qwerty2

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 586 total)
 • Author
  Posts
 • qwerty2
  Participant

  Irvokas spektaakkeli koko näytelmä. Roskalehti kirjoittaa roska-artikkelin roskasakista. Jasmine olisi ansainnut parempaa. Joku amatöörikuvaaja pestattu Ruottisesta, ehkä ei esim Velli tiennyt kuvatuksi tulemisestaan. Haastattelu tehty puhelimessa jossa minä minä minä antanut lausuntonsa. Nyt syyttää lehteä ettei julistanut uskonnollista soopaa, vaikka minä minä minä niin halusi. Törkeitä myös noi kuvat itkevästä ja dementoituneesta papasta. Mikään ei näytä olevan pyhää.

  qwerty2
  Participant

  Jos palkkio on maksettu Tunkille niin saamme taas kohta ihastella uusia rättejä ja pinkki krääsää.

  qwerty2
  Participant

  Jasminen muistovideota lupaillaan Facessa. Tosin menee jonkin aikaa kun Tuksu ystävänsä (?) kanssa suunnittelee sen. Eli ei kannata odottaa heti ensi maanantaina.

  qwerty2
  Participant

  Just niin, hallitunkki. Näitä rakkauden sokaisemia riittää niin miehissä kuin naisissakin. On rikollista antaa tyhmien ihmisten pitää rahansa.

  qwerty2
  Participant

  En usko minäkään että Tunkki kiristäisi Velliä. Aika usein Tunkki on käyttänyt mustasukkaisuuskorttia Velliä kohtaan, hän taitaa olla sitä tyyppiä johon tällainen puree. Toisaalta ihan sama, Tunkki varmaan inhoaa Velliä, mutta muualtakaan ei elättäjää löydy. Mun puolesta Velli saa tehdä rahoillaan ihan mitä haluaa. Uskon että on itse tienannut tai perinyt, omiaan saa käyttää niinkuin haluaa.

  qwerty2
  Participant

  Ilestä muistini mukaan faktaa. Jos unohdetaan Tunkki ja Tukiaiset ja katsotaan syntynyttä lasta.

  Elämän ensimmäiset kuukaudet evät kovinkaan ruusuisia. Tappelua isän ja äidin välillä. Pari kuukautta hoivakodissa, sen jälkeen mummon ja tädin hoivissa. Äidillä 2 h tapaamisoikeus, isä tuomittu huumeista ja väkivallasta vankeuteen. Äiti juo vieläkin, tosin määristä ei tietoa. Täti tekee itsemurhan, äiti Suomessa ja lomamatkalla Espanjassa palaten sieltä Suomeen. Ainoa huoltaja isoäiti joka myös huolehtii dementoituneesta miehestään. Näin Ilen ensimmäinen vuosi on sujunut.

  Lasun tulee toimia virkansa puolesta ja huolehtia lapsen eduista. Ihmettelen jos tällä historialla Ile on vielä Tukiaisperheessä täysiaikaisesti.

  qwerty2
  Participant

  Ja jos noi muuttolaatikot ovat vain Jassun romppeita niin mihinkähän ovat menossa ?

  qwerty2
  Participant

  Voi kun Ile olisikin sijoitettu muualle. On vapautunut ja iloinen Ruudin sylissä ja katsoo silmiin niinkuin lapsen pitääkin. Tunkista ei ole yhtään samanoloista kuvaa Ilen kanssa.

  Veikkaan että Tunkki palaa Vellilään täysihoitoon loviisalaisten iloksi.

  qwerty2
  Participant

  Undertaker, yritätkö olla hauska ?

  qwerty2
  Participant

  En usko että Tunkki pystyy empatiaa tuntemaan. Juliaa suri ainoastaan koska katosi ryyppykaveri, jonka kanssa oli keikkojakin kivempi ryssiä. Normaali ihminen pyrkii auttamaan ja tukemaan jos siskolla on ongelmia. Tunkin päässä vain oli vain yksi ajatus ja se oli minä minä. Jasmine ei tähän rooliin suostunut ja sekös myrkytti heidän välinsä. Tänään surraan seurauksia.

  qwerty2
  Participant

  Hautajaisiin matkalla, onkohan eturivissä tilaa tällä kertaa

  qwerty2
  Participant

  Kiitos kuvista ! Maksamakkaravartalo on muuttunut HKn Siniseksi.

  qwerty2
  Participant

  Samaa toivon myäs, kääk

  qwerty2
  Participant

  Siinä töpöttelevät Suomeen klamöyrin tuoneet siskokset aamuauringossa jossain leikkipuistossa, muistaakseni. Edessä maksamakkarapötkylä, perässä Johtajaansa tiukasti seuraava playpoimalli rakasparas. Keskellä Ruska.

  qwerty2
  Participant

  Oiskohan Seiskassa tällä viikolla jymyuutinen (hahaha). Velli ja Johanna kihlajaismatkalla Teneriffalla. Viiden tähden pink hotelli josta ei ylellisyyksiä puuttunut. Etc

  Pelkkää spekua.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 586 total)