kissankello

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 468 total)
 • Author
  Posts
 • kissankello
  Participant

  Tässä menopeli, viimeisintä muotia, ruotsalaisesta lastentarvike nettikaupasta. Tähän mahtuisi mahdolliset tulevat sisarukset ja kaikki kassialman nyssäkät ja eiku menox.

  https://www.jollyroom.fi/lastenvaunut/sisarusvaunut/keenz-7s-stroller-wagon-sisarusvaunut-black

  kissankello
  Participant

  Vauvan synnyttyä varmaan tämä lapsen oletettu iskä tulee näkemään ja kuulemaan ekat sekakäyttäjän kunnon itkupotku känniraivarit. Nyt varmaan pystyy joten kuten raskaana olevana hillitsemään alkon käyttöään. Tasan tarkkaan syksymmällä saadaan lukea, kuinka lapsen isä on psykopaatti, sosiopaatti, narsipaatti ja mitä paatteja sitä nyt onkaan.

  kissankello
  Participant

  Kuvasta päätellen nenänvarsi taas ruvella.

  Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö

  kissankello
  Participant

  Pitkä historia on ollut tämän kyseisen henkilön erikoisen elämän seuraamisessa, kuitenkin enimmäkseen taustalla olemisessa. Kanerva casen ajoilta aloin kiinnostumaan naisen kuvioista ja SeiskaLiven juttuja aikoinaan lukiessa, varmaan aloitin joskus vuonna 2008, aika hyvän tuntemuksen kyseiseen tyyppiin olen kyllä saanut matkan varrelta. Täällä on ollut ja on vieläkin tosi hyviä nikkejä heittämässä osuvia kommentteja, kiitos niistä. Kyllä pitää myöntää, että turnauskestävyyttä on pregnantilla riittänyt, eikä loppua näy, siihen ei ole pelkkä kiinalainen kalapata riittänyt energiaksi. Varmaan suurelle osalle näitä ”seuraajia” on ensimmäinen tieto tästä matamista tullut juuri silloin siitä Kanerva yhteydestä, ennen sitä ei oltu kuultukaan kyseisestä glamourista, joka oli laskeutunut Helsinkiin.

  kissankello
  Participant

  ” Tehtaan nimi on Ämmänsuo”

  Tehtaan nimi voi olla mikä vaan, mutta paikan nimi Espoossa on Ämmässuo.

  kissankello
  Participant
  kissankello
  Participant

  Kirjoitin noin tunti sitten vilpittömästi, että myynnissä on kaunis koti. Se ei sitten kelvannut modelle. Uskomatonta. Täällä on paljon härskejä kirjoituksia ja niihin ei puututa mitenkään. Obegripligt.

  kissankello
  Participant

  .

  kissankello
  Participant

  Ilmeisesti täytyy olla seiskan tilaaja, että pääsee katsomaan niitä ”videoklipsejä” sitten kun ne sinne seiskan Digilehteen ilmestyy, tuskin seiska niitä ilmaiseksi tarjoaa hamraille nähtäväksi, kirjautuessani sivustolle, tarvitset asiakasnumerosi.

  kissankello
  Participant

  Tuli juuri lopetettua Seiskan tilaus ihan samalla hetkellä, kun olin lukenut, että lokki on päässyt takaisin Seiskan suosioon. Minä en osaltani aio osallistua kustannuksiin tilaamalla uusia jaksoja kyseistä julkaisua. Pitäisi löytyä sellainen lehti, joka julkaisisi tästä naisesta totuutta vastaavia juttuja, eikä aina niitä teennäisiä valeuutisia.

  kissankello
  Participant

  Siellähän voi loviisalainen odotella innoissaan, milloin pois lentänyt lokki palaa entisille asuinpaikoilleen, lokit kuulema palaa pesimään tutuille entisille pesäpaikoille. Voihan olla, että Loviisassa ollaan odottavalla kannalla, pieni mahis saada vaikka perillinen sukuun, jos biologinen iskä jätettäisiin sinne Tukholmaan jatkamaan omaa elämäänsä. Loviisassa voisi olla lokillakin turvallista elää, tähän mennessä sieltä on löytynyt vain 10 koronavirus tartuntaa.

  kissankello
  Participant

  Jos hän on raskaana, pitäisi jokaisen, joka huomaa hänen somessa sössöttävän pupillit lautasen kokoisina ja selkeästi känässä, ilmoittaa asiasta Ruotsin sosiaaliviranomaisille ja viimeistään sitten, jos tämä superlapsi nyt sitten syntyy, seurailla tarkkaan äipän videoklipsejä ja kuvia, mitä hän tulee levittämään ympäriinsä lapsi sylissään. Asiasta taatusti joku tekee lastensuojeluilmoituksen jos tilanne näyttää huolestuttavalta ja siitä asiasta tämän äidin olisi syytä olla tietoinen, että hän saattaa olla suurennuslasin alla näätien valvonnassa. Jos aikoinaan eläinsuojeluilmoitukset koirista eivät tuottaneet tulosta, lapsen kanssa asia on aivan eri.

  kissankello
  Participant

  Viruttaa on johdos verbistä virua, jonka merkitys useimmissa murteissa ja kirjakielessä on ’maata sairaana, heitteillä (tms.) ’. Paikoitellen virua tarkoittaa aivan muuta kuin lojumista, esimerkiksi monissa länsimurteissa likoamista ja valumista, huuhtomista.

  kissankello
  Participant

  Kyllä Tukholmasta Helsinkiin pääsee lentäen, Finnairilla ainakin 2 lentoa päivittäin, tosin 14 päivän” karanteenin omaisiin olosuhteisiin” joutuu kuitenkin varautumaan, jos oma koti, niin sinne, tai sitten lentokenttähotelliin, omalla kustannuksella.

  kissankello
  Participant

  On vanha kuva, koiranpentu oli myynnissä, sitten se hävisi kuvioista, varmaan menehtyi?.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 468 total)