N.Ä. Rästys

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 714 total)
 • Author
  Posts
 • N.Ä. Rästys
  Participant

  Miten ihminen voi näyttää noin likaiselta?

  Keski-ikäinen akka! Koko olemus ihan paskanen. Eikä sitä toi suttumeikki kyllä auta yhtään.

  Miksei se käytä Vellin rahoja kaiken ton krääsän sijasta vaikka kosmetologikäyntiin, sais kerrankin oikein syväpuhdistettua ton lärvin.

  Huvittava toi ’jakkupuku-uikkari’ -asu. Tais kirpasta, kun pääsi julkiseen levitykseen siinä nolossa persenilkoissa -potkupuvussa. Piti sitten äkkiä poseerata paskasessa muka-hienossa jakussa. No, yritykseksi jäi sekin imagonkohotus. Niin kuin kaikki muukin tyypin elämässä.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Siellä saa yks ns. tavis, no näyttelijä sentään, ihan oikean prinssinsä ja kauhiasti maallista mammonaa ja mainetta huomenna, todennäköisesti vielä ihan oikeassa, tyylikkäässäkin kenties (ja kalliissa, mainitsen, koska se Tuksuarvoilla on merkittävää) prinsessamekossa. Tekee sen, mitä Tuksu niin kovasti halajaisi, mutta mikä on Tuksun elämästä kaukana, kuin naapurigalaxi.

  Ja niin kirpaisee taas kateus.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Vaaleanpuna-valkoisina löytyisi todella oikeasti tyylikkäitä ja kauniitakin astiastoja. Jos kerran hankkii, niin miksi ihmeessä kaikkein rumimpia ja halvimman näköisiä pinkkikrääsäkamoja? (No, koska tyylittömyyden kruunaamaton tyhjäpää).

  Vielä odotamme kuvia liinavaatekaapista, jonne siististi viikattuna ja pinottuna kaikki ihanat pinkit ja valkoiset vuodevaatteet ja pyyhkeet yms.

  Kuin myös vaatekaapista, jossa kauniisti rivissä henkareissaan kaikki ’ihanat’ mekot ja pinoissa laskostettuina pinkit ja blingblingit t-paidat ja muut vaatteet. (Oisko idiootti mammansa tulossa hoitamaan nämä vähän tylsemmät asiat, kun nelikymppinen tyttärensä ei osaa ja käyttää mielummin aikansa osteskeluun muiden rahoilla).

  Vai onkohan ne jätesäkeissä Vellin autotallissa? Kun eihän sellasten järkkäily ole sisustamista (mikä sekin on tuksumaailmassa vaan krääsän ostamista).

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Tää on niin Tuksua taas, että. Sil on hirvee pelko persiissä taas, pelottaa, kun joutuu kohtaamaan sen tyhjän elämänsä, sen arjen, mikä koostuu ei mistään. Sitä pelkoa voi hetkellisesti lievittää vaikka shoppailemalla (Vellin piikkiin), siinä MUKA unohtuu se paska todellisuus, kun voi hetken vouhottaa sisustamisjuttuja sun muuta. Sisustaminenkin on vaan krääsän hankkimista muiden piikkiin, pääasia, että saa osteskella. Mutta se on vaan hetki, se unohdus. Ja sekin silti pelko takaraivossa. Loputtomiin ei voi sisustaa, kämppä on jo täynnä. Mitäs sitten? Iskee se paska tajuntaan ja lujaa.

  Sitä ei voi Tuksu paeta.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Siis mitä järkyttävää taas! Toi vappubikinikuva! Roikkuuko sillä paljas tissi sieltä riemukaistaleen alta! Ei jumalavita, kuolen nauruun! Täysin lyömätön tyylittömyyden jumalatar taas esittelee itseään julksilla paikoilla. Ziisus.

  Ja mitä se oikein sisustaa? Jotain köyhän miehen lelukauppaa?

  Onneksi on Tuksun kaltaisia. Oma vaatimatonkin elämä tuntuu aivan ja todellakin kelvolliselta.

   

  N.Ä. Rästys
  Participant

  ”johanna_tukiainen_officialYep…..so right! Annoying! Even that I know that God sees to our hearts and the Judgement Day will come for everyone. Tämä on niin totta; maailma täynnä feikki ihmisiä; jotka vetää feikkishown päälle ja ihmiset ihailee. Onneksi olen omassa elämässäni päässyt näistä hyvin pitkälle eroon kuten……..Virtanen, Immonen, ex-keikkamyyjäni, ja sitten tunnen julkisuuden henkilöitä useita; joilla on hyvä maine mutta he ovat luonteeltaan ja ihmisenä ihan KAIKKEA muuta!” 

