supetblonli

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 385 total)
 • Author
  Posts
 • supetblonli
  Participant

  Maaliskuussa Tuksu etsi Facebookissa itselleen miestä. Ja missäs välillä tämä heilastelu oli Arto A:n kanssa? Artohan sai myös tietää hyvin aikaisessa vaiheessa tiineydestä ja ihmettelikin vielä viime kuussa, että tuleeko kutsua isyystestiin.

  supetblonli
  Participant

  Ainoa mahdollisuus Tuksulla on selviytyä äitiydestä on, että Tuksulle määrätään holhooja joka on vierellä 24/7. Eli siis käytännössä holhooja joka hoitaa lapsen seuraavat 18 vuotta mikä vanhempien elatusvelvollisuus on.

  Tuksu ei ole mitenkään kiinni todellisuudessa ja elämän reaaliteeteissa. Nämä nyt on ihan ne ensimmäiset asiat siinä äitiydessä. Tuksu on henkisesti noin 7-vuotiaan tytön tasolla.

  ”Tää tilais tälläisen mekon ja sitten kun nää menisi naimisiin niin tällä olisi mekko valmiina. Sitten kun nää sais vauvan niin tää ostaisi sille samanvärisen mekon kun tällä äidilläkin on ja sitten nää vois ottaa kuvia yhdessä. Sitten tällä olisi mies joka ostais tälle lahjoja. Tää ostaisi sinne kotiin kaikkia söpöjä nukkeja ja sitten tää näyttäisi niitä videolla. Tää laittaisi myös ruokaa ja sitten tää olisi sellainen tosi kaunis jota kaikki kadehtii ja tää pääsisi esittämään tanssia ja tällä ois paljon faneja”

  supetblonli
  Participant

  Seiskan uusin video….

  Voi elämä miten mielenkiinnotonta. Pyöritään ostarilla ja istutaan himassa. Tuksu kertoo useasti videolla, miten Ruotsi on lähellä Suomea. Ruotsista pääsee kuulemma Suomeen laivalla ja lentokoneella. Suomalaiset on juntteja ja Ruotsissa kaikki on paremmin. Vauvalle olisi kiva ostaa yksi vaateyhdistelmä koska se on matching äidin syysasuun väriltään.

  supetblonli
  Participant

  Kosinta ja weddingS. Ei Tuksu mitään avioliittoa ja puolisoa halua. Tärkeintä on ne häät että saisi leikkiä prinsessaa.

  supetblonli
  Participant

  Tuksu mainostaa instassaan, että tänään tulee uusi jakso hänen Kohdusta Kehtoon sarjaan Seiskassa. Tuksu, miten sä et voi tietää oikein edes oman sarjasi nimeä? Sen nimi on Kohusta Kehtoon. Ei kohdusta 😀 😀

  supetblonli
  Participant

  Synnytyspelosta – se pelko ei kaikilla liity pelkästään kipuun vaan koko kokemukseen. Synnytys voi varsinkin ensikertalaiselle olla hyvin pelottavaa, kun ei yhtään tiedä mitä tapahtuu sekä omaa ruumistaan ei pysty kontrolloimaan. Myös pelko vauvan selviytymisestä uran läpi ahdistaa paljonkin. Joo ja tosiaan, ei ne kivunlievitykset sitä tapahtumaa kivuttomaksi tee ja kaikille ne ei oikein edes toimi, tai syystä tai toisesta niitä ei voida antaa. Ei se synnytys mukava kokemus ole. Mutta eipä se sektion tehneet myöskään kivuitta selviä ja toipuminen usein paljon pidempi ja kivuliaampi kokemus kuin alatiesynnyttäjien.

  supetblonli
  Participant

  Pari viikkoa ennen laskettua aikaa joo ne yleensä suunnitellut käynnistykset ja sektiot tekee. Joskus päivät päätetään todella hyvissä ajoin.

  supetblonli
  Participant

  Tuksu ei luonnollisesti tajua sitäkään, että hän on lapsen biologisena vanhempana velvollinen vastaamaan lapsensa elatuksesta siihen asti, kun lapsi on 18v. Tai siihen asti, kun lapsi otetaan huostaan. Ihminen, jolla on valunut ulosottoon jopa muutaman kympin laskut…. Ja kuinkahan paljon on velkaa ihmisille, keneltä on vuosien saatossa vipannut rahaa ja jättänyt maksamatta. Eikö unohdeta, kuinka on vuosikaudet asunut SikaMikan ja Vellin maksamissa asunnoissa.

  Lapsen hankkimiseen pitäisi olla pakollinen lapsiajokortti. On häpeällistä, että kuka tahansa joka kykenee omaa oikeuden lisääntyä. Taloudellinen vastuu lapsesta on valtava. Ihminen joka ei edes omaa asumistaan ole kykenevä maksamaan, puhelinliittymää hankkimaan ja kaikki raha menee tarpeettomaan krääsään sekä epäsopiviin, ylikalliisiin vaatteisiin itselle ei ole kykeneväinen ottamaan vastuuta taloudellisesti lapsesta. Ja Tuksu ei ole kykenevä millään tasolla ottamaan vastuuta toisesta, kun ei edes itsestään kykene huolehtimaan.

  supetblonli
  Participant

  Kovasti on Johanna  muuttunut muutamassa päivässä. Oli ihan eri näköinen Päivärinnan haastattelussa!

  Aika mahtava tuo villapaita-hame yhdistelmä. JOhanna aina sanoo kuinka hallitsee kaikki tyylit. Tämän tyyli pääsisi kyllä lehden kanteen. Lehden, minkä nimi on ”Mauttomat ja yhteensopimattomat vaatteet”. Heti kakkossivulla tuo harmaa mekko. Ei tuo vaate ole tarkoitettu riippurintaiselle isomahaiselle ihmiselle. Kattooko tuo ihminen koskaan peiliin kun se vetää noita kolttuja niskaansa?

  supetblonli
  Participant

  Faktojen tarkistuksen perään on näköjään moni tuola Iltalehden jutun alla huudellut.

  supetblonli
  Participant

  Tuksu julkaissut just Instan stooreissa kuvia hiusten pidennyksestä. Jännästi kaksoisleuka kadonnut – nyt on taas hyvin ohut leuka –  ja näyttää ihan eri ihmiseltä kuin Päivärinnan videolla. Miten tälläinen muodonmuutos on mahdollinen muutamassa päivässä? Kysyn vaan! Onneksi Tuksun blogi alkaa pian. Ehkä hän jakaa meille vinkit kuinka pöhöttynyt 50v näköinen pallopää tuplaleualla muuttuu parissa päivässä 32v hoikaksi ohutkasvoiseksi.

  supetblonli
  Participant

  Mä annoin Iltalehdelle jo palautetta, että Sensuroimaton Päivärinta ohjelmassa ei ole noudatettu journalistin ohjeita – esim alla olevia:

  ”8. Journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen. 

  10. Tiedot on tarkistettava mahdollisimman hyvin – myös silloin kun ne on aikaisemmin julkaistu.

  11. Yleisön on voitava erottaa tosiasiat mielipiteistä ja sepitteellisestä aineistosta. Myöskään kuvaa tai ääntä ei saa käyttää harhaanjohtavasti.

  12. Tietolähteisiin on suhtauduttava kriittisesti. Erityisen tärkeää se on kiistanalaisissa asioissa, koska tietolähteellä voi olla hyötymis- tai vahingoittamistarkoitus.”

  Tässä jutussa ei oltu tietoja tarkastettu, aineisto oli sepiteellistä eikä oltu pyritty totuudenmukaisuuteen. Laittakaa palautetta sinne, missä vaaditaan oikaisua Tuksun sepittelemiin tarinoihin minkä pohjalta haluaa hyötyä. Mitään totuudenmukaisuutta ei tässä ollut.

  supetblonli
  Participant

  En pystynyt minäkään katsomaan Päivärintaa muutamaa minuuttia pidempään. Akka valehtelee minkä kerkeää…. Elättää itsensä esiintyvänä artistina  – juu ei elätä, Veijohan sen on elättänyt viisi vuotta. Ollut raittiina kaksi vuotta, joo ei ole ollut. Media ei kuulemma kirjoita hänestä koska hänellä on mennyt hyvin – no eipä se siitä johdu vaan siitä ja eipä sillä kovin hyvin ole mennyt koskaan.  Ton pidemmälle en pystynyt katsomaan omahyväistä mässyttävää valehtelijaa.

