Soopelsson

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 3,241 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292992 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  Etänäätä, se oli paskassa tilanteessa paras vaihtoehto. Parempi mennä itse kuin joutua viedyksi, niin ei käy kellekkään huonosti siinä välissä.

  Olen ohjannut/toimittanut/ollut mukana vääntämässä elämäni varrella muutamia ihmisiä akuuttipsykille ja sieltä jatkoon laitokseen hetkeksi. Naispuoliset ovat olleet ihan loppuslyyt yleensä kamankäytöstä ja kaikkeen siihen liittyvästä. Miespuoliset toki myös, mutta heillä se on näkynyt agressiona kaikkea ja kaikkia kohtaan. Ei mitään kivoja muistoja mikään noista.

  MammaTukiainen ei osaa ottaa maallista konfrontaatiota vastaan vaan väistää. Se on hymistelijäuskovaisille tyypillistä. Mennään karkuun todellisuutta, lainsäädäntöä, maallisia normeja ja yhteiskunnan yhteistä hyvää, sillä kuulutaan Harvoihin ja Valittuihin, joihin nuo ei päde. Lääketiede kuuluu samaan pakettiin. Riippuen kuppikunnasta kieltolistalla on milloin mitäkin.

  Eräs leipäpappi kertoi aikoinaan vertauskuvallisen viisauden. Siinä oli tullut tulva joka vei kaiken. Vankasti uskovainen mies istui talonsa katolla ja rukoili. Paikalle tuli pelastushelikopteri josta vinssi laskeutui kohti. Mies huusi että menkää pois. Ihmettelevät pelastajat kysyivät miksi. ”Koska minulla on Jumala joka pelastaa”.

  Sama toistui kolme kertaa. Sitten kopteria ei enää tullut. Mies väsyi ja kuoli hiljalleen janoon. Taivaanportilla hän kysyi vartijalta missä Herra oli kun mies häntä huusi. Portinvartija katsoi miestä kauan. ”Helikopteri yritti kolme kertaa pelastaa sinut. Kenet luulit sen lähettäneen?”

  Koska Johanna ei ole aito uskovainen eikä näinollen ole koskaan avannut sydäntään rakkaudelle, hän on pelastamattomissa muiden rukouksista ja avuntyrkytyksistä huolimatta.

  Ei tarvitse pappeja, kirkkoja eikä pyhiä kirjoituksia näkemään maailman ja elämän kauneus (ja kauheus 😀 ). Riittää kun silmät ja sydän on auki. Tee kuten sinulle haluaisit tehtävän. Rakkauden kaksoiskäsky on kaikki.

  Ha det bra, gumman

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292870 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  Piilolan realistinen kuva tuossa kummitusjutussa ja sitten nää filtteröidyt hempukkaversiot muistuttaa kovasti palstan päähenkilön tapaa.

  Juttujen perusteella nuo tosin ovat kuin kaksoset, että eiköhän estraditaiteilija könyä jollain tavalla vielä loppuvuonna Kokkolaan. Samallahan tuo voisi poiketa bingoemännöimässä Jyväskylässä, jos limusiiniäijät vaikka samalla vähän tökkäsis pahimpaan perparimintarpeeseen.

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009963109001

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292869 Ilmoita asiaton viesti
  Soopelsson
  Participant

  Ei Johanna Yeshuan naisena voi Piilolan Mary´s la Favoritaan mennä römpsää heiluttelemaan , koska Piilola uskoo kummituksiin.

  Juttu on maksumuurin takana, mutta kuvasta näkyy että henkilöllö on hyvin Halloweenmainen omaltakin olemukseltaan. Buu, pöö ja hui 😀

  https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/603981

   

  Soopelsson
  Participant

  Kruunukuvan ylävasemmalla näkyy hyllyn alla valokuva Jassusta. Murattilassa ovat. Sohvalla Perpa tai Jolle, pappa teepaidassa ja verkkareissa masu sylissä, risti melkeen loistaen kaulassa mutta vahingossa jäänyt teepaidan alle. Kukkapaitanainen on ehkä Ana.

