JustJust

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 58 total)
 • Author
  Posts
 • JustJust
  Participant

  Kuka mahtaa olla kyseessä?

  Naamiona terve mieli (lainaus):

  Jos sama ihminen aiheuttaa ongelmia kaikkialla; työpaikalla, kotona, koulussa, voidaan puhua narsistisesta persoonallisuushäiriöstä. Tästä sairaudesta puuttuvat oireet, jotka on normaalisti liitetty mielenterveysongelmiin.

  Usein tällainen henkilö vaikuttaa täysin terveeltä, ja puhe- ja esiintymistaitojensa ansiosta pääsee korkeaan asemaan, mutta käyttää muita ihmisiä hyväkseen vallantavoittelussaan. Tästä syystä vakavastakin häiriöstä kärsivää henkilöä on vaikea tunnistaa psyykkisesti sairaaksi. Narsisti onnistuukin usein terrorisoimaan varsin pitkään kaikkia ympärillään olevia.

  Häiriöisen käytös on hyökkäävää muita ihmisiä kohtaan. Hän manipuloi, kontrolloi, syyttää toisia. Hänellä on mielestään täysi oikeus loukata ihmisiä tarvittaessa. Empatian puute tekee hänestä erityisen julman muita ihmisiä kohtaan. Hän ei kadu tekemisiään ja sanomisiaan. Suurimmalle osalle narsisteista ura, status, omaisuus valta ja meriitti ovat ensisijaisia moraalisiin arvoihin tai oikeudenmukaisuuteen verrattuna. Suurin osa uhreista reagoi alistumalla narsistin mielivaltaan välttääkseen riidan. Narsisti on laskelmoiva, kylmä ja välinpitämätön läheisiään kohtaan, aina henkiseen ja fyysiseen väkivaltaan asti. Hän pitää uhrinsa pihdeissään, kunnes toinen on alistettu.

  Narsistilla on kovat luulot ja huono itsetunto. Narsisti lajittelee ihmiset hyviin ja pahoihin, hyödyllisiin ja hyödyttömiin. Hän arvottaa läheisensä ja muut ihmiset heistä saatavan hyödyn perusteella. Käyttäytyminen on tarkoitushakuista. Kissat ja koirat, jopa viattomat lapset käyvät aseeksi toista osapuolta vastaan. Hänellä on tapana loukata jatkuvasti läheisiään syyllistäen, vähätellen, piikitellen, arvostellen ja mitätöiden. Olemusta leimaa jatkuva huomionkipeys ja ihailun tarve. Asianlaitaa tuntemattomille hän on vakuuttava mestaripuhuja. Hän haluaa olla mahtavin, ihanin, paras. Tämän naamion takana muhii harhakuvitelmat, mustasukkaisuus, ylimielisyys, röyhkeys ja jopa vaatimus saada erityiskohtelua.

   

  Narsisti ottaa usein ensimmäisenä yhteyden viranomaiseen. Hyvänä näyttelijänä ja ihmissuhdesotkuista ja riidoista nauttivana narsistit työllistävät sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, poliisia ja oikeuslaitosta. Käräjöinnistä miltei elämäntavan tehnyt narsisti kokee viranomaiset oman toimintansa jatkeena. Hän pystyy harhauttamaan poliisia, omaa ja vastapuolen asianajajaa ja tuomioistuinta, mitä todella on tapahtunut. Oikeuslaitoksella on ihmisen kasvot. Kun nämä kasvot vääristyvät, luottamus oikeuslaitokseen horjuu.

  JustJust
  Participant

  Kyllä tuo Tiuhti ja Viuhti pariskunta on totaalisesti toisensa ansainnut. Suhde lienee valitettavasti luokkaa ”kunnes kuolema erottaa”…

  JustJust
  Participant

  Kade3

  Maksettiinko Lempäälän ennakkomaksusta verot.

  Förskotista ei makseta vielä veroja, kun loppupalkka maksetaan, siinä maksetaan verot ennakkopalkka huomioiden.

  JustJust
  Participant

  No nythän meidän Tumpulapampula temput terävät teki. Toivottavasti Impola vie loppuun asti, tulee Pampula huomaamaan että olis ennakot kannattanut hoitaa takaisin kaikessa hiljaisuudessa pahoittelujen kera. Taitaa keikkailu loppua tähän, tai niinhän niiden pitikin jo 2019…

  in reply to: Harri Veijonen, profeetta #160066 Ilmoita asiaton viesti
  JustJust
  Participant

  Josko Harri pistäisit väkevää sanaa (vähän erilaista, mihin olet tottunut) kiertämään, ettei muut uskovat menisi samaan ansaan Tukiaisen kanssa. Jospa väki uskoisi sinua paremmin kuin täällä palstalla sinuakin varotelleita.

