Pia DamiNi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • Author
  Posts
 • Pia DamiNi
  Participant

  http://www.babydolls.fi/

  Baby-Doll’s pomeranian. Naurattaa, vaikka ei tällaiselle saisi edes nauraa… Mutta sieltä ostettu koira sopis Tuksulle kuin Tuksun nyrkki koiran naamaan…

  Pia DamiNi
  Participant

  Tuksu valittaa aina siitä, miten huonoja kuvia hänestä laitetaan nettiin. Tässä muutama esimerkki hänen hyvällä maulla itse valitsemistaan kuvista…

  Spa hoidoissa suklaahieronta ja ruusukylpy #luxurystyle #chocklatemassage #rosebath #jacuzzi #roses #suklaahieronta #ruusukylpy #Bali

  A photo posted by Celebrity, Model, Blogger (@johannababydoll) on

  #isäänitapaamassaTukholmassa #tukholma #rakasisä #väsynyt #kriisi #sairaus #suru #lohdutus #uskotoivorakkaus #isänionuskovainen

  A photo posted by Celebrity, Model, Blogger (@johannababydoll) on

  #makeup #makeover #lancome #staypretty #kosmetiikka #kaunistaa #godblessyou

  A photo posted by Celebrity, Model, Blogger (@johannababydoll) on

  #playing #puglife #lollipop #playfulpug #mopsileikkii #teddybears #bukowski

  A photo posted by Celebrity, Model, Blogger (@johannababydoll) on

  Kauniita unia!

  Pia DamiNi
  Participant

  #lovinganimals#Phillipines#tanned#shorthair#happypig#godcreatedanimals#yellowsummerdress#

  A photo posted by Celebrity, Model, Blogger (@johannababydoll) on

  Se tunne, kun otat yhteiskuvan porsaan kanssa ja possu on kauniimpi kuin sinä.

  Pia DamiNi
  Participant

  Huh. Tämä palstan lukeminen alkaa jo käydä työstä. Onneksi se on kuitenkin hauskaa 😀 Naurattaa vieläkin ajatus siitä, kuinka Velli on yhtynyt Tuksuun. Keitettyä spagettia on työnnetty kalakukkoon…

  Pastori on oikeassa. Näin saman näyn tänään kadulle sammuneen pultsarin persevaossa.

  Mutta mulla on itse asiassa teoria:
  Tuksu valehteli, että Velli on impo, koska oli saanut nuhteita uskovaisilta esiaviollisesta seksistä. Oikeasti Mannaryyni pystyy, mutta ei halua. Välillä Tunkki on vongannut melaa puukko kourassa, mutta ei se kukko käskien laula. Nyt Velli on heittänyt Tuksun ulos ja Tuksu yrittää juksata itseään takaisin Lallilaan.

  Nyt olis kyllä ihan kiva, jos Tunkki keskittyisi tässä välissä kertomaan nettikaupan avajaisista. Olen odottanut sitä joka maanantai jo kohta kahdeksan vuotta…

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #64034 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen
  26 min ·

  Piirsin lyijykynällä Veijosta kuvan minuutissa! :)Angel pomeranian omassa nätissä sängyssään ja mopsini alkoi taas temppuilemaan hassuja juttuja; otin videolle ja yritän saada videon tänne myös!

  Piirtäminen nopeutunut…

  Tuksu kirjoitti ensimmäisen kerran tuosta piirtämästään kuvasta 05.10.2015:
  ”Lyijykynällä, noin 10 minuutissa nopeasti piirtämäni kuva tulevasta aviomiehestni ? Ulkopuoliset huomasivat myös, että kuvasta näkyy lempeys, rauhallisuus ja älykkyys.”

  Tuo Tukusn nimmari… Mitä tuo sukunimen ensimmäinen kirjain tarkoittaa? Pitäisi olla T, näyttää P:ltä. Vai onko siinä ehkä takamus, johon työntyy jotain…?!? Mitä täällä tapahtuu?!?!

  Edit: Onnistuin lainaamaan oikein! Ihmeiden ihme!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #63717 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  OT OT OT

  Jasminae on viettänyt laatuaikaa Varkaudessa ystävättärensä Emmi Surakan kanssa. Jasukka hengaili Elyan kanssa Emmin ja Emmin tyttöystävän luona Jollaksessa. Nyt Emmi on sinkku. Eipä mulla muuta.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #63143 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  PKS1:

  Déjà-vu!

  Pia DamiNi: ”Sika-Mika, Udi, Vaalea Hunksi, Arto, Pappa-Muratti, poliisit, Juha, Joni, Ruotsalainen DeittiNi, Emma-Poni, Velli.

  Menikö oikein, puuttuuko joku? Siinä olis 12 miestä. Bonuksena seksuaalista häirintää harjoittaneet ministeri Kanerva ja Jouko Piho.”

  Tuo 12 hengaajaa on ennenkin esiintynyt huomattavien saarnaajien yhteydessä.

