa ja käyttäytyisi niinkuin kristityn pitääkin. Myös toisten hyväksikäyttö rahallisesti ja rahoittajansa haukkuminen ei sovi kristitylle, jos se on/of miesystävä on demonien vallassa niin siitä pitää ottaa irtiotto, mutta kun raasulla ei muuten olisi kattoa edes päänsä päällä eikä mitään muutakaan (10:tä hääpukua) niin olisi hiljaa ja olisi kiitollinen, mutta ei….myös se huuto ristin loistamisesta, niin totta hitossa se välkkyy kun siihen valo osuu, ja ne muut ns. yliluonnolliset ilmiöt joista paasaa niin on ihan selitettävissä, ei hän sen enempää ole Jumalan suosiossa kun me muutkaan.

  Vompatti
  Participant

  Kyllä nämä tussahduksen kirjoitukset alkaa olla jo niin sairaita, että ihan kammottaa miten noin mieleltään sairas selviää niistä keikoistaan ” ympäri suomea” hoitoahan  tuo ihminen olisi tarvinnut jo aikapäivää. Ei näillä ravintoloitsijoillakaan järki päätä pakota kun tilaavat tätä naikkosta esiintymään, vai onko niin, että tuollainen höpsähtänyt täti-ihminen sitten vetää porukkaa koolle, onhan kai sitä toikkarointia sitten hupaisaa katsella ja nauraa toisen esiintymiselle.

  Itse olen tuon naikkosen esiintymisen nähnyt ja oli kyllä surkuhupaisaa katsottavaa ja kun yleisö vielä hurrasi (piruuttaan) niin sai eukko lisää vettä myllyynsä ja luuli olevansa hyvinkin suosittu.

  Se myös, että mainoskuva ei vastaa todellisuutta, kun estradille puuskuttaa pieni ja pyöreä pygmi , naama kun perunapelto ja homerhuulet vinossa, niin se jo saa ihmiset haukkomaan henkeään, eikä toki ihastuksesta ja sitten kun alkaa se maiskutus, niin voi tsiisus sentään…maiskis.

   

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 216 #205856 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  Miksei punkkia saisi arvostella, han on julkisuuden henkilo joka tuo itseaan esiin jatkuvasti ja kylla han sita tuomiota ja helvettia paasaa suu vaahdossa. Jokainen maalaisjarjella varustettu ihminen osaa elaa niin ettei ole jatkuva pelko persiissa helvettiin joutumisesta ja punkin sanoin, ei ne sanat vaan ne teot.

  Onkohan punkki myos miettinyt sita miten kohtelee elattajaansa ja rahoittajaansa julkisuudessa, haukkuu minka ehtii, mutta silti sen demonisen miehen kyydit ja rahat kelpaa, punkki on sita miesparkaa lypsanyt jo vuosia eika loppua nay ja loppuu sitten kun mies on imetty kuiviin, sanokaatte uskovaiset, onko tama kristillista touhua.

  tuo sen tekohurskaus nakyy jo kilometrien paahan, itsensa korottaminen ja materian haaliminen, ihmisessa ei ole pisaraakaan noyryytta, ottaisi rikan ensin pois omasta silmastaan jne….

  Toki tiedetaan, etta han on mieleltaan sairas ja tarvisi pitkan kuntoutuksen, mutta niinkauan kun naita sen velton elaman mahdollistajia riittaa niin kaikki vain pahenee ja onko nama puolustelijat sitten itseensa tyytyvaisia kun punkki harhoja nahdessaan tai kuullessaan hyokkaa jonkun paalle vakavin seurauksin. Mina kylla tassa punkin kayttaytymisessa syytan myos niita mahdollistajia …. eukko saa elaa vailla vastuuta kun pellossa.

  Ei, en kadehdi punkkia, en saali, lahinna tunnen suurta inhoa tuollaista mitaan osaamatonta laiskaa naista kohtaan ja turhaa punkin on miesta elamaansa huudella, kuka tuon kiviriipan ottaisi ristikseen ja kuka normimies alentuisi julkiseen solvaamiseen. Ei tama vellukaan varmaan halunnut julkiseen riepotukseen, mutta kylla punkki hanet on niin monesti hapaissyt, etta miesparka on ikuisen leiman saanut otsaansa.

