wanha

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
 • Author
  Posts
 • wanha
  Participant

  Tämä asuintaloni on niin hatara, että kuulen, kun kodinhoitaja tiskaa naapurin vanhan ja sairaan miehen tiskit. Eikä siinä kauaa nokka tuhise, kun ovi käy ja hän poistuu uuteen kohteeseen. Muuten ei juuri mitään naapurista kuulukaan.

  Tuksuhan on voinut vaikka yrittää kuormittaa heitä lisätöilläkin, ties vaikka omien rättiensä pesulla. Röyhkeä kun on.

  Kiitokset muuten kaikille näätijöille, saa tällainen vanhuskin (ei permanentattu, enkä valokuvaa alaviistosta – ainakaan Tuksua:) aina jotain lisäinfoa ja seurattavaa Romanovien suvun seikkailuiden lomassa. Olen jopa yrittänyt kommentoida pikku-Tuksun instassa, mutta lentänyt sieltä nopeasti. Tai onko siellä ovi lyöty kiinni.Höh.

  wanha
  Participant

  Luin työlään uuden Romanovit-kirjan ja siinä hovissa sitä riitti vaikka mitä porukkaa. Sen verran oli nimiä ja henkilöitä, etten muista kuka tsaari se olikaan, vai oliko  jopa itse Katariina Suuri, joka järjesti transvestiittitanssiaisia. Ja kaikkien piti pukeutua, halusivat  tai eivät. Muuten saattoi joutui epäsuosioon, joka johti joskus jopa päättömäksi. Katariina S tykkäsi  ainakin viskellä kääpiöitä. En oikeasti uskonut, että sellaista todellakin tehtiin, mutta näin tuo mahtava jäjettömän paksu eepos kertoo. Viitattiin myös erääseen Euroopan hovin (keisari ehkä?), joka olisi tykännyt myös miehistä. Ja erääseen Ruotsin kuninkaaseen…onnekseni muistiNI on huono ja kirja oli vain lainassa (kauan).

   

  wanha
  Participant

  Suomen Suippomalli haussa

  Mites se Tuksu voi muuttaa Ruotsiin, kun siellä tapahtuu tällaista:

  http://nordic.businessinsider.com/swedish-rail-company-scans-microchip-tickets-17-6?r=US&IR=T

  wanha
  Participant

  Valitan  sekavuuttaNI viestissä, olen myös kipeä – korva pieni on kuullut jotain, josta on sairastunut :/ Lämpötilani laski iltapäivällä lukemiin 34,8, mutta niin se aina kun on kipee. Sori OT:t, menen petiin.

  wanha
  Participant

  Tiedättekö arvon näädät sen trubaduuriyhtye Kalevauvan? Olin jo unohtanutkin, että asiaa piti tarkemmin tutkia muusikkoja youtubesta, kun poikaNI kertoi menevänsä Kalevauvaa kuuntelemaan Taiteiden yössä. Sai harmiksensa kuulla, että wanha äitee kyllä on vieraillut Vauvassa (en usein!!!1)  Kalevauva tekee lauluja Vauvan Aihe vapaa-keskusteluista. Mietin, millaista materiaalia tältä palstalta syntyisikään 🙂

  Menin myös etsimään Vibe-kuvia ja löysin tämän varmaankin monille tutun

  http://www.dollsdancers.fi/gallery/disp_img.php?id_img=7217

  Onko NUO ne kuuluisat raput, joista siskokset kierivät alas, vaimitenseoli?

  Wanha on kohta lähdössä asumaan (2 viikkoa) ulkomaaseen, ja saa olla viimeinen kerta! Yksin matkustelu on vanhuksille liian jännää!

