Tunari

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 68 total)
 • Author
  Posts
 • Tunari
  Participant

  Loviisan puskaradiossa kävi kuhina eilen asiasta

  Johanna Tukiainen ja Veijo Lalli ovat edelleen pakosalla pienen lapsen kanssa joka on otettu huostaan. Olen Johannan äidin ystävä ja todella huolissani. Ruotsinpyhtäällä joku Johannan ystävä on auttanut heitä ainakin hoitamalla Johannan koiria jotka ovat myös mukana. Jos tiedätte asiasta mitään tai olette nähneet heitä, olkaa yhteydessä poliisiin. On syytä olettaa, että jossain Loviisan seudulla ovat joten pidättehän kaikki silmänne auki ja ilmoitatte havainnoista poliisiin?.

  Kommentteja oli paljon

  Tunari
  Participant

  Katsaus lohipöksyn sielun maailmaan. Ote anonyymikyttääjän blogista

  Kai sekin jonkinlainen ikkuna Marjan maailmaan on, että Marja kutsuu Tunkin ja Jullen hmm… kyseenalaisia saavutuksia ”töppäyksiksi”. Töppäilyhän ei siis tarkota mitään. Itse käyttäsin töppäystä tilanteessa, jossa ei oikeastaan ole tapahtunut mitään sen kummempaa, tyyliin jäi avaimet himaan. Olen aavistuksen skeptinen tuon sanan käyttökelpoisuudesta tilanteessa, jossa puhutaan viiden vuoden sisään seuraavanlaisesta saldosta:pari törkeetä rattijuopumusta, tuomio viidestä pahoinpitelystä (ja käsittelemättä on omaan isäänsä kohditunut pahoinpitely), lähetetään kuolleita rottia entiselle keikkamyyjälle, Juliaan kohdistuneet jatkuvat pahoinpitelyt, ex-miesten vainoaminen vuosikausia, itsensä nöyryyttäminen internetissä, itsensä nöyryyttäminen keikoilla, kodittomuus, asunnon sähköttömyys, eläinten huostaanotot jne jne jne. ja nyt puhutaan vaan esikoisesta ja vain niistä ”töppäyksistä”, jotka Marja takuuvarmasti tietää.Toki voin ymmärtää houkutuksen vähän pyöristää alaspäin, kun kyseessä on oma tytär ja voin jopa uskoa, että Marja ei kamalan tarkasti ole sanojaan valinnut. Se on vaan heittänyt jonkun sanan, mikä luo mielikuvaa ”kyllähän minä sen ymmärrän, että ei tyttäreni ole täydellinen” ja sillä mentiin. Mutta. Jos seuraavassa lauseessa aletaan vakavissaan paneutumaan nettivihaan ja koitetaan sitä suitsia, niin luulisi pankissa työskentelevän täyspäisen aikuisen naisen päässä jotain hälyytyskelloja soivan.

  Tunari
  Participant

  Tukiaisen  blogista

  Olen aika hakusessa tällä hetkellä elämäni kanssa…..jos nämä rakkausasiat eivät ala toimimaan Suomessa, niin pakkohan sitten minun on muuttaa esim. Tukholmaan tai sitten Jenkkeihin. Jep, AIVAN pakkohan se on. Näin minäkin toimisin, jos olisin kyseisessä tilanteessa. Tulimme kuitenkin toisiin aatoksiin, sillä isoäitimme täyttää 85-vuotta ja meillä on aivan ihana kesähuvila suoraan järven rannalla Varkaudessa (jota ei ole Seiskassa koskaan esitelty, se joka esiteltiin oli eri mökki joka meillä myös sukulaisten kanssa on Lehtoniemessä.)
  Vink, vink, Seiska, esittelethän tämänkin mökin pian?Minusta on olemassa tuhansittain erittäin onnistuneita ja hienoja kuvia, siksi olen ollut välillä tosi pettynyt kun ihmiset niin mielellään pyörittelevät kamalia kuvia jotka on otettu huonosta kuvakulmasta.Olisikohan Johanna voinut liittää tähän jonkun näistä onnistuneista ja hienoista kuvista (Itselleni on vielä hieman epäselvää, mitä kuvia hän tarkoittaa)

