Tuksulogian kand.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 3,251 total)
 • Author
  Posts
 • Tuksulogian kand.
  Participant

  Tulevan puolison nimi, ikä ja ammatti?    Eräs amerikkalainen miljonääri. En voi paljastaa.

  Miten sinua kosittiin?                                Kosittu jo useita kertoja.

  Koska on hääpäivänne?                           Ensi maanantaina.

  Missä häät pidetään?                               Kirkossa.

  Häämekkoon käytettävä budjetti?            1000 – 100.000 dollaria miehestä riippuen.

  Kuka mekon maksaa?                              Mies tai sitten äitini.

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ”Olen paassyt jopa rauhoittavista laakkeista eroon; kielillapuhumisen kautta!!!!! 🙏🙏🙏 ”

  (29.5.2019 JTofficial)

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ”Herkkyyteen liittyy estetiikan taju” (JT)

  Vai oikein estetiikan taju?  😀  Antiestetiikan haju. Olet onnistunut tuhoamaan ainakin kaksi asuntoa. Koirien k-sia ja p-kaisia rättejä lattialla ja huonekalujen päällä. Estetiikan taju on vain sinulla yksi harha muiden joukossa. Mustia jätesäkkejä täynnä p-kaisia vaatteita. Rihkamaa ja tekokukkia. Siinäpä sitä estetiikkaa.

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ”Minulla on nyt maksullinen numero, johon ihmiset voivat soittaa ympäri Suomea ja keskustella mieltään painavista asioista tai muuten vaan rupatella kanssani. Numero on: 0700 9 5108.” ”   (JT)

  Harmi kun tuo palvelu ei enää toimi. Voisin maksaa siitä, että saisin kertoa hääasun olevan hieman outo tapa hoitaa stressiä – varsinkaan kun ei ole miestäkään, eikä muovimopin vaalentaminen onnistu.

  ”Kirjallisuuden lukeminen” = amerikkalaisten TV-pastorien roskakirjoja tai Angelika -sarja.

  ”Jatkuva rukous” = nuppi täysin sekaisin. Millä ajalla rukoilee kun hän postailee kuviaan someen 24/7? Nukkuu kuitenkin usein ja kun herää, niin heittää nukahtamislääkkeen naamariinsa.

  ”Pitkät kävelyt” = löntystely Töölönlahden rantaan (Ocean view) yli Mannerheim Boulevardin. Koirien pikainen k-settaminen.

  ”Keskustelut” = minä, minä, minä…

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  Jos on myynnissä tuhat esinettä, niin joko on todella paljon ystäviä, tai sitten työpaikalla on tilaisuus ostaa/ottaa parhaat päältä ja myydä esineitä voitolla huuto.netissä. Tuhat esinettä on iso määrä. Tarvitaan melkein yksi huone noita rojuja varten.

  Vaikka kuinka käyttäisin mielikuvitustani, niin en keksi sellaista työpaikkaa missä Tunkki pärjäisi. Ihminen joka ei osaa hoitaa itseään eikä asioitaan, ei varmasti pääse hoitamaan toisia, ei edes epäpätevänä. Jos näkisin Tunkin hoitavan jotain omaistani, niin pitäisi huolta siitä, että työ omaiseni kanssa ei jatkuisi. Jumalasta ja helvetistä saarnaaminen ei ole asiallista.

  Ensimmäinen Tunkille sopiva kurssi voisi olla: ”Mitä työttömyys tarkoittaa?” Siitä saisi vaikka yhden opintopisteen.

   

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ” I’ve been in a selibat for the past 5-years and I’m turning years again; ”

  (JT)

  Tuksu! Se on celibate/celibacy englanniksi. Ei kannata kirjoittaa englanniksi jos kieltä ei osaakaan täydellisesti. Viimeksi olit selibaatissa kolme ( 3 ) vuotta. Nyt lukuun ilmestyi kaksi vuotta lisää? Etkö muista kaikkia kännipanojasi? ”Kertapanoja ei lasketa.” Miesystäväsi liikkuu alastomana kodissasi (Liljendal) ihan muuten vain, niinkö? Älä murehdi, sillä toosa ei kasva umpeen ja olethan kertomasi mukaan hyvin hedelmällinen. ”Hedelmällisyytesi” ei yksin riitä jos ajattelet lapsia. Myös miehen täytyy olla hedelmällinen, eli siittiöitä on oltava riittävästi ja siittiöiden on oltava hyvälaatuisia. Puolison on oltava terve eikä hänen kannata käyttää lääkkeitä, alkoholia tai tupakkaa jne. Em. asiat voivat vähentää siittiöiden määrää. Myös korkea ikä vähentää siittiöiden määrää ja laatua.

