HARHAA VAIN

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 189 total)
 • Author
  Posts
 • HARHAA VAIN
  Participant

  Aikoinaan The Paksu tarinoi kirjoittaneensa neljä ällää yo-kirjoituksissa, joka sitten osoittautuikin satuiluksi. Paksun äidinkielen taitoa uskallan epäillä lähellekään kiitettävää, eipä tuo osaa edes lapsensa nimeä taivuttaa. Kyseessä kait on ristiäiskakku Isabellelle vai onko kakun nimi Isabelle?

  Toinen juttu. Nytkö ne joululahjaksi saadut silkkilakanat tuli? Uskallan väittää, että kyseessä ei ole aitoa silkkiä vaan pirun liukasta sekoitetta, joita ei kukaan täyspäinen sänkyynsä huolisi, ei edes maksusta. Voi vaan kuvitella, miten tuollainen läskiä pursuavan 80-90kg painavan, berliininmakkaraa muistuttavan kroppa hikoilee tuollaisissa silkkilakanoissa. Kyseessä yhtä ”aito”silkki, kuten ne lukuisat aidoiksi timanteiksi mainostetut sormukset, joita paksun korulipas on täynnä tai ne aidot helmet, helmiäismaalilla maalatut muovikuulat. Paksu aikoo ilmeisesti sisustaa makuukamarinsa ilotalo-tyylisesti, kaipuu entiseen elämään on näemmä suuri. Sopii hyvin paksulle, mihinkä se vanha koira karvoistaan pääsee.

   

  HARHAA VAIN
  Participant

  Tuksu jakelee kuvia liian suurista halpisrytkyistä, peitelläkseen sen tosiasian, että lapsi ei ole äidin hoivissa vaan siskollaan. Käynyt taas mulkkimassa, mitä täällä kirjoitetaan. Siskon luo on menty pakon sanelemana, jotta on saatu yksi kuva, jossa muksu on sylissä. On varmasti nähnyt Hennan jakamat sykähdyttävät kuvat jotka ovat keränneet tuhansia kehuja, peukutuksia ja onnen toivotuksia. Sekös paksukaista vi**aa, että joku toinen saa huomiota enemmän kuin hän. On muuten ollut hyvin hiljaa Ilen nykyisestä olin paikasta, eikä ole tehnyt elettäkään suuntaan, että kieltäisi menettäneensä lapsen holhouksen muualle. Taatusti pelkää, milloin asia tulee julkiseksi.  Kun sä Tuksu kuitenkin luet ahkeraan näitä sivuja, voisit kommentoida, missä on kuvat ja Seiskan blogi, jossa kerrot ihanasta syntisestä perhe-elämästä, jota vietät maahanmuuttaja miehesi ja lapsesi kera siellä lahden toisella puolella.

   

   

   

   

   

  HARHAA VAIN
  Participant

  Miks ihmeessä se hankkii tuollaisia epämukavia rytkyjä vauvalle, meinaako se saada mahtumaan vaipat noihin bikinihousuihin ensi kesänä. Varmaan nuokin on ”lahjaksi saatuja” kuten kaikki muukin roina, mitä se hankkii ahneuksissaan.

  HARHAA VAIN
  Participant

  Uusin kuvani???? Ketä se luulee kusettavan tuolla vanhalla photoshopatulla kuvalla ja päälle vielä vaatimus, ettei kuvia ym saa julkaista. Kunhan frouva nyt muistaisi itse noudattaa tekijänoikeus säädöksiä. Hänestä on ihan ok kopioida pitkiä tekstejä eri opuksista, julkaista kuvia yksityishenkilöistä ilman lupaa jne. Sä voit Tuksu mun puolesta jaella määräyksiäsi miten lystäät, uhkailla persaukisena isollakin lakimiesjoukolla, ei tehoa. Mä julkaisen jakamasi kuvia ihan kuten haluan, enkä viis veisaa uhittelustasi. Mitä, jos itse lopettaisit rumentamasta somea, julkaisemalla kuvia, joissa silmäsi ovat kierot, suusi vino kuin pisan torni. Keskittyisit hoitamaan lastasi ja koiriasi. Ai niin, lapsi taitaakin olla siskollasi, kun niin näytät häntä mieliskelevän. Olet säälittävyyden huippu, montako kuukautta/viikkoa jaksoit esittää äitiä, kunnes kyllästyit. Onneksi tällä palstalla on osaavia henkilöitä, joilla on kanavat ja yhteydet lastensuojelun ammattilaisiin.

