Vompatti

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 102 total)
 • Author
  Posts
 • Vompatti
  Participant

  Noita tuhnun muokattuja kuvia kun katsoo, niin voi kyllä rehellisesti sanoa, että on erittäin luotaantyöntävän näköinen vinonaama, vähemmän muokatuissa näkyy se kamala maksaläikkäinen iho, kaula ryppyinen kun vanhalla mummolla ja silti se pitää itseään niin kauniina. Kroppa myös aivan muodoton mötiskö, oli siellä rumpumahassa sikiö tai ei, persus roikkuu ja tekoutareet luonnottoman suuret mitkä heiluu vyötäröllä ja mikä naurettavinta, lyhyet paksut töppöjalat ja kävivarret myös melkoiset möhkäleet. Se olisi nyt armeliaampaa vaan vetää pitkä leveä telttamainen mekko päälle ja lyllertää sellainen päällä keikalle, ettei ihan asiakaskuta nauruun tikahdu jos matami paarustaa joku makkarankuori päällä tissit esillä soposti.

  Kuinkahan moni miespuolinen himoitsee lähempää kanssakäymistä noinkin öllön tuoksahtavan ihmisen kanssa, saa kyllä olla melkoisen känässä.

  Vetäytyisi nyt siitä julkisuudesta hyvän sään aikana ja eläisi niinkuin muutkin, pilkkakin hiipuisi kun älyäisi olla vähän omissa oloissaan.

  Vompatti
  Participant

  Kauhulla ajattelen munavellin tulevaisuutta, kun ukko on imetty tyhjiin, kaikki omaisuus menetetty loisen pe*seeseen, niin kun se havahtuu viimein unestaan todellisuuteen, niin voi vaan kuvitella että siinä voidaan köydenpätkää hakea ja kun loinen vaan nauraa ja porskuttaa eteenpäin uusi uhri kiikarissa.

  Surullista, että näitä onnettomia peräkammarin poikia vaan löytyy eikä ne usko vaikka niille asiaa yrittää rautalangasta vääntää, mutt uskon, että paha saa aina palkkansa ja että loinenkin vielä maksaa tavalla tai toisella tekosistaan. Ei taida polvirukous eikä pyhä öljy enää auttaa.

  Vompatti
  Participant

  Tässä nyt voisi vähän syyllistää tunkeron elämisen mahdollistajia, jos lähipiiri velli mukaanlukien tekee kaiken sen eteen, antaa rahaa etsii asunnot jne…niin eikö nämä mahdollistajat juuri salli tunkeron perseilyn, ehkä pool ei vielä tunne tunkeroa ja uskoo sen valheita. Jos nämä mahdollistajat antaisivat tunkeron mennä niin pohjalle kun se menisi, niin se ehkä vielä voisi ryhdistäytyä, tai sitten ei ja ainakin mahdollinen lapsi otettaisiin huostaan. Jos tämä ihmisraunio saa kasvattaa sen sikiönsä, niin sen reppanan elämä pilataan alkumetreillä ja jo raskausaika on voinut sikiötä vahingoittaa. Eikö nämä lähiomaiset todella ymmärrä sitä, että tunkeron auttaminen tuhoaa kaiken.

  Vompatti
  Participant

  Eihän tämä tuksanderin tarina tule kauniisti päättymään, kun lapsi on maailmassa niin silloin alkaa viimeistään ne vaikeudet. Tuksander ei tiedä/osaa mitään mikä on ns.normaalielämää, mihin kuuluu mies ja lapsi. Se on oppinut koko elämänsä elämään muiden siivellä, ei osaa edes yksinkertaisempia arkiasioita, sille on tärkeintä oma minä ja oma muokattu lärvin kuvaaminen, shoppailu,tukka, ripset, kynnet jne,,,,ensinnäkään se suhde ei tule Poolin kanssa kestämään, nimittäin jos mies on normaali järjellä varustettu ja se miten paljon tuksander on poolille valehdellut ja kun ne valheet palastuu, niin ei hyvä heilu. Toivottavasti jos pooli on lapsen isä, niin vaatii huoltajuuden , koska uskoisin, että on parempi huoltaja mitä tuksander. Sääliksi käy miestä ja lasta.

  Vompatti
  Participant

  Ne laulukeikat vielä jotenkin ymmärtäisi, mutta kun tällä naikkosella ei ole edes lauluääntä, lähinnä ammuvainaan mölinää, mutta ehkä hupia humalaisille.

