Principeca'

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,510 total)
 • Author
  Posts
 • Principeca'
  Participant

  Tuosta Ylen häälähetyksestä saa onneksi tuon suomen kielisen pihalla olevan höpöttäjä-selotuksen hiljaiseksi kun valitsee audio-raidaksi englannin.

  Jep. Ei ihan onnistunut paripaljokko höpötyksineen. Olisivat mielummin hiljaa. No, onneksi on mahdollista itse hiljentää höpöttäjät. Kuten Tunkki, jonka leveää nasaaliääntä ei kestä kuunnella käytännössä lainkaan.

  Olen pettynyt,jos Tunkki ei anna analyysiaan näistä häistä ja siitä, mitkä vaiheet itse tekisi mageemmin ja kuinka hamraakoivu Meghanin puku oli, kun ei ollut edes pinkkiä rusettia perseellä.

  Principeca'
  Participant

  Musta se oli hyvä

  Olihan se hyvä, ainakin aluksi, mutta aivan liian pitkä paasaus. Kuinkas pitkä Alavudentodistus oli? Kumpi veti pidemmän? En ole koskaan pystynyt katsomaan kyseistä todistusta. Tämän sentään kuuntelin, tosin sormi jo kanavanhaihtonäppäimellä.

  On hauska katsoa, kun jengi haukottelee tai yrittää pidättää haukotusta. Ja Harrry huojuu suoraan edestakaisin. Ja tätien hattuja on hauska katsoa. Pitäisikö hommata oma hauskojen hattujen kokoelma? Olisi ainakin ihmisillä ihmettelemässä, kun tunkeutumisen esim. ruuhkabussiin.

  Sellopoika on kieltämättä hyvä vaikka Schubertin Ave Maria oli jo aika kliseinen (väsynyt) valinta yhdeksi kappaleeksi. Kappale on toki kaunis.

  Etuhampaaton hunnunkantajapoika on suosikkini. Ihana virnistys, kun saapuivat kirkkoon. Melkein, kuin Tunkin häissä, jossa oli hampaaton Aerto.

  Principeca'
  Participant

  Näin juuri TV-aparaatissani valkean enkelin.

  Ja onneksi tummaihoinen kirkonhenkilö vihdoin vaikeni. Vähempikin paasaus riittäisi. Harmi, kun eivät tajunneet ottaa Tuksua todistamaan vai mitä tuo paasaus nyt sitten on.

  Kiva kuoroversio ”Stand by me”-kappaleesta.

  (Olin huojentunut,että Maghan oli laittattanut tukkahiuksensa kiinni. Katherinen roikkotukka ei mielestäni ollut kovin tyylikäs. Näkyi nytkin oleva tukkahiukset roikkuen.)

  Principeca'
  Participant

  Koko euroviisuhypetyksestä seurasin vasta finaalin. Täytyy sanoa, että olin ihan pähkinöinä Tanskan esitykseen.

  Minä myös. Tykkäsin myös Unkarin vedosta. Viron kappaleesta tuli oikein kylmät väreet. Upea!

  Principeca'
  Participant

  Tarkoitat siis, että YLE oli järjestänyt hupia. Aalto ei missään vaiheessa haastattelua sanonut mitään tuollaista.

  Juttu oli Hesarin. Ja ei, en tarkoittanut Ylea vaan Saara Aaltoa. Naisen jutut ovat hyvin Tunkkimaisia. Mistään ei tiedä, mikä on totta ja mikä ei, mikä on puolitotuutta ja mitä on jätetty kertomatta, jotta asia kuulostaisi Aallon kannalta hienommalta.

  Mutta, tämä on Tunkkipalsta. Aalto on minusta jutuinensa oikein hyvä perintöprinsessaksi. Tunkki alkaa olemaan aika väsynyttä kamaa, joten Aallolle on tilaus.

  Principeca'
  Participant

  Hauskoja nuo Elvarin korut.

  Silvart korut ovat hauskoja myös. Heiltä löytyisi esim. Tunkille hyvin sopivaa pillerikorua. Itsellä on jostain hankitut viinipullokorvikset. Ei tosin pinkkisumppapullot. Ehkä Elvari tai Silvart tekisi Tuksulle sellaiset mittatilaustyönä. Ja Möllille Tapiopullot.

