picky

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 564 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 273 #293600 Ilmoita asiaton viesti
  picky
  Participant

  Kyllä Tuksu majailee vanhempiensa uudessa kämpässä, tässä häneltä kuva.

  Asunnossa mistä kuva, on samanlainen ikkunalautasysteemi, kuin siellä Tingsvägenillä uusmurattilan osoitteessa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292932 Ilmoita asiaton viesti
  picky
  Participant

  Ei ole tuntematon tuossa yhteiskuvassa oleva päihtynyt nuorimies, tai poikaparka.

  picky
  Participant

  Tuo oheinen kuva on ainakin Loviisasta, Ravintola Bella on paikka. Kyseinen ravintola muutti Loviisan linja-autoaseman tiloihin jossain kohtaa tämän kuvan ottamisen jälkeen ja muuttui vege paikaksi, nykyisin ei enää ole toiminnassa. Taisi olla Cinderella hameisella sinnekin porttikielto. Millään keikalla hän ei siellä ollut muistaakseni kertaakaan, ainoastaan vaan itseään esittelemässä peruukki päässään ja syömässä Lallin tarjoamia lounaita.

  picky
  Participant

  5*****näätä

  ”Ja näyttääkö Tuksu tuossa kuvassa jollekin keskisormea”?

  Jospa hän näyttää keskisormeaan takana seisoskelevalle Vellille?,

  siinä on ex-sulhoja lähes samalla viivalla tarjolla.

  picky
  Participant

   

  ”0-1 v. vauva tarvitsee kehittyäkseen vuorovaikutussuhteen toiseen ihmiseen. Vauvalla on valmiuksia ja tarve vuorovaikutukseen syntymästä alkaen. Pysyvä ja läheinen suhde vanhempaan on ensiarvoista. Lapsen kehityksen kannalta on tärkeää, että hänelle kehittyy vauvavaiheessa ja varhaisvuosina hyvä perusturvallisuus”.

  Kyllähän ähä’n vauvva on ensimmäisenä elinvuotenaan kokenut tunnetasolla jo paljon sellaista, mitä ei voi kutsua perusturvallisuudeksi. Ainakin nykyaikana tiedetään, että lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana tapahtuvat asiat vaikuttavat pitkälle eteenpäin. Jo se, että lapsi ei aina tiedä, kuka on äiti, joka on aina saatavilla, isovanhemmat eivät ole lapsen omia vanhempia. Lapsen riepottelemisesta sinne sun tänne ei hyvää seuraa pitkässä juoksussa.

  picky
  Participant

  Eihän tämä Jasmina ollut mikään sevenin vakiokasvo, harvoin hänestä mitään kuvaa on ollut kyseisessä julkaisussa, eikä ikinä ainakaan mitään sensaatiojuttua. Miten nyt hänen hautajaisensa kiinnostaisi lehteä?.

  picky
  Participant

  Pukeutumisen armolahjaa löytyy.

  picky
  Participant

  Onpas vatsakkaan näköinen ähä laivalla otetussa kuvassa, löytyy kääk sivuilta uudessa magazinessa, hui. Nyt on näyttävän näköistä.

  picky
  Participant

  Kaikki ohjelmaan valitut naiset näitä kumitissi äitejä, kyllä sinne yksi kumiriipparit omaava olisi vielä mukaan mahtunut.

  picky
  Participant

  Pastori

  ”Katsotaan nyt, ovatko vielä toisen viikon pinkissä palatsissa”.

  Voi hyvinkin vielä vierähtää lisäviikko, tai ainakin lisäpäiviä, sillä on monta mekkoa vielä esittelemättä, mm. se pinkki, mikä on täynnä rusetteja, ns. synttärimekko, se albanialaisen naisen suunnittelema kokonaisuus.

   

  picky
  Participant

  Ei muuta kun postia sinne 7 days magazinen toimitukseen uskonnollisen ähän edesottamuksista, julkaiseehan kyseinen lehti muidenkin viidenpennin julkkisten ryyppyreissuista juttuja, miksei sitten tästä Solnan papittaresta. Edellisestä aviisista saimme lukea imelää vaaleanpunaista tarinaa synttäreistä, seuraavaan julkaisuun voisi tulla juttua kyseisen 43 vuotiaan v:n haistattelusta äidilleen.

  picky
  Participant

  ”Kuka teistä keksisi Tuksulle työn jossa hän viihtyisi, tulisi toimeen työtovereiden ja asiakkaiden kanssa?”

  KUPPAUS elää kukoistuskauttaan jälleen ja uusia kuppareita tarvitaan.

  picky
  Participant

  Joskus Töölön kanakoppi aikana olen lukenut Tuksun tekstiä, missä hän mietti elämäänsä tämän Vellin kanssa, siinä oli sanottu suoraan, että ei erikoisemmin välitä miehestä, mutta äitinsä haluaisi, että tytär ottaisi tästä itselleen aviomiehen, sillä kaikkein tärkeintä on naiselle taloudellinen turvallisuus. Nyt sitä kuviota ilmeisesti taas yritetään täysillä herättää henkiin, sillä eihän ketään muuta elättäjää ole näköpiirissä, joka täyttäisi tämän kriteerin/tunnusmerkin taloudellisesta turvallisuudesta.

  picky
  Participant

  ”Ne olivat todella aivan mielettömät syntymäpäivät. En unohda sitä ikinä, Johanna muistelee”.

  Jos ei ole vieläkään unohtanut, mitä niissä 30v. juhlissa tapahtui, niin miksei tarinassa kerrota maksamattomasta ravintolalaskusta ja putkareissusta.

  picky
  Participant

  Eikös tuo ole perikunnan mökki?. Varmaan löytyy useampiakin rempan maksajia, jos halutaan tekijä paikalle. Montakos sisarusta tällä marjamuorilla olikaan?.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 564 total)