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  Kiitos Rääkyjä2:lle! Esitit tarkkaa tietoa. Noilla opintopisteillä ei varmaan pääse tekemään sijaisuuksia. Lisäksi opintopisteet ovat auttamatta vanhentuneet jos vuosi oli 1999. Tuksu kuvittelee kaikkien ovien avautuvan koska kyseessä hän hän. Kuinka monta sataa työpaikkaa hänelle mahdetaan tarjota? Ala on lisäksi muuttunut paljon 20 vuodessa. Nyt pitäisi kenties palvella myös mamuja ja se ei sovi Tuksulle.

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ”kouluttauduin lahestulkoon loppuun Sosionomi/Diakoni amk:ssa mutta jatin sen kesken. ” (JT)

  Tuosta taitaa olla noin 15 vuotta, joten sinä aikana saavutettuja opintopisteitä ei ehkä enää hyväksytä? Opintopisteitä ei voi käyttää esim. 20 vuoden jälkeen.

  ”Lähestulkoon” = kenties puoli vuotta opiskelua?

  Tuon ”koulutuksen” jälkeen hän jätti kesken Helsinki Business Collagen. Hän jätti kesken myös matkailualan opinnot Porvoossa.

  Työnantajat eivät laske plussaksi kesken jääneitä opintoja. Kolme keskeytystä kertoo, ettei ihminen jaksa keskittyä tai hänellä on paha ongelma.

   

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ”Seksuaalinen haureus.” (JT)

  Tuksu on kyllä viimeinen joka saa muka tuomita toisia. Ei ole Tuksulta mitään pois jos pikkusisko saa pirriä, mutta esikoisen tavara ei enää kelpaa kenellekään. Kovin on 41-vuotiaalla esikoisella huono muisti. Sihteeriopisto, Magic Life jne. Pikkusisko on sentään tehnyt töitä.

  Kiva homma kun järveen pulahtamalla saa kaikki synnit anteeksi ja siihen vielä taivaspaikan. Tulee mieleeni katolisen kirkon anekauppa.

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  Tunkin kannattaisi pitää kirjaa asioista joista hän on valehdellut. Nyt Julle antoi ohjeet oikeustaistelussa, mutta viime kerralla ihan itse Jumala. Sitä ennen taas Julle. Valehtelupäiväkirjan ansiosta hän ei sortuisi tarinan/valheen eri versioihin muutamien kuukausien jälkeen. Valheet vaikuttaisivat hyvin luotettavilta.

  Jotenkin nautittavaa kun rouva pohtii ilmiötä nimeltä työ. Jospa joku virkailija KELA:ssa tai fattassa neuvoisi Tuksua perusasioissa. Kuinka löytää asunto ja kuinka maksaa vuokra? Kuinka hoidan muuton itse. Mitä velvollisuuksia vuokralaisella ja vuokranantajalla on? Kuinka tehdä vuokrasopimus?

  Hänen pitäisi tajuta, ettei keikkoja enää pukkaa. Pari keikkaa puolessa vuodessa ei ole paljon.

   

   

  Tuksulogian kand.
  Participant

  Ehkä Uivelot-elokuvassa, siinä Cannesissa palkitussa pehmopornoleffassa on myös media-alan kokemusta (kultainen p-ka -palkinto)? Anne10 on oikeassa. Jos työnäytteeksi CV:n ohella tulisi video naamanvääntelystä ja helvetin tulista kertominen, niin paikka jäisi varmasti saamatta. ”Sinun ei tarvitse soittaa meille, vaan me soitamme sinulle.”

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ”Palaan tahan asiaan viela; tama koskee lahestulkoon jokaista.” (JT)

  Lauseen pitäisi jatkua esim. ”…jokaista joka on ollut kanssani tekemisissä.”

  Silmät avautuivat kun rahahanat sulkeutuivat?

  Outoa kun Jolene miettii nyt jopa työpaikkaa hääasujen asemesta.

  Tuksulogian kand.
  Participant

  Ei mikään ihme jos Tuksu saapui takaisin Helsinkiin rypemään itsesäälissä. Toivottavasti tajuaisi, että työpaikkoja täytyy hakea. Ei vaaraa Jolene! Kukaan työnantaja ei lähesty sinua ja tarjoa 5000 euroa kuussa ja työsuhdeasuntoa. Nyt on menossa säälin kerjääminen, mutta eiköhän tähän mahdu vielä itsemurhakortti? Jos lähtisit syksyllä opiskelemaan? Voisit saada jonkin peruutuspaikan. Et taida kuitenkaan jaksa hilata p-settäsi tunnille joka alkaa esim. klo 08.00?