   

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 216 #205112 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  Jos nama jouhannan komppaajat jattaisivat sen imartelun vahemmalle, niin jos nama harhatkin vahan vahenesi, mutta kun ihailaan muokattuja kuvia ja leperrellaan kun pikkulapselle tyyliin , olet kaunis, loydat hyvan miehen, olet ihana ja ihmiset vaan kadehtii sinua, niin itsekin se niihin uskoo ja mikaan noista ei oikeasti edes pida paikkaansa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 216 #204994 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  Olen saalinsekaisin tuntein seurannut tata jouhannan elamaa ja surukseni huomannut etta aina vain enemman elamanhallnta luisuu kasista. Suomessa on se huono asia, etta kovin akkia ei ihmista edes saa laheiset hoitoon, ei ennenkun on itselle tai toisille vaarallinen, mutta tassakin taauksessa saa jo alkaa pelkaamaan etta koska talle lallulle tapahtuu jotakin kamalaa tai peruuttamatonta. Tama nainenhan nakee ja kuulee harhoja ja ne on yksi mielisairauden halyttava oire.

  Hanella on vaaristynyt oma persoona ja han nakee itsensa niissa muokatuissa kuvissa todellisena ja totuus on aivan toista mina me muut hanet naemme, han valittaa tasta lallukasta ja pyytaa rukoksia paasta siita eroon, mutta surkuhupaisinta tassa on se etta silloin hanelta menisi myos asunto ja elanto, eli jouhanna joutuu riippumaan kiinni matreiassa.

  ihmetella taytyy etta miksi omasta mielestaan niin alykas ihminen on jattaytynyt toisten armoille, miksi ei ole hankittu ammattia mika elattaisi ja voisi olla ylpea tyonsa tuloksista, no pitaa ajatella niin etta han kuvitteli jo nuorena niin harhaisesti, etta rikas mies loytyy mika elattaa, mutta eipa hanen ulkonaollaan eika meriiteillaan sita vaan saatu, eika enaa saakaan ja edessa on erittain ankea elama ja vanhuus jos tuolla elamanmenolla kauaa elaa.

  uskispiirit on myos nahneet mika jouhanna on naisiaan, en vaita etteiko han jollain tasolla olisi uskovainen, mutta kovasti tuo tuntuu pelkaavan ja olevan epavarma taivaspaikastaan, eika sita kylla noilla tavoilla saakaan.

  Nyt viimeistaan pitaisi laheisten herata totuuteen eika enaa ruokkia hanen harhojaan.

  Vompatti
  Participant

  Tuhnu, ä oot nolo, tosi nolo, mutta tuotatpa lisää naurunaihetta ihmisille kun muikistelet hirveitä etanoitasi ja yrität jotakin sönköttää, pää keikkuu kun olisi vieterin nokassa ja harot hirveää tekomoppia olkapäälläsi, muokkaat namaasi siloiseksi vaikka totuus on kn huonosti muokattu perunapelto, mutta kun ihailet itseäsi samalla kun teet näitä naurettavia videoitasi niin se Jumalasikin välillä unohtuu ja on vain suurta oman lärvin ihailua. Etkö todella tajua mikä pelle olet, eikö se rakas missiäitisi edes vähän toppuuttele noissa mielettömyyksissäsi. Sitten itket että näädät pilkkaa, no totuuden niessä eihän niin sairaalle ihmiselle kun olet saisi nauraa, mutta että se ehkä saisi sinuakin ajatteleman miten naurettavaa touhusi on. Et ole tanssija, et laulaja et kunis et yhtään mitään muuta kun toisten rahoilla mälläävä laiskimus jolle oma kuppainen lärvi ja tekomoppi on tärkeintä, et näe miten hupaisa olet jossain koulutyttö asussa pitkine saappinesi kun katsoo miten isot tissit roikkuu muodottomina möhkäleinä vyötäröllä saakka, lyhyet töppö jalkasi on vaurettavan paksut niissä saappaissa, olet kaamea näky ja älä ihmettele yhtään kun sinulle naureskellaan. Aikuinen nainen joka käy viidettäkymppiä, niin pitäisi jo jotain olla sen tekomopin alla, mutta sinä vaan taannut, kohta taitaa olla jo vaippojen vuoro, puheesi jo onkin kun jonkun vuvan jokellusta.

  Ota nyt itseäsi niskasta, katso miltä oikeasti näytät ja tee parannus elämässäsi, vielä ei ole myöhäistä. Hakudu koulutukseen, mene töihin, hanki oma asuntosi maksa kulusi itse,opettele peseytymään ettet haise ulolle huolehdi koiristasi muutenkin kun kuvus rekvisiittana ja huomaat että elämä on paljon parempaa, itsetuntosi nousee ja ehkä joku mieskin löytyy sitä elämää kanssasi jakamaan ….. no näinhän ei tule tapahtumaan, elät jossain laalaa maassa kunnes putoat korkealta ja kovaa.

