Laajasalon lähetti

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 161 #114534 Ilmoita asiaton viesti
  Laajasalon lähetti
  Participant

  Käsittelemätön kuva on filtteröity. Jimmy Choolla ei ole tuollaista laukkua eikä Jimmy Choolla ei ole ainuttakaan jälleenmyyjää Turkissa.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Hän sanoi ja sitten hän sanoi

  ”Etteivät edes AA-kerhot ole pystyneet auttamaan” Johanna Tukiainen syyskuussa 2017.

  ”Olen ollut raittiina 2.9.2016 lähtien, ilman katkoa, ilman antabusta ja ilman AA kerhoa, mutta tästä kiitän ihan pelkästään Jumalaa ja Jeesusta koska tämä on ihan oikeasti yliluonnollista.” Johanna Tukiainen aiemmin saman vuonna.

  AA-kerholta puuttui yliluonnollinen tatsi. Eivät kyenneet auttamaan raitistujaa, joka ei koskaan käynyt hakemassa heiltä apua, mikäli raitistujan omiin lausuntoihin on uskominen.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Pirullinen tauti tuo alkoholismi, kun vuoden juomatta ollut nelikymppinen raitis tarvitsee vaikeasti sairaan isänsä pitämään viinanhimoja kurissa raittiin keikkaillessa baarissa.

  Taisi se alkoholiton punaviinikin olla loppu Turkissa. Ja rahat.

  Klassista Johannaa parhaimmillaan. Sama kuvio toistuu säännöllisesti. Hieman juksaillaan ja kun jäädään lööppien arvoisesti kiinni, huudetaan apua suureen ääneen, koska jotain aivan järkyttävää on tapahtunut. Ehkä onkin, vähän väliä on, mutta ajoitukset apua-huudoille ovat aina osuvasti näiden pikku lööppiskandaalien välittömässä läheisyydessä…

  ja sitten luonnollisesti perään vähän säkeitä raamatusta ilmaa puhdistamaan.

  Otetaans pari sopivaa tosta kolmekasista, siitä biblian parhaasta jatko-osasta

  Snl. 23:20-21  Älä oleskele viininjuomarien parissa äläkä lihansyömärien. Sillä juomari ja syömäri köyhtyy, ja unteluus puettaa ryysyihin.

  1. Kor. 6:10 Eeivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.

  1. Tim. 3:8  Niin myös seurakuntapalvelijain tulee olla arvokkaita, ei kaksikielisiä, ei paljon viinin nauttijoita, ei häpeällisen voiton pyytäjiä.

  Tiitus 2:3 Niin myös vanhat naiset olkoot käytöksessään niinkuin pyhien sopii, ei panettelijoita, ei paljon viinin orjia, vaan hyvään neuvojia.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Twisted Sister. Ei mulla muuta.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Hmm.. Jos katsoo laivapastorin nimetöntä presidenttikandidaatin öljyämiskuvassa, ei tarvitse edemmäs etsiä inspiraatiolähdettä kilpailevan evankelistan kihlasormukselle.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Johanna ei omista virallisesti Albertilta mitään, eikä epävirallisestikaan. Asian voi tarkistaa virallisesta rekisteristä kuten täällä on jo mainittu ja asia on myös epäsuorasti tullut ilmi  oikeuden pöytäkirjoista, jotka nekin julkisia. Vaikka näitä kiistattomia seikkoja ei olisi, Johanna itse on paras osviitta asuntoasian taustoille. Kaikki, ihan kaikki kynttiläkupeista alkaen esitellään leveästi. Omat ja muiden, jotka usein ovat vähän kuin omiakin, mutta Albertin osalta Johanna ei koskaan puhu juuri mitään. Jos hän omistaisi asunnosta muuta kuin kukkaverhot, sitä olisi julistettu jokaiseen mahdolliseen suuntaan. Sori, A, kysyn sulta mielenkiinnolla, että mistä sulle on sellainen käsitys tullut, että Johanna siitä jotain omistaisi? Ei omista. Tsek the records 😉

  ”suihku suoraan huvilan seinässä” kyseli onko kukaan nähnyt koskaan pikkusiskon tekevän oikeasti töitä. Voin sanoa nähneeni. En tunne häntä millään frenditasolla, mutta olen tavannut hänet joitain kertoja työn merkeissä, vaikka en mitenkään samalla alalla ole. Kova mimmi tekemään töitä sen perusteella mitä itse olen läsnäolleena nähnyt useamman kerran. Pieni ja siro kuin mikä, kauniskin livenä, myönnetään ja ystävällinen, kohtelias. Kovin eri puuta kuin siskonsa.

