HelinäKeiju

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,548 total)
 • Author
  Posts
 • HelinäKeiju
  Participant

  Toistoja vaan.

  HelinäKeiju
  Participant

  Toisto. Ei omasta halusta.

  HelinäKeiju
  Participant

  Miten tänne saa ladattua videoita?

  Procaz? Helppiä.

  HelinäKeiju
  Participant

  Minulla on sama palomuuri ja suojaus kuin KPA: lla.   On aika tarkka, varoittaa liian herkästi sivuista, jotka eivät sen ohjelman mukaan ole suojattuja.

  Herne on oikeassa, siellä on pelko paksussa takamuksessa.  Vielä aivot sen verran toimivat, että tietää ettei asunto ole hänen, eikä Brunokaan. Eikä ole ruuan murenta, ellei Veijo sille rahaa anna.  Keikkapalkkiot tuhnake laittaa kaikkeen turhaan.

  Tulipa mieleeni, kun katsoin tuon Bar Barrion sivuja, että vaikeaa tulee esiintyminen tunkerolle, jos lukee kommentit baarin keskusteluissa. Ivamaan ja nauramaan sille porukka tulee.  Eroottinen ilta?  Missä on tunkeron kohdilta sellaista nähty.  Rivoa ja vastenmielistä itsensä näyttelemistä.

  Tunkeron voisi saada akun lataukseen, jos siihen eteen tulisi palstan porukkaa, siten, että tunkero sen tietää.  Voisin tehdä Hesan reissun, kun vanhin siskoni asuu siellä ja on sairastunut.  Tulee kyllä junassa istumista 7.30 tuntia, vaan on noita matkoja tehty aiemminkin. Autolla on liian pitkä matka ajaa yksin.

  Kun tunkero on kohta loisinut mamman luona kuukauden – ei sillä lööviä siellä ole. Tulisi erilaista stooria sieltä.  Tunkero meni Lahdessa sekaisin, kun Herne oli paikalla.  Harmi ettei voi käyttää facea, mutta insta ja E maili toimii.  Minä laitan tunkeron instaan ja E mailiin tällaisen kuvan.  Herne sekä Helinä Keiju satuhahmona.

  Vi are på väg till Bar Barrio 18.1.2020

  Ja etupöytään  kuohuvaa 0% kuoharia ( ihan oikeasti ) ja taalattas fiinisti svenskaa. Ja tietty kuvattaisi ja näyttävästi.  Vaikka hunohko kuppila, niin pukeutua voi hyvin.  Siitä ilosta voin maksaa, sillä varmasti keikahtaa nuppi eroottiselta taiteilijalta nurin.  Kun olen tunkeron kanssa niin monesti otettu yhteen kirjoittaen, että kuinka sujuisi puhepuoli erotiikan ylipapapittarelta.

   

  HelinäKeiju
  Participant

  Ei lähde kirjoitus.  Olisko kuvat syynä. Kuvassa on herne ( kasvi ) sekä Helinä Keiju Disneyn silmin.

   

   

  HelinäKeiju
  Participant

  Itse vien myös tuliaiset, jos menen sukuloimaan tai atimoimaan, kuten me karjalaiset sanomme. Vieraillessa vien kukkakimpun ja kahvipaketin. Tiskaan astiat. Siivoamaan en vieraissa rupea. Jos on jo iäkäs vierailutalon väki, niin saatan viedä ainakin kahvileivät ja tiskaaminen sitten myös.  Paras vierailu eväs ja halutuin on ternimaito. kun sitä ei pahemmin enää saa. Isojen tilojen robotit lypsävät ne suoraan vasikoille erikseen. Parhaat ja ensimmäiset maidot ovat vasikalle, jota jää myös yli vasikkaa varten.  Lehmä lypsää noin 40 litraa päivässä ja meijeriin saa ternimaidon laittaa kahdeksantena lypsy kertanana.  Voi laskea, että sitä ternimaitoa jää yli.

