Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
20.3.2018 at 13:42 in reply to: Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA! #129305 Ilmoita asiaton viestijabadabaduuParticipant
No mitä se Tuide työkseen tekee?
16.12.2017 at 06:33 in reply to: Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA! #120250 Ilmoita asiaton viestijabadabaduuParticipantKyllä Tuide tietää (muista kädet)
Ruoka voi pahimmillaan tuhota terveytesi tai jopa parantaa sinut. Niin tärkeää on se ravinto mitä suustamme laitamme alas.
16.12.2017 at 06:31 in reply to: Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA! #120249 Ilmoita asiaton viestijabadabaduuParticipantTuide oli tehnyt sapuskaa aivan omin nokkinensa. Tosin ohjeet löytyvät myös netistä, slalom.
OHMYGOSSIP – Tänään ajattelin tehdä postauksen ruuasta. Teen usein kotiruokaa ja näen sen eteen todellakin usein vaivaa. Ruoka voi pahimmillaan tuhota terveytesi tai jopa parantaa sinut. Niin tärkeää on se ravinto mitä suustamme laitamme alas. Edellisessä blogissani on tarkemmin tietoa siitä, mitä syön.
Näin aluksi minun on pakko kertoa, että vaikka käytän nk. oikeita tuotteita ( ei mitään light-juttuja!) , niin käytän niitä kohtuudella ja tarkoitan mm. kerman ja voin käyttöä. Voin ohella käytän vielä useammin kylmäpuristettua luomuoliiviöljyä. Tänään päätin tehdä bataattimuussia (pyrettä) ja täytettyjä uunisilakoita. Monet tutuistani eivät niistä pidä, joten uunikalan voi valmistaa myös mistä tahansa muustakin kalasta. Suosin myös lohta.
Valmistusohjeita (netistä löytyy hyviä ohjeita)
Ensin kuorin bataatin ja paloittelen sen lohkoiksi (suupalan kokoinen). Keitän lohkot vedessä pehmeiksi. Haarukalla voit välillä kokeilla bataatin kypsyyttä. Keittoaika on perunaa vähäisempi ainakin lohkoina. Kun lohkot ovat kypsiä, jätä kattilan pohjalla hiukka vettä. Lisää mausteet ja sekoita sauvasekoittimella lohkot muusiksi. Voit halutessasi lisätä pienen voinokareen lisämakua ja pehmeyttä tuomaan.
Seuraavaksi ladon huuhdellut ja kuivatut silakkafileet uunipellille. Päällystän ne tuorejuustolla, maustan tillillä, pippurijauheella ja suolalla. Fileiden päälle laitan toisen fileen. Fileet valmistuvat myöhemmin, joten ne kannattaa tehdä muussin jälkeen. Annan uunin lämmön olla aluksi 200 astetta (noin. 10 min), jotta fileet saavat ruskean pinnan. Sitten loppuajaksi muutan lämpötilan 175 asteeseen. Silakkafileet ovat valmiit noin 20 – 25 minuutissa. Salaatiksi valmistin mango-kurkkusalaatin. Tein vielä kaloille maustamattomasta jugurtista kastikkeen, maustamalla sen tillillä, suolalla ja sitruunalla. Salaattiin sekoitan myös usein oliiviöljyä ja erilaisia siemeniä. Paistoin pannulla vielä lisukkeeksi pinaattia.
Terveellistä ja hyvää. Bon apetit!
14.11.2017 at 10:19 in reply to: Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA! #117438 Ilmoita asiaton viestijabadabaduuParticipantMarrakeesissa käytiin ottamassa kuvia jostakin tuhkakupista, ittestä ja jostain virolaisesta pikkulikasta
15.10.2017 at 16:23 in reply to: Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA! #114702 Ilmoita asiaton viestijabadabaduuParticipantNämä kaksi pöljää odottavat sitä valkealla ratsulla saapuvaa ritaria. Järvisen toosassa on eräpäivä mennyt ja turkkilan huispaaja on jo mädäntynyt. Slalom.
15.10.2017 at 02:19 in reply to: Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA! #114666 Ilmoita asiaton viestijabadabaduuParticipantVieläkö tämä muori on uskossa? Entä Tuksun managerointi? Entäs ansiotulot, sossu kai?
1.10.2017 at 16:46 in reply to: Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA! #112915 Ilmoita asiaton viestijabadabaduuParticipantTJ on tyypillinen pottunokalla varustettu tytönlyllerö Savosta. Suuret on luulot:parhaiten hänet muistetaan Tuksun manageroinnista sekä Kalasärkkien hiekkarannoilla humalassa hosumisesta.
-
AuthorPosts