  HARHAA VAIN
  Participant

  Tuksu ei ole kykeneväinen elämän muutokseen kuten Henna Kalinainen. Hennan kuvista loistaa aito onni ja äidin rakkaus. Lisäksi Henna on onnistunut pudottamaan painoaan kuvista päätellen ihan reippaasti, joka helpottaa omaa oloa, ei tarvitse muokkailla kuviaan, hävetä itseään, kuten Tuksu, joka taatusti sisimmässään on tyytymätön omaan habitukseensa. Elämä menee Tuksulla alas päin kuin lehmän häntä, päivät kuluu shoppailessa mitätöntä rihkamaa ja suoltaessa valheellisia juttuja fasessa. Haaveilee uusista tekoripsistä ja hiuksista, kuin ne olisi tärkeimmät asiat elämässä. Lapsella hankittiin muutama saturainen, mutta nyt on huomio kaikessa muussa ja lapsi on hylätty muualle. Hennalle elämä hymyilee ja se hänelle suotakoon.

  HARHAA VAIN
  Participant

  Paksukainen ihmettelee nälkäänsä. Ettei vaan olis mamu taas päässyt polkaisemaan akan paksuksi, raskaus aiheuttaa monelle ruokahalun kasvua. Korjataan nyt taas, paksukainen on 153 cm, tämä on poliisin mittaama tulos, joten lopeta Tuksu valehtelu.

  HARHAA VAIN
  Participant

  Nytkö se tällaisena pakanien juhlapäivänä julkaisee jonkun vanhan kuvan, jossa poseraa miehen kanssa, jonka pidätyksestä riemuitsi vain vuorokausi sitten. Mies, joka tunkin mukaan on valehdellut viranomaisille hänestä ja esittänyt olevansa muuta kuin on.

  Voi sua tunkki paksukainen, se, mikä kerran nettiin laitetaan, tänne myös jää.

  HARHAA VAIN
  Participant

  Jotenkin arvasin, että näitä ei julkaistuja alkaa tippumaan tänne perä jälkeen

  HARHAA VAIN
  Participant

  Aamuyön tunteina ollaan taas vietetty, ei suinkaan lapsen unia valvoessa vaan suollettu sontaa ihan tuutin täydeltä

  ”Hyvää la yötä 😴🌛 täältä Tukholmasta taas 🙂🌹 Olen ajatellut aloittaa kirjoittaa kokonaan uutta blogiani joka tulee olemaan kristillinen blogi! 😊 Uudet kotisivut on tehty minulle ja ne avataan kohta kun saan ekan kirjoitukseni tehtyä.”

  Kuinka monet uudet kotisivut paksukainen tarvitsee, niitä on tehtailtu jo monia, mutta yhtään tuotosta, blogia ei ole ilmaantunut. Kiire on tietenkin ymmärrettävää, kun on pieni lapsi hoidettavana. ( räkäinen nauruhymiö tähän kohtaan)

  ”Tässä on ollut niin paljon menoa ja meininkiä, lievästi sanoen, että en ole ehtinyt keskittyä tällaisiin asioihin aiemmin. Monissa asioissa täällä Ruotsissa on ollut paljon hoidettavaa. Ei siitä nyt enempää, mutta jaan tämän amerikkalaisen uskovan Kevin Riordanin tekstin todella vahingollisista ja vaarallisista ”sielun siteistä” (soul ties) jotka muodostuvat ihmisten välille seksin kautta. Olen ollut tietoinen asiasta uskoontuloni jälkeen ja elin vuosia selibaatissa tarkoituksella.”