  Tuohis, toki voit spekuloida huostaanoton kuvioilla miten paljon haluat, mutta Solnan lastensuojelulla on aivan yhtä tiukat kriteerit sijaisperheelle kuin suomalaisilla vastaavilla toimijoilla. Kelpuutukseen menee todella pitkä aika, eikä mitään vitun keplotteluja ”perheen hallintaan” pysty tekemään sen enempää siellä kuin täälläkään.

  Tässä nimenomaisessa tapauksessa juridisia kiemuroita riittää koska Johanna on suomalainen mamu ilman työpaikkaa, ilman puolisoa, ilman mitään paitsi helvetin pitkä rikosrekisteri ja lisää tulee.

  Taustalla toimivat Johannan ihan elävänä tavanneet ja tuntevat ihmiset tekevät hartiavoimin töitä että taapero saa hyvän alun elämälleen. Solnassa ollaan hyvin perillä kaikista käänteistä, mutta vaikka lapsen etua kuinka ajetaan niin biologisen äidin oikeudet ovat laajat. Velvollisuuksistahan tuo äiti ei mt-sairaudessaan ja huumaavien aineiden riippuvuudessaan tunnista ollenkaan. Ole koskaan tunnistanut.

  Mitä Jasminan kuolintapaan tulee, niin toivon jokaisen idiootin miettivän tykönänsä olisiko mukavaa jos oman lapsen (tai jos sellaisia ei ole, niin siskon/veljen , jonkun mukulan…) itsemurhan jälkeen täysin vieraat ihmiset riipivät teemaa auki pahimpaan splatterityyliin. Vähän että mitäs siihen sanoisitte jos joku vaikkapa raiskaisi teidän läheisen, ja sitten tätä uhria solvattaisiin pitkin intsernetsiä että mitäs läksit. Ei hyvä.

  Tunsin Julian ja olin tavannut Jasminan useasti. Olen valitettavasti ollut ammattieni johdosta myös Johannan elämäntapahtumien ja hänen itsensä kanssa tekemisissä yli kymmenen vuotta. En  ole toimittaja enkä median kanssa tekemisissä.

  Vainajia tulee kunnioittaa sen verran, että jos ei ole hyvää sanottavaa niin sietää sitten olla hiljaa. Kuolleet eivät voi puolustautua, joten etsikää se ylemmyydentuntonne jollain muulla tavalla ja huumorinne toisaalta.

  Herne, dom jobbar för fullt på andra sidan, men barnomsorgen är fullspäckad med akuta problemfall. Det blir nog bra, men det tar tid. Inom 2022 borde dom få besluten gjorda. Samarbetet med Finland funkar bra 🙂

  Soopelsson
  Participant

  Paikka on Picoteo Sundbyberg, entinen O´learys.

  Johanna jaksaa kävellä korkeintaan korttelin verran, ja useimmiten tie vie lähimpään sporttipubiin. Siellä on miehisiä miehiä 😀 😀

  Kun käyttää käskystä koiran pissalla niin samalla voi käydä itse hörpyllä. Kuvan ottamiseen ei montaa minuuttia mene, ja Kauniiden maassa koirat saattavat ehkä päästä sisälle Myös.

  Soopelsson
  Participant

  Vanhoja tallenteita tuolla, uudet näädät voi lukea koko ketjun:

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/11194259/johanna-miami-2006-video-

  Soopelsson
  Participant

  Tiberias = Israelin reissu Udin kanssa kesti 10 päivää, joista puolet Johanna vietti hotellissa ja hotellin alueella päivisin yksin kun UB kävi sukuloimassa. Juutalaisille sukulaisille blondia ostotyttöä ei todellakaan esitelty, koska Udi oli tiukasti silloin vielä naimisissa. Virallinen ero vaimostaan tuli vasta 2-3 vuotta sitten. Omaisuuden jaossa meni aikaa, koska sitä ei lopulta ollut paljon. Kukkabisnekset sun muut olivat 2010-luvulla paljolti tappiollisia. Udin poika jatkoi alalla ja firmassa, ja Udi on vetäytynyt johdosta aikoja sitten.