  Vompatti
  Participant

  Hörähdin hörönauruun ja niin hörähti vieraanikin kun nähtiin tuksanderin viimeisemmät kuvat, yksi luuli joksikin sketsihahmoksi ja minä oikaisin, että ei ole vaan suomen kuuluisa barbie, no siiäpä vasta hörönrut tuli. Keski-ikäinen pyylevä eukko leikkimässä mielikuvitusleikkejään, muokkaa rumaa naamaansa tuntemattomaksi, jossakin kuvissa sitten näkyy se hoitamaton kuppainen iho ja kaiken kruunaa suuri musta aukko jonka ympärillä hirveät tahmaiset lihavat etanat. Ehei, ei tämä pukiainen ole kaunista nähnytkään, ei edes nuorena ja mitä vanhemmaksi tulee sen surkuhupaisampi on näky.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 214 #202128 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  Jos nyt ollaan oikein tarkkoja kun tuhnu toitottaa olevansa suuririntainen plondi, niin sekään ei pidä paikkaansa. Tuhnu on maantien värinen hiuksistaan ja tissitkin omat olisi a kuppikokoa, suurimmillaan b. Eli tehty mikä tehty hän ei ole aito. Hänessä ei ole muuta aitoa kun ilkeä valehtleva luonne.

  Moni ottaa näitä toki näitä täytteitä/hiuspidennyksiä yms. mutta ei sitä itseään joka mutkassa kuvauteta käyttäen lisänä voimakkaita filttereitä ja korosteta omaa muokattua kauneuttaan.

  No, toki sairashan tuo ihminen on ja surkuhupaisa ja paras lääke ehkä hänelle olisikin jos kukaan ei näilläkään keskustelupalstoilla enää häntä noteeraisi, niin kohta koko ihminen jäisi unholaan sillä se on kuitenkin melko pieni määrä joka edes tietää kuka tämä tuhnu on, eli ei mikään maailman-napa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 213 #201250 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  Mitenkähän kauan tämä punkki saa mellastaa harhoissaan ennenkuin se korjataan parempaan talteen. En ymmärrä miksi se äitimammakin vaan komppaa tyttärensä sairaita touhuja kehumalla retostamalla sitä suurta kauneutta ja rahoittamalla toimintaansa ja kun tätä ihmetellään, niin sitten huudetaan suut vaahdossa kateudesta ja ilkeydestä. Myös se tekohurskastelu ihmetyttää, tiedättekö yhtäkään toista evankelistaa joka roikkuu räkälöissä tissit esillä muka esiintymässä, eiköhän evankelistat vietä hiukka toisenlaista elämää. Mikään uskonlahkokaan ei pidä punkkia riveissään kun nähdään sen tekohurskaus ja ulkokultaisuus ja sitten on syy aina niissä muissa. Itse olen punkin elämää seurannut toistakymmentä vuotta ja aina hullummaksi se äityy, nyt jo hohotellaan uniakin  ja kai kohta nekin muuttuu tosiksi harhaisen päänupissa. Eikö se tampio tajua että sen elämässä ei ole mitään kadehdittavaa, ilman lallukkaa se olisi asunnotonkin. Ei en minä hänelle pahaa toivo vaan sitä että tämä henkisesti sairas ihminen saataisiin jotenkin ymmärtämään mitä on oikea elämä ja miten sitä eletään, mutta uskon, ettei edes rukoukset auta tämän belsebuupin tyttäreen.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 213 #201147 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  Mitä ihmettä se tästä Monicasta vaahtoaa, käsittääkseni hän oli valmis auttamaan lohnaketta, mutta lohnakkeelle ei mikään kelpaa, mikä lohnake on haukkumaan kenenkään kotia kun itse asuu toisen vuokraamassa luukussa haukkuen ja solvaten asunnon maksajaa. Tämä lohnake on ihan sopiva nimi tälle tekorevankelistalle, ihminen ei muuta kun loisii eläen muiden rahoilla, valehtelee minkä ehtii, elää mielikuvissaan ja harhoissaan.

  Lohnake voisi nyt elää itse niiden sääntöjensä mukaan mitä muille jakelee ja elää hyvää kristityn elämää, mutta ei….lohnakkeelle merkitsee vain materia, uusi tukkahius, kynnet ja ripset ja minkä muotisuunnittelijan tekemä kolttu on päällä tai tilattu, lohnake ei ymmärrä edes sitä että kukaan vaatesuunnittelija ei hälle mekkoa ompele vaan hänen palkollisensa ja millä rahalla työtön laiska lohnake niitä ostelee, eikö verottajaa yhtään kiinnosta se millä rahalla työtön laiskimus kaikkea jonninjoutavaa hankkii ja napsauta jo johonkin lahjaverooa.