  Vompatti
  Participant

  Miten ihmeessä tuollainen glamourprinsessa saa asunnon pienessä ajassa noin pahaan kuntoon, että pitää mittava remontti tehdä. Hänhän on aina korostanut omaa hienoa hyvinsuunniteltua kaunista kotia, on itse niin hieno että heikompaa heikottaa. Eikös hän nyt juhannuksena ollut niin viehkosti valkoisissa vaatteissa ja hieno kukkaseppele hiuksillaan ja vielä mökkimiliössä, niin miten voi noin hieno yksinelävä nainen saada asuntonsa niin pahaan kuntoon, taitaa olla kateellisten panettelua. No onhan hällä koiria, mutta eikös hän liikunnallisena (tanssitaiteilija) ihmisenä hyvinkin ulkoiluta niitä monia kertoja päivässä, eikä koirat nyt jätöksiä sisälle tee kun ovat pentuvaiheen ohittaneet, kyllähän ne osaa ulos pyytää kun hätä yllättää ja onhan hänellä aikaa kun ei tiettävästi käy päivätöissä.

  Vompatti
  Participant

  Mitäköhän tästä Jumalan valitusta nyt ajattelisi, kaikki ei nyt mene yksiin. Harras uskovainen, niinkuin ekonomi vanhemmatkin osaavat lukea raamattua ja opettaa raamatunopetuksia meille syntisille, miten pitää elää ja nimi on siinä elämän kirjassa.

  Mutta mietitääs tätä loiseläjän elämää, onko hän elänyt niiden oppien mukaan mitä muille huulet hulmuten paasaa, no ei ja nyt hän on linnottautunut jonkun aiemman treffikaverinsa riesoiksi, on viettänyt haureellista elämää ja nyt mainostaa julkisesti raskauttaan, miten naimaton selibaatissa uskovainen nainen voi tulla raskaaksi, no väittänyt elättäjälleen, että käynyt Tanskassa keinohedelmöityksessä, mutta nyt väittääkin tämän miehen isäksi minkä nurkissa majailee ja sotkee hänen asuntonsa samaksi sikolätiksi kun vällyn maksaman asunnonkin, puhumattakaan albertista ja siitä kämpästä, missä varmaan luteetkin piti kotiaan.

  Miten ihminen kehtaa, eikö pienintäkään häpyä löydy, nyt sitten myynyt raskautensa lehdistölle yksinoikeudella, vaikka niin piti poistua julkisuudesta ja kohta taas itketään kun häntä solvataan ja nostellaan rikosilmoituksia, eikä ressukka tajua sitä, että ei se arvostelu ole muuta kun valheiden oikomista.

  Syntyvää lasta käy sääliksi ja että syntyykö edes terveenä, se saa niin sairaan elinympäristön, että siitä ei kunnon ihmistä (naista) kasva, vai unohdetaanko alkuhuuman jälkeen johonkin niinkuin koiratkin. Ei siinä mitään , koirilla on muualla paljon paremmat oltavat mitä loinen on koskaan pystynyt antamaan, ne on ainoastaan silloin olleet rakkaita karvalapsia kun niitä on kuvattu ja etanoita tuupattu niihin kiinni ja uskon että samoin käy myös tälle tyttövauvalle.

  Karma kyllä toteutuu tämän ihmisen kohdalla, se on varmaa.

  Vompatti
  Participant

  Nyt kyllä meni meikäläiselläkin maku koko klaaniin, toki raskaudesta ja tulevasta lapsesta/lapsenlapsesta pitää ilakoidakin, mutta jotain rotia nyt kuitenkin.
  Mietitäänpä vaikka näitä kuninkaallisia, ei nekään tee tällaista spektaakkelia raskaudestaan, mutta nämä tollot kuvittelevat olevansa jotakin suurta, onko heillä siihen mitään meriittiä, mammis on ollut pankkitoimihenkilö, miehensä huhujen mukaan mielenterveys ongelmainen ja mitä on jälkipolvi, ei niin mitään, onko yhtäkään tohtoria, maisteria tai mitään ns.kunnon opintoja yhdelläkään….perheen poika taitaa olla kaikkein järkevin sakissa. Tämä odottava loinen elää täysin muiden siivellä, ilman omaa asuntoa edes , mutta silti on kun euroopan omistaja.

  Voin sanoa neljän maailmassa menestyvän lapsen äitinä, että minua kuvottaa moinen ulkokultaisuus. Saisivat hävetä.

   

   

  Vompatti
  Participant

  Järkevä nainen tuossa tilanteessa olisi pikimiten järjestänyt oman elämänsä kuntoon sen lapsen isän kanssa, käyneet pikapikaa vihillä ja rakentaneet yhteisen kodin ja senjälkeen näitä sukupuolen paljastusjuhlia olisikin voinut järjestää ja saanut kirveslehteen (sinne kun tämä lapsi on jo myyty) kauniita kuvia omasta kodista, lastenhuoneesta jne….voi että kun pennään taas persus edellä puuhun ja sieltä tiputaan ja lujaa.

