mhk1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 290 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #297223 Ilmoita asiaton viesti
  mhk1
  Participant

  Tuksu ei taida tietää, että uudet lakanat pitäisi pestä ennen käyttöä. Kaikenlaista kemikaalia niissä on kaiketi jonain suoja-aineena, itse opin aikoinaan kantapään kautta.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #297222 Ilmoita asiaton viesti
  mhk1
  Participant

  Tuksun suuresti ihailema Dua Lipa konsertoi ensi kesänä Helsingissä ja Oslossa, mutta ei kauniiden maassa ollenkaan. Jos on koronarajoitukset vielä voimassa silloin, mahtaa Tuksua harmittaa kun ei pääse harmaaseen katsomaan konserttia.

  Eihän sillä rahaa konserttilippuihin olisikaan, mutta aina se jostain saa pummittua sen verran.

  mhk1
  Participant

  Kyllä se jaksaa valehdella. Milloin se on muka Lontoossa ”esiintynyt” (hinkannut seiniä)?

   

  mhk1
  Participant

  Tämä Eugene Laze, joka on tehnyt tuon laulubiisin Tuksulle, on tehnyt mm. sellaisen kappaleen kuin ”En ole rasisti, olen roturealisti”. Hirveätä kakkaa, en kuunnellut kuin 10 sek. Jonkun sortin muusikko se on olevinaan.

  mhk1
  Participant

  Älykkö mopsi:  Ehkä Tuksu tosiaan itse käy ilmiantamassa kommentteja täällä. Se mun yöllinen viestihän oli suunnilleen samansisältöinen kuin mitä nyt ylle kirjoitin. No poistelkoon nyt, kyllä mä jaksan uudestaan näitä kirjoitella :D.

  mhk1
  Participant

  Sitä minäkin, että eihän se tuomio pelkästään laittomasta uhkauksesta tullut vaan myös mm. huumerikos ja teräaseen hallussapito. Tuksu taas sössöttää omiaan. Mua ottaa tosissaan päähän toi valehteleva idi**tti.

  mhk1
  Participant

  Viime yönä sydänverellä kirjoitin tänne ajatuksia tästä keissistä, mutta se on ylöstemmattu. Ei ollut linkkejä ja vain yksi ässällä alkava kirosana, mutta ilmeisesti ei saa kiroilla täällä?

  Sitä vaan, että tällä palstalla ollaan yhteisvoimin jonkun sekoilun jälkeen tuumittu, että ei voi Tuksu enää alemmas vajota mutta kyllä se vaan voi!

  Muutenhan tämä olis ihan normisettiä Tuksulta, mutta nyt kun tähän pa**aan sisältyy pieni vauva, niin kyllä hiljaiseksi vetää.

  Perheväkivalta on ihan hirveä asia ja siitä pitääkin joutua käräjille, mutta mutta…kun kyseessä on Tuksu, niin en ihan purematta niele sen väitteitä. Samanlaista soopaahan se väittää kaikista miehistä, kuristamiset ja päälleistumiset ym. Onkimiehellä oli surkea oikeusavustaja. Helppo homma olisi ollut tsekata Tuksun taustoja Suomesta. ( Huumetuomio toki oli ihan paikallaan. mitään huumeita en hyväksy tietenkään. )

  Muakin kiinnostaisi tietää niiden koiraparkojen kohtalo :(. Vauvan kohtaloa en uskalla edes miettiä. Eiköhän sillä nyt ole ihan hyvä Marjan kanssa, mutta kuinka kauan Marja jaksaa ja mitäs sitten kun alkaa oikeustaistot tapaamisoikeuksista ja huoltajuudesta? Voi voi mikä alku pienelle :(.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256989 Ilmoita asiaton viesti
  mhk1
  Participant

  Hyvää Joulua näätäpopulaatiolle!