   

  wanha
  Participant

  Vauvassa on keskusteluketju Justin Bieberistä, pitää huomenna lukea tarkemmin noita linkkejäkin. Joku väitti sielläkin, että Katy Perry olisi noita…

  http://www.vauva.fi/keskustelu/2939745/justin-bieber-paljastunut-hollywoodin-pedofiliapiirejaraiskauksiaja-murhia

   

  (olipas  jäykkä foorumi tuo IO, tuosta tuli muuten mieleen  eka oma sähköpostini, Iobox 🙂 vuosi taisi olla jotain 1999, aika myöhään tähän nettiin pääsin)

   

  wanha
  Participant

  Kiivaasti taas etsin salasanaa, alkaa vanhusta näiden salasanojen kanssa temppuileminen ärsyttää!

  Mutta pakko oli, koska minusta tämä Tuksun asu on kaikkien aikojen…lööh, jotainhan se on! Ja vielä jossain julkisessa tilaisuudessa, vieressä joku toimittaja, mutta kukahan se on?

  http://aijaa.com/ipTECF

  Ehkä tuokin on jo täällä ollut, mutta aina se vaan piristää ainakin tällaisen kläämyyrittömän entisen blondin päivää!

  Mitä muuten tarkoittaa ”masturbation without pork”, en nyt ihan ymmärrä vai onko tässä jo jokin sellanen hemaiseva kinky juttu kyseessä, ettei maalaismöllikkä vaan tajua.

   

  wanha
  Participant

  Jasminehan voisi muuttaa matiashunksinsa kanssa….Dubaihin! Sinne kaikki instapimut suunnistaa. Fitness-ammattilaisiksi, tietenkin.

  OT kyssäri asiantuntijoille: tietääkö joku, mistä nämä siskokset Maaninka ovat julkisuuteen pulpahtaneet? Bloggaajinako?

  wanha
  Participant

  Meinas unohtua, kun nyt olen kirjattuna: minua pyydettiin tänään hellareitten tilaisuuteen! Ei sentään todistamaan, huh! Näin vaalien alla ajautuu keskusteluihin hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Ja tuota uskovaistaustaa on pyhäkouluajoilta, lampaita laitumelle ja kaloja verkkoon kerättiin, jos joku toinen vanhus muistaa? Sittemmin olen kyllä jättänyt kirkon, mutta sehän tuntuu vain innostavan, sekä jehovia että hellareita.

  No nyt meen nukkuun. Huomenna taas vaalitilaisuuksiin 🙂

  Yötä!

  wanha
  Participant

  Jaahas, taidan olla jo vieroittunut Tuksusta!  Olen myös suoraan (ainakin Pastorikin) hummustellut 🙂 vauvassa viime päivät. Nyt tosin mielenkiintoinen aihe on jo hiipunut :(.   Kun katseli vaikka adebis instaa, niin Tuksukan poseeraukset Dubaissa oli aika kesyjä!

  Meneeköhän se koko linkki läpi täällä, kokeillaan https://www.instagram.com/adebis/.Mamma se tälläkin tytöllä ilmeisesti rinsessansa touhuja ihailee.. Tuosta menin sitten jonkun öky-sheikin taimikälie – instaan, jossa oli kadehdittavan glamoureja kuvia, mm. Nikki Beachilta, siitähän Tunkerokin on kehuskellut.

  Vähän nyt OTtä tämä oli. Mutta onhan se Tuksu aiheena kulahtanut. Ei taida tääkään harrastus kestää sitä 10 vuotta. No 9 kuitenkin!

  Varmana näen unia noista öky-paikoista ja kameleista…

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 143 #84787 Ilmoita asiaton viesti
  wanha
  Participant

  Vanhat kunnon Slussenin suomalaississithän tuosta kuvasta tulee mieleen.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 140 #81149 Ilmoita asiaton viesti
  wanha
  Participant

  Kun on tarpeeksi wanha, niin muistaa – jos siis muistaa – tällaisenkin upean Martti Huuhaa Innasen Turenki-aiheisen biisin:

  Turengissa tullut aikoinaan paljonkin vierailtua, mm. Kuumolan tanssilavalla, hyvin hyvin kauan sitten. Kaverin sukua asuu siellä, ehkä ovat yleisössä. Saan kuulla huomenna 😉