  Ja oli kyllä kaamean näköinen videolla. Näädätkö on nyt päässeet väliin ja photoshopanneet videon kun ei näytä ollenkaan samalta kuin itsestään julkaisemat kuvat instassa ja facessa? Vai onko kuvaaja ollut kateellinen? Turpea naama, epämuodostuneet huulet rumalla pinkillä huulipunalla, epäsiistit hiukset…. Suttura. Ja kunnon kaksoisleuka mikä katoaa Tuksun omissa julkaisemissa kuvissa.

  Kuten jo todettu – miksi toimittajat eivät tsekkaa taustoja ja kerro koko totuutta? Miksi ei kysytä useista rikostuomioista, miksi ei kysytä vaihtuvista eläimistä, miksi ei kysytä mites tämä hartaan uskovaisen raskaus nyt meni…. Ja niin ärsyttää, että puhutaan Tuksuun kohdistuvasta nettivihasta. Ei se mitään nettivihaa ole, vaan ihmisten halua tuoda ilmi ja paljastaa nämä tämän naisen valheet. Tuo muutama minuutti mitä katsoin oli pelkkää Tuksun valehtelua. Ei se mitään nettivihaa ole, että kerrotaan todellinen asianlaita. Median tulisi se tajuta – sehän on median tehtävä – totuudenmukainen uutisointi.

   

  supetblonli
  Participant

  Aikajanalla 19-20.2 Tuksu oli sairaalassa minkä jälkeen kertoili tilanteen olevan vakava ja perusti itselleen keräyksen. Silloin lienee raskaus paljastunut. Sehän osuisi hyvin lasketun ajan kanssa yksiin.

  22.2 Arto A kommentoi Tuksun kuvaa että ”kyllä on tuleva vaimoni kaunis” 

  1.3 Tuksu kuvasi annoksia La Famiglia ravintolassa Stadissa ja kertoili olevansa treffeillä herrasmiehen kanssa

  4.3 Tuksu julkaisee Facebookissa pitkän tekstin, missä ilmoittaa etsivänsä miestä joka on myös taloudellisesti turvallinen.

  11.3 Arto A avautuu Facebookissa ja mainitsee Tuksun raskaudesta

  Eli melkoinen joo on ollut rakkaustarina Paulin kanssa. Jo raskaana ollessa on treffailtu muita ja tehty Facebookiin treffi-ilmoituksia.

  supetblonli
  Participant

  Eikös Tuksu jossain vaiheessa Facebookissa tai Instassa sanonut, ettei tule julkaisemaan vauvasta kuvia 🙂 No äkkiäpä tämä muuttui kun vauvasta voi saada rahaa.

  Juttu on huvittava. Vielä vuosi sitten Tuksu julkaisi videon, missä haukkui Jasminea ja Vikkeä, kun asuvat yhdessä, harrastavat seksiä ja eivät ole naimisissa. Repent or perish!!!! Hirveä huuto kuinka esiaviollinen seksi on syntiä on ollut varsin vahva teema Tuksun päivityksissä useammin kuin kerran. Nyt sitten jutussa kertoo tavanneensa Paulin vain pari kertaa. Sitten olikin jo paksuna kännikapakkapanon seurauksena 😀 Mites se ääni noin kellossa muuttui?Ja mainitsee avioliitosta, ettei halua rynnätä mihinkään. HUUTONAURUA!!!!!! Vanhemmuus on se asia, mitä tässä nyt harkita olisi pitänyt.

  Ja mites se samaan aikaan sijoittuva toinen poka, Arto pohjoisesta joka miettii saako kutsun isyystestiin? Alkoiko sekin lemmensatu yhtä klassisen kauniisti kuin tämä, känniläisten suosimasta karaokebaarista.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 385 total)