Past Away PomAranian

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 733 total)
 • Author
  Posts
 • Luin vasta loppuun edellisen vollin : D huutonaurua Tuksun kauttaaltaan ryöstämiselle ja Brunon ranteeseen eiku kaulaan puremiseen ja tunnin mittaiseen suojelukoulutukseen ???? ekaa kertaa tuli oikeasti punkut nenästä ulos kun ei tullut naurusta loppua! Mahtavaa settiä pitkästä aikaa! Alan nyt lukemaan tätä vollia!

  Niin juu ja MP neidille kiitokset edellisvollin rapsasta!

  Heissan näädät.

  Paw’s ollut taas kiireinen muutaman vollin ajan ja muutama volli kahlaamatta enkä oikeestaan aiokkaan kahlata.

  Voisko joku ystävällinen antaa lyhyen tiivistelmän uuden sulhovisentin tapaamisesta? Ja Yavannahille virtuaalinen kossubattery parin vollin takaisista sims- Tuksuista! Mahtavia!

  Parin vollin takaa kans oma huomautukseni kun ei mulla paljon muuta virkaa täällä ole kuin sirotella koirafaktaa siellä sun täällä: Buffalobruno kun röllötti mahallaan Tuhnun kanssa shoppailemassa huomio kiinnittyi sen kynsiin, sen tassujen reunimmaiset kynnet on leikkaamattomat kotkankynnet ja keskimmäisten varpaiden ovat hioutuneet aivan nysiksi. Koiraparalla on siis virheasentoiset jalat, kenties kipuja tai ainakin pahoja jumeja mitkä on tuollaisella brunopuhvelin kaltaisella geneettisellä katastrofilla isoine päineen tyypillisiä jos koiraparka ei saa liikuntaa ja pidetään vielä noin lihavana. Koiranparka, se on aina niin kurjan näköinen, veltto, röllöttää vaan surkeana ja pääsee vaan kaupoille ”ulos” huonosti istuvissa puristavissa kiinakaupan oransseissa valjaissaan. No, ainakaan ei ole kuormaliina…..

  Olden but golden

  https://youtu.be/zJP1_wwF9M0

  Katsoin muuten ihan huvikseni tämän. Oli kyllä jopa Tunkin tasolla surkea video kaikiltaosin. Ja paska musa, tottakai. Nauratti vaan että Velli on muka perustanut youtubekanavan vain kehuakseen kaikkia Tunkin videoita, siis niitä mitä se itse pitää hyvänä.

  Kommenteissa siis Nyhtö Velli kehaisee lemulaardia. Kolme vuotta vanha kommentti mutta silti naurattaa : D

  https://youtu.be/q2YHLKAS5fg

  Ja marsuja.

  Herne karvattomia rotuja on on neljä, xoloitzuintli eli meksikon karvatonkoira, kiinanharjakoira, amerikan karvatonterrieri sekä peribian inca orchid eli perun karvatonkoira.

  Koira OT Hölinä-Helinän vastaukseen jolle nauroin ääneen.

   

  Jatkan tulevaisuudessakin koirieni ”kiduttamista” kerrostalossa centrumissaNI. Kaikki koirat ei oo mitään ulkokoiroa ja viihtyvät sohvan lämmössä kainalossa. Mun rodut ei ole yksikään sellaisia että ne viihtyis keskenään saati yksin jossain pihalla. Helinä saattaa olla maalainen mutta myös koiria tuntematon, tuntee vain muutaman hassun rodun ja luulee että kaikki on samasta puusta. Wrong. Mä olen ikäni ollu tekemisissä nii palvelusrotujen (dobberi ja sakemanni) kuin akitojen kanssa aina näihin bulltyyppisiin rotuihin ja pieniin terriereihin. Ainoa joka viihtyis jossain pihalla näistä on akita, sakemannikaan ei oo pihakoira vaikka ne ehkä vähän enemmän.

  Ja khyl, pohdittu väriä parin vollin ajan ja täällä oltiin vallan oikeassa. Blue ei ole blue olleskaan vaan lila. Sekin on diluutioväri sinisen tapaan mutta silti täysin eri.

  Mua henkkoht ällöttää tää väritehtailu mikä nyt on rantautunut tänne suomeen. Ihmiset haluaa vaan egonjatkeeks mukamas hienonvärisiä koiria. Tunkin rakastamasta amöriikkasesta saapunut tämä trendi.

  Ainii hups OT

  Mp neiti minusta tuo blyy vaikuttaa huonosti sosiaalistetulta tai sitten sillä on monien ”exoottinen” väri edellä jalostettujen tapaan vain heikko hermorakenne kun jalostuksessa ei mietitä rakennetta ja luonnetta vaan pelkkää väriä ja kokoa. Saattaapi olla molempia.

  Ja kyllä, jos olisi käynyt niin että emäntä vaikkapa kovempaa läppässy tai tuuppinu jalalla niin siitä saa heikkohermonen koira herkästi traumat.

  Blyy ei luuten chihuahuaa rotumääritelmällisesti muistuta yhtään, ei ulkoisesti eikä luonteelta.

  Mulla on yks alle kaksikiloinen. Ei mulla muita minejä oo, ei kestä turkki säätä mutta perkeleen sitkee sissi on ja treenaa noiden isompien lihasmöykkyjen kanssa. Ei pelkää aseenlaukauksia tai ilotulitteita, ei hevosia eikä isoja koiria.

  Ainii OT

  Pastorska 

  ”Ja ”hienoja kaupunkikoiria” ei ainakaan syötetä susille, kuten maalla. Siinä ei auta, vaikka karvat olisivat yhtä pitkät kuin Tuksulla.”

  Heh, oikeessa oot ?

  Helinäkeiju älä nyt viiti tekeytyy tyhmäks. Koira valitaan sen käyttöominaisuuden, luonteen ja koon mukaan, ei sen mukaan pitääkö pukea. Mulle ei sopisi yksikään arktinen rotu koska myös mun ns seurakoirat on urheilukoiria. Bull- rotuisia koiria plus terrierit joita mulla on niin niillä ei karvaa oo. Olisi tukavat oltavat varsinaisella urheilukaudella kesällä. Ne ei kärsi käytännöllisistä vaatteista. Niin, ja tosiaan kaikille piskit ei ole vaan lemmikkejä eikä kaikki asu skutsissa missä voi pitää arktisia mettäkoiria ja rekikoiria.

  Kun Im bäck suoraan ja edestakaisin niin on vaan pyhanhengen mukaista että Pastaway hieman kommentoi muutaman sivun takaiseen MP neidin bulldoggin ulkoilutukseen.

  huom sisältää löpinää saatanallisista koirista joten osittainen OT varoitus herkemmille.

  Että bulldoggit eivät vedä innoissaan jokapaikkaan jne. Englanninbulldoggeilla tosiaan hengityksen suhteen tosi huono tilanne ja omaNI joka siis jäi mulle veljeltäNI kun lähti opiskelemaan ulkomaaseen. Sillä oli ihan kammottavan rohiseva hengitys ja lyyhistyi helposti kuumalla ilmalla. Moni bulldoggi on kyllä sellaisia että hyvä kun jaksavat paskoilla lonