daria

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 453 total)
 • Author
  Posts
 • daria
  Participant

  Hämärähommat tuskin yllätys tuksuille, edes nuorimmaiselle. Nuorimmaisella  yhteisiä bisneksiä ko.henkilö Tiina Jylhän kanssa, oikealta nimeltään Anna, eipä ole isoa tuksua häirinnyt suvun tekemiset ja oman vauvankin voi antaa turvallisesti hoitoon kun itseä ei kiinnosta.  Isolla tuksulla itselläänkin rikosrekisteri pahoinpitelyistä mutta miehet aina niitä rikollisia ja väkivaltaisia..😁

  29.1.2021

  Tiina Jylhän dopingkäräjät alkavat – syytettyinä 17 henkeä
  Syytettyinä on kaikkiaan 17 henkilöä. Tiina Jylhän lisäksi myös hänen miehensä Risto”Tape”Valkonenon yksi syytetyistä.

  Jylhälle käräjäsali on tuttu paikka. 58-vuotiaalla Jylhällä on rikostaustaa, hänet on tuomittu rikoksista jo kahdesti aiemmin.

  Vuonna 2007 Jylhä tuomittiin yhdentoista kuukauden ehdolliseen vankeuteen kahdesta törkeästä veropetoksesta ja kirjanpitorikoksesta.

  Vuotta myöhemmin hänet tuomittiin samaan rikosvyyhtiin liittyen seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen törkeästä velallisen epärehellisyydestä ja kirjanpitorikoksesta.

  Tällä hetkellä Jylhällä on toinenkin juttu vireillä Helsingin käräjäoikeudessa. Hän on saanut haasteen, joka liittyy palvelusopimusta koskevaan riitaan.

  Tiina Jylhä, oikealta nimeltään AnnaJylhä-Valkonen meni naimisiin kehonrakentajana tunnetun Tape Valkosen kanssa vuonna 2010.

  daria
  Participant

  Villapuserossa on valoitusvirhe, sama vaalea vanha villasekoitepusero joka aiemminkin ollut päällänsä.

  Karvatakki on jo vuodelta 2010.  Tässäpä kuva. Iskälle voisi sossu hommata kengät jos suku ei pysty siihen.

  daria
  Participant

  Köhlä
  Tiedät paljon Tuksun jutusta. Tuksu kertoi saaneensa tiedot tuomiosta ym. asianajaltaan. Suoraan kysymykseen suora vastaus, kiitos!  🙂

  Oletko sinä tämä asianajaja?

  Esiinnyit että joku lakimies olisi sinun sisar ( sisko tai veli) joka vuotaa sinulle tietoa, miksi vuotaisi jos ei liity mitenkään Tuksuun? Pelkkää uteliaisuutta? Mikä on oma suhteesi Tuksuun.

  Tietosi joita annat (ja ilmoitat että ne saa kuka tahansa) kohdistuu Paul oletettuun, eli onko sinulla koko ajan ollut jonkinlainen diili kaunistella Tuksun osuutta ja että huomio kiinnittyisi pois Tuksusta, hän olisi silloin uhri? Annoitko juttuvinkin Seiskalle jossa Tuksu oli mukana diilissä ?

  daria
  Participant

  Tuksu 29.1.2021 Seiskassa

  ” – Meillä kyllä oli riitaa Paulin kanssa. Mutta ei meillä mitään niin pahaa ole ollut, että siitä oltaisiin menossa käräjille.

  Minun parisuhteessani ei ole väkivaltaa. Ja jos olisi, en pysyisi tässä suhteessa.

  Kohujulkkiksen mukaan riidat ovat liittyneet lähinnä parivaljakon kulttuurillisiin sekä näkemyksellisiin eroihin, muttei valota enempää niiden sisältöä.”

  ”Paul”in huumetaustaa ei ole todennettu mitenkään, Seiskan olisi pitänyt tarkistaa faktat ennen näiden julkaisemista. Vaikkapa siltä Tuksun mainitsemalta asianajalta jolta Tuksu muka sai tietonsa. ”Paul” kun saa tietää nuo niin hyvässä lykyssä Seiskallekin voi tulla Tuksun jutut kalliiksi oli ne totta tai ei.

  ” Paul” on suojattu yksityisenä henkilönä mutta ympäri nettiä on Tuksun ja lapseen liittyen kasvokuvia jolla hänet voi tunnistaa.Tuksu jakoi ne itse sometileillään. Tuksun kosto jona tämä nyt pidetään, haukkua taas ”miehensä” väkivaltaiseksi ja rikolliseksi voipi nyt sattua väärään ihmiseen, tällä tyypillä on ehkä vahvenpi luonne kuin muilla miehillään.

  daria
  Participant

  Tuksu voisi todentaa että lapsi on hänellä ottamalla yhteiskuvan kotoaan esim. tutuksi tulleessa makuuhuoneessaan jossa silkkilakanat ( todistettavasti koti jonka esitellyt julkisuudessa) ja pitämällä kädessään lappua jossa on kuvanottopäivä. Mitä nopeammin sen parempi. Sitten se esim. Seiskalle todisteeksi.

   

  daria
  Participant

  Tuksu pahoinpideltiin kertomansa mukaan lokakuussa. ILE syntyi 5.10, Tuksu oli sairaalassa 5 päivää. Sektion jälkeen toipumisaika ja silloin vauvan oletettu iskä pahoinpiteli hänet ja lapsi huostaan??

  Ei mitään järkeä koko stroorissa, en usko että just lapsen saanutta äitiä kukaan pahoinpitelisi ja en ole kuullutkaan että välien selvittelyn vuoksi vauva otetaan pariksi päiväksi huostaan.

  Kyllä Tuksu ja lapsi olisi viety turvaan eikä toipumassa olevaa pahoinpideltyä äitiä olisi jätetty selviämään yksin ja lisäksi viety lapsi. Voisi olla että Tuksu pahoinpiteli ”Paulin” jolloin tuo olisi mahdollista, lasta ei voinut jättää  turvallisuus syystä äidilleen ?

   

  daria
  Participant

  ” Seiska uutisoi tänään uuden elämän Ruotsissa aloittaneen Johanna Tukiaisen joutuneen jälleen todella ikävään tilanteeseen. Entinen kohukaunotar kertoo lehdelle avomiehensä paljastuneen huumerikolliseksi.

  Johannan selostuksen mukaan miestä epäillään Ruotsissa tapahtuneista huumausainerikoksista. Lisäksi tämä on istunut pitkän linnatuomion synninmaassaan Albaniassa. Johanna myös kertoo Seiskalle avopuolison pahoinpidelleen häntä kahdesti.

  Tapahtumien seurauksena tai niiden tuoksinnassa pariskunnan Isabelle-vauva haettiin lokakuussa sosiaaliviranomaisten huostaan. Nyt Johanna kuitenkin vakuuttaa saaneensa lapsensa takaisin.

  – Se (sosiaaliviranomaisten puuttuminen tilanteeseen) on totta, mutta kyse oli vain parista päivästä. Sosiaaliviranomaiset halusivat varmistaa lapsemme turvallisuuden, kun vauvan isä kävi minuun käsiksi, Johanna selostaa Seiskalle.

  – Kyse ei todellakaan ole mistään huostaanotosta eikä uudelleensijoituksestakaan tai vastaavasta. Isabelle on tälläkin hetkellä minulla, nainen painottaa.

  Todisteeksi Johanna on halunnut lähettää Seiskalle kaksi tänään otettua kuvaa. Näet ne täältä. Nainen myös ilmoittaa, ettei hän aio enää tuoda tyttärensä kasvoja julkisuuteen sosiaalisessa mediassa tapahtuneen kirjoittelun vuoksi.”

  Sekavammaksi vaan menee Tuksun selvitykset…..Milloin tulee totuus??

  daria
  Participant

  Ruotsissa tuomiot ja riita -asiat oikeudessa on julkisia. Tämän hetkinen tilanne. Jos Tuksun pahoinpitelyt totta, asianomistajana tai syytettynä tulee tieto tänne.