  On tiloja, jotka myyvät ternimaitoa 10 euroa/litra.  En ole ottanut koskaan rahaa ternimaidosta. Katutemppeliin olen vienyt ämpärin ternimaitoa, että siitä saa monet nauttia pannareista.  Sitä itse kyllästyy nopesti uunijuustoon ja pannareihin. Vaan on arvostusta sille lehmän annille.

  Jokainen äiti tietää miltä tuntuu kun lapsi on syntynyt. Se ilo, riemu ja rakkaus täyttää mielen, itkee onnesta niin että rinta on pakahtua.  Kun katsoo vastasyntynyttä lastaan, sitä rakkauden määrää ei voi ilmaista. Minulle uskoontulo oli samanlainen kokemus. Kipu, tuska ja kaikki paha oli poissa. Se tunne tulee herkästi jostain laulusta tai kauniista papin saarnasta, voi olla tuoksukin, joka saa saman tunteen.  En tiedä, voivatko miehet kokea samoin?

  Sitä en ymmärrä, että tuksu ei häpeä. Itse kärsin kamalat moraali krapulat, vaikka ei olisi tapahtunut mitään erikoista kuin se juominen.  Ei minua haitannut, eikä haittaa toisten juominen. En tyrkytä uskoa alkoholisteille, että kävisin bubeista kaljaveikkoja Jumalan sanan ääreen. Ihmiset tiedetään täälläkin hyvin, että uskovissa kodeissa on vähän eri puheet kuin taloissa, jossa ei ole uskovia.

  Eikä minulla ole tarvetta todistaa uskoa eikä raittiutta kuten tuhnake. Ei ole aina ristiä kaulassa edes. Kun saattaa helposti se risti heilua lehmän sarvissa.

  Marjat, marjahillot sekä omenahillot ovat myös hyviä  viemisiä kyläillessä.

  Miten voi olla ihminen suu auki kuin käenpoika, lisää, lisää, pudotetaan heikot pois edestä, että itse saa kaiken. Hällä väliä, jos toiset jäävät ilman.

  Valehtelu Jumalan nimissä?  Ei uskova valehtele eikä muuntele Raamatun kirjoituksia.  Tunkero on hyvin sairas mieleltään, vaan jollain pienellä osalla tunnetta on ripaus sääliä. Ja säälikin menee, kun sitä voi mennä hoitoon ja saada itsensä. kuntoon.  Vaan paradoksia on ostaa kuukausipalkan ( ison ) maksava hörhelö, joka ei edes käy tuon malliselle naiselle. Sossua ja Kelaa haukutaan, kun sieltä ei tipu kuin manna taivaasta. Tarvitseeko edes ymmärtää noin häiriöistä mieltä.

  HelinäKeiju
  Participant

  Näköjään, jos on monta ikkunaa auki hymyn palstalle, niin liikkuu liian nopeasti.  Ja oletus, että kommentti on jo  kirjoitettu.

  Kun kirjoitin, niin luin samalla toisesta ikkunasta palstaa. Ja kopion kirjoitukseni viimeisimmän kommentin jälkeen. Mielenkiintoista.

  HelinäKeiju
  Participant

  Tuli tämä varoitus

  • RROR: Slow down; you move too fast.
  • ERROR: Duplicate reply detected; it looks as though you’ve already said that.
  HelinäKeiju
  Participant

  OT ja sivuaa myös päätäitä.

  Loppiaista -trettondag jul- miten puskee päälle tre kung dagen?

  Kun olen avautunut tästä kilpparista, josta en ole kenellekään pahemmin edes sanonut, sillä en osaa elää sen kanssa, tai en ole sopeutunut vielä elinikäiseen tautiin.  Nivelreuma on ollut” ystävä ”30 vuotiaasta, silloin sormet jo oireili.

  On hyvä, kun Herne kirjoittaa ymmärrettävästi näistä uskon asioista, eikä tarvitse siihen kuin pari lausetta.  Itse kirjoitan laajasti, sillä se on tulos siitä ajasta, jolloin tenteissä kirjoitin. Kasvatustiede  voidaan käydä monen tieteen kautta. Psykologiaa on eniten , sosiologiaa filosofiaa, kouluksen historiaa ja erkkapedassa tulee vielä neurologia.  Kirjoitin tenteissä 4 tunnin aikana 8-10 arkkia.   Sillä jos voi perustella tehtävän jotain kautta, minä monenkin tieteen kautta, niin ei ole vääriä vastauksia.

  Filosofiassa voi kiertää tehtävän niin kierosti, että saa ympyrästä neliön.

  Niin, itse tulin uskooon 1996 joulukuussa. Olin rikki ja ahdistunut. Kävin monet kokoukset  läpi kiertäen kuten tuo tunkerokin. Kirkoissa kiersin ja rukoushuoneella.  Monta vuotta, vaan siinä oli jotain itsekästä, sillä en halunnut luopua elämästä jota elin.  Siihen kuului iloinen ja alkoholipitoinen elämä. Aina löytyi  syytä silloin nuorena mennä diskoon, tentti ( kauppaopisto) oli mennyt hyvin tai sitten huonosti. Kumpikin kelpasi syyksi lähteä baanalle.

  Minä olen varmaan eniten suojeltu nuori nainen, kun olin Helsingissä.  Poliisin.   Sillä jos yhtään oli spiritusfortusta päässä ja ottaen huomioon hoikkuuteni, niin minullla on huono viinapäää.  Pukeuduin aina hyvin nätisti, sillä saatoin lähteä  iltaisin kaljoille työn jälkeen. Olin kaksi vuotta illat ja viikonloput töissä, sillä minulla oli kallis asunto enkä saanut siihen asumistukea sen kalleuden tähden. Olisi pitänyt sosiaalitoimen mielestä asua opiskelijoiden soluasunnoissa.  Sissus sentään, miekkataksi oli vieressä bussipysäkillä, kun yöllä olin asunnolle menossa.  Ei putkaan, vaan selviämisasemalle. Siellä on hyvä kyllä olla. On lääkäri ja saa peseytyä, saa ruokaa ja nukkua siskonpeteissä päänsä selväksi. Vaan  aulassa istuu vastaanottotiskin takana poliisi. Sitä ei lähdetä ennen kuin on puhaltanut nollan.

  Kerran juhlittiin kirjanpidon tentin jälkeen tyttöjen kanssa minun luonani. Alkon kautta valkoviiniä , ensin kapakassa parit oluet. ( kirjanpitäjä on ensimmäinen ammattitutkintoni )  Minä lähdin saattamaan tyttökavereitani asunnosta bussipysäkille, noin sadan metrin päähän, niin eiköhän mennyt miekkataksi kadun toisella puolella. Tytöt hyppsivät bussiin ja minut noukki poliisit. Pistin hanttiin kovasti, että kävelyttävät vain minua asunnolle, kun siinä vieressä asuin.  Ei selviämisasemalle tuli kyyti.  Silloin vähän kilahdin ja tartuin poliisia kravatista kiinni ennen autoon menoa.  Varmaan olin yli kymmenen kertaa selviämisasemalla.  Kerran en ehtinyt ajoissa töihin postiin ( 16-22) kun puhalsin  nollat vasta 16.sta jälkeen.  Hyvässä suojelussa olin.  Pasilan posti oli siitä hyvä, että sain tehdä ylitöitä ennen tenttejä, jotta sain vapaata lukurauhaa tentteihin.