   

   

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Korjataan taas pari väitettä.

  1) Tilastokeskuksen mukaan solmittujen avioliittojen määrä on ollut jo useita vuosia laskussa, jyrkässäkin laskussa, mutta varmasti Isä Tukiainen on saanut korkeimmata taholta muuta tietämystä tähän asiaan.
  2) Suositut juhlatilat, pitopalvelut ym. varataan yleisesti vähintään 1½ vuotta ennen häiden kesäsesonkeja. Paremman puoliskoni siskon pitopalvelussa esimerkiksi tällä hetkellä varataan 2019 kesähäille muonittajia.
  3) Julia rakasti Juhaa ja piti tästä paljon, mikäli Johannan aiemmin kertomiin viimeisiä edeltäneihin sanoihin on uskominen.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Tuossapa sitä häätarinaa on Johannan sanoilla. Toisaalla on kuvailtu siskosten osallistumista hieman eri tavalla. Tarina sisältää tavanomaista kyynelehtimistä.

  Nimi: Julia ja Johanna
  17.09.07 11:55 pm

  HAAT LIETTUASSA JA KUVAUSMATKA BULGARIASSA

  Terveisia Bulgariasta, jossa vietamme Julian kanssa viikon Iltalehden kuvausmatkalla talla hetkella! 17.8-21.8.2007 vietimme Liettuan paakaupungissa Vilnassa, jossa Julian lapsuudenystava Lindi meni naimisiin liettualaisen poikaystavansa Svajunaksen kanssa. Haakuvat loytyvat kuvagalleriastamme jossa ne ovat rajoitetun ajan. Julia toimi haissa morsiusneitona ja kaasona. Hanen vastuullaan oli myos jarjestaa polttarit morsiamelle, jotka onnistuivatkin vauhdikkaissa merkeissa yhdessa mun kanssa. Polttarit alkoivat hotellin kylpylasta, jossa ensin kaikki vieraat nauttivat shampanjaa kuumissa porekylvyissa. Sielta jatkoimme matkaa hotellihuoneeseemme, jonne olimme tilanneet Liettuan komeimman ja tunnetuimman mies stripparin!

  Shampanja virtasi ja innokas morsian oli puettu Dollsien rooliasuun Lumikiksi.
  Myos muut juhlavieraat oli puettu Dollsien erilaisiin rooliasuihin, kuten armeijatytoiksi ja poliiseiksi. Morsiamen Lindin pyynnosta mainitsemme eraan valitettavan yksityiskohdan, joka sattui polttareiden aikana.

  Jokaisessa suvussa mahtaa olla ainakin yksi mustalammas ja tastakin suvusta loytyi yksi sellainen vaikka kyseessa on diplomaattiperhe. Lindin etela-afrikkalainen siskopuoli nimelta Angie koki juhlat niin suurena uhkana ja huomiota vievana tekijana itseltaan, etta hyokkasi morsiamen kimppuun kesken polttareiden! Han kaytti fyysista vakivaltaa morsianta ja siskopuoltaan kohtaan, jolloin kaasona toimiva Julia puuttui valiin ja puolusti luonnollisesti rakasta lapsuudenystavaansa ja yritti ratkaista uhkaavaa tilannetta. Tasta ikavasta valikohtauksesta johtuvat mustelmat hanen kasivarsissaan.

  Mina (Johanna) olin hankkinut juhlaa varten Chanelin mekon, jonka loysin Miamin Bal Harbour nimisesta shopping mallista viimeisena kappaleena. Ihastuin mekkoon kun nain sen nayttelija Eva Longorian paalla hanen haita edeltavana paivanaan Pariisissa (lehtien kuvissa) seka nayttelija Lindsay Lohanilla. Chanel ja Dior ovat lempimerkkejani ja hyvin naisellisia mielestani. Tweedmekko on Chanelin kevaan-2007 mallistosta ja tweed on myos syksyn muotikankaita. Lisaksi lempivarejani on mm. vaaleanpunainen, joten pakkohan se oli hankkia!
  Ostin samalla myos Chanelin vaaleanpunaisen tweedjakun, joka on samaa sarjaa mekon kanssa. Tama asu on varmaan yksi kalleimmista asuistani joita koskaan olen hankkinut, mutta halusin satsata laatuun.