  Minulle ei ole koskaan tapahtunut näin aiemmin, mutta näillä näkymin taksikuski näpisti minulta kännykkäni sekä sen laturinkin! Olin matkalla Jollaksesta Helsingin keskustaan illalla ja minulla oli paljon matkalaukkuja mukanani, sillä keskustan asunnossa on enemmän kaappitilaa ja puran vaatteistani osan kaappeihi, sekä osan tulen myymään Abrahaminkatu 6 osoitteessa Tähtiputiikki nimisessä liikkeessä, joka sijaitsee Tiina Jylhän The Look kauneusklinikan vieressä.
  Myyn siellä mm. aidot Christian Louboutinin pinkin paljettikorkokengät, jotka ostin Dubaista pari vuotta sitten. Ne ovat kokoa 6 ja puoli ja olen käyttänyt niitä vain yhden kerran Dubaissa ja yhden kerran Miamissa. Hankin Tukholmasta uuden, tosi nätin tumman lilan Sony Ericssonin kännykän joka siis katosi sunnuntai iltana taksimatkani jälkeen. En ole kyllä koskaan nähnyt että taksikuski varastaisi mitään tavaroita ja minun on edelleenkin aika vaikeaa uskoa siihen. Kännykkä oli kiinni laturissa ja olin pakannut sen suuren vaatelaukkuni sivulokeroon. Olisi erittäin epätodennäköistä että se olisi vahingossa pudonnut siitä.
  Ehkä mun suosikkikohta Tuksun blogikirjoituksista. 🙂 Jos aikoo kertoa kadonneesta kännykästä, on tietty tosi oleellista mainita myös minkä liikkeen vieressä Tähtiputiikki sijaitsee ja missä tiettyjä kenkiä on käytetty. En lähde siitä enempää kertomaan kun siitä on nyt pari vuotta aikaa ja se on enemmän Julian kuin minun asiani. Kyseinen rikas mies osti minulle ja Julialle myös lennot Dubaista Malediiveille, jossa lomailimme pari viikkoa ja otimme järjestelmäkamerallamme tosi upeat siskokalenterikuvat.
  Niin, en kerro siitä enempää, mutta kerronpas siltikin vielä hieman. Tai oikeastaan en kerro, vaan ylpeilen, siinä on ero!Pikkusiskoni Julian kysyessä mitä tapahtuu Avatar 3D -leffassa (jonka Arto väitti nähneensä) niin Arto sanoi, että se kertoo jostain keijusta.
  Arton valheista selkeästi pahin!Jos haukutaan ”läskiksi” voi aina ajatella, että voi laihduttaa. Rumat ihmiset eivät sen sijaan voi tehdä oikein mitään ulkonäölleen.
  Jos joskus julkaistaa Tuksun sitaateista kirja (samaan tyyliin kuin Matti Nykäsen sitaateistakin on julkaistu), niin tämän ehdottomasti pitäisi olla kunniapaikalla!

  Tunari
  Participant

  Paluu menneisyyteen

  KAUNISTO

  Eroottinen tanssija Johanna Tukiainen on myöntänyt Iltalehdelle etsineensä julkisuutta tuomalla silloisen ulkoministerin Ilkka Kanervan tekstiviestit kaiken kansan tietoon. Tukiainen vihjaisi maaliskuussa Hymy-lehdelle vihjailevien viestien olemassaolosta. Homma paisui koko kansan uutiseksi ja lopulta valtava mediakohu johti Ilkka Kanervan potkuihin ulkoministerin toimesta.Tukiainen kertoo halunneensa julkisuutta omalle tanssiryhmälleen. Yrittäjänä Tukiaisen on ajateltava taloudellista näkökulmaa, hän arveli saavansa helposti pientä näkyvyyttä muutamassa lööpissa – tarkoitus ei ollut nostattaa valtavaa mediamyrskyä.Tanssiryhmä Dolls on kohun laannuttua saanut hyvin keikkaa. Tosin joitakin keikkoja on hälinän johdosta myös peruttu. Kiinnostusta on ulkomaita myöten – syksyllä ryhmä matkustaa esiintymään Dubaihin!