  Minun uskoon tuloni kävi kuin Saulukselle Damaskon tiellä.  Ja se tunne ja ilo mitä siitä tuli, olen kirjoittanut siitä runon omaisesti. Salama kirkkaalta taivaalta.  Siinä unohtui jä taakse entien ”iloinen ” elämä. Kävin opiskelemaan putkeen suorastaaan. Kävin sosiaali ja terveysalan koulutuksen vaan mielin lisää. Yliopistoon. Tämä ei ole minun itsekehua, vaan sitä, miten voi Jumala muuttaa elämän.  Siksi 2016 kun aloin tänne kirjoittamaan, en uskonut tunkeron uskoa enkä raittiutta.   Kun eletään nettiaikaa, sitä tietoa on helppo saada, toisin oli silloin opiskeluaikanani. Kirjat olivat se tietolähde.  Minä otin yhteyttä netin kautta kaikkiin seurakuntiin ja myös tunkeron mainitsimin  ihmisiin.  Samoin ravintoloihin, missä tunkero esiintyi. Alkuun yv viesteinä ja vastaukset sain sähköpostina. Noukin tunkeron bannaamat kavertit. Yllätyin, miten helposti sain tietoa, myös ulkomailta, missä nyt milloinkin tunkero luuhasi.  Illat meni tiedon hankinnassa.  Myös Marja kirjoitti minulle, jos häneltä asioita kysyin.  Varmaan vastaisi nytkin, vaan taitaa olla tunkerolla mamman tunnukset.

  Minuun sattuu, kun jotkut täällä niin pahasti kirjoittavat Jeesuksesta ja Jumalasta.  Eniten kilahdin ja pommitin takaisin Strippiksen kanssa ja se muiden nikkien.

  Tulee mieleen, että entinen kandi ja nykyinen flamingotanssija kirjoitti joskus hyvin. Siis uskosta. Että hän on kirkkouskova eikä hän arvostele uskovia eikä uskontoja ihmisten kautta. Jos jollekin on hyvä olla uskossa, se ei ole keltään pois.

  On tässä tunkeron ”uskon ” aikana kyllä käyty Raamattua läpi. Varmaan nekin, jotka eivät ennen ole siihen kirjaan tarttuneet. Tai ottavat netistä Raamatun kohtia. Minä otin alkuun ihan omasta Raamatusta.  On minulla nyt myös peräti kaksi Raamattua pöydän molemmin puolin.

  Vihaan nyt tunkeroa, aiemmin halveksin. Sillä miten se ihminen on käynyt tuomitsemaan kuolevaa tekevää nuorta naista.  Niskavillat nousivat pystyyn siitä videosta.  Jos joku on sen lähettänyt tämän sairaan omaisille, olisi hyvä. Sillä tunkeroa odottaa jo haaste riehumisesta tämän nuoren naisen sivuilla.  Olin  ihan samaa mieltä, kuin Hanniba? nimimerkki.   Että olisin ollut valmis lyömään tunkeroa pesäpällomailalla pötsiin.  Ilmat pihalle vähäksi aikaa.

  Muuten, eikös tunkero kirjoittanut, että osti tuon tyyriin mekon niillä kirjarahoilla?Muka menivät hyvään tarkoitukseen ne rahat!  VOI, jeesebel…

  Älköön kukaan loukkaantuko tästä. Minä käyn itse prosessia itseni kanssa. Miten selvitän itselleni tuon  Basedowin taudin, kun hoito tekee sairaaksi ajoittain. Vaan oli vajaatoiminta tai ylitominta, olen kuin sähköjänis, näin sanoi minulle lomittaja kun olen juhannuksen hänen kanssaan navetalla. Että lypsän ja liikun kuin duracelpupu. EIkä hän tiedä minun sairaudestani.  EN jää sängyn pohjalle murehtimaan, maalaistalossa on aina tekemättömiä töitä tehdä.

  Tämä kirjoitus voisi olla tunkerolle. Ei ole liian myöhäistä hänen opiskella edes yksi ammatti itselleen, eikä loisia toisen ihmisen rahoilla.

  Jopa on Veijolla pitkät työpäivät. Ja pitäisi vielä loisijan toiveita jaksaa täytellä!

  HelinäKeiju
  Participant

  On aito.

   

   

  HelinäKeiju
  Participant

  On taas tullut monena vanhoja kommentteja.

  Lähteekö tämä, vai kiertääkö ulkoavaruudessa kuten päätähtönen.

  HelinäKeiju
  Participant

  Alli, kiitos vastauksesta.  Niinhän se menee, kun silmäoireiden takia ei käy muu hoitomuoto. Onhan niitä muitakin.

  HelinäKeiju
  Participant

  Pastori

  Minä laihdun vajaalla. Nyt en ilkeä painoani sanoa.