  Vanha kopio Suolesta:

  Hymy-näätä ”rääkyjä” jäsensi hieman lisää:

  ”Vielä Miamin matkoista sen verran, että ainakin osan aikaa on todellakin ollut perhettä mukana:

  * Keväällä 2005 reissussa olivat myös mamma, pappa, Jasmina ja Joel
  * Syksyllä 2005 oli mukana mamma
  * Keväällä 2006 mamma ja Jasmina

  Kesällä 2005 Udi vei Tuksun Israeliin .
  Reissu kesti kymmenen päivää.”

  Yhteenvetona Tuksun Miamin matkat: 5 kk osaksi vanhempien kanssa 3 viikkoa täysin omin päin.

  * 20.4.-13.6.2005 = kaksi kuukautta osaksi yhdessä perheen kanssa
  * 1.-17.7.2005 = kaksi viikkoa omin päin
  * 31.10.-16.11.2005 = kaksi viikkoa yhdessä äidin kanssa

  * 30.12.2005-7.1.2006 = yksi viikko omin päin
  * 28.2.-16.5.2006 = kaksi ja puoli kuukautta osaksi yhdessä äidin kanssa

  Soopelsson
  Participant

  Bootpastorilla on niin monta FB-sivua ja -profiilia ettei sen jeesustelu lopu vaikka yksi ylöstemmataan 😀

  Soopelsson
  Participant

  Solnasta kantautuneiden huhujen mukaan päätähteen asunto Törnbackenissa meni alta jo kesällä.

  Tunnetusti päätähde ei kykene hoitamaan asioitaan itse. Mamma, pappa ja possu lähtivät näinollen loisimaan kahden viikon koronakaranteeniin Loviisaan ja sieltä glamourvillalle Varkauteen, ja sillävälin vielä hengissä ollut sisar plus velipoika taisivat järjestää asunnon tyhjentämisen. Sitten kävi kuten kävi.

  Pintaremontin ja paperisodan jälkeen asunnossa asuu nyt oikein fiksu nainen.

   

   

  Soopelsson
  Participant

  Voisitko Johanna laittaa keikkakiertueesi näkyville päivämäärineen ja esiintymispaikkoineen, että fanisi ympäri Suomen osaaavat varata kahdeksan tähden hotellihuoneet ja limusiinikyydit itselleen ajoissa White Glamour Little Christmas Winterfest -turneen kaikkiin konsertteihin?

  Täällä  Lotta af Övertorneå ja Petter von Kemicity odottavat jo kuumeisesti flyygelisooloasi Kokkolan suurimmalla esiintymislavalla.

  Tai voit sä kyllä vaan tanssiakin. Tai heilua jotenki. Ota vaikka joku toinen muija messiin.

  PS Tutu ois kiva. Julle ja Kale tykkäs viimeeks kovana.

   

  Soopelsson
  Participant

  Teepaita ja shortsit tai simppeli mekko näyttää Maijamisen porukoilla olevan normiasu.

  https://www.miamiandbeaches.com/plan-your-trip/see-miami-webcams

  Soopelsson
  Participant

  Loppuvuoden possulotto:

  -Solnan kämppä menee alta, muuttoluputiinit laitetaan jalkaan, Velli tai muu vielä hengissä oleva nallekarhu kuskaa pakettiautolla nännilipaston ja monikanavaisen teeveen joka näyttää ruotsalaista tasokasta ohjelmaa Loviisaan.

  -Solnan kämpän utgifter jää vanharouvaTukiaisen maksettavaksi, koska vaikka estraditaiteilija on ollut siellä kirjoilla, vuokran on maksanut joku muu = Depardiöö, joka on saanut sijaishuoltajana korvauksen lasu-sossuilta Ilen hoidosta.

  -Estraditaiteilija purjehtii con Velli (joka tulee hakemaan trinsessan taas laivalla) to the idyllinen Loviisa, siirtää kirjansa Suomeen (eli Velli siirtää, koska Hujanna nukkuu tai dokaa tai somettaa yeshuaa ja kirousten tulvaa Solnan sossulasuille)  eikä saa keikkaa kuin korkeintaan toiselta udioottiblondilta eli Marys la favoritan muijalta (=odotamme pikkujoulukeikalle myös pinkkejä flamingouimarenkaita, joulukuusenkoristeilla tiätenki) .