  Tunari
  Participant

  Lapsensa siepannut Johanna Tukiainen julkaisi rajun ulostulon somessa: ”En voi antaa lapselleni tapahtua mitään pahaa!”

  Seiska-lehti uutisoi äskettäin, että kohublondi Johanna Tukiainen olisi menettänyt lapsensa huoltajuuden.

  Lue myös: Seiska: Johanna Tukiainen menetti tyttärensä huoltajuuden!

  Lehden mukaan Tukiainen olisi siepannut Isabelle-tyttärensä huostaanottopäätöksen jälkeen ja lähtenyt karkumatkalle poliisi perässään.

  Nyt Johanna on julkaissut Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo oman versionsa tapahtuneista.

  Lue alta Johannan koko päivitys:

  – Seiskan propagandaan taas muutamia korjauksia: EN OLE MENETTÄNYT lapseni huoltajuutta! En ole missään vaiheessa menettänyt sitä, alkuvaiheessa muutaman kk jälkeen äitini oli ns.”päävastuullinen” mikä ei tarkoita huoltajuutta. Se meni niin koska lapsen isä pahoinpiteli mut vakavasti ja sai myöhemmin 8kk ehdotonta vankeutta Ruotsissa (kokaaini rikokset Ruotsissa myös, nyt puhun OIKEASTI huumeista!) 

   

  Sain 7.3.2022 tietää että Ruotsi on päättänyt maastakarkoittaa hänet, sain vasta silloin tietää että hän oli murhannut jonkun Albaniassa mistä sai 8 vuotta aiemmin vankeutta!!! Seiska jätti tällaiset tärkeät kohdat sanomatta. Lapseni isää pidettiin vaarallisena ja siinä oli yksi syy että tytär asuisi ensin sekä minun että vanhempieni kanssa. 

  – Kyseessä on asiat, joista suurin osa ei taas tiedä yhtään mitään. Yksi törkeimpiä ja pahimpia asioita, mitä koskaan voin edes kuvitella on se, että pieni lapsi erotettaisiin omasta äidistään! Se on täysin julmaa ja törkeää!!! 😠😠😠 

  – Espoossa on meneillään kauheat skandaalit myös ns.”huostaanotoista” jotka oikeasti ovat lapsikauppaa, lapsikaappauksia, siis englanniksi ”child trafficking” jossa pyörii kova korruptio ja keksityt valeet! Vihollinen on tullut vain tappamaan, varastamaan ja tuhoamaan!!!! Mutta Jeesus tuli siksi että meillä olisi yltäkylläinen elämä! 

  – Perheessämme on JO kaksi siskoa menehtynyt nuorena! En voi antaa omalle lapselleni tapahtua mitään pahaa, enkä itselleni myöskään!

   

   
   

  Tunari
  Participant

  Täs kaappausjutus ei oo mitään järkeä. Kukaan, ei edes lasu ole ollut huolissaan.

  jotenkin alkaa tuntua että tää on joku sairas pila jotta lehti saisi lukijoita. Luulisi jotta nyt olisi tosi hätä kyseessä ja jos olisi, viranomaiset kyllä jo tiedottaisivat.

  ja joo, ko lehti saanut Tuhnuun yhteyden mutta tätä parivaljakkoa ei silti saada kiinni.

  tää juttu haisee

  Tunari
  Participant

  Järkyttynyt Marja Tukiainen Seiskalle: ”Palauta lapsi viranomaisille, Johanna!”

  Johanna Tukiainen, 44, sieppasi puolitoistavuotiaan tyttärensä Marja-äitinsä luota viime viikon torstaina (4.8.).