  Julia oli haaveillut Louis Vuitton kasilaukusta myos kauan, mutta hanen ex-miehensa Shawn oli liian pihi ostaakseen taman helmen vaikka muuten veikin Juliaa ympari maailmaa matkoille….
  Joten Julia paatti itse ostaa kasilaukun Tukholmasta samalla matkalla kun olimme perhettamme tapaamassa.

  Liettuan haat olivat aarimmaisen kaunis ja koskettava tapahtuma, jossa tunnelma oli todella korkealla. Sulhasen aiti itki lahes tukehtumiseen asti ja kaasona toiminut Julia vuodatti myos vuolaita kyyneleita koko toimituksen ajan.
  Mielestamme yksi kauneimpia ja ikimuistoisimpia paivia koko elamassa on haapaiva. Lindin vanhemmat olivat panostaneet paljon haihin, vaikka asuvatkin Pekingissa talla hetkella. Mm. kaikilla haavierailla oli limusiinkuljetus haihin suoraan hotellista. Oli todella liikuttavaa nahda, kuinka rakastuneita Lontoossa asuvat nuoripari Lindi ja Svajunas ovat!!!
  Nayttelijaksi valmistuva Lindi ja stailisti ja malli Svajunas haaveilevat tulevaisuudessa muutosta Los Angelesiin.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Viimeiset 5 minuuttia oli vakuuttavaa settiä. Kanssaesiintyjä sinisessä mekossaan ei kyennyt pidättelemään nauruaan Johannan tulkitessa persoonallisella lauluäänellään Apinamiestä. Artisti luonnollisesti sanoisi kanssaesiintyjänsä nauraneen yleisölle, mutta spontaanien repeilyjen kohteen suhteen ei jää mitään epäelvyyksiä videon perusteella.

  Palkollisetkin nauraa, prkl.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  28.8.2017, 16:15 Tuksulogian kand. Osallistuja (Participant)

  ”Opiskelusta ”hianossa kosmetologi koulussa” (jullemainen kirjoitusasu) ei tullut mitään. Opiskelut kestivät yhteensä noin pari viikkoa.”

  Ja siellä hianossa koulussa muistiinpanoja otti ylös isosisko, kun Julia oli jo silloin niin huonossa kunnossa ettei oikeen jaksanut. Aina ei jaksanut tulla paikalle ja kun jaksoi, mukana oli Johanna.

   

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Johannan puuhia Laajasalon ajoilta saakka ihmetelleenä on kommentoitava, että te ette taida ymmärtää, kuinka haastavaa on kirjoittaa omaelämänkertaansa kun elämässä tapahtuu niinkin paljon, kuin Johannan elämässä on tapahtunut. Juuri kun olet saanut yhden osion kirjoitettua, tulee mieleen muita variaaitioita tapahtumille ja mieleen muistuu niin paljon mielenkiintoisia asioita, joita ei aiemmin muistanut tapahtuneeksikaan. Oman lisänsä haasteeseen tuo kaikki viimeiset sanat, ja niitä edeltäneet sanat sekä lukuisat postuumisti lausut viisaudet, joita Johanna on saanut kuulla vuosien saatossa sekä perhepiirissä, että arvostavien ulkomaalaisten suista. Tapahtumien kuvailua haitannee myö se, että Johannalla on ulkomaan sekkailuja ja ulkomailla asuttuja vuosia elinikäänsä enemmän. Eikä tule unohtaa, miten Johanna on monia kertoja kertonut olevansa muuntautumiskykyinen. Tätä muuntautumiskykyä varmasti löytyy myös kirjallisella puolella, onhan elämänkertoja jo tusinan verran tuotettuna, mutta sitä ihmettelen, että kun Johannan tarina parrasvaloissa alkoi sen nuoruuden jälkeen, miksi yksikään elämänkertaversio ei koskaan etene nuoruutta pidemmälle? Ehkäpä se sitten on se Johannan kuvailema K27 hurjaa seksiä runsaasti sisältänyt nuoruus, joka saa kynän terän katkeamaan ennen kun päästään täysi-ikäisten puuhiin.

