Vanha

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 133 #69485 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Nyt olen taasen ilkeä, mutta olen sitten, ei palstan päähenkilökään mikään Ingallsin Laura ole.
  Julia on varnaankin oikeasti tarkoittanut antamassaan synttärikortissa näin: ”Rakas Johanna, olet kauhean vainoharhainen ihminen ja olen varma että asiat järjestyvät parhaalla mahdollisella tavalla niin, että pääsen sinusta mahdollisimman kauas mahdollisimman pikaisesti. Nautin siitä nyt jo etukäteen ja aina,  ja laitan shampanjan jäihin! ? Olit mulle ennen tosi rakas mutta muista, että en ole koskaan ollut rinnallasi vapaaehtoisesti! ”

  Tuo on kyllä minulta hyvin ikävästi mukaeltu Julian Tunkerolle antamaa synttärikorttia, mutta minua riepoo tuo Tuksun Julian riepottelu. Aina kun hän kirjoittaa Juliasta, pääasia on Johanna itse, Julia ei saa omana, erillisenä ihmisenä ikinä mitään aitoa arvostusta saati edes kaipausta. Tuossa kortin tekstin julkaisemisessakin taustalla on ainoastaan halu saada tuntemattomat ihmiset (oikeita ystäviähän Tuksulla ei ole) kommentoimaan Facessa, että voi kuinka kauniisti sisaresi sanoi SINUSTA jne. eli tuon tyyppisiä kommentteja The Great Tuksu haluaa.

  Tuksu kertoo sisarestaan täysin turhanaikaisia asioita, ja nekin valehtelee (kaiken maailman malli-ja missijutut). Tuksu ei kyllä ole ikinä Juliaa arvostanut omana sellaisena itsenään, mitä Julia oli, pelkästään vain Suuren Johannan jatkeena. Aikuinen akka ja vielä kehtaa olla noin, öh, tekopyhä kakka.

  Ai niin, terkkuja nimimerkille Wanha, ei mua haittaa lainkaan, että ollaan lähes samalla nimmarilla, ole huoleti. En päässyt enää sisään entisellä nimmarillani palstauudistuksen jälkeen, ja hätäpäissäni tuon nykyiseni keksin, ikäloppu kun olen. Vanhaa (ha haa) sananlaskua hieman muutellen: ”Vanhoissa vara parempi”.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 133 #69179 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Pitäisiköhän kaivaa makuupussi naftaliinista, ja mennä jo torstai-iltana yöpymään ja jonottamaan Olariin keikkapaikan ulkopuolelle, että varmaan pääsee eturiviin?

  Vanha
  Participant

   Kyllä tuon kiihotuksen kansanryhmää vastaan voi Tuksun rötöslistasta ottaa pois, eihän Tuksusta kiihotu mitenkään kukaan yksityisesti, saati sitten kokonainen kanaanryhmäkään, ei puolesta eikä vastaan. Tuksun tanniiniset islam-, Paavi-, illuminaatti-, ym. paholaisvaahtoamiset aiheuttaa varmaan lähinnä väsymistä ja huvittuneisuutta, kaikilla mantereilla, kaikissa kansanryhmissä.

  (Ymmärrän todennäköisesti kyllä oikeasti oikein, mitä yllä kirjoittava tarkoittaa.)

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #64943 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Mitä ihmettä tuo juontaa? Onko sillä jotain muutakin ohjelmaa sen juontamisen lisäksi? Juontaa omaa juontamistaan, ja välillä juontaa omaa lauluaan. Juontaa siis pelkästään itseään, hah. Hurja shoe.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #64576 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Tuksun keikkaruinausilmoitukseen on lipsahtanut pieni virhe: ”Pääasiassa laulan ja juonnan..”

  on todellisuudessa ” pääasiassa laulan ja juon.”

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #64338 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Miksikohän Tuksulla on talvipomppa päällä kesällä. Loviisassa on tänäänkin ollut n. 20 astetta lämmintä.

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #62530 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Nyt on vähän harmi, kun en Facebookia enää käytä, nimittäin kommentoisin tuonne pyhän Tuksun sivulle tuota, missä hän paasaa, että Pyhä Henki avartaa ja valaisee kaiken, että kas kummaa, kun se Pyhä Henki ei ole kuitenkaan avartanut arvon Johannaa ollenkaan, koska Johanna ei arvosta ketään, ei suvaitse ketään, vihaa niin, että hampaat kirskuu etc.

