Tukkajatkekriisi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 773 total)
 • Author
  Posts
 • Tukkajatkekriisi
  Participant

  Junttien juntti potee alemmuutta.  Päätynyt olosuhteiden pakosta Tukholman lähelle lähiöön, vuokra-asuntoon mahdollisen mamun kanssa. Hienoa pitää esittää vaikka elelee tukiaisilla ja saa almuja kirveslehdeltä. Persaukinen esittää rikasta: hipelöi ja kuvaa kaikkia kalliittaa rättejä, ostaa turhaa krääsää. Aina muistaa mainita miten PALJON mikäkin maksaa. Halvemmalla saisi ihan yhtä hyvä laatuista, mutta sille ei kelpaa, koska potee alemmuutta ja haluaa esittää menestyvää. Totuus: loisii ja lokkeilee toisten maksamissa asunnoissa. Ikuinen parasiitti.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Päivän parhaat poiminnat

  ”mikään ei estä Tuksua kietaisemasta seitinohuita kotirouvakännejä jotka lopulta eskaloituu rähinään”

  Totta, lerppahuulet jo napsaa sillä, maiskis!

  ”Tällä hetkellä Paul seurustelee ehkä vähän omalaatuisen naisen kanssa, mutta se tulee muuttumaan. Tällä hetkellä Paul uskoo kun Tuksu sanoo että kaikki hänestä netissä olevat jutut on valetta ja tulee uskomaan niinkauan kunnes on äkkiä syytettynä kolminkäsin kuristamisesta.”

   

  Eräänä päivänä koko totuus valkenee Paulille – mikä häpeä!

  Tursas ei jätä ketään kylmäksi 😁

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  … ja popparit mikroon 😉

  mites tuota, kun tursas hehkuttaa, että Paul on lapsen isä. Entä jos beibi onkin ihan vaaleahiuksinen 🤔 Riittääkkö susiparilla tunkin toteamus, kuka on lapsen isä?

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  tursas: ”Tämä mies on ensimmäinen kymmeneen vuoteen 😘 elämässäni joka on ns.”normaali mies” 😁 Paul on äärettömän rakastava, romanttinen, älykäs, komea, ja ihana! ”

  Itse on valinnut edelliset miehensä. Kaikki ovat olleet paljon fiksumpia, kuin tuo matami koskaan. Normaalit miehet ovat ”seurustelleet” epänormaalin kanssa. Fiksuja olleet siinä mielessä, että ainakin osa on älynnyt erota parisuhteesta, jossa toinen on pelkkä loinen ja verenimijä.

  Paul on liian kiltti ja hyvä mies. Kukaan mies maapallolla ei ansaitse tursaan kaltaista elättiä ja kuppaajaa puolisokseen. Menis nyt pullauttaa sen kakaran.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  En voi antaa tietyn palstan vain jatkaa toimintaansa, se on kuin suuri sikalauma ilman mitään valvontaa, todennäk. moderaattori on itse mukana haukkumassa aikansa kuluksi…

  Tursaan yöllinen ulostus ja uhkaus ei ole sen kirjoittama. Se ei pysty tuottamaan edes yhtä järkevää lausetta. Luulenpa, että kirjoituksen takana on pv eli pohjoisen vahvistus, joka hanakasti pysynyt tursaan luottoystävänä, vaikka välillä tulee turpaan. Yöllinen teksti oli pitkä ja oikein kirjoitettu. Tursas suoltaa vain tajunnan virtaa hyppien asiasta toiseen. Kukapa siitä tykkää, jos toisen valheita oiotaan jatkuvasti.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Miten hemmetissä tuo tursas ja vajakki selviää vauvan hoidosta, kun roikkuu somessa yötä päivää ja on ihan sekaisin??

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Suomen kela: ”Lapsesta yksin huolehtiva äiti voi saada vanhempainrahaa 54 päivää pidempään, jos vanhempainpäivärahakausi alkaa aikaisintaan 1.4.2019. Oikeus pidennykseen on silloin, kun lapsella ei ole vahvistettua isää eikä äidillä ole avio- tai avopuolisoa, jolla olisi oikeus isyysrahaan.”

  Mitenhän Möhkö on hoitanut asian? Meinaako vetää ylimääräiset korvaukset?

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Jos oikea laskettu aika on 6.10. tai 9.10., niin sektio suoritetaan ilmeisesti 22. – 25.9. eli 2 viikkoa ennen laskettua aikaa, koska normaali tilanteessa lapsi syntyisi +/- kahden viikon kuluessa ennen laskettua aikaa tai jopa päivälleen laskettuna aikana. Näin varmistetaan ettei lapsi synny ennen sektiota. Jos sektio on on todettu tarpeelliseksi esim. vauvan ison koon vuoksi tai joku muu syy. Synnyttäjän ikä ei ole mikään sektion peruste, vaikka tunkki niin väittää. Tosi nuorella voisi olla. Ja tuskin saa itse valita päivää, se määrätään.

  Sektion aikana ollaa heräillä, mutta puudutettuna.