   

  En tiedä, meneekö tämä lainaus nyt ihan päin rivolettoa, mutta repesin tuolle opetuslapsijoukolle… 😀

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #63040 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Mitä, jos haava onkin koiranpurema? Kun tetanuspiikkiäkin laitettiin kehiin ensiavussa. Ilmoitus pahoinpitelystä tuli neljä tuntia koirankarkaamispostauksen jälkeen. Eli Suomen tunnetuin eläinsuojelija – Suomen Brigitte Bardot – meni etsimään koiraansa, löysi sen ja pahoinpiteli, koira puri sormeen. Joku tekosyy piti keksiä sormessa olevalle tupolle.

  ”Kaunis sudenkorento joka oli ahdistettuna maassa kun koirani meinasivat tappaa tämän viattoman luontokappaleen. Pelastin sen ja se lähti hienoon lentoon ehjillä siivillä!”

  Yleensä Tuksu syyttää pahoinpitelyjensä uhreja pahoinpitelystä. Nyt koirat yrittivät murhata viattoman luontokappaleen. Narsistiset näätäkoirat!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #63032 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Oman elämän puutteessa juutuin hetkeksi Dolls-päiväkirjaan. Näin yhden tanssijan ryhmästä erottanut Tuksu kynäili eron syistä 28.10.05:

  ”Dolls-ryhmässä ei riitä että on näyttävän näköinen ja kaunis ulkonäkö tai että on hyvä tanssimaan ja esiintymään. Pitää olla myös tarvittava luonne eikä monilla tytöillä riittävää luonnetta ole, vaikka muuten olisivatkin päällisin puolin hyvännäköisiä. Tärkeimpiä kriteereitä ovat että pystyy tulemaan muiden ihmisten kanssa toimeen, on sosiaalinen ja luotettava ja hoitaa asiat niinkuin on sovittu ja käyttäytyy muutenkin kypsästi ja aikuismaisesti, ottaen muut kanssaihmiset huomioon normaalissa elämässä.”

  Miks Johanna oli itse mukana ryhmässä? Yksikään kriteereistä ei täyty, ei nyt eikä silloinkaan.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #63026 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Näin muistin virkistämiseksi lista kaikista niistä miehistä, jotka ovat pahoinpidelleet Johannan:

  Sika-Mika, Udi, Vaalea Hunksi, Arto, Pappa-Muratti, poliisit, Juha, Joni, Ruotsalainen DeittiNi, Emma-Poni, Velli.

  Menikö oikein, puuttuuko joku? Siinä olis 12 miestä. Bonuksena seksuaalista häirintää harjoittaneet ministeri Kanerva ja Jouko Piho.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #63022 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Tiedättekö, mikä olis hienoa?

  Jos mode antaisi seuraavalle vollille nimen

  ”Hymyn näätäpalsta Vol. 131”

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #62025 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Ei Velli ole impo. Tuksu keksi koko jutun, koska joku uskis alkoi kysellä, miksi matami elää avoliitossa. No eihän se ole syntiä, jos miehellä ei seiso… 😀 Tämä siis oma profetiani asiasta.

  Evankelista Weishaupt ei siis ole mikään oikea uskis. Luultavasti on kyllä ollut joskus tai sitten on uskisperheestä. Nimimerkki viittaa pilluminaatti-veijariin:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 129 #61321 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Vanhat näädät varmaan muistavat, kuinka joku trolli ilmestyy palstalle aina silloin, kun päähenkilön elämässä tapahtuu jotain todella epäglamuuria. Trolli heilui täällä esimerkiksi silloin, kun emma-poni kieltäytyi siitos-orin tehtävästä.

  En jaksa tonkia arkistoja, mutta jos en väärin muista, trolli on ollut aktiivisesti paikalla myös oikeudenkäyntien yhteydessä, silloin, kun Jassu poltti päreensä ja äityi haukkumaan Iso-Tuksua, isän saatua turpiinsa, Tuksun stripattua laivalla jne.

  Joku sieltä aina aktivoituu hämmentämään näätäkeitosta, kun jotain mielenkiintoista on tapetilla. Ehkä Gerard, ehkä neljäs sisko. Mene ja tiedä.

  Yksi on varmaa. North remembers… eikun Näädät muistavat. Näädät huomaavat. Näädät tonkivat. Näädät paljastavat. Näädät näätivät. Ja joskus näädät joutuvat näädittäviksi. Terveisiä vaan Vaalealle Kotkalle. Mutta näädät ovat näätiä, vaikka rantautuneen valaan rasvassa paistaisi.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 129 #61319 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Pilluminaatti on soluttautunut keskuuteemme! Itse ilkimys Weishaupt on saapunut valkeuden enkeliksi tekeytyneenä esiintymään palstalla aitona kristittynä. Elämme lopun aikoja.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 127 #57924 Ilmoita asiaton viesti
  Pia DamiNi
  Participant

  Ja koska ulosantini on tänään harvinaisen heikkoa, pitää vielä tarkentaa, että en ole pitkästynyt kanssanäätiin, vaan aiheen kapeutumiseen. Uskonnollinen paasaus ei kirvoita kovin mehevää keskustelua, joten on helpomipi kurkkia Johannan päivittäiset saarnat suoraan FB:sta.

  Cheers niille, jotka päähenkilön puisevuudesta huolimatta pitävät palstaa elossa 😀

  Siirryn takaisin taustalle. Taas. Pari kuukautta lisää Pyhää Johannaa ajaa luultavasti loputkin tuksunseuraamismielenhäiriödemonit ulos päästäni 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)