  Media-ala voi tarvita työntekijöitä, mutta heillä on koulutus. 22 vuotta vanhalla yo-todistuksella et saa mitään. Alat olla jo sen ikäinen, että ikäsyrjintä alkaa. CV:n päivittäminen kannattaa tehdä ja siitä kannattaa poistaa mm. horoskooppimerkki ja miesmaku. Työnantajat eivät usko astrologiaan (se on muuten saatanasta jos juttuihisi on uskominen) eivätkä he tarjoa sinulle nallekarhumaista aviomiestä.

  Tuksulogian kand.
  Participant

  ”Tahdon morsiuspuvun: Kaasot

  00:05 – 00:35

   

  Kausi 1, osa 3. Nayn morsiusneito heittäytyy hankalaksi ja kieltäytyy tulemasta koko häihin, ellei hänelle löydy sopivaa mekkoa. Samantha etsii morsiusneidoilleen talvihäihin sopivia asuja, mutta pikkusiskolla on aivan eri maku. (Say Yes to the Dress: Bridesmaids, lifestyle, USA, 2011)”

  Tällainen roskasarja menee jollakin kaupallisella kanavalla. Olen varma, että Tuksu haaveilee pääsevänsä johonkin samantapaiseen ohjelmaan. Vieläpä niin, että joka viikko on uudet häät ja Johanna saa sovitella hääasuja joka viikko.

  ”Jakso 150. Johanna on tilannut suoraan New Yorkista yli 5000 euroa maksaneen ihanan hääasun, mutta kateellinen ompelija ei ole huomioinut neidin/rouvan/lesken/immen runsaita muotoja, ja siksi lopputulosta joudutaan kasaamaan kokoon ilmastointiteipin ja hakaneulojen avulla. Häät ovat tulossa, mutta sulhasta ei ole vieläkään löytynyt, eikä häihinkään ole tulossa ketään. Hääkakku on kuitenkin suunniteltu jo valmiiksi, tosin sekään ei ole vielä valmis. Johannan omaelämäkertakirja etenee vauhdilla.” (suomalainen lifestyle-ohjelma, 7/2019 (Uusinta) )

  Tuksulogian kand.
  Participant

  Tuollainen tappo on nykyisten lakien mukaan ihan pieni asia. Muutama vuosi ensikertalaisena ”Suku saatanasta, perhe perkeleestä.” Varmaan sarjasyömärin mamma oli v-tumainen ihminen ja aiheutti käytöksellään poikansa aggressiiviseen toimintaan, jonka seurauksena mamma menehtyi. Kenties mamma ei antanut aikamiespojalle rahaa ravintolalaskuihin, tai hän laittoi huonoa ruokaa. Juoksuhäät (”Running weddings”, tuksuaaninen kirjoitusasu) sopisi hyvin teemaksi Tuksun häihin. Viimeinen muka maksaa, mutta hänkin ottaa pitkät. ”Maksajaksi” valitaan nopein juoksija.

  Toivottavasti ymmärrätte mustaa huumoria. Kun tuntuu välillä uutisia lukiessa, että henkirikoksien tekijät ja raiskaajat pääsevät liian helpolla. Eräs raiskaaja vältti vankilan, koska vankila olisi haitannut raiskaajan kotoutumista. Tämä juttu taisi olla HS:ssa hyvin pienenä uutisena joitakin kuukausia sitten.

  Itse olisin kyllä tuominnut tyypin vankilaan. Hän olisi kotoutunut hyvin nopeasti siellä talon tavoille. Hän olisi saanut siellä henkilökohtaista ohjausta asiassa.

  Kun Tuksu kertoi jo pari vuotta sitten suunnitelleensa hääkakun valmiiksi ja marenkileipuri oli muka luvannut tehdä sen, niin eikö Tunkki voisi myydä kakkureseptiä? Eihän sama kakkuresepti käy kun mennään naimisiin (unelmissa) jo ties monettako kertaa. Nyt on varmaan luvassa vieläkin hienompaa.

  Onhan Tuksu kertonut olevansa hyvä häiden suunnittelija. Hän on myös kertonut olevansa hyvä sisustussuunnittelija, joten pientä toivoa hänen työllistymisestään on.

   

   

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 3,251 total)