Herne

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,055 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247756 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  En ole perehtynyt aiheeseen mutta tuolla suuressa maailmassahan pidetään lasten kauneuskilpailuja, mielestäni kammottavia. Äidit siinä yrittävät toteuttaa sitä mitä eivät koskaan itse saavuttaneet.

  Pienet tytöt täys meikit naamassa, tekorusketusta ja seksikkäät piukat vaatteet, sellaisia olen telkkarissa nähnyt. Tässä Tunkille määränpää ja uusi elämän tarkoitus. Maailman kaunein tyttö Tukiainen. Lasten kauneuskilpailut, yök.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247521 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  Hei Taivaanranta 🙂 älä ny ota itteesi, kyl ne juttujen aiheet heilahtelee sinne sun tänne ja joskus voi tulla osumia, arvaa vaan oonko saannu osani. Eihän nyt tuommoisen takia kannata pois lähtee mielenkiintoiselta näätylipalstalta. Kuono pystyyn ja häntä ylös, näätiminen jatkukoon.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247519 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  Onhan se nyt järkyttävää jos vauvalle ei ole hankittu vaunuja vaan häntä kuljetetaan sylissä ulkona. Kamala sanoa näin mutta täytyy olla kyllä jälkeenjääneisyyttä joidenkin korvien välissä valitettavasti. Eivät siis ymmärrä!!! Aivan kuin pikkulapset olisivat saanneet pikkulapsen. Kumma kun jo 5v. haluaa nukeilleen nukenvaunut mut nää ei tajuu, ei pitäis mennä tunteisiin mut kyl kiehuu nahan alla koko kamala vauva stoory.

  Tervetuloa kaikki uudet nikit, taustanäädät jotka sittenkin kirjautuivat 🙂

  Mikä sun on Johanna kun sulla pitäis aina olla kaikkein kalleinta ja hienointa vaikka oikeesti Paavali sanoo että ”tyytykää oloihinne”. Toisaalta mä valitettavasti en usko että sulle oikea Jeesuksen seuraaminen ja uskossa olo merkka yhtään mitään.  Kuinka voisikaan kun väität haureudessa hankittua lastasi Jumalan siunaukseksi ja hänen lahjakseen. Se on rienaamista, Jumalan pilkkaa, saat ihmiset nauramaan itelles ja saatana taputtaa käsiään ja nauttii sun touhuistaan.

  Aina vähemmän vaan on syytä uskoa Jumalaan kun sun touhujas seuraa, semmonen evankelista sä oot että esimerkilläsi vesität Raamatun sanoman. Toisaalta tuskin olet sitä koskaan tajunnutkaan kuin sen verran josta sulle on ollut hyötyä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 244 #246614 Ilmoita asiaton viesti
  Herne
  Participant

  Marja7  Tunkin facessa ja instassa pysyy jos laittaa vaa sydämmiä ja kehuja tyyliin: oi kuinka kaunis, fantastinen, tyylikäs sopii just sulle jne. Mutta menepäs sanomaan jotain joka on totta niin lennät kuin leppäkeihäs ulos. Se on kattokaas totuus joka tekee vapaaksi 🙂 Johannalle kelpaa kuitenkin vaan valhe, melkoinen ristiriita.

  Herne
  Participant

  Alda ja muut Näädät.

  Eräs ystäväni oli treffeillä Tunksin kanssa ja menivät syömään johonkin ravintolaan, Tunkilla oli turkki päällä josta roikkui vielä hintalappu kiinni niskassa niin että hinta näkyi. Se oli mun kaveria, siis miespuolista , ihmetyttänyt.

  Sitten mä kyllä repesin ihan kunnolla kun kaveri kertoi että treffiseura söi kuin possu, ahmi ikäänkuin eikä välittänyt vaikka tippui sapuskaa rinnuksillekin.

  Tästä on parisen vuotta joten tän voi jo kertoo, Tunkki hehkutti sitä omalla seinällään, tää mun kaveri on elämässä aika pitkälle päässyt ja tietyissä piireissä tosi tunnettu. Oli kuulemma ekat ja vikat treffit Tuksun kanssa. Ei tää mun frendi tiedä mun näätäily harrastuksesta mitään. Silloin heti teki niin mieli kirjoittaa ja kertoo mut en halunnu ottaa riskiä et joku menee läskiks ja mä jään kiinni paljastuksista. Nyt muistin tän noista hintalappu kirjoituksista.

  Herne
  Participant

  Voihan se olla että Johanna kertoo itse, eihän hän ole tehnyt mitään väärää, ei ole mitään hävettävää, päinvastoin. Ylpeä julkkis ja kukapa nyt ei lapselleen sellaista haluaisi kertoa. Ne pahat jutut on vainoojien ja vihaajien, näätien väärennöksiä ja valheita. Samalla hän opettaa että maailmassa on pahoja Näätiä.

  Lapsen ensimmäinen sana on varmaan ”Näätä”

  Herne
  Participant

  Kalapata.