  Vompatti
  Participant

  Suuresti olen ihmetellyt jouhannan raskautta, miten se on edes mahdollista. Hän väittää olevansa uudestisyntynyt kristitty ja Jeesuksen verensuojan alla, niin miten tämä on ylipäätään mahdollista, hän on itse kertonut, että esiaviolliset suhteet on suuri synti mitä ei saa anteeksi ja kertomansa mukaan vuosia ollut selibaatissa, niin mistä ihmeestä se raskaus on tullut vai onko uudestisyntynyt evankelista juksannut meitä ja tehnyt kenties sitä syntiä. Ei taideta tätä syntiä anteeksi saada konttaamalla polvirukouksessa eikä heitellä pyhää öljyä kurtturuusuun. Mutta mitä olen tätä saagaa seurannut niin nyt se (anteeksi) äpärä onkin Jumalan suuri lahja ei ollenkaan synti. Myös se ihmetyttää että hänellä ei ole edes asuntoa, sekin asunto töölössä on ihan toisen vuokraama ja toisen nimissä, siellä vanhemmillaanko aikoo puljata ja tuhota heidänkin asunnon, miesystävästä puhutaan, mutta ei ole kiirettä solmimaan avioliittoa että lapsi syntyisi parisuhteeseen, nyt pitäisi kiireellä rakentaa yhteistä kotia, minne se lapsi saisi tulla, voi voi kaikki muu on tärkeämpää , oman lärvin kuvaaminen, vaatteiden ostelu, tukka, kynnet ja ripset, mutta mitä on hankittu syntyvälle lapselle, ei niin mitään.

  Toivoisin niin hartaasti että lapsi otettaisiin heti huostaan, hyvään perheeseen johon kuuluisi normaalijärkiset äiti ja isä, niin ehkä pientä toivoa olisi lapsella kehittyä normaaliksi yksilöksi, mutta tietysti geeniperimä nyt jotain vaikuttaa ja toivottavasti edes lapsen siittäjä olisi ns.normijärjellä varustettu.

  En missään muotoa tarkoita tätä kateudeksi enkä moittimiseksi, vaan kun asiaa ajatellaan terveellä järjellä, niin onko sellainen vanhempi hyvä lapselle jolla päihdetaustaa, elämänhallinta hukassa, sekoilee ja ajattelee vain omaa napaansa ja oma etu kaiken edelle, ei se anna tervettä kasvupohjaa lapselle ja kun ihminen ei edes omaa elämäänsä hallitse.

  Vompatti
  Participant

  Aina hullummaksi menee tunkeron touhut, eikö nyt jos sitten koskaan ihmisen pitäisi jo aikuistua kun kohta on se huollettavakin käsissä. Mutta ei, ei meidän tunkero, sehän on aivan pikkulapsen tasolla ”katso mitä ostin, katso mitä sain lahjaksi, katso mitä syön” eihän noin kukaan tervejärkinen aikuinen käyttäydy.

  Kyllä me muutkin syömme, emmekä kuvaa niitä annoksia mitä käkättimeen lappaamme, ostamme vaatteita jne… sehän kuuluu jo normaaliin elämiseen, mutta loiselle on kaikki aina niin suurta ja ihmeellistä.

  Meillä on asunto, auto ja ehkä kesämökkikin ja ihan omilla tienesteillä hankittuja, emme loisi kenenkään nurkissa, mutta tämä loinen ei osaa edes hävetä asunnottomuuttaan ja kaikkein suurimpana ihmeenä pidän sitä, että leikkii niin revankelistaa ja jakaa muille neuvoja mitä saa tehdä ja mitä ei ja loinen itse on harjoittanut haureutta ja huhujen mukaan monien miesten kanssa eikä taatusti itsekään tiedä kuka on lapsen isä, nyt sitten yrittää jotakin ”mehmettiä” uunottaa, mutta saadaan nähdä, että tämä mies häipyy melko pian kuvioista kun näkee loisen todellisen luonteen, eihän kenenkään hermot eikä rahapussi pidemmän päälle kestä loisen vaatimuksia ja mikä pahinta loinen on laiska mitään osaamaton onneton täysin toisten siivellä eläjä ja hänen piti jäädä pois myös julkisuudesta, mutta nyt jo myynyt itsensä ja syntymättömän äpärän roskalehdelle mistä saa vähän rahaa tuhlaamiseen ja kaikkeen jonninjoutavaan krääsään.