  Vuosia selibaatissa??? Missä välissä???  Onko paksu unohtanut kokonaan syntymäpäivän lemmenyön, jonka vietti tuntemattoman kulkijan kanssa rantakaislikon kätköissä. Niin voi tietenkin käydä uskon hurmiossa, Alkon tuotteilla höystettynä.

  ”Sielun siteet ovat sellainen asia, josta Suomessa uskovat eivät ole niin paljon puhuneet, vaikka niin jaan tässä vain ensin lyhyesti kyseisen tekstin. Jatkoin suhdettamme koska rakastuin ja meillä on yhteinen ihana lapsi, tarkoituksena oli mennä maistraatti naimisiin nyt 23.1.2021 ja jonka peruutin, tarkoituksena siirtää häitä kesään, ei peruuttaa niitä vaan siirtää.”

  Ettei vaan käynyt vanahanaikaisesti, mies ei olekaan varakas ja karismaattinen herrasmies vaan persaukinen maahanmuuttaja, jolla ei taida olla edes työlupaa, jotta voisi tyydyttää paksun intohimoisen harrastuksen Kiinan kaupan rätteihin. ”

  ”Kristittynä tiedän ihan hyvin että seksi avioliiton ulkopuolella on syntiä. Mutta minua ollaan kovastikin käskyjä ja mielellään kivittämässä aina netin ”keskustelu” (=rienaus) palstoilla. Laitan tästä aiheesta yleisesti, että miksi niin monet ihmiset ovat täysin rikki ja saavat sydämeensä trauman: koska mm.he eivät tiedä tätä, että ”soul ties” on hyvin vakavaa ja vaikeaa ”purkaa”. Jumala loi seksin miehen ja naisen välille avioliittoa varten. Kun ihmiset eivät noudata Jumalan tahtoa, niin tulee ongelmia.”

  Saisi vaan suoraan, kuten aiemminkin on julkisesti huudellut ”panettaa ja pitää saada mies”

  Sydänsuruja on vähätelty, mutta ne ovat paljon vakavampia kuin vain ”sydänsuruja.” Mitä tulee mun henk.koht.elämääni, niin olen katunut ja saanut anteeksi. Uskovina meidän tosin tulee aina uudelleen tulla Jumalan luokse ja tsekata oma tilamme (HUOM: oma tilamme, ei toisten, emme joudu vastaamaan Herralle toisten ihmisten synneistä vaan omistamme.)

  Kovin tuomitsevaa on paksun kirjoitukset olleet muita kohtaan, mutta omille synneilleen on täysin sokea. Miten selittää jatkuva synnissä eläminen, onko paksu jotenkin Herran silmissä erityinen, jolle sallitaan synnit?

  ”Riordan on kirjoittanut tässä erittäin hyvin myös siitä, mitä tapahtuu kun ihmiset menevät vääristä syistä naimisiin. Kun he ryntäävät vihille esim.seksuaalisen himon takia.”

  Eikö se juuri ollut himo, joka ajoi paksun sänkyyn lähes tuntemattoman miehen kanssa?

  ”Kun se puoli alkaa mennä jossain vaiheessa avioliitossa huonommin; huomataankin että avioitui täysin väärän ihmisen kanssa, eikä sen jonka Jumala olisi tarkoittanut. Vihollisen yksi lempialue ja pelikenttä on ihmissuhteet. Tiedän sen liiankin hyvin historiastani. Avioiduin 31 vuotiaana ihan täysin väärän ihmisen kanssa.”

  ”Palaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin. Ihminen on kokonaisvaltainen olento: henki, sielu ja ruumis. On äärettömän tärkeää kuinka omaa ruumistaan kohtelee sillä se on tehty Jumalan kuvaksi. Tämä aihe koskee ihan älyttömän monta ihmistä, siksi ajattelin jakaa. Ohessa olevat englanniksi tekstit ja videot on ihan loistavia 👍 Siunattua sunnuntaina kaikille, tämä postaus tulee juuri erinomaiseen ajankohtaan: Ystävänpäivänä 14.2 joka on täysin pakanallinen juhla. Siksi tähän saumaan sopii erinomaisesti muistutus, mikä on oikeasti rakkautta (ja noin muutenkin.)”