  Oli tapahtumarikas vuosi, katsotaan mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Pysytään me terveenä täällä hamraassa kommunismissa.

  mhk1
  Participant

  Instagramista en tiedä, mutta facebookissa joskus ne paikannukset heittää ihan häränpyllyä. Yks tuttu näyttäisi aina postailevan Varsinais-Suomesta vaikka ihan Helsingin Kannelmäessä oleskelee. Ei saa kuulemma mitenkään vaihdettua sitä.

  mhk1
  Participant

  Miten hemmetissä saa jankutettua monta minuuttia jotain rubiini-smaragdi-safiiri-blaa blaa höttöä, eikä edes meinaa muistaa  kosintaravintolan sijaintia. Kyllä pää on tyhjää täynnä. Aidon timanttisormuksen Tuksu saattaa saada jos Påål voittaa lotossa. Kai kauniiden ihmisten maassakin jotain lottoa pelataan?

  Ja Espresso house ”tunnelmallinen kahvila” :D. Kaikenlaisia kahviloita on tullut nähtyä näillä kilometreillä, mutta en ihan ensimmäiseksi esittelisi Espresso housea sanalla tunnelmallinen.

  mhk1
  Participant

  Oli joskus olemassa myös Tuksun itsensä ottamaa videokuvaa ravintola Iltakoulusta Helsingin Kalliosta ja siellä oli katon rajassa jotain täytettyjä näätäeläimiä. Muistan tuon hyvin kun tuli joskus itse istuttua ko. baarissa paljon. Tuo Tuksun kuvaama video Iltakoulusta ajoittuu ajalle kun hän jahtasi Artoa ympäri Kalliota. Ja Tuksu siis tässä naureskeli näädille.

   

  mhk1
  Participant

  Lehtikaalille Onnea!

  Tälle Pinkki-räyhääjälle: Ei kukaan täällä ole pilkannut mitään ihmisten vajavaisuuksia. Vain Tuksun typeryyttä ja valehtelua lähinnä, ja Tuksuhan itse pilkkaa mm. kehitysvammaisia ja mustaihoisia ihmisiä. Mutta jatka toki, kyllä noita sun räkytyksiä paremman puutteessa lueskelee. Jaksaa vaan aina ihmetyttää miten Tuksulle löytyy joku puolustelija.

  mhk1
  Participant

  Piti vielä kysyä, että onko siis oikeasti Jassu ja se Vikke eronnut? Multa mennyt jotenkin ohi tämä info.Harmi Jassun kannalta jos näin on. Tosin en tiedä, onko Vikke hyvä tyyppi, mutta komea ainakin on ja taitaa vanhemmilla olla pätäkkää. Ehkä Vikke huomasi lokkeilun ja vielä kaupan päälle Jassun hullunkurinen perhe, vähemmästäkin pelästyy ja häipyy kuviosta.

  mhk1
  Participant

  Aivot _Narikassa: Hep! Minä kiinnitin huomiota siihen, että Tuksu ei tosiaankaan kiittänyt missään vaiheessa onnitteluista, eikä vastannut kohteliaisuusfraaseihin mitenkään, toisin kuin normaalit ihmiset haastatteluissa. Osasin jo etukäteen arvata että haastis on pelkkää paskanjauhamista niin vahdin nimenomaan tätä, että onko sillä edes selvinpäin käytöstapoja. No ei ole, eikä ollut yllätys.

  Eipä ole ripset ja tekohiukset kovin pitkälle Tuksua ja  sisaruksia vieneet, ei ainakaan mainittavaa menestystä elämässä. No yksi on jo hautausmaalla. Vai mitä tuolla pitkälle pääsemisellä tarkoitetaan Tuksujen kielellä? Osaa hyvin lokkeilla koko elämänsä muiden rahoilla?

  mhk1
  Participant

  Nuo facebook-keräykset on oikeasti sellaisia, että itse niitä rahoja ei näe, jos joku nyt lahjoittaa. Ne menee suoraan sinne keräyskohteeseen. Tämä on joku facebookin oma juttu, keräyskohteen voi valita itse. Sitä en tiedä, kuvitteleeko Tuksu, että hän saa ujutettua rahat itselleen. Se nyt vaan ei onnistu.

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 290 total)