  Johanna on jo ammoisista ajoista asti arvostanut pahaa henkeä, ja omaa pahan hengen erottelemisen lahjan, erottelee näet itsensä muista, hyvistä ja tavallisista, kivoista ihmisistä, himoitsee ja kadehtii muiden rahoja, sekä puhuu pahan hengen kielellä, koska manaa ja pelottelee jatkuvasti muita, sekä haukkuu, ivaa ja hänen omaa sanontaansa käyttäen, painaa alas muita ihmisiä.

  En tiedä, enkä ymmärrä noista hengistä kovinkaan paljon, pahanhajuisista hengityksistä en pidä, mutta sen tajuan, että vanha, uskovainen kansa sanoisi, että Johannassa on riivaaja, niin pirun! törkeä hän on noissa postauksissaan ja niin häikäilemätön. Suosittelisin kyllä jättämään Pyhän Johannan naamakirjakirjoitukset tyystin kommentoimatta joksikin aikaa vaikka hän kuinka valehtelisi muista, nimittäin noista kommenteista rouva saa vain lisää häkää pönttöön. Olisi kiinnostava nähdä kuinka hän reagoisi, jos kommentit loppuisivat. Niin, ja tuosta Johannan Marja-Gerardin facetilin käyttämisestä: facen ylläpitäjille voi ilmoittaa epäilyistä tilien väärinkäytöstä. Jos mulla olisi vielä facetili, tekisin sen itse, ihan piruuttani, hah, ja myös siksi, että äiti Gerard havahtuisi, jos tulisi uhkaus tilin sulkemisesta, jos väärinkäyttö ei lopu. Jospa joku täältä tekisi ilmoituksen, siinä ei se, jonka tiliä ilmoitus koskee saa tietää, kuka on väärinkäytön ilmoittanut.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #62526 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Tuolla aiemmin joku kyseli niistä pyhän Johannan ulosotoista. Eiköhän nekin muuttune ylösotoiksi, koska rouva velallinen niin kiihkeästi sitä ylöstempautumista odottaa. Onkohan rouva jo muuten ylöstempautunut pystyasentoon vuoteestaan tänään ja saanut päänsä n. 150 cm:n pyhään korkeuteen?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #62148 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Juu, kyllähän tuo tiedetään, Tuksu puhuu mielellään monesta aiheesta, tosin kaikki aiheet käsittelevät kuintenkin pelkästään häntä itseään, koska Tuksulle läheisimmät aiheet ja henkilöt ovat me, myself and I.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #62139 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Pyh-Johannaa (englanniksi holyless Johanna) varmasti oikeasti kaivelee ja syvältä tuo, että siskon liikkeen avajaisissa hänkin olisi voinut olla mukana, jos olisi elänyt vuosien varrella toisin, eikä olisi pilannut välejään kaikkiin ihmisiin. Saint tanniini ei vaan uskalla myöntää, että on itse tehnyt niin jirveän paljon virheitä ettei lähes kukaan halua olla hänen ystävänsä, eikä mikään lehti enää kirjoita hänestä. Veijo on ilmeisesti noiduttu ja Gerard -äiti peloteltu olemaan Tuksun lähellä, muut ovat ilmeisesti kaikonneet. On sinänsä hyvä, että äiti Tunkerosta vielä huolehtii, voisi kuitenkin olla kannustamatta kaiken maailman höyrypäisyyksiin. On tosin aika vaikea tietää, milloin äiti-Gerardin naamakirjassa kirjoittamat kaunis Johanna- kommentit ovat itse kauniin Johannan kirjoittamia. Mites Emali, onko välit vielä kunnossa Jossukan kanssa, vai menikö marenkirouva täysin sekaisin?

  Mahtaa tuolla Tuhnuttimella olla sisimmässään (en tarkoita nyt vatsaa) paha olla, melkein sääli putkahtaa mieleen.