  Principeca'
  Participant

  Ot Aalto

  Onneksi sentään Saara Aalto on järjestänyt hupia:

  ”jos voitto tulee, hän aikoo varoa, ettei hänelle käy kuin Aviciille”. Juu, no fear. Kappale oli 10 vuotta ajastaan jäljessä ja esitys aiheutti lähinnä myötähäpeää.
  https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005670814.html&ved=2ahUKEwizosH1_I7bAhVlDZoKHVfLDqsQFjABegQIBxAB&usg=AOvVaw2EmE5cwNAHgJFpRGiJvB3H

  Principeca'
  Participant

  On taas se vaihe, että ei oikein jaksa kiinnostaa Tunkin jutut. On jokunen sivu lukematta. Ei vaan jaksa kiinnostaa, minkä värinen jonkun kahvinkeitin on tai minkälaista lapsellista krääsää keski-ikäisen nainen ostaa ja vielä julkaisee niistä kuvia. Ja nuo flamingomukit ovat rumimmat mukit, jotka olen koskaan nähnyt ja olen nähnyt pippeli- ja tissimukeja yms.

  Ryhdistäytyä Tunkki! Olet epäkiinnostava. Tarvitsen kohta tekohengitystä, jotta jaksan edes silmämuniani kääntää katsomaan tai lukemaan juttujasi! Alan oikeasti olla sitä mieltä, että olet jotenkin vajaaälyinen, juonut ilmeisesti aivosi. Jep, olen nähnyt päihteillä päänsä tuhonneita ja heitäkin, jotka sitten kulkevat keski-ikäisenä pehmonallea hoivaten eli ovat taantuneet lapsiksi tuhottuaan aivonsa. Sääli, sillä aivot eivät enää siitä palaudu vaikka lopettaisi päihteilyn.

  Eipä ole itsen tarvinnut koskaan kerjätä ystäviä netissä. En ole kovin ihmisrakas ja hieman erakkoluonne. Tulijoita olisi enemmän, kuin haluan. Kun minusta sitten saa ystävän, vaalin sitä ja he pysyvät mukana vuosia. Ystävät eivät ole hyväksikäyttöä varten, eikä heitä haukuta ja parjaita netissä julkisesti, eikä edes vähemmän julkisesti. Tunkki syö nyt sitä soppaa, jota itse on vuosia keitellyt. Yksin, jossain  Loviisan takametsissä.

  Isot oli puheet Tukiaisten siskoksilla. Oltiin olevinaan niin paljon parempaa, kuin muut. Nyt on yksi maan alla ja toinen yksin jossain tuppukylässä mauttomien ja halpojen krääsien kanssa matelemassa ja kerjäämässä ystäviä. Mutta ketään ei enää kiinnosta. Niin paljon paskaa on Tunkki vuosien varrella lastannut ihmisten niskaan. Miten meni niin kuin omasta mielestä, rehellisesti?

  Mutta minun nimimerkkini ei ole ”Viimeinen sammuttaa valot”, joten kai sitä pitää yrittää edes valomerkkiin asti. Vaikeaa on, jos Tunkin meno jatkuu tällaisena. Mene nyt hakemaan edes se huopamajava päähäsi, niin edes siitä olisi jotain hupia. Rumin tukkahius ikinä.

  Principeca'
  Participant

  Ei, helvete. Kuolen nauruun 😂😂

  Sohvan on koottu päin löysää revankelistan littapersettä. Vellikö kokosi? Sohva on kuvassa halvan ja löysän näköinen, kun revankelistan perse sekin. Ja valkoinen on täysin ja suoraan väärä valinta, jos ja kun on koiria ja epäsiisti ja likainen asukki. Etenkin sellaisia, jotka eivät ole sisäsiistejä (ei koirat, eikä asukki).

  Kyllä. Sellaista materiaalia saa rahalla, joka on on helppo pitää puhtaana ja puhdistaa, mutta se onkin sitten jo melko tyyrisyä. Ja se ei näytä tuollaisella löperöltä. Enkä tiedä, saako Ikeasta.

  Koko komeuden kruunaa tuo maailman rumin tutulamppu. Vain Tunkki on niin ääliö, että tunkee sen tuohon. Tuo tila ei edes tarvitse toista lamppua tuon ylisuuren kristallinkruunun lisäksi. Mutta jos haluaa välttämättä lukulampun, kannattaisi tuohon tilaan laittaa sellainen seinään kiinntettävä malli, eikä tuollaista isojalkaista hörselöä. Tuolle ei ole yksinkertaisesti tilaa ja se näyttää tuossa vain ja ainoastaan naurettavalta.