  Ystävänpäivä on pakanallinen juhla, mutta siitä huolimatta paksu muisti itseään kauppakeskuksesta ostamallaan krääsällä.
  Tähän loppuun lisään vaan paksun itsensä mieluusti viljelemän totuuden
  ”ei ne sanat vaan ne teot” Miten  se menikään paksukainen ???

  HARHAA VAIN
  Participant

  Kovin on vaikeaa saada tänne tekstiä, jossa on kopioitua ja omaa tekstiä sekaisin. Onneksi tallensin tekstini ja muokkasin sitä texturissa, poistin hymiöt ja tallensin. Toivottavasti ne aiemmat tekstit ei ilmaannu tänne, kaksi kertaa postasin ennen tuota yllä olevaa. Välillä tuntuu tekstien poistaminenkin mahdottomalta. Miksi tää Hymyn palsta on näin hankala?

  HARHAA VAIN
  Participant

  Aamuyön tunteina ollaan taas vietetty, ei suinkaan lapsen unia valvoessa vaan suollettu sontaa ihan tuutin täydeltä.

  ”Hyvää la yötä täältä Tukholmasta taas 

  Olen ajatellut aloittaa kirjoittaa kokonaan uutta blogiani joka tulee olemaan kristillinen blogi! 

  Uudet kotisivut on tehty minulle ja ne avataan kohta kun saan ekan kirjoitukseni tehtyä.”

  Kuinka monet uudet kotisivut paksukainen tarvitsee, niitä on tehtailtu jo monia, mutta yhtään tuotosta, blogia ei ole ilmaantunut. Kiire on tietenkin ymmärrettävää, kun on pieni lapsi hoidettavana. ( räkäinen nauruhymiö tähän kohtaan)

   ”Tässä on ollut niin paljon menoa ja meininkiä, lievästi sanoen, että en ole ehtinyt keskittyä tällaisiin asioihin aiemmin. Monissa asioissa täällä Ruotsissa on ollut paljon hoidettavaa. Ei siitä nyt enempää, mutta jaan tämän amerikkalaisen uskovan Kevin Riordanin tekstin todella vahingollisista ja vaarallisista ”sielun siteistä” (soul ties) jotka muodostuvat ihmisten välille seksin kautta. Olen ollut tietoinen asiasta uskoontuloni jälkeen ja elin vuosia selibaatissa tarkoituksella.”

  Vuosia selibaatissa??? Missä välissä???  Onko paksu unohtanut kokonaan syntymäpäivän lemmenyön, jonka vietti tuntemattoman kulkijan kanssa rantakaislikon kätköissä. Niin voi tietenkin käydä uskon hurmiossa, Alkon tuotteilla höystettynä.

   ”Sielun siteet ovat sellainen asia, josta Suomessa uskovat eivät ole niin paljon puhuneet, vaikka niin jaan tässä vain ensin lyhyesti kyseisen tekstin. Jatkoin suhdettamme koska rakastuin ja meillä on yhteinen ihana lapsi, tarkoituksena oli mennä maistraatti naimisiin nyt 23.1.2021 ja jonka peruutin, tarkoituksena siirtää häitä kesään, ei peruuttaa niitä vaan siirtää.”

  Ettei vaan käynyt vanahanaikaisesti, mies ei olekaan varakas ja karismaattinen herrasmies vaan persaukinen maahanmuuttaja, jolla ei taida olla edes työlupaa, jotta voisi tyydyttää paksun intohimoisen harrastuksen Kiinan kaupan rätteihin.  

  ”Kristittynä tiedän ihan hyvin että seksi avioliiton ulkopuolella on syntiä. Mutta minua ollaan kovastikin käskyjä  ja mielellään kivittämässä aina netin ”keskustelu” (=rienaus) palstoilla. Laitan tästä aiheesta yleisesti, että miksi niin monet ihmiset ovat täysin rikki ja saavat sydämeensä trauman: koska mm.he eivät tiedä tätä, että ”soul ties” on hyvin vakavaa ja vaikeaa ”purkaa”.  Jumala loi seksin miehen ja naisen välille avioliittoa varten. Kun ihmiset eivät noudata Jumalan tahtoa, niin tulee ongelmia.”

