Prinsessa69

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 287 total)
 • Author
  Posts
 • Prinsessa69
  Participant

  Tuntuisi siltä, että HutZu on sopinut äitinsä kanssa jonninmoisen ennakkoperinnön ja rahoista/rahankäytöstä pitää Lalli huolen.

  Prinsessa69
  Participant

  On se pikkusisko aika sekava. Alkaa muistuttamaan (ei ulkoisesti) isosiskoaan. Jutuista puuttuvat vain loputtomat huutomerkit.

  Missä Linda kuppaa. Tänne palstalle ja liukkaasti.

  Prinsessa69
  Participant

  Todella hyvä stoori, Tuksulogia. Valitettavasti psykopaatti hyppää valeen yli jäätyään siitä kiinni. Ei empatiaa, ei moraalia.

  Ja Pastori saarnaa/paasaa (kyläpoliisi?), mutta elämä jatkuu.

  Prinsessa69
  Participant

  Onneksi tuo Otava-keissi näyttää rauhoittuneen palstalla. HutZu jakaa samaa jargonia päivästä toiseen. Nyt kaivataan tuttua ja turvallista känni/huume-hölmöilyä, Velliä pataan, naapurien rienaamista kipupisteen, vanhempien pahoinpitelyä jne… tai muuten palsta kuolee. Vai mitä?

  Prinsessa69
  Participant

  Jo vuosia sitten, aikana, jona siskonsa oli elossa, väitin tällä palstalla, että HutZulla on amfetamiinihampaat, ts. niitä ei ollut, tai olivat mädänneet paikalleen. Jotkin palstalaiset väittivät, että ei näin ollut. Olivat kuulemma nähneet, että on sillä hampaat.

  No, ehkä hampaat. Voivathan ne oikein helvetillisistä muistakin myrkyistä, kuin speedistä lähteä, mutta….  Mielestäni hän k’yttää fetamiinia silloin, kun varat siihen riittävät.

  Ja Velli on mielestäni jo pitkään saanut HutZun ylläpitokuluja tyttären äidiltä, tuolta kauniilta entiseltä Varkauden airopig-kilpailujen viidenneltä perintöprinssiltä (kilpailuissa kuusi toinen toistaan komeampaa urhoa).

  Voin olla väärässä, hullujahan löytyy ja fetissi on jokaisen korvien välissä kullakin.

  Prinsessa69
  Participant

  Arvoisa Pastori, näyttäisi siltä, että siitä puhe, mistä puute.

  Prinsessa69
  Participant

  Väittihän HutZu osaavansa epsanjaakin kohtalaisesti. Justjust. Kerran eräs naishenkilö kehui saksankielen taitoansa. Pyysin luettelemaan luvut yhdestä neljään saksaksi. No, kaikki luvut olivat eri kielellä, ts. ett, two, trei, fooor (tai jotain vastaavaa). Vain saksa puuttui.

  Oli tosin opiskellut (ken uskoo), Uppsalassa hetken. Tarina on tosi.

  Prinsessa69
  Participant

  Italialaiset laadukkaat (ainakin vaatevalmistajat) käyttivät yrityksen nimissä usein laboratorio-nimeä jo 70-80-luvuilla.

  Voi_elämä, pikku vinkki. Jos ja kun et osaa yhdyssanoja, niin helpoin keino ilman sen kummempia kieliopin sääntöjä on esim. kuumailmapora tai  vaikka anaaliyhdyntä. Mieti mitä näistä tarkoitat: kuuma, ilma, vai pora vai kokonaisuutta kuumailmapora. Samoin: tarkoitatko anaalia vai yhdyntää vai kenties kokonaisuutta anaaliyhdyntä.

  Tämä ei ole pahalla sanottu, sillä kirjoituksissasi on ideaa ja niitä on kiva lukea.

  Ja sitten; on ihan turha taas jauhaa tälle palstalle solvauksia allekirjoittaneesta, koska tämä on vain vinkki, miten kirjoitukset ovat helpommin luettavissa.

  Prinsessa69
  Participant

  Palsta on nyt auringon sekoittama. Taas joku pomeranian pystykorva varmaan urputtaa, mutta ihan oikeasti: Järkeä viesteihin, etteivät täysjärkiset kaikkoa palstalta.

  Prinsessa69
  Participant

  Palstalle kysymys, joka on askarruttanut jo vuosikymmenet. Miksi rintojen (nännien kai?) esittely on sallittu miehille, muttei naisille.

  Voisiko joku kertoa ymmärryksensä asiaan?

  Prinsessa69
  Participant

  Uskoisin, että joku uskonnollinen UudestiKristityt tai vastaava hörhöklubi on puhuttu ympäri auttamaan tätä uusavutonta ja osallistumaan muilta lahkolaisiltaan ryöstämillään rahoilla HutZun maallista elämää ja sen kustannuksia. Jäljet vievät mamman suuntaan.

  Yksityiskeikkaa ei enää taida saada pehkuihin, jotain avustusta saa mahdollisesti. Mielisairaalan avopotilaita on runsaasti liikkeellä ja heille maksetaan paljon suurempaa eläkettä, kuin työkkäristä. Rahat vain menevät holhoojalle.

  Ei se velli huvikseen tuota elätä, voi tietysti olla maksettu holhooja.

  Palstalla lienee joitakin, jotka tuosta paletista tietävät enemmän.

  Prinsessa69
  Participant

  Ehkä on turha käydä Luottoeksyttäjän kimppuun. Olen itse faktoja rakastava ja jokaisella kai on tällä palstalla oikeus olla omaa mieltään.

  Tuksu on joka tapauksessa Psykopaatti, mutta kai saa olla eri mieltä palstan kirjoituksista, vai halutaanko, että palsta on vain toisten näätien kehupalsta. Täh.

  Prinsessa69
  Participant

  Pitäiskö ruveta seuraamaan Salkkareita ?!, en ole jaksoakaan seurannut, mutta muutaman sekunnin sarjan loistavia näyttelijäsuorituksia toki. Tuki ihan Ritke ja se joku muu mieleen.

  Eli mielipiteeni, jyrkkä sellainen, palstalla on kourallinen mielenkiintoisia ihmisiä:

  Soopelssoni, Princci, Linda (erityisesti), Pastori, PKS1 ja muutama muu. Kurren jubinat eivät uppoa neron (minä, tietty) kaaliin.

  Sivuilla näyttäisi kuitenkin viihtyvän varsin moni (jonninjoutavapaskanjauhajaskebulantti) tyhjänpäiväinen teoreetikko.

  Tiedän, että kun nolosti klikkaan kohta enteriä, niin olen tuonelassa ennenkuin saan sanottua hip hurrei tai jotain Hutzun mietelausetta.

  Kuitenkin, otan riskin ja vaivun luolastoon.

  Prinsessa69
  Participant

  Nyt rääkyjä ei honannut: HutZu oli perustanut tuon ns. Jaakko mikä lie nimen alle uuden facen ja kommentoi sieltä omia sivujaan ihan samalla tavalla, kuin itsekin kirjoittaa, samat mokat, karjut isoilla KIRJAIMILLA ja !!!!!!!

  Näin toimii HutZu melkein 4 vuotta.

  Prinsessa69
  Participant

  Soopelssoni oli loppuvuoden ennusteissaan varsin oikeassa, tai ainakin oikeilla jäljillä. Mutta, koska HutZuun voi luottaa, väittäisin, että uskomattomia käänteitäkin on odotettavissa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 287 total)