  Tukiaisen ainoa päämäärä on hyötyä ihmisistä, valitettavasti. Toivon todella, että teet rikosilmoituksen, mikäli katsot Tukiaisen rikkoneen sopimustanne.

  Hyvää ja viisaampaa uutta vuotta!

  JustJust
  Participant

  Kalenterissa synde-tuparijuhliin merkattu paljunvuokraus 200 €. Vedetty yli, vuokraaja arvasi jäävänsä ilman tätä massia ja jätti varauksen omaan arvoonsa.

  Omaan, siis omaan kalenteriin pitänyt merkata syntymäpäivä erikseen ettei vaan unohdu???

  JustJust
  Participant

  ”Mutta muut EU on myos paholaisen liitto: 12 osavaltiota! Katso Raamatusta!”

  Hohhoijaa, pitäisköhän ton Tumpelon laskea uusiksi… Googlea saa käyttää, jos osaa.

   

  JustJust
  Participant

  *Rytminen alennusaladobi*

  Sekä Kylie Jenner, että Rihanna aiheuttivat Snapchatin alamäen.

  ”Pikaviestisovellus Snapchat on saanut jälleen huutia kansainvälisesti tunnetulta julkkikselta. Tällä kertaa asialla on pop-tähti Rihanna.”

  Eikö myös meidän näätien tule tarkistaa faktat…

  JustJust
  Participant

  Kyllähän se niin on, ettei tämä Käpylehmä Ruåttiseen voi muuttaa, ja jos muuttaa niin pari kk ja huudolla takas Suomeen.

  Eihän sitä kukaan siellä tunne – totaalinen noubadi, vaikka sillä nykyisin onkin ipadi.

  Ei se pysty elämään, ellei siitä lehtiin juttua revitä kerta viikkoon.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 164 #118930 Ilmoita asiaton viesti
  JustJust
  Participant

  Tämän uuden vollin myötä toivon, että paremman Mia Marjatan uutisoinnin puuttuessa – älkää näätyläiset hyökkikö toisianne vastaan. Tästä syystä itse jättäydyin pois, palasin vain tätä varten. Niin ja juurikin tästä syystä en raportoinut Järvelä shoesta, enkä rapotoi.

  Lopullisesti poistuu hän, aamen slut!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 162 #116435 Ilmoita asiaton viesti
  JustJust
  Participant

  PKS1:Jälkikirjoitus: Onko joku Marjatta loukannut tätä yhtä tyyppiä, kun on niin kovin mieltynyt tuohon keksintöönsä. Lapinlahden lintujen sanoin juossut nauraen pois?

  Ei ole, mutta eikös ”rakkaalla” lapsella ole monta nimeä?

  Urbaani sanakirja: Pitäkää Tunkkinne (turhautunut lausahdus, pessimistisen ajattelun aiheuttama luovuttaminen) –  poistuu takavasemmalle näätäpopulaation vahvuudesta.

  Pitäkää hännät pörhöllään!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 162 #116425 Ilmoita asiaton viesti
  JustJust
  Participant

  Blahsmaphemy!

  Tämä Mia Marjatan käyttämä sana sisältää kaiken tarvittavan!

  On se hieno ihminen, on se.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 162 #116191 Ilmoita asiaton viesti
  JustJust
  Participant

  Mahtoiko dogit mahtua lomalle mukaan, vai jäivätkö edellisen ökkösluokan majoituksen roskakoriin vahingossa… Huijasihan ugrilais-girgiisialainen kenneli Mia Marjattaa, joten ei niin koirien kohtalo häntä jaksa neljän tähden täysihoitolassa kiinnostaa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 162 #116124 Ilmoita asiaton viesti
  JustJust
  Participant

  Täällä arvuutellaan onko Myrkky vai Tyrkky, vai sittenkin Edu vai Anssi.

  Veikkauksella on omat sivunsa, tämä sivusto edelleen lienee Mia Marjatta (Johanna Tukiainen), näätäin oma.

  Mikä tätä palstaa vaivaa, näädät puolustautukaa!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 162 #115969 Ilmoita asiaton viesti
  JustJust
  Participant

  Nyt on Mia Marjatalle selvinnyt, ettei koirat ihan tuosta vaan dogibägissä Suomeen siirry. Koirista pitää nyt päästä eroon parissa päivässä ja mikäs sen helpompaa kun syyttää ugrilais-girgiisialaista ”kenneliä” petoksesta.

  On se hieno ihminen, on se.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 58 total)