Angeli'

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,318 total)
 • Author
  Posts
 • Angeli'
  Participant

  Ritax, ei ole korkeita huoneita. Valtava kattokruunu osui päähän kun ohi kulki. Se ei sopinut läävään mitenkään.

  Olin ekana paikalla. Silloin Velliä ei näkynyt.

  Angeli'
  Participant

  Kävin siellä minäkin… en ole ikinä vastaavassa läävässä käynyt. Niin saastainen, ahdas, tunkkainen, löyhkäävä, sotkuinen, yököttävä luukku ettei paremmasta väliä. Asukin sairaus heijastui joka nurkasta. Kukaan terve ihminen ei voisi Albertilla viipyä viittä minuuttia kauempaa. Ei ollut tilaa tutkia paikkoja. Kaikki kulkivat pientä polkua edes takaisin rojuröykkiöiden keskellä.

  Ensin olin sanaton kauhusta. Nyt jo pystyn edes yrittämään kertoa käynnistäni. Läävä oli pahempi kuin olin ikinä osannut kuvitella. Sata kertaa pahempi. Sitä ei voi kutsua kodiksi. Se on vain rojuvarasto.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 165 #121962 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Taustailen saunan takana.. Ei mulla ole uutta nikkiä. Lueskelen teidän nasevia juttujanne ?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 153 #99628 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Älä välitä Helinä. Jatka samaan malliin, ei täältä voi ihmisiä ajaa pois. Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Joskus jokainen kirjoittaa huonommin, joskus taas paremmin. Luen aina juttujasi mielenkiinnolla. Jos en ymmärrä jonkun kirjoitusta, en siitä saa raivaria ?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 153 #99512 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Hyi tuota nassua. On rupea, punanenäisyyttä, huuliherpestä ja vaikka mitä. Mutta lärviä pitää kuvata, onhan se minäNI lärvi, kauniimpi kuin 10 vuotta sitten.

  Voi elämä, veit sanat suustani. Samaa olen miettinyt ja sieluni silmillä nähnyt 2 cm korkuista kaunoa ruutuvihkossa. On sen vaan pakko valehdella, totuutta ei Monsteri rakasta. Valhetta pukkaa, vaikka olisi miten kristityssä seurassa. Ei se tartu se rehellisyys ei, eikä esimerkin voima vaikuta pätkääkään ???

  Angeli'
  Participant

  31.5. klo 13.22 maapalvelun neiti, mahtavaa bnäätimistä! Vinkuintiaani on nähnyt suoraan Monsterin mustaan sydämeen ja antaa palautetta oikein urakalla ???

  Angeli'
  Participant

  Kyllä tähän kirjavaan bnäätäpopulaatioon yksi Helinäkeijukin mahtuu, ihan mielelläni luen hänen juttujaan. Kuten sanottu sata kertaa, on helppo skipata jutut joista ei tykkää. Niin minä teen eikä tee mieli ketään raadella. Aina hauskaa olla pittää, itse ainakin viihdytän itseäni täällä. Kiitos taas bnäädille, railakas nauru on taas raikunut teidän juttuja lukiessa.

  Angeli'
  Participant

  Ja taas on nenä ruvella, etanaturbohuulien yläpuolella valkoiset pulleropallerot, hoitamattomien kynsien alla mustaa Epygtin maata – enkä edes uskalla ajatella missä kunnossa tönkköfeikkitekoripset ovat noiden aurinkolasien alla ???

  Angeli'
  Participant

  Kyllä mua naurattaa Monsterin matkalle varaamat vaatteet. Ei mitään järkeä. Ei yhtään sopivaa asua, paitsi likainen Gantin paita ja yhtä likaiset housut. Niillä kun laahustaa 40 asteen helteessä niin hyvä tulee. Siellä se nyt on Egyptissä lähellä Israelin rajaa, yhtä outona lintuna kuin Suomessakin. Ei löytynyt se oma yhteisö eikä fanijoukko. Kuin orpo piru häkäisessä helvetissä, tuskin edes ymmärtää mitään Intianenkusta. Taas kerran mahalasku suurien puheiden jälkeen. Eiseikinäopi.

  Angeli'
  Participant

  Jess, elämäsi tärkein matka Monsteri… Intianenkkua polottava guru ja kiinankielen tulkki… buahhahhaaaa! Ei mitään surkeampaa konferenssia voi ollakaan. Noita jaksa kuunnella puolta minuuttia kauempaa! Vai muka kielilläpuhumisen armolahja! Anna mun kaikki kestää ???? Tuskin maltan odottaa kun Monsteri ”puhuu kielillä”. Siitä riittää iloa ja riemua bnäädille loputtomasti. Pitihän sekin hommeli aloittaa kameran ulottumattomissa Kairossa lähellä Epygtin rajaa… saa vähän harjoitusta ennen kuin tulee nolaamaan itsensä Suomessa ????

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 152 #98421 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Ja miten taaskerran kävi niin ettei saatu videolle Monsterin kielilläpuhumista… kuten ei saatu Jumalan ilmestymistä tuntikausiksi Albertin läävään puhumaan Monsterin kanssa. Eikä Miamin tulvia, matkaa avaruuteen ja takaisin yms yms. Kaikki tärkeimmät tapahtumat jäävät aina dokumentoimatta… niin, koska ne ovat kaikki puppua.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 152 #97717 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Joo Möllillä on aina ne samat vaatteet. Varmaan döfis yhtä kova kuin Monsterilla ???

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 152 #97711 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Kristittyjä kuljettaneeseen linja-autoon hyökättiin Egyptissä. Sinne vaan Monsteri ??? Näin on käynyt useita kertoja viime kuukausien aikana. Kaiken takana on ISIS. Mitenkäs Monsterin profetiat kohdistuvat vain Suomeen? ???

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 152 #97708 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Pikkusikiöllä ihan superkorkeat korot Sevenin juhlissa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 152 #97683 Ilmoita asiaton viesti
  Angeli'
  Participant

  Nuo isot hörhelömekot kätkevät hyvin läskit eikä Monsterilla taida muita enää ollakaan. Luulee myös voivansa feikata noilla mekoilla niin ettei tukkahiusta tarvitse kammata eikä kukaan huomaa että on vedetty meikkiä meikin päälle. Hörhelöt ikäänkuin kompensoivat kaikkia puutteita.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,318 total)