  Alli, mitä minun pitäisi tehdä? Olen sairaalan hoidossa.

  HelinäKeiju
  Participant

  Lisäys tuohon minun kirjoitukseen kilpparistani.

  Joudun syömään monia vitamiineja, kun nämä Tyrazolit estävät niiden imeytymisen. On A, B,C, D vitamiinit sekä kalkkia. Kun maito taas estää Tyrazolin imeytymisen.

  Poistan nämä kohta, vaikka sivuaa nämä päätähteen ”sairautta”

  Tuo on järkyttävä video.  Tuosta saisi vetää kyllä syytteen tämän sairaan ihmisen omaiset. Jezebel on piru!

  HelinäKeiju
  Participant

  Anne 10

  Itse sairastan Basedowin tautia ja sitä muotoa, että menee kuin vuoristorata. Tyrazolia oli alkuun 4 päivässä ja olin heti jo lasaretissa, kun tuli niin kamala kuuma olo, että olisin lumihangessa pyörinyt.  Saunoa ei voi sillä ei tule hiki. Aineenvaihdunta täysin sekaisin. Ylitoiminta kerää nestettä parissa päivässä 5 kiloa, kun ei tule ulos mitään, jos tippa pissaa. Alitoimintaan on Medithyrox aamulla tyhjään mahaan ja 30 minuuttia syömättä.  Hirveä palelu alitoiminnassa.  Ei auta kuuma suihku ei lämpöpeitot. Ja nämä oireet tulevat aina yöllä.

  Medithyrox poistaa nesteen, että sitä juostaan sitten vessassa pari päivää.  Alipainoa tulee kilpparin vajaatoiminnasta.  Laihdutukseen ei saa käyttää, sitä voi kuivua liikaa. Minä olen haukkunut ainakin 10 kertaa tämän Endokrinologin ja huutanut sekä itkenyt, että lopetan lääkkeet, kun niistä tulee vain sairaaksi.

  Entäs silmäoireet? Ylitoiminnassa näen kahtena. Ennen kuin tämä tauti selvisi, silmälääkäri laittoi ajokiellon.  Verikokeet ovat kahden viikon välein.  Kahdesti olen ollut silmien takia terkkarissa kortisonihoidossa.  Silmänpaineet mitataan. Vaarana on sarveiskalvon irtoaminen.  Uusi vuosi meni lämpöpuku päällä ja pipo päässä sisälläkin.  Teki mitä hyvänsä, vaikka juoksisi 10 kilometriä, kuten kesällä tein, niin ei tule hiki ylitoiminnalla eikä lämmin olo alitoiminnalla.

  Nyt on 2 Tyrazolia aamuisin, vaan niitä ennen tyhjään mahaan Medithyrox.  OLi kumpi tahansa, ei saa nukutuksi.  Olen kokeillut vaikka mitä aikoja, että öisin ei tulisi nämä kamaluudet, vaan aina ne tulevat. Yleensä 23-04 olen tukehtua kuumuuteen, tai olen kylmäkaapissa. Tällä hetkellä olo jotensakin siedettävä. Yöstä en tiedä.

  Kyllä saa tunkero minulta tämän taudin. Ilomielin lahjoitan. Tunkerossa on läskiä, ei nestettä. Alitoiminassa on kamala jano, joillakin nälkä.  Kesällä marjassa loppui mukana ollut mehu, niin join suonsilmistä vettä ja hyvää oli.

  Miten jotkut teistä kirjoittavat, että aamulla vain Tyrazoli ja sillä hyvä!  Kesäkuusta olen tämän taudin kanssa tapellut kaikin keinoin, vaan häviölle jäänyt.

  On elinikäinen lääkitys sekä verikokeet. Minulla on useammin, kun heittää nämä arvot suoraan ylitoiminnasta alatoimintaan ja samalla annoksella noita hormoneja.

  Nuo Medithydroxit tyhjään mahaan ja syömättä ja juomatta 30 minuuttia. Sitten vasta Tyrazolit.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,548 total)