  Principeca'
  Participant

  Tukianismi iski ja erehdyin kysymään aamulla sponsoriltani että pitäiskö käydä kesällä hiekkajoen kalasärkillä. En edes tajunnut että etanoiden välistä tuli moinen lause.

  Tämä on niin tätä 😁

  Minä olen puhunut tukkahiuksista, ehdottanut kavereille vc:hen menemistä, tarkoittaen Victoria’s Secret ja joutunut vessaan ja olen kaivanut kassalla karismaa. Pelkään, että vielä joskus mainitsen seinään puukottamisen. Yritän karistaa sitä päästäni, mutta se ei lähde.

  Principeca'
  Participant

  Suotuisa tuulen suunta

  Romanttinen kuvaus mahdollisesta tapahtumainkulusta. Ongelma tässä on vaan se, että ilmeisesti istutiin myös samassa autossa, kun Tunkki heitettiin Loviisaan ”miesystävän” luo. Jos kyseessä ei ollut avoauto, siellä tuskin kävi keväinen tuulenvire.

  Vuosien saatossa on kuultu ennenkin kertomaa Tuksun ajoittaisesta tuoksuttomuudesta. Pesupäivä + uusi vaate. Tuskin on pysyvä tila.

  Principeca'
  Participant

  Spekua, spekua 😁 nyt kun tunkki on muuttanut uuteen läävään, niin kukakohan maksaa sen vuokran (550 €?)

  Samaa mietin. Nyt ei asuta enää Sikiksen kämpässä, jonka vastikkeestakaan ei suoriuduttu. Velli tuon tod.näk. maksaa nyt, kun saa taas olla ”miesystävä”. Eipä taida Tunkilla olla tuloja. Hyvin tuo elähtänyt keski-ikäinen eukko kuitenkin onnistuu aina haalimaan jonkun, joka sen elättää. Taito (ei Tissi) kai sekin on.

  Principeca'
  Participant

  Mielestäni tuon kertominen, että tuttu ei tiedä, onko asunto kunnan vai ei oli koko tarinan kannalta sikäli epäolennainen tieto, että en siksi pidä sitä keksittynä. Mikä syy jollain olisi laittaa valheelliseen kertomukseen sellainen nippelitieto? Minusta se itse asiassa lisää kerrotun validiutta, ei vähennä sitä.

  Ja Tunkki käy toisinaan pesulla aivan varmasti ja vaihtaa vaatteensa 1-2kk:n välein. Ties vaikka oli ihan uusi kiinanmekko tai Tokmannin asu päällä, kun on käyty naapurissa. Ensiavussakin on juuri käyty, joten ehkä on pelästysvaihe ja korkki taas muutaman päivän pienemmällä. Kuivempina kausina saatetaan jopa peseytyä (läheiseni on juoppo, joten nämä pesukuviotkin ovat tuttuja. Kun on ränni päällä, peseytyminen on toissijainen juttu.) Ensiavussa tuskin ovat pesseet. Siellä ei nykyään pestä, kuin metsien miehet ja naiset, jos jäävät osastolle.

  Principeca'
  Participant

  Eiköhän toi nikki ole possun ikioma uusi peitehenkilö. Multipersoonissa riittää Tukiaisen neidillä….

  Tunkki itse kertoisi, että häiriköi naapureita ovikelloa soittelemaan ja kerjäämällä seuraa tai kertoisi pummineensa kyydin Loviisaan ja jättäneensä maksamatta. Epäilen.

  Principeca'
  Participant

  Enpä ole minäkään huudellut ystävilleNI, edes peheelleNI tästä ”ylevästä” harrastuksesta. Joten varoitteluun pitäisi varautua. Täysjärkinen ystävä kuitenkin kysyisi ”mistä teidät noin paljon?”. Viimeisimmät rouvan tolailut eivät ole kuitenkaan olleet kovin suuressa julkisuudessa. Moni (Sevenin lukija) luulee oikeasti Tunkin nykyään olevan raitistunut, harras uskovainen. Moni muu tietää sitäkin vähemmän. Minun on helppo uskoa van-vanin kertomaan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,510 total)