  Rauhaisaa ja TURVAllista Uutta Vuotta kaikille Näädille!!1

   

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 139 #79284 Ilmoita asiaton viesti
  wanha
  Participant

  Kaikkea sitä joutuu tekemään tätä idoliaan seuratessa; katselin myös  – tosin pikakelauksella välillä – tämän baptistiseurakunnan  lähetyksen. Kuten toinen kommentoijakin yllätyin, ettei sisältänyt mitään hihhulointia. Suorastaan vaatimaton, jotenkin kotikutoinen tilaisuus. Tuksua hain tietenkin, mutta kuvattiinko siinä vain yhtä osaa yleisöstä  sitten, mutta revankelistaamme en nähnyt myöskään 🙁 Pitääkö se toinenkin  lähetys vielä katsoa??? Kirjoittelen kansalaiskoulun (kuka muistaa ne köyhät ja joskus tyhmätkin lapset) käyneenä, tosin päräytin merkantin muinaisen tutkinnon päälle ja töihin suoraan 16-vuotiaana. Olen tosin kasvattanut myös yhden maisterin, saako siitä yhtään pisteitä?

  Joulua odotellessa katselen aina myös tämän hupaisan videon:

  Hyvää ja rauhallista joulua kaikille näätyköille!

   

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 135 #73743 Ilmoita asiaton viesti
  wanha
  Participant

  Väsynyt olen, antibiootit unettaa, mutta pieni OT syöpähoidoista. Kun en oikein Tuksustakaan mitään tiedä. Sain kyllä itse ollessani rintasyöpäpotilas ja mukana tutkimuksessa – sekä suonensisäistä että kotona tabletteina otettavaa sytostaattia. Tai ne tabut muuttuivat vatsassa sytostaatiksi. Minut oli arvottu ryhmään, joka saa tabletteina Xelodaa sekä tiputuksena muita sytoja. Ne, jotka eivät saaneet tabletteina saivat vahvemman sekoituksen. Eli jos täällä (ymmärsin näin) oli epäilys, ettei näitä voi antaa kotona, niin kyllä voi.Xelodaa sain vain purkin kerrallaan, enkä tiedä hintaa. Mutta kalliitahan ne lääkkeet ovat. Kiitos, Suomi, että ainakin vielä köyhätkin hoidetaan! Syövän suhteen siis. On muitakin sairauksia, juu en kerro niistä vaikka kuinka toivoisitte :). Kaikkia vaan ei hoideta niin hyvin kuin syöpää.

  Nyt katselemaan Nitrofur-painajaisia, Walking Dead -fanina saan pelottavan yönäytöksen takuulla!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 133 #70501 Ilmoita asiaton viesti
  wanha
  Participant

  Mömmöjuttuja 🙂 Sirdalud tekee minulle kummallisen, ei hyvän olon. En voi ottaa niitä. Mielenkiintoinen tuo Panacodin erottelujuttu. En kyllä aio kokeilla. Selkäkipuun (välilevyt ”liukuu” kun kävelen ja sattuu niin pirusti) olen yrittänyt anella Tramalia,mutta sitä en saa – muiden lääkkeiden takia.

  Toinen OT: Joku (Helinä?) mainitsi, että kunnallisessa saisi hampaiden valkaisuhoidon. Rohkenen epäillä.  Tai sitten on eri osissa maata eri tilanne.Täällä ei edes halunnut poistaa tappihampaaNI päälle laitetusta materiaalista tummentumia. Pitää kuulema mennä yksityiselle. He vain paikkaavat jne.

  Tunkeron ripsistä tuli mieleen se lumiukko, jossain Oulun seudulla? Opiskelijat olivat tehneet sen joskus Tunkeron häiden aikoihin ja laittaneet ripsiksi haravan niitä piikkejä.  Ajatus tahmeilee, ilman nappejakin. Öitä!

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)