  Marja Tukiainen, 69, on tyttärestään ja tyttärentyttärestään hyvin huolissaan.

  inhouse-banner

  – Aiemmin oli puhe, että voisi olla riski, että lapsen isä vie hänet Albaniaan. Mutta sitten tässä kävi toisinpäin, Marja tilittää Seiskalle.

  – Olen etsinyt jokaisesta paikasta täällä Ruotsissa, ja olen ollut yhteydessä kaikkiin tuttuihimme. Toivon, että heidät löydetään pian, ja että lapsenlapseni pääsee turvaan.

  Lue myös: Johanna Tukiainen sieppasi tyttärensä – tämä tiedetään nyt

  Marjan mukaan on syytä epäillä kaksikon matkustaneen takaisin Suomeen. Veijo on hänen mukaansa sanonut pystyvänsä huolehtimaan lapsesta Johannan kanssa.

  – Veijo kertoi oikeudessa, että Johanna on hyvä äiti. Hän sanoi myös voivansa huolehtia lapsesta yhdessä Johannan kanssa Loviisassa.

   

  – Joko Johanna ja Veijo ovat edelleen Ruotsissa, tai sitten he ovat lähteneet Suomeen. Kaikki on tapahtunut niin nopeasti. Kukaan ei pysty ymmärtämään miksi he toimivat näin, Marja toteaa vakavana.

  Tunari
  Participant

  En ymmärrä tätä kaappauskuviota ollenkaan ja poliisien kädettömyyttä löytää nää kaksi pipipäätä.  Onkohan niin vakavaa kuitenkaan kun saavat leikkiä tätä piilosillaleikkiä.

  Ja onkohan tuo lohipöksykään aidosti huolissaan???
  joku täs mättää aika paljon, mitä mieltä muut näädät ootte?

  Tunari
  Participant

  Joo kiitos vaan tukiaiset ja lisukkeet, olette traumatiosoneet pienen viattoman lapsen. Voiko tuosta selvitä pieni ikinä

  Tunari
  Participant

  No voi ny huh. Onko lohipöksy oikeasti noin kommentoinut että hautajaisia ei mihinkään myyty. Oli itse paikalla kuvissa ja ja ja?

  Tunari
  Participant

  Joko tämä haastattelu 10 vuotta sitten on nääditty täällä?

  https://youtu.be/jRZnAxTnick

   

   

   

  Tunari
  Participant

  Palataan Juliaan
  Onni vaihtui ahdistukseen – lue Julia Tukiaisen elämäntarina

  Tanssija Julia Tukiainen löydettiin maanantaina kuolleena kotoaan Helsingissä.

  Hän nousi julkisuuteen isosiskonsa Johanna Tukiaisen vanavedessä keväällä 2008, kun koko Suomi kohisi Ilkka Kanervan Johannalle lähettämistä vihjailevista tekstiviesteistä.

  Ennen kuin Tukiaisten siskoksista tuli julkkiksia, Julia vietti rauhallista perhe-elämää Helsingin Laajasalossa. Julia on kuvaillut lapsuuttaan City-ehdessä toukokuussa 2011 julkaistussa haastattelussa ”äärettömän onnelliseksi” ja kertoi koulunkäynnin kiinnostaneen häntä enemmän kuin luokkatovereiden kotibileet tai seurustelu.

  Julia aloitti mallinuransa jo lapsena. Myöhemmin hän ja Johanna perustivat Dolls-tanssiryhmän, joka tunnettiin niukoista esiintymisasuistaan ja seksikkäästä show’staan.

  Dollsin keikat veivät Julian Yhdysvaltoihin, jossa mallinura sai todenteolla tuulta alleen, ja hänestä otettuja kuvia nähtiin Playboyn julkaisussa asti. Dolls-tanssiryhmä ja Julian mallinura jäivät kuitenkin taka-alalle, kun Johannasta tuli koko kansan kohujulkkis. Omien sanojensa mukaan Julia ei kuitenkaan kaivannut samanlaista julkisuutta kuin siskonsa.

  – Ei sillä, että häpeäisin Johannaa, mutta me ollaan vain siinä asiassa erilaisia. Mun on saatava olla rauhassa. Tulisin hulluksi, jos ihmiset juoksisivat kadulla perässä ja huutaisivat, Julia kertoi City-lehdelle keväällä 2011.

