beach

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 268 total)
 • Author
  Posts
 • beach
  Participant

  b) Oliko Lapin hampaaton ruutana tosiaan taustatanssijana glamöörisillä keikoilla? – Vastaus: Lapin Hampaaton ruutana oli eräillä keikoilla mukana juontajana ja osana sylitanssiohjelmanumeroa. Varsinaisesta taustatanssimisesta mulla ei ole muistikuvia.

  Aertohan oli jossain yhteydessä tuoli-ihmisenä ihan Borat-tyyliin.

  beach
  Participant

  Jos Suuri Leikkaus tapahtuu tällä viikolla, niin tässähän pitää alkaa jo valmistautumaan. Konfettitykki on ladattava ja varpajaisjuomat laitettava kylmään.

  Kunhan salin ovenpielet voidellaan aidolla Jerusalemin öljyllä niin kaikki menee tosi hyvin. Jos on päätähteeltä loppunut niin on ihan minimi että sairaala tilaa pikatoimituksena lisää, ja varalla olisi hyvä olla myös matto johon potilas voidaan kääriä mikäli ei muuten pysy nahoissaan.

  beach
  Participant

  Puudutuksessa ymv

  Kai tippakin laitetaan, ja siinäpä kanyylihoitajalle oiva tilaisuus iskeä.

  beach
  Participant

  Jos DNA korvaisi mainoksessa olevan pinkin pörröisen olion pinkkiin pukeutuneella ammattitanssialla, niin ulosotto lyhentyisi ihan mukavasti. Osaisko joku tehdä mainoksesta tällaisen version?

  beach
  Participant

  Onneksi ruotsisessa kaikki lääkärit sekä lääkkeet ovat täysin ilmaisia lapsille, että punkki lokkisella ei ole sitten mitään syytä jättää lastaan hoitamatta mikäli se sairastuu.

  Jos ammattitanssialla on tarvetta, niin annetaanko peipille myös nappireseptejä?

  beach
  Participant

  Luonnolliseen pöpöelämään kuuluvat toki myös rabies, kurkkumätä, tubi, tuhkarokko, hiv, rutto, mustasurma, espanjantauti, lepra, pilkkukuume, polio, lintusikainfluenssat jne ym etc.

  Mutta Johannalla onkin piste!

  http://tutkinta.blogspot.com/2014/04/piste.html

  beach
  Participant

  Eilen alkoi TV2:lla Leftovers-sarjan kolmas kausi. Pimeän oloinen juoni, mutta ehkä lopussa kaikki selviää. Päätähteelle kuin nyrkki silmään, laskettu aikahan on lokakuussa mutta olisiko 14.10 liian myöhään kun se ei ole edes maanantai?

  beach
  Participant

  Maailma on kyllä miellyttävä paikka jos ihmistä saa vedättää vain siksi, että se on tarpeeksi tyhmä vedätettäväksi.  Aika amerikkalainen ajatus every man for himself.

  Canada Bill Jones: ”It’s immoral to let a sucker keep his money.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Canada_Bill_Jones

  beach
  Participant

  Itse esimerkiksi lukisin mielelläni Johannan vanhoja Seiskan blogeja.

  Minulle tuota kpa:n linkkiä ei näy, enkö vaan osaa vai onko intian flaska poistanut? Wanhojen asioiden hakuun löytyy apua avainsanalla waybackmachine, ja sieltä haku ”johanna tukiainen seiska blogi”, löytyy myös hymyn tuksufoorumin alkuaikojen volleja ja toki paljon muutakin.

  beach
  Participant

  Tosin Halme on tämän kiistänyt, kertoessaan että hänellä ei ole ongelmia kenenkään kanssa. Hän vaan kutsui eri värisiä ihmisiä heidän kutsumanimillään.

  Toisaalta; Halmeella oli peräreiän yläpuolella tatuointi missä luki EXIT ONLY.

  Tänä päivänä tätä voitaisiin kutsua homofobiaksi.

  Ei kai tämä sentään fobiaa ole, sen enempää kuin että selostaja lohkaisee ”one of the fag capitals of the world”. Joillain vaan pahastuminen ja loukkaantuminen on mennyt reippaasti yli. Ovatko päätähteen uuden asuinmaan kansalaiset jo kovastikin närkästyneitä Suomessa kerrotuista ruotsalaisvitseistä? Jos katsoo tuolla Norjan rajan läheisyydessä julkaistavan ison sanomalehden menopalstaa, niin luulisi että kyseessä on varsinainen kulttuurin kehto kun samoja näyttelyitä ja gallerioita mainostetaan päivittäin viikosta toiseen (ja niitä on monta), ja ulkoilmateoksia kuukausikaupalla.

  beach
  Participant

  Voikohan seiskalle laittaa toiveita aiheista mistä tunkki voisi kirjoittaa?

  Kerran viikossa blogikirjoitus saamistaan armolahjoista ja siitä miten ne on näkyneet jokapäiväisessä elämässä. Riittäisi kyllä koko loppuvuodeksi täyttä asiaa. Joulunalushuipentumassa käynnit taivaassa (muistaakseni 2 kertaa) ja helvetin kauheuksien näkeminen.

  Jos joku on ilmoittanut Rikas-Emmille tulevasta perheenlisäyksestä, niin luvassa varmaan useampi laulupiisi ja muitakin lahjoja.

  beach
  Participant

  Porvoon taksikuski, Juha-Sofia jonka kanssa oltiin menossa naimisiin myäs..

  Mahtoiko Lapin-Jorma saada rahoilleen mitään vastinetta

  Jorma, 60v, Lapista: ”Maksa velkasi, Johanna Tukiainen!”

   

  beach
  Participant

  Jolene hoitaa karanteenin etätyönä ja vapaaehtoisesti, eli häntä eivät koronarajoitukset koske.

  Tämä paikka ei taida olla kelvollinen karanteenin kärsimiseen

  https://www.facebook.com/jolenekokkola/

  Uristillekin on taas keikka, tuskin ovat maksaneet korvausta taiteilijanimen käytöstä. Flaskan naishahmo ei ole kovin näköinen, siitä myös korvaus.

  beach
  Participant

  Sädekehä nyt on vähintä mitä synnytyshetkellä ilmestyy.

  Onko tiedossa planeettojen kohtaamisia joista syntyisi kirkas tähti taivaalle? Jos sairaalat ovat koronan takia kiinni niin Orivedellä olisi tuttu talli jossa on hyvä synnyttää. Kolme tietäjää (Mensa Dancersien valiot) tuovat lapselle Lallin kustantamia arvokkaita lahjoja, aivan minimivaatimus on luputiinit, Swarowskin kristalleja sekä Guccin laukku.

  beach
  Participant

  Sisustuksen armolahja.

  Vastikään TV:stä tuli elokuva  Wolwerine Origins, ja siitä kehkeytyi analogia armolahjoihin. En osaa sen kummemmin sanoa että keillä olisi hyviä armolahjoja ja millaisia ne ovat, mutta päätähteelle näyttää siunaantuneen iso liuta pelkästään huonoja.

  Monelle on varmaan tuttu vielä Tuksuakin eeppisemmän ”nettiuran” tehnyt Kati Sinenmaa joka aloitti joskus 90-luvun alkupuolella.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 268 total)