  Vaan oikeastaan tulin katsomaan, onko lopunajanennusteet käyneet toteen, vai vaietaanko ne tavalliseen tapaan. Aurinko pimeni Amerikanmaalla, taivaalle piti pulpahtaa uusi Nibiru-planeetta kaikkien, myös vasemmalla silmällä katselevien pirunkusenhimoisten suomalaisten hämmästykseksi. Oliko kukaan missään paikalla kun tämä tapahtui?

  Kättä ylös vaan reippaasti.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  The left eye by Hymy.

  http://aijaa.com/kzFBUZ

   

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Maailmanloppu tulee ja Johanna shoppailee kellojen alla.  Siinä kiireessä jää taustatyöt tekemättä. Mietin miten sanansaattajalta on voinut jäädä huomaamatta sellainenkin asia, että pelätty Nibiru liittyy babylonialaiseen astrologiaan ja koraanissa siitä puhutaan toisella nimellä Saqarina. Raamattu ei Nibirua tunne, mutta koraani kyllä.

  90-luvulla amerikkalainen epäkristitty Nancy Leader alkoi puhua kommunikoinnistaan ufojen kanssa. Ufot varoittivat häntä Nibirusta. Sittemmin ufo-uskonlahkoksi tunnistettavan Nancy Leaderin Zetacultin kirjoitukset ovat levinneet ympäri maailmaa – myös tänne Suomen lintukotoomme, josta uudelleensyntynyt kristitty Johanna evankeloi varhais-muslimipohjaista ufokulttia edustavaa saarnaansa jumalan sanana.

  Tässä on hämmästyttävän erikoista piirrettä, mutta kellojen viisarit ovat kahdesti vuorokaudessa 12 kohdalla ja Johannalla on ensikäden tietoa asiasta suoraan taivaslähteestä, jolla ei pitäisi olla mitään tekemistä asian kanssa. Onko Johannalle visioitaan näyttävä taho siis kuitenkin Allah? Vaiko ufot?

  Niin monta kysymystä, ja niin monta vastausta, jotka harmittavasti eivät kuitenkaan koskaan vastaa mihinkään esitettyyn kysymykseen.

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Mikä tuon omituisen vaaleanpunaisen syntymäpäivämekon tarina on? Johannan päällä on vuosien aikana nähty yhtä ja toista kummallisuutta, mutta tuo viritelmä kuuluu ehdottomasti glamour-tähtemme garderobin oudoimpiin.

  Puvun keskiosa muistuttaa ylösalaisin käännettynä samanlaisia kukkia, joita lapset askarteli sukkahousuista rautalangan avulla (muistaako joku niitä?) ja alaosa on kuin yöpaita, jonka vuorikangas on loppunut kesken. Vyötäröstä ylöspäin puku taas on kuin huolimattomasti kääräisty pakka kangasta. Onpahan erikoinen asu. Kuuluuko sen olla tuollainen? Kuuluuko osat todella toisiinsa vai onko tässä käytetty taiteilijan luovuutta ja paljon kehuttua muuntautumiskykyä yhdistämällä kaksi poikkeuksellisen huonosti yhteen sopivaa tekelettä?

  Laajasalon lähetti
  Participant

  Pitkään aikaan ei ole tullut mitään täällä sanottua ja harvoin on tullut luettuakaan mitään. On tuo Johannan touhu sellaiseksi mennyt, mutta tällä viikolla vähemmän uskonnolliset videot alkoivat taas muistuttaa vanhaa menoa >> https://www.youtube.com/watch?v=ZKl007pAPpU siihen malliin, että ajattelin moikata vanhoja (ja tietysti uusiakin) karvanaamoja täällä. On vanhat merkit ilmassa, vai pitäisikö sanoa vanhat silmät sisupussilla alati kohoavan hiusrajansa alla. Voisi ihan luulla, että jotain muutakin olisi nautittu kuin pelkkää Jerusalemin rypälemehua.

  Hääpukukin on taas hankittuna, vaikkei ihan se, jolla pukua kuvassa on myyty. Painoa puvulla on kuin synnillä rippituolissa. Ihmeellistä, miten prinsessa Dianan alle 15 kiloa painavaan pukuun saatiin mahtumaan melkein 8 metrinen laahus, n. 200 metriä kangasta ja 10 000 helmeä.

  Vikingillä ollaan varmasti iloisia viimeisistä uutisoinneista, eritoten satamassa varmaan kiitellään uskovaisen maltillisia lauuntoja henkilökunnasta nimikkeellä natsivartijat.

  Kauas on tultu Laajasalon tenniskentän laidalta.

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)