  -Taapero on lokakuussa (kahden viikon päästä on lokakuu, darling Johkinasu) vuoden vanha ja oikein hyvässä sijoitusiässä. Tuosta eteenpäin kaikki voi vielä rakentua positiivisesti ja lapsi saada tasapainoisen kodin ja elämän.

  -Hujanna unohtaa tuotapikaa lapsen, koirat (myös Blöön, paitsi kännissä, jolloin muistetaan myös Turkkiin jääneet skootterin takakontista ostetut pennut, UDI ja Miami) kummatkin pastawayt siskot.

  Syksy menee kirkuessa, räyhätessä, dokatessa ja nappuloita rouskutellessa kunnes haima pettää taas kerran / iskee edellisiä rankempi psykoosi > sairaalaan.

  -Jouluna muistellaan Hawajia ja pinkkiä joulukuusta Vellilässä tai suljetulla. Ishkä on hoitolaitoksessa, Depardjuu ainoan järkevän lapsensa luona (poika) ja siinä se sitten olikin, ennustuksen loppu.

  Very glamour indeed.

   

  Soopelsson
  Participant

  Ensi kesänä saamme seurata vuosisadan glamour-häitä in the centrum of Finland tuksuaanisen  sukumansionin pihalla.

  Kutsulistalla ovat Puppe-pupu, Linda ja pari tyyppiä Kurvista.

  Tarjolla on  Valdemaria suoraan pullosta ja romanialaisia Rivotrileja.

  Häämatka tehdään Lieksan ABC:lle.

  Soopelsson
  Participant

  Tämä ei liity Johannaan:

  DARIA, is jy ELZ ?

  Marko käytti kamaa ja dopingaineita läpi elämänsä, ja varsinkin 2000-luvulla. Vielä ainakin vuonna 2015 maistui viivat jos tarjottiin. Naiset ovat ja olivat kuulille toissijaisia. Niitä riittää / riitti. Yhtään muijaa en tiedä joka olisi onnellisen vanhuuden ja lujan parisuhteen ja tervepäiset lapset aikuisiksi minkäänlaisessa JR-porukkapiirissä kasvattanut.

  Tuleehan noille mukuloita milloin kenenkin kanssa. Naimisissakin ollaan ja Instaan laitellaan puspusikuvia. Totuus on sitten ihan muuta, mutta sen varmaankin tiedät jo.

  Niistä HD-äijistä jotka kahteen suureen (Hatut ja Enkelit) aikoinaan liittyivät ja toivat Suomeen ainoastaan yksi elää selvinpäin kerhomaailmasta eronneena ja ihan siviilinä tavallista elämää.

  Ei Marko ollut myöskään mikään valkokaulusrikollinen tyyliin kuittikaupustelija, kirjanpitoveivari tai veronvälttelijä muuten vaan. Ihan kunnon väkivaltakrimi ja huumekauppias se oli, ja teki omia valintojaan loppuun asti, kantaen niistä myös sen lopullisen vastuun eli tuhoamalla kehoaan kuolemaan asti.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/marko-lonnqvist-eli-vuosia-gangsterina-kunnes-pettyi-perheeseensa-ja-puukotti-jengipomoa-nain-kova-rikollinen-ehti-muuttaa-elamansa-ennen-kuolemaa/6862322

  Soopelsson
  Participant

  Ehkä vuoden vuokrasopimus. Silloin se menisi umpeen lokakuun lopulla.

  Mammamurattiko vuokran maksaa tällä hetkellä, vai meneekö se Ruotsissa ulosottoon? Mitään kruunuja penskasta ei Johannalle tule koska sijaishuoltaja saa sossukorvaukset sielläkin.

  Uusi pariskunta muuttanut naapuriin vastikään. Avointa ja julkista  dataa kaikki.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 3,241 total)