  Minua etoo koko tyyppi, muuttaisi nyt sinne USA: han kun sitä aina huutaa, näkisi mitä on elämä siellä elähtäneenä naikkosena, tokko se miljunääri sieltäkään löytyisi ja lohnakkeen tasoinen yli-ikäinen pygmi ei kyllä siellä tanssitaitojaan (löntystelyä) kelpuutettaisi esittämään, eli slummi kutsuisi, siellä istuisi samanlaiset lohnakkeet iltanuotiolla.

  Kun lohnake tätä luet, niin ota nyt se pääsi per*eestäsi pois ja katso totuutta silmiin. Olet valehteleva toisia hyväksikäyttävä ikääntyvä mielenterveys ongelmainen alkkis, ne suuret luulot on päässäsi itsestäsi, ei meidän päässämme. Löydä oikeasti se Jumalasi, nöyrry, pyydä anteeksi näiltä joita olet herjannut, hanki työ, elätä itsesi, niin sanon, että nostan silloin sinulle hattua.

  Muuta elämäntyylisi vielä kun voit, niin ehkä vielä saat armon päästä sinne Taivaaseen, näillä nyky meriiteillä et pääse sillä olet paholaisen vallassa ja ehkä sen morsian siellä helvetissäsi.

   

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 213 #200562 Ilmoita asiaton viesti
  Vompatti
  Participant

  Että mä nauraa hohotin tuolle viemiselle yli 150:nen ruotsalaisen ohi, kun olen niin kaunis. Mitähän kaunista punkista löytyy, pieni pygmi lyllertämässä kummallisissa vaatteissa monien nyssyköiden kanssa kun joku kylähullu maiskuttaen etanoitaan yhteen, välillä ehkä tilulilutuktuk ashatililololomolonolo kielellä molottaen äiti käsikynkässä. Kyllä on punkilla suuret luulot itsestään Yeshuan valittuna, voi tsiisus sentään voisin verrata punkkia siihen Nilsiän öljysheikkiin, mutta sekin oli saanut edes vaimon itselleen, toista on tämän meidän tilulilumolotolo punkin kun ei saa ketään ts.kukaan ei huoli riesakseen  ja sitten vaan haavemaailmoissa elellään.

  Vompatti
  Participant

  Kyllä, raamatussa sanotaan että hiukset on naisen kruunu, mutta tokko sillä tarkoitetaan tekomoppia omien haituvien jatkeita, myös se että loinen ei ole mikään blondi vaan maantien harmaa hapsiainen, myöskään utareet ei ole aidot vaan täytettä, mitkä valahtaneet vyötärölle, myös suuvärkki ei ole aito, vaan muistuttaa lähinnä punpe*se paviaanin takapuolta ja se puhe sitten siitä johtuen ihmeellistä mäiskytystä.

  Jos sitten puhutaan uudelleen avioitumisesta, niin loinen ei saa enää käyttää huntua eikä mielellään valkoista pukuakaan, ne kuuluu neitsyelle, ei aviossa/kihloissa olleelle naiselle ja varsinkaan sellaiselle joka on harrastaut näitä seksisuhteita rahaa/materiaa vastaan ….. mutta eihän siitä naimisiin menosta ole edes pelkoa, kuka tuota loista vaimoksi asti huolii, ei taida edes lälly huolia siihen ikeeseen itseään saattaa.

  Mitkään hiustenpidennykset tai motivaatteet ei miestä elämään tuo, kun pää kolisee tyhjyyttään, mitään ns.normaalia ajatusta ei siellä ole ainoastaan minä, minä, minä. Loinen kuvaa itseään filttereiden läpi mäiskyttäen etanoita holtittomasti miten sattuu, välillä nauraa hörähtää mielipuolisesti ja änkyttää ja juu tyrkkyjä on aina ollut, mutta se on taivaan tosi, että yhtäkään loisen laista tyyppiä ei meillä ole tuossa kaikessa mielettömyydessään ja innolla odotan aikaa, milloin lälly sanoo töölön kanakopin vuokraopimuksen irti ja lakkaa rahoittamasta loista katsotaan mihin loinen sitten muuttaa muuta kun johonkin yömajaan tai näiden komppaajien riesaksi. Ei näytä loisen elämä ruusuiselta ja ihan itse on itsensä tähän naurettavaan tilaan saattanut ja kukaan ei loista kadehdi, kuka haluaa tuollaisen tyhjän elämän ilman todellisia ystäviä ja ihmissuhteita, lähinnä säälittävä otus jos ei olisi täysi narsisti ja patalaiska toisten rahoilla mälläävä loinen.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 86 total)