  Nuorena aikuisena ja jo teini ikäisenä lapsi saattaa kyllä itsekin alkaa etsiä netistä äitiään koska kyllä sieltä täältä aina matkan varrella jotain tihkuu joka jää lapsen mieleen ja kun aika on hän kirjoittaa äitinsä nimen Googleen ja siinä se sit on. Mikä mahtaa olla reaktio.

  Käy sääliksi todella, itse sain koko lapsuuden ja teiniiän kärsiä isäni maineesta ja teoista ja kyllä se traumatisoi mutta senhän tajusin vasta hyvän matkaa aikusena ja pitkien ”tutkimusmatkojen” tuloksena.

  Herne
  Participant

  Ai se on siis Isabell. Ei siis Isabella??? Toivottavasti ymmärsin oikein 🙂

  Herne
  Participant

  Jos lapsi nyt kasvaa ruotsissa ja puhuu kai ruotsia kotikielenä, vaikka onhan niitä kotikieli vaihtoehtojakin Johannalta kuultu, koulussa ja yhteiskunnassa kuitenkin ruotsi ruotsissa on kätevä. Niin siis tähtään siihen että ei lapsi välttämättä törmää äitinsä menneisyyteen, koulukaverit saisivat googlaamalla selville jotain mutta aikaahan olis jo kulunut. Tosin nettiin jää minkä sinne laittaa mutta jos nyt ei pomsahtais pahimmat heti ekaksi.

  En tiedä, kunhan spekuleeraan, spekuleerar, noin niinkuin ruotsiksi.

  Herne
  Participant

  Alkaa kauhistuttaa jo, sama syntymäpäivä ja ilmeisesti sama nimi tulee kuin yhdellä lapsenlapsellani. Kertokaa nyt joku että teilläkin löytyy tällaisia yhteensattumia!!11!!

  Johanna muuten lähetti kivan lahjan juuri tälle samannimiselle lapsenlapselleni, siis oikeesti kivan.

  En tiennyt ennen kuin nyt täältä lukiessani että hänellä on ollut tällainen sihteeriopisto nimi. Sihteeriopistostakin luin ekan kerran täältä jokunen vuosi sitten, en tiennyt et sellainen on olemassa, onko vielä, en tiedä.

  Herne
  Participant

  Kiitos Etis, aivan ihana ajatus tuo Herne Aake Swarowski Pålsdotter. Onhan meillä sama syntymäpäivä ja kaikkee 🙂

  Herne
  Participant

  Älykkö, joo se on Lallin vuokraama kämppä mutta se on varmaan käynny ilmikin tässä jo. Katselen yhtä dokkaria enkä malta käydä täällä vaikka tää keskustelupalsta on melkein yhtä hyvä kuin se dokkari 🙂

  Herne
  Participant

  Vapaissa suunnissa vauvat siunataan. Seurakunnan kokoukseen tuodaan lapsi ja koko perhe menee seurakunnan eteen seisomaan ja Raamatusta luetaan sopiva kohta, kohtia ja sitten vanhemmisto laskee kädet lapsen päälle ja yhdessä srkn kanssa lapsen puolesta rukoillaan ja lapsi siunataan. Tässä aina myös lapsen nimi kerrotaan.

  Lasta ei liitetä seurakuntaan tässä yhteydessä vaan sitten kun ja jos hän aikanaan itse tulee uskoon ja haluaa liittyä mihin tahansa seurakuntaan se on hänelle, niinkuin kaikille, vapaaehtoisesti mahdollista.

  Tunkki tuskin kuuluu mihinkään seurakuntaan joten nähtäväksi jää miten he toimivat, vai toimivatko asian tiimoilta ollenkaan.

  Herne
  Participant

  Mutta pikku tyyppi siellä sveduissa, tervetuloa maailmaan. Toivotan sinulle siunausta ja varjelusta elämäsi polulla.

  Ehkäpä tämä on se mitä tarvittiin jotta sekakäyttäjä, suurvalehtelija, itsekeskeisyyden perikuva käsittäisi että hänen on muututtava ja muutettava elämäntapansa. Herättävä omasta valhemaailmastaan jonka on luonnut ja johon uskonut pienestä saakka.

  Alettava elämään vaan ihan tavallista arkea, toki hän on ilmoittanut että ei sovi hänelle, mutta jos nyt kuitenkin se luulo omasta erinomaisuudesta ja erilaisuudesta rapisis pois, nyt kun todella on mahdollisuus tarttua johonkin kokonaan erilaiseen jota ei ole ennen ollut. Nyt on muutoksen ja heräämisen hetket käsillä Johanna, jos ei nyt niin ei sit koskaan.

  Herne
  Participant

  Kade3, Epäilen vakavasti että minut ollaan imaisemassa mukaan johonkin salaliittoon, minulla on onneksi rulla folioa tuolla keittiön laatikossa. Pakko alkaa vastaiskuihin ainakin suunnittelun tasolla. Olin kyllä tänne jo aikaisemmin kirjoittanut että se on tietysti 5.10 kun se syntyy joten kyllä tähän jotain on kätkettynä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,055 total)