   

  Sanoo tyyppi, jonka koko elämä perustuu valehteluun. Elämäntapavalehtelija.

  Miten se osaakin aina noilla muille tarkoitetuilla herjapuheillaan puhua täsmälleen ihan ja suoraan omasta itsestään. Taito se on sekin.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Jätskipallotkin ovat kokoa glamour.

  Noin upealle viihdeartistille ei normitötterö riitä sitten millään. Pitää olla isoimmat ja enimmät, mitä kiskasta löytyy. Koska se on hianoa.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Tunkki se on hauska, kun se keskustelee itsensä kanssa. ’Mitä mieltä olette mekosta minulle’… ja jos et kehu, ylistä ja ihaile, niin turpa kiinni.

  Kiitän kaikkia mahdollisia voimia siitä, ettei ole pienintäkään mahdollisuutta ikinä milloinkaan joutua Tunkin naapuriksi. Naapurit ehkä vielä jonkin aikaa jaksavat noudattaa normi-ihmisten perussivistykseen kuuluvia kohteliaisuussääntöjä (joista Tunkilla ei mitään käsitystä), mutta saattaapi se piankin kohteliaisuudet unohtua, kun piffit ja viinit sujahtavat lokkeilevan Tunkin sisuksiin. Naapuriin en mistään hinnasta haluaisi, mutta kärpäseksi välillä terassin kattoon. Se on Tunkin maailmassa ’sydämellisessä seurassa vietettyä aikaa’, kun naapuri ei kehtaa sanoa, että painu nyt vuittoniin siitä lokkeilemasta. Luulen kyllä, että kohta kehtaa. Tunkillehan käsitteet ’häpeä’ ja ’nolo’ ovat tuntemattomia.

  Hubaa tästä vielä seuraa.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Taitaa tuonne Tuksun syrjäkylään aurinkokin paistaa vähän glamourimmin, kuin muualle.

  Ainakin tuosta mustasta naamasta päätellen. Hyvin on väri tarttunut 😂 Paremmin on päivettynyt, kuin puistojen miehet.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Tuksu, tuo paskaisten kassien ja kassialmojen kruunamaton kuningatar.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Kauhea himo on ’raittiilla’ alkoholiin. Sitä on saatava aina ja kaikissa tilanteissa, Sitä on oltava jopa rekvisiittana sisustuskuvissa. Alkoholitonta tietysti. Ja mikä Tuksumaisinta: mitä enemmän Tuksu on raitis olevinaan sitä enemmän sitä pitää hokea somessa, pullojen ja lasien ja juomien kera.

  Huoh. Niin läpinäkyvää, niin Tuksua. Uskoo itse varmaan juttuihinsa. Kun kukaan muuhan ei.

  Raittiuspaussipa se jatkuu vaan.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Ja kyllähän me tiedetään, että Tuksutodellisuudessa iso = hieno.

  Ihan sama, onko kyseessä sohva, pihvi, tekotukka, huuli, vai teryleenimekko. Kun se on ISO, se on hieno ja glamour.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Mitäköhän se sitte tekee, kun noi ’raskaat muuttohommat’ on tehty? Istuu soffalla ja ottaa kuvia omasta pärstästä ja ’ihanasta valko-pinkistä’ vuokrakämpästään? Vai tilailee Vellin piikkiin lisää kiinakrääsää & teryleenikolttuja?

  Kun eihän sillä ole duunia, eikä ystäviä, eikä harrastuksia, eikä mitään. Tyhjä elämä vaan jossain keskellä ei mitään.

   

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Mistä muuten tuli mieleen, että oishan se hauska nähdä, millainen se Tuksunkin koti ja muut jutut olis, JOS sillä olisi se rikas mies ja rajattomasti käyttörahaa.

  Sitähän emme koskaan tule näkemään. Harmi tavallaan.

  N.Ä. Rästys
  Participant

  Yks hauskimmista jutuista Tunkerossa on, kuinka se on niin hemmetin vieraantunut todellisuudesta. Kalustamaton asunto on ihme, Kaikki hirveet ABC-mätöt on kuvaamisen arvoisia ja sitä rataa. Nelikymppinen akka!

  Onkohan Tuksu jo ehtinyt tsekata Hollywoodissa asuvan pinkladyn? Elelee Tuksun unelmaelämää, hyvin Tuksumaisessa kodissaan. Tosin ehkä varallisuustasoltaan hiukka eri. Tuksullahan ei ole varallisuustasoa. Tai on, nolla. Jos ei lasketa muiden rahoja.

  The Pink Lady of Hollywood (jos joku haluaa tsekata). Järkky ;D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 714 total)