  Johanna Mia Mari Tukiainen
  Väestön rekisteröintiosoiteTörnbacken 1 lgh 100217067 Solna

  Se on katutasolla (toinen ovi vasemmalta)

  Johanna asui aiemmin Sollentunassa .
  Napsauta tätä nähdäksesi missä hän asui aiemmin.

  KuntaSolna
  LääniTukholman lääni

  Sosiaaliturvatunnus19780729- XXXX
  Sukupuolinainen
  MuuttamispäiväMarraskuu 2020

  Syntymäpäivä29. heinäkuuta (täyttää 43 vuotta 147 päivässä)

  42 vuottaAsuu asunnossaAsuu Charlotten kanssa

  Syyte, tuomio ja oikeusjuttu

  Johannaa ei ole syytetty rikoksesta tai hän on ollut mukana oikeudenkäynneissä tai oikeudenkäynneissä.
  Olemme tehneet taustan tarkistuksenJohannan valvonnassa otimme huomioon seuraavan tyyppisten oikeudellisten asiakirjojen esiintymisen.
  Rikostapaus
  Riidat
  Rangaistusmääräys

  daria
  Participant

  maapalvelun neiti.
  Kiitti kuvasta. Seiskan kuvassa vauva on nuoremman näköinen…toisaalta kuvat on voitu ottaa samana päivänäkin. Vaatteet vaihdettu ja vähän meikkailtu.  Harvoin sitä tulee samasta paikasta kuvia muuten otettua.

  Huomasin myös kun katsoo kaapin sisälle ja tasolle että tavarat samassa järjestyksessä, mekot hengarissa vaihtuneet. Matkalaukku samalla paikalla.

  daria
  Participant

  Seiskan jutun voisi yrittää syöttää Tukholmassa oleville lehdille, joku varmasti kiinnostuu kun kertoo että kyseessä suomalainen julkkis.Ruotsissa toisenkin osapuolen tutut saisivat tietoa ja saataisko niin Paulin näkökulma myös asiaan. Tuksun taustat myös samassa yhteydessä sinne mitä vuosien aikaan Suomessa Tuksu touhuillut. Seiska ei näköjään kysele Paulin kantaa asioihin. Se on väärin. Tuksu varmaankin kieltänyt ottamasta yhteyttä.

  daria
  Participant

  Nyt kun Tuksu valehtelee Seiskassa, että lapsi hänellä ja tämä kuva otettu 4.3. etsitääs tämän kuvan aiempi julkaisupäivä. Kuva näyttää jotenkin tutulta ja tuon mukaan vauva ei ole kasvanut ollenkaan moneen kuukauteen  🙂 Kukahan tänään kuvan otti ja vieläpä yläviistosta…sossu?

  Johanna Tukianen Isabelle

  daria
  Participant

  ”Seiska-lehden haastattelussa käy ilmi, että Johannan onni on järkkynyt pahasti, sillä hänen esikoislapsensa on uudelleensijoitettu ja kihlattu on joutunut kaltereiden taakse.

  Johanna kertoi lehdelle, että Paul (nimi muutettu) on käyttäytynyt väkivaltaisesti naista kohtaan ja valehdelleen hänelle.

  Järkyttynyt Tuksu kertoo, että totuus miehestä paljastui hänelle vähitellen.

  – Samalla koko elämäni on mennyt pahemman kerran sekaisin. Kokemani väkivalta ja valheet ovat johtaneet siihen, että perheeni on hajonnut. Olen joutunut tekemisiin sekä poliisien että sosiaaliviranomaisten kanssa, Tukiainen kertoo Seiskalle.

  Johanna kertoo lehdelle hänen miehensä on rikollinen. Samalla Tuksu paljastaa, että hän sai jo viime kesänä selville, että mies oli tehtaillut huumerikoksia häneltä salaa.