  Saisi vaan suoraan, kuten aiemminkin on julkisesti huudellut ”panettaa ja pitää saada mies”

  ”Sydänsuruja on vähätelty, mutta ne ovat paljon vakavampia kuin vain ”sydänsuruja.” Mitä tulee mun henk.koht.elämääni, niin olen katunut ja saanut anteeksi. Uskovina meidän tosin tulee aina uudelleen tulla Jumalan luokse ja tsekata oma tilamme (HUOM: oma tilamme, ei toisten, emme joudu vastaamaan Herralle toisten ihmisten synneistä vaan omistamme.)”

  Kovin tuomitsevaa on paksun kirjoitukset olleet muita kohtaan, mutta omille synneilleen on täysin sokea. Miten selittää jatkuva synnissä eläminen, onko paksu jotenkin Herran silmissä erityinen, jolle sallitaan synnit?

  ”Riordan on kirjoittanut tässä erittäin hyvin myös siitä, mitä tapahtuu kun ihmiset menevät vääristä syistä naimisiin.  Kun he ryntäävät vihille esim.seksuaalisen himon takia.”

  Eikö se juuri ollut himo, joka ajoi paksun sänkyyn lähes tuntemattoman miehen kanssa?

   ”Kun se puoli alkaa mennä jossain vaiheessa avioliitossa huonommin; huomataankin että avioitui täysin väärän ihmisen kanssa, eikä sen jonka Jumala olisi tarkoittanut. Vihollisen yksi lempialue ja pelikenttä on ihmissuhteet. Tiedän sen liiankin hyvin historiastani. Avioiduin 31 vuotiaana ihan täysin väärän ihmisen kanssa.”

  Palaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin. Ihminen on kokonaisvaltainen olento: henki, sielu ja ruumis. On äärettömän tärkeää kuinka omaa ruumistaan kohtelee sillä se on tehty Jumalan kuvaksi. Tämä aihe koskee ihan älyttömän monta ihmistä, siksi ajattelin jakaa. Ohessa olevat englanniksi tekstit ja videot on ihan loistavia 

  Siunattua sunnuntaina kaikille, tämä postaus tulee juuri erinomaiseen ajankohtaan: Ystävänpäivänä 14.2 joka on täysin pakanallinen juhla. Siksi tähän saumaan sopii erinomaisesti muistutus, mikä on oikeasti rakkautta (ja noin muutenkin.)”

  Ystävänpäivä on pakanallinen juhla, mutta siitä huolimatta paksu muisti itseään kauppakeskuksesta ostamallaan krääsällä. 

  Tähän loppuun lisään vaan paksun itsensä mieluusti viljelemän totuuden

  ”ei ne sanat vaan ne teot” Miten  se menikään paksukainen ???

  HARHAA VAIN
  Participant

  ”En julkaise kuvia vauvastani” Milläs julkaiset, kun ei ole mitään kuvattavaa. Kyllä se jo on tiedossa, ettei lapsi ole hoivissasi vaan parempien hoitajien huomassa. Olet säälittävä Tuksu, et edes lastasi kyennyt hoitamaan, kun kaikki muu oli ja on tärkeämpää. Oikein sulle, sanoin jo aiemmin ja sanon nytkin, et ansaitse lasta. Mädänny itsekyyteesi.