  Tuksun ehkä törkein, itsekkäin ja häntä itseään täysin kuvaava juttu oli jokunen päivä sitten, kun hän sanoi naamassa, että jumala otti häneltä Julian pois, koska hän, eli siis Tuksu, rakasti Juliaa enemmän kuin Jumalaa. Tuo on mun mielestä jo niin narsistista kuin ikinä mikään olla voi. Ei minkäänlaista lämpöä edesmennyttä sisartaan kohtaan, eikä myöskään tajua siitä, että myös muut menettivät Julian, ei vain hän. Tuon kommentin jälkeen en suoraan sanottuna voi muuta kuin todeta, että Tuksu on ehkä ilkein ihminen, kenestä olen koskaan kuullut. Laskelmoivan ilkeä ja töysin tunnekylmä koko nainen.

  (Anteeksi avautumiseni.)

  Vanha
  Participant

  Anteeksi edellisen viestini kirjoitusvirheet, tämä kännyn räpelö on hankala kirjoituskone 🙂

  Vanha
  Participant

  Tuo Tuksun tykitys noista lääkkeistä paljastaa armottomasti sen tosi vahvan bentsokoukun, ja kun tuo joku, en nyt saa kopsattua, komppaa, oikeasti tai tahallaan, ja latelee lisää lääkelistaa niin Tuksu vahingossa kertoo koko oman koukkunsa. Sen verran olen työssäni bentsojoukkuisia tavannut, että tuttuakin tutumpaa on Tuksun jutut. Lääkkeistä tiedetään paljon, ja ainoastaan bentsot ovat hyviä ja vain ne auttaa masennukseen, ahdistukseen, unettomuuteen jne. No, kysehän on kuitenkin siitä, että ainoastaan bentsot menevät päähän ja tuovat joillekin ihmisille nopeasti erittäin suuren euforian ja siksi vain ne bentsot tunnetaan hyviksi lääkkeiksi. Lähes jokainen bentsokoukussa oleva latetlee nuo samat tarinat kuten ylempänä oleissa lainauksissa on. Jo tuosta aiheesta eli bentsojen ylivertaisuudesta koukussa olevat saavat kiksit ja hinku saada niitä lisää on valtava tuollaisen viestittelyn jälkeen.

  Ei Tuksua mikään sen suurempi masennus ym. vaivaa vaan pelkästään ihan todellinen päihderiippuvuus viinasta ja bentsoista. Masennus unettomuuksineen ja paniikkikohtauksineen kaikkineen kuuluu tuohon päihderiippuvuuteen. Ei siihen riippuvuuteen mikään muu apteekkituote auta, eikä kukaan oikea lääkäri ole niin sokea tai vastuuton että Tuksulle bentsoja kirjoittaisi, koska lääkettä ei siinä tapauksessa käytettäisi sairauden hoitoon. Tuo keskustelu on muuten varmaan johtanut tai tulee johtamaan siihen, että Tuksu ruinaa siltä onnettomalta komppaajalta bentsoja yv:llä.

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 127 #57836 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Ylöstempauksesta:

  Tuksu on ylöstemmattu elämänsä aikana jo aika monta kertaa, ja siksi luulee olevansa tempailun asiantuntija nro yksi. Useimmat muut ihmiset ovat tienneet käyttäneensä vain tavallista hissiä, St. Johanna ei. Johanna se tempautuu ylös (ja varmaan myös usein alas, mutta siitä ei mainita, kuka uskovainen sitä nyt alastempauksista voisi kertoa).

  Johannan jokainen aamuherääminenkin on ylöstempaus, nouseehan hän silloin, ehkä, pystyasentoon eli ylös.

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 127 #56438 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Mahtaa Tuksua ottaa rankasti päähän, kun mikään iltapäivälehti tai muukaan media ei kerro mitään hänen korkeutensa uskosta, ei, vaikka uskonmöykän tahti vain kiihtyy.

  Luulen, että tuo lisäjulkisuuden himo saattaa jopa olla syynä madamen evakelioimiseen.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 125 #36149 Ilmoita asiaton viesti
  Vanha
  Participant

  Älkää nyt hyvät kanssanäädät uskoko noihin Pyh-Johannan juttuihin jostain vakavasta Vellillä olevasta syndroomasta. Tuksun sanomisiin ei kannata luottaa, ei mihinkään, joten miksi hän nyt muka totta puhuisi?

  Pelkkää potaskaa suoltaa Velliä mollatakseen. En usko mitään, mitä armon Pyh-Johanna sanoo. Mytomaanin puhetta kaikki tyyni.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)