  Johannan mukaan Paul on myös istunut albanialaisessa vankilassa kahdeksan vuotta ja  oleskellut Ruotsissa ilman asianmukaista oleskelulupaa.

  – Hän kiirehti naimisiinmenoa, jotta saisi oleskeluluvan Ruotsiin, Johanna sanoo.”

  Jos Paulilla ei ole oleskelulupaa niin voihan olla kiinni otettuna siksi aikaa että poistavat maasta, ilman että kyseessä olis huume tms. jutut. En usko todellakaan näitä Tuksun juttuja.

  Onhan Tuksu voinut käräyttää Paulin tuosta oleskeluluvasta kun asiat ei ole mennyt Tuksun mielen mukaisesti.

  Lapsen sijoitus on huostaanotto ja siinä on ollut vahvasti muut syyt, lasta ei noin vaan viedä äidiltään, jopa naisrikolliset saavat vauvansa  tuomionsa ajaksi vankilaan, ikäraja lapsella on 2-vuotta.

  Huostaanotettu lapsi saa tavata vanhempiaan vaikka koskaan lapsi ei palautuisi kotiin takaisin, yleensä ne on valvottuja tapaamisia.

  Tuksu syyttää Paulia kun ei voi myöntää totuutta että lapsi huostaanotettiin koska ei ole kykenevä vanhemmaksi.  ?!

  daria
  Participant

  ”Johannan vauva taas on otettu huostaan eli sijoitettu toisaalle. Johanna itse sanoo että kyse on toistaiseksi-ratkaisusta, eli hän ei omien sanojensa mukaan ole menettämässä lastaan. Asiasta kirjoittaa Seiska.

  Tukiainen synnytti Ruotsissa ja muutti sinne asumaan, koska sanojensa mukaan halusi taata lapselleen paremmat mahdollisuudet, ja koska häntä oli hänen sanojensa mukaan niin paljon loattu Suomessa.

  Keskustelupalstakirjoittelijoiden mukaan Johanna halusi varmistaa, etteivät hänen asioitaan seuraavat ”antifanit” tee hänestä ja lapsesta ainakaan perättömiä ilmoituksia.

  -Toimii se lastensuojelu Ruotsissakin, vai ovatko hekin vain kateellisia Johannalle, muuan keskustelupalstakirjoittelija sivaltaa Johannaa tänä päivänä ilmestyneessä kirjoituksessaan.”

  daria
  Participant

  Tuksu ei saanut häitään ja nyt suoltaa omiaan kuten tapana aina ollut. Kuka häntä oikeasti jaksaisi, mielikuvitusmaailmassa eläminen rankkaa 🙂

  tuksu #johanna #mia...

  daria
  Participant

  Mietitääs vähän asiaa tarkemmin.

  Tuksu ja ”Paul” ei ole virallisesti asunut koskaan yhdessä. Tuksu kertoi Seiskalle että muuttivat yhteen, tosi asiassa: nykyiseen asuntoon Ruotsin väestörekisterin mukaan Tuksu muutti marraskuussa 2020. Paul ei. Missä asuitte avoliitossa??

  Tammikuussa 2021 Tuksu vakuutti ettei suhteessa ole väkivaltaa, jo lapsen synnyttyä Paul oli komea rakastava mies. Tänään hän on väkivaltainen rikollinen.

  Rajuihin riitoihin oli Tuksun mukaan syy kulttuurilliset erot.

  Tuksu kertoo tänään, kesällä 202o saanut tietää huumejutuista, lokakuussa jolloin lapsi syntyi Paul pahoinpiteli hänet eka kerran. Kumminkin tätä aikaa hehkutettiin julkisuudessa miten on ihanaa perhe-elämä.

  Tuksun tämän päivän suhdekriisissä ei ole päätä ei häntää. Milloin lopetat valehtelun Tuksu? Kaikki antamasi haastattelut on valetta. Seiska maksoi jopa siitä sinulle?? 

  Johanna Tukiainen Vol. 240 - Hymy

   

   

   

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 453 total)