Puhemies

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 402 total)
 • Author
  Posts
 • Puhemies
  Participant

  Tuja Jävinen – joo, no kyllä te tiedätte kuka :D.

  Puhemies
  Participant

  Ex-monitoimimanagerinainen Tuja Jävinen on eduskuntavaaliehdokkaana Paavo Väyrysen Seitsemän tähden (vai oliko se viiden?) liikkeessä, samoin Paavo harkitsee vaaliyhteistyötä Ilja Janitskinin kanssa. Käännypä Johanna Paavon puoleen, siellä on kyvyille käyttöä.

  Puhemies
  Participant

  Hei, tässähän on syntynyt ihan melkein oikeaa keskustelua ja ajatusten vaihtoa , se on hienoa! Ymmärrän monenkin näädän palautteen kommenteistani. Lopetan nyt kritisoinnin, olen sanottavani sanonut ja saanut osin ihan hyviä vasta-argumenttejakin teiltä. Eri mieltä voi olla, mutta saunan taakse ei ketään viedä, toivon ainakin :D. Aurinko on noussut tänäkin aamuna ja paistanee meille kaikille.

  Puhemies
  Participant

  Minas, puhut asiaa. Toisaalta, en näe tässä palstassa mitään rakentavaa joka antaisi elämän eväitä kenellekään. No,menköön näin.  Enemmistö katsoo oman viestintänsä  olevan relevanttia ja oikeutettua. Kai se sitten on niin.

   

   

   

   

  Puhemies
  Participant

  Reevankelista, minä en siirry mihinkään. Toki modelta voit pyytää siirtymistäni, sinun suosituksestasi en sitä tee.

  Puhemies
  Participant

  Johannan elämän suhteen on kai aika samantekevää mitä me mietimme. Mutta jos vaan olisime hiljaa nyt kun Johannakin on? Ihan Johannaakin vois tsempata vaikka se menis sitten ihan kuin hanhen selästä vesi. Jospa yrittäisimme – me tykätään kuitenkin Johannasta, muuten ei vuosikausia jaksa seurata? Joku side kuitenkin on, olipa se halveksunta, viha tai vähättely. Itse olen ihan viime aikoina ruvennut pohtimaan tätä. Älkää tuomitko mua, pliis. Kunhan ajattelin.

  Puhemies
  Participant

  Minas, olinpa taas väärässä. Mehän emme hyvinä tee koskaan vääriä ratkaisuja. Onneksi jumala tai allah on antanut meille tiedon kaikesta mkä on oikein ja ihan kaikkien yksilöiden  kohdalla, Mulla elämä ei ole mennyt niin. Hienoa että joillkain on. Onko se niin vaikea antaa tukea, ihan vaikka olis narsku, juoppo, sekopää tai mitä vaan? Jos ei nyt tukea anna, ainakin hiljentää sometoimintaansa näiden kohdalla?

  Puhemies
  Participant

  Eihän meidän elämöintimme mitenkään estä Johannan uutta elämää, mutta vuosia vanhojen videoklippien pyörittäminen on vaan niin turhaa. Kaikki tiedämme jo kermashowt, sen että päätähti ei osaa tanssia, elää, olla olemassa, Mutta jospa nyt vaan kuuntelisimme ja antaisimme hänen olla? Joo ei olen pastori ja tekopyhä mulkku. Mutta kuitenkin, Itse toivoisin ihan oikeasti että hän löytäisi elämänlangan. Vaikeaahan se on tuolla historialla ja ihan selkeillä persoonallisuushäiriöillä, mutta kuitenkin. Johannalla on oikeus yrittää! Ihan kuin meillä kaikilla, itsekin apua ja tukea tarvinneena tiedän.

  Puhemies
  Participant

  Edelleenkin olen sitä mieltä, että antaisimme nyt Johannan olla ja yrittää rakentaa uutta elämää, vaikka hellokitty-haalarissa ja meikeissä. Ettei kieli pitkällä odotettais vanhoja stripparivideoita jakaen että milloin taas kosahtaa. Omakaan elämä ei ole mennyt käsikirjoitusten mukaan, silloin apuna olivat ihan oikeat ihmiset, eivät herran  ja jeesuksen tukijoukot kuitenkaan, vaan ihan elävät  ja välittävät lähimmäiset. Tiedän jo palautteen tästäkin, mutta kunhan  sanoin.

  Puhemies
  Participant

  Tuota noin, käsittääkseni olen tuonut jo pariin kertaa esille että en ole missään mittakaavssa hyvä ihminen.  Peiliin on katsottu ja pahoja siletä nähty. Kunhan kerroin ajatukseni ja mielipiteeni. Mutta se ei käy, se ei käy, se ei kertakaikkiaan käy – Lapinalahden Lintuja lainatakseni. Mitään positiivista ei voi siis sanoa, koska Johannassa ei ole mitään positiivista. Eipä minussakaan, onneksi en ole glamour eikä minulle perusteta omaa palstaa jossa on tuhansittain kommentteja siitä miten paska, lihava, haiseva ja vastenmielinen olen. Saan olla sitä ihan vaan täällä omassa näätäpesässäni ilman että kukaan korvaansa lotkauttaa. ´

  Puhemies
  Participant

  Kurre kysyi missä asioissa Johanna on hyvä? Kysyn samaa itseltäni ja vaikea on vastata. ”Minulla on omakotitalo, kaksi autoa, ihanat koirat, hyvä aviomies ja suloiset lapset, Johannalla ei ole mitään”.  Tuollaista hehkutusta täällä saa aika useinkin lukea. Mullakaan ei ole noista mitään. Kissa vaan, vuokra-asunto ja vähän sympatiaa erilaisia kanssakulkijoita kohtaan. Hyväntekijä ja autuas pastori en ole, enemmänkin vittumainen, vaikea ja ikävä ihinen. Mutta senhän te jo tiesittekin.

  Puhemies
  Participant

  Niinpä niin. Keskustelu näyttää olevan yhtä mahdotonta kuin MV-ylilautojen kanssa. Sori siitä, sanoi Stubb kun hatusta asioita veteli.

  Puhemies
  Participant

  Tässä nuo edelliset kommentit kertovat paljon siitä miten rakentava keskustelu syntyy. Kiitos näistä! Kirkonmenot alkavat vasta kymmeneltä. Ehkä nautin ehtoollisen teidän kunniaksenne jo ennen sitä.

  Puhemies
  Participant

  No jopas. Kritisoin henkilöä joka kritisoi minua nimimerkin takana esiintymisestä, hän tekee sen nimimerkin takaa. Siinä on mielestäni jotain..ristiriitaista. Sanon ajatukseni täällä vaikka se ei teitä miellytä. Te ette minua poista mihinkään, mode tekee jos näkee tarpeelliseksi. Ja edelleen minusta on naurettavaa että joku paasa a´täällä tyttärensä meikeistä. Kiviäkin kiinnostaa.

  Puhemies
  Participant

  En tiedä yhtäkään ihmistä, jota kiinnostaisi Etänäädän tytären meikkivoiteen valinta, Kai hän sitten kokee sen kiinnostavaksi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 402 total)