  Möhkö rakastaa omaa lärviään yli kaiken oli meikattu tai naturel. Minusta hänen on ulkoisesti ja sisäisesti ruma. Sisäinen rumuus vielä pahempaa. Otsa vie naamasta puolet. Itsellänikin on vikoja, mutta enpä huuhtele missään ulkonäöstäni tai kehu olevani näyttävä tms. tai muokkaa omia kuvia tuntemattomaksi.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Älykkö mopsiOdottava elefantti parkkihallissa (tirsk!🤣)

  Parempi parkkihallissa kuin posliinikaupassa 😂

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Komppaan Crystalia 👍Möhköä ei tarvitse sääliä. Se on kieroillut ja valehdellut koko ikänsä,  käyttänyt kaikkia ihmisiä ja järjestelmiä hyväksi. Kaiken sen paskan se on kuoruttanut ja verhonnut uskistouhuihin, selittänyt mustaa valkoiseksi. Ja edelleen pitää itseään pyhänä ja puhtoisena, vaikka sanat ja teot ovat aivan muuta. Syyttää muita valehtelijoiksi ja uhkaa kadotuksella, mutta itse toimii juuri niin, mistä muita syyttää.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Möhköfantti näyttää järkyttävältä autotallikuvassa. Möhkö ei ole kertaakaan näyttänyt raskauskuvissaan luonnolliselta tai hehkuvalta. Maha on alusta asti ollut valtava ja epämuodostunut. Mahan pitäisi jo nyt olla laskeutunut, mutta se on tosi ylhäällä. Ilmeisesti vauva on arvioitu niin isoksi, ettei alatiesynntys ole turvallista ja siksi päädytty sektioon neuvolan tai muun suosituksesta.

  Möhkön asumiskuvioista: onko se ylipäätään kirjoilla missään? Edellyttääkö avustuksen saaminen kirjoilla oloa? Sehän voi asua kenen tahansa nurkissa, mutta ei ole kirjoilla. Tai asua ns. yksinään, mutta asunnossa ei ole muita kirjoilla, vaikka asuu muita esim. Paul tai vanhemmat. Ja kenen tulot vaikuttaa sen päivärahaan? Entä saako päivärahan Suomesta vai Ruotsista? Minimi se on, koska ei ole niitä virallisia tuloja juuri mitään, joista olisi maksettu verot yms. Möhkö tunnetusti pistää heti kaikki rahat ja tuet haisemaan itseensä. Lapsiparka näkee nälkää ja on likaisissa. Ai niin, mutta vellihän jeesaa.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Sanoo videolla että Paulin sukulaiset ovat googlettanut Johannan ja kysyneet tajuaakonse kuka tyyppi tämä on”

  Ei kai Paul tai mikä lie voi olla niin puusilmä tai pilun lumoissa, ette näe mikä emävalehtelija toinen on? Voihan sitä esittää olevansa yrittäjä ja viihdetaiteilija, mutta totuus on ihan muuta. Ja siinä vaihessa kun penska syntyy, nähdään kuka on isä. Ja kyllä tunkin ongelmat luulisi olevan tiedossa, JOS asuvat saman katon alla.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Joku kyseli pukiaisten myydystä asunnosta. Muistelen että oli menossa vasaran alle, mutta joku taisi sen ostaa johonkin hintaan viime tipassa.  Eikös ne ole muuttaneet jo pois? Ja rahatkin ovat saaneet, jos ei mennyt asunto pakkohuutokauppaan.

  Päiväraha-asia: lasketaan yleensä tulojen mukaan ja loisella ei juuri ole mitää virallisia tuloja Suomessa tai Ruotsissa. Saanee ihan peruspäivärahan, joka ei riitä ulosmitattavaksi. Seiskan palkkiot voi ulosmitata suojaosuuden ylittävältä osalta. Hyvin sillä Tunkilla on kohta tuloja. Velli avustaa lisää. Pyytää varmaan sen sylikummiksi ja velli testamenttaa babylle omaisuutensa, jota ei voi ulosmitata.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Sopiikin miettiä, miten lähiövalas saisi hyvän toimeentulon tekemättä itse yhtään mitään. Tähän asti kaikki mammona ja muu on tippunut taivaasta.

  Tukkajatkekriisi
  Participant

  Jytky: Synnytys jännittää vähän, mutta on mieletön helpotus saada keisarileikkaus. Päädyin ratkaisuun, koska kärsin kovasta synnytyspelosta ja oma äitini on synnyttä kaikki neljä lasta keisarileikkauksella. Lisäksi ikäni vaikutti päätökseen.

  Juu, sai itse valita koska kauhea pelko ja äitikin synnyttänyt 4 samalla tavalla. Vähän kyllä epäilen.  Yli 40 v. voi synnyttää normaalisti. Idiootti.

  Meistä tulee hyviä ja rakastavia vanhempia.

  Vatut! Ei osaa koiriakaan hoitaa tai kotia.

  Kihlaus on lupaus avioliitosta, joten siihen tähdätään. Olemme aloittaneet häiden suunnittelemisen, mutta niiden aika ei ole vielä.

  Monta kertaa on mennyt valekihloihin, mutta ei naimisiin? voi laskea itse paskakynsillään. Maistraattiin voi mennä, jos ei kirves maksa häitä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 773 total)