  No aikansa kutakin ja tarvitaanhan niitä kylähulluja hauskuuttamaan meidän muiden elämää.

  Vompatti
  Participant

  Ihmettelen suuresti sitä kun tuhnu paasaa meille mitä saa tehdä ja mitä ei. Miksi itse ei elä omien oppiensa mukaan ja miten voi selittää tuon, että on raskaana koska on itse tuominnut esiaviolliset suhteet. Jos oikeasti olisi se mitä väittää niin olisi hiljaa käynyt ”mehmetin” kanssa vihillä ja olisi vasta senjälkeen paljastanut raskautensa, kerrankos niitä 6kk:n keskosia syntyy mitä painaa yli 4 kiloa. Mutta onko todella niin, että ”mehmet” ei halua riippakiveä vaimokseen tai hänellä on jo vaimo, mene ja tiedä. Nyt pitäisi kovasti rakentaa sitä yhteistä kotia minne sen lapsen olisi hyvä tulla, eikä laitella uusia tukkahiuksia ja istuta viihteellä vapun kunniaksi ja sekin, että vappuaatto oli jo torstaina ja tuhnu juhlisti sitä sunnuntaina.

  Jännäksi menee nämä tuheron touhut ja nyt se vinkuu jo lapselle vaunuja, potkuhousuja ja muuta härpäkettä, eiköhän me hamraat polkkatukkaisetkin hankita noita lapsentarvikkeita yhdessä lapsen isän kanssa eikä huudella niitä netissä. Voi mamma ja pappa parkaa jos tuo loinen jää niille äpränsä kanssa loisimaan, en tiedä mistä niitä rangaistaan kun on saaneet tuollaisen loiseläjän aikaiseksi ja sääliksi käy syntyvää lastakin, sekin pilataan jo alkumetreillä.

  Vompatti
  Participant

  Hahaaaa mielikuva tuhnusta äitinä 62v kun perillinen on 20v ja jos on tyttö, niin kumpikin pieni ja pyöreä pygmi istuu jossain räkälässä prinsessamekot päällä ja tiara päässä ja norkoavat varakasta herraseuraa. Laiskaksihan se tyttölapsikin oppii kun äitinsäkin ja jos poika niin voi onnetonta sellasta 150centtistä pullukkaa ja jos vielä vajaa nupistaan niin ei hyvä heilu. Olisikohan tuhnun pitänyt miettiä asiaa kaksi kertaa.

  Vompatti
  Participant

  Jos tämä tuhero nyt ihan oikeasti on paksuksi pamahtanut, niin se mitä tässä eniten säälin niin on se syntymätön lapsi, se vasta olisi Jumalan ihme jos syntyisi terveenä, koska puksutin on vetänyt yli puolet elämästään viinaksia ja ties rouskinut/rouskii jotain pillereitä, niin eihän siitä lapsesta tervettä synny. Rakausaikana on hyvin tarkkaa mitä lääkkeitä saa ja voi södä ettei sikiö vaarannu, mutta tämä ”äidiksi” aikova pistää haisemaan minä minä minä tukka pitää olla tukkajatkeet ja plondi pitää olla ripset ja pikkät kotkan kynnet. Nyt pitäisi alkaa miettimään sitä mistä saa asunnon itselle ja lapselleen (jos sen saa pitää) ja varautua vammaiseen perilliseen ja silloin voi puksutinkin hyvällä omallatunnolla sanoa että se olin minä minä minä joka aiheutin aivovaurion lapselleni. Nyt jos koskaan pitäisi rauhoittua ja seestyä tulevaan vaativaan tehtävään ja niiden kapakoiden sijaan hankkia sitä kämppää ja sinne sisustusta itselle ja lapselle eikä jäädä vanhojen ja sairaidenkin vanhempien riesaksi.

  Ruotsin lasuun ilmoa tästä tulevasta äidistä.

  Vompatti
  Participant

  Kukahan mahtaa olla seuraava uhrisi jolta yrität nyhtää rahaa, loviisan mies taitaa olla pumpattu melko kuiviin. Herää todellisuuteen vielä kun voit, et sinä ole se jota miehet palvoo ja ihannoi, sinulle nauretaan ja ainakin takanapäin. Tiedätkö muuten edes sitä kuka on lapsesi isä, vai tuleeko keskenmeno eikä tarvi isyyttä miettiä, eihän sinusta nytkään se raskaus edes näy, sillä tuollainen pömppövatsa olet ilman raskauttakin. Nyt vaan paljon pitsaa, kermamättöä ja suklaaleivoksia niin räjähdät.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 102 total)