  Viime vuosina julkisuudessa esiintyi uutisia siskosten alkoholinkäyttöön liittyen ja monia kaksikon yhteisten illanviettojen tai esiintymiskeikkojen jälkipuinteja selviteltiin oikeudessa asti. Syksyllä 2010 Julia vietiin Johannan laulukeikalta raudoissa putkaan, kun hän oli ajautunut selkkaukseen esiintymistä katsomassa olleiden henkilöiden kanssa.

  – Hän oli jonkin verran alkoholin vaikutuksen alaisena. Sitten Julia meni pihalle ja siinä tuli riitaa parin ihmisen kanssa, Johanna kertoi tuolloin MTV3:n viihdeuutisille.

  Alkoholinkäyttö lähti hallinnasta

  Huhtikuussa 2011 Julia myönsi Maria Veitolan haastattelussa, että alkoholinkäyttö oli lähtenyt hallinnasta. 

  – Moi, olen Julia ja olen alkoholisti, hän aloitti Maria!-show’n haastattelunsa huhtikuussa 2011.

  Haastattelun aikoihin Julia oli juuri viettänyt kaksi viikkoa päihdehoidossa Hietalinna-yhteisössä, joka on tarkoitettu päihde- ja peliriippuvaisille. Johanna-siskon viettäessä häitään silloisen miesystävänsä Arto Länsmanin kanssa Lapin satumaisissa maisemissa, Julia jättäytyi pois häistä lääkärin kehotuksesta. Julia kuvaili elävänsä alkoholismin kanssa päivä kerrallaan.

  – Pystyn mokaamaan eli retkahtamaan vaikka nyt, kun kävelen backstagelle. Siellähän on kuohuviinipullo.

  Haastattelussa Julian kuvailee alkoholiongelmansa alkaneen jo Dolls-aikoina, kun tanssiryhmä kiersi ravintoloita yön pikkutunteina ja juomaa oli tarjolla runsain määrin.

  Tunari
  Participant

  Googlatkaa tämä… Anonyymi kyttääjä. Siinä herkullisia kopioita Jossun ja Jullen elämästä.

  Joepasko, voi kun vieläkin kirjoittelisit näitä totuuksia, sillä tottahan kaikki tässä blogissa kerrottu om

  Tunari
  Participant

  Mä vieläkin intän tätä Jassun itsarikuviota johon kukaan ei vastannut, eikö siitä saa kirjoittaa vai menikö ohi ihan ilen huostaanottokuviosta.  Kertokaa ny jotain, Tunaria vähän vaivaa..

  Mietin tota Jassun itsaria noin vuosi sitten.

  oliko niin jotta Ile oli isoäidillään jo tuolloin ja Jassu asui siellä myös. Sitte Tuhnu päätti muuttaa sinne myös.  Oliko vaatinut jotta Jassun pitäis asua muualla ja hänen lapsensa lähellä.  Oliko niin jotta siitä oli tullut niin paljon suukopua ettei Jassu enää jaksanut pitää puoliaan ja päätti poistua tästä elämästä vai kui?   Jotenkin on sellainen kutina että tämä yhtälö sopisi hyvin kuvioon.

  kertokaa jos tiedätte paremmin

   

  Tunari
  Participant

  Mietin tota Jassun itsaria noin vuosi sitten.

  oliko niin jotta Ile oli isoäidillään jo tuolloin ja Jassu asui siellä myös. Sitte Tuhnu päätti muuttaa sinne myös.  Oliko vaatinut jotta Jassun pitäis asua muualla ja hänen lapsensa lähellä.  Oliko niin jotta siitä oli tullut niin paljon suukopua ettei Jassu enää jaksanut pitää puoliaan ja päätti poistua tästä elämästä vai kui?   Jotenkin on sellainen kutina että tämä yhtälö sopisi hyvin kuvioon.

  kertokaa jos tiedätte paremmin

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 68 total)