  HARHAA VAIN
  Participant

  Oletteko havannoineet, ettei Tuksu ole julkaissut oman lärvinsä kuvia pitkään aikaan? Ei myöskään yhteiskuvaa lapsensa kanssa. Toki syy on selvä, lapsi taitaa olla edelleen siskollaan hoidossa, liekö lastensuojelulla osuutta asiaan. Äidin onnea hehkuteltiin vain hetken, kun Tuksu jo kyllästyi ja ilmeisesti mieskin on hävinnyt kuvioista, taisi saada Paul tarpeekseen laiskasta akasta, joka vietti yökaudet netissä kyttäämällä hihhulien videoita ja rättejä, joihin voi viimeiset sapuskarahat sijoittaa. Onko nolompaa, akka on vuosikausia vinkunut itselleen miestä, joka panisi paksuksi ja nyt kun sai lapsen, sisko on osoittautunut paremmaksi äidiksi sille kuin Tuksu ikinä. Veikkaan, että lapsi ei tule palaamaan Tuksun hoiviin enää koskaan. Jasmine tuli äidiksi, ehkä hiukan yllättäen, mutta on moninkertaisesti parempi äiti lapselle kuin Tuksu, joka paistatteli hetken otsikoissa uuden asusteensa kanssa. Nyt on palattava todellisuuteen, tulevaisuus näyttää todella huonolta.

  HARHAA VAIN
  Participant

  ” Mitä tulee historiaani: niin eikö ihmiset kertakaikkiaan tajua, että sillä ei ole enää mitään merkitystä sillä olen uudestisyntynyt kristitty ja se mitä on tapahtunut joskus 15 vuotta sitten, sillä ei ole mitään merkitystä enää, Jeesus Kristus on elämäni Herra!!!! ”

  Kuulehan Tuksu, sun edellisistä häistä tulee kuluneeksi nyt helmikuussa tasan 10-vuotta, joten kovin huono on sulla muisti tai sanoisinko valikoiva. Sen jälkeen olet ollut tuomiolla käräjillä monen monta kertaa. Olet myös väittänyt raitistuneesi, sekin on paska puhetta, kuten myös että olet uudesti syntynyt kristitty. Onko teillä kristityillä, kasteen saaneilla useinkin tapana myydä pillu kuviaan, kuten sulla?

  Mietihän tarkkaan ne 10-käskyä ja miten montaa niistä olet rikkonut ja rikot koko ajan, huolimatta siitä, että väität olevasi uskossa.

  Ne menneet, itsehän sinä haikailet jatkuvasti niiden perään, taitaa ottaa päähän sekin, että pilasit liittosi Arton kanssa, sinähän se väkivaltainen olit, et kai sairasta dementiaa, nimittäin alkoholi dementiaa? Se on useinkin sinunlaisesi alkoholistien ongelma. Tarpeeksi kun kännää, aivosolut häviää, kuten sulla. Sinuako suomalaiset naiset kadehtii? Ei voi kuin nauraa kuvitelmillesi.

  HARHAA VAIN
  Participant

  Madame hämmästelee, että jotkut kehoittavat heittämään lapsen isän pellolle? Näyttää olevan niin, että Tuksulle on sallittua synnissä eläminen vaikka yrittää vakuutella, että entinen elämä on jäänyt taakse ja anteeksi annettu. Eihän se niin mene, että pyydetään syntejä anteeksi samaan aikaan, kun jatketaan synnissä elämistä. Onko se päästään jo niin nyrjähtänyt, ettei tajua omaa tilaansa? Avioon ei voi mennä koska ei tunne miestä, jolle jakoi tavaraansa ja synnytti lapsen, joka on synnin tulos. Syntisessä suhteessa siis voidaan elää, riittää kun huutelee muiden synneistä ja samalla jakelee kuvia ja videoita haureellisesta elämästään ja näyttää haikailevan mennyttä. Kuvitteliko se tosissaan, että Udi olisi eronnut vaimostaan, lastensa äidistä tuollaisen escortin takia, joka myi itseään eniten tarjoavalle. Maksoiko joku siitä muutaman sentin huutokaupassa. Itse Pirun lähettiläs on tuo ihminen, jättää lapsensa siskon ja sukulaisten hoiviin, kun sai sen avulla jo riittävästi julkisuutta Seiskassa. Toivottavasti lastensuojeluviranomaiset ovat kiinnittäneet asiaan huomiota ja vievät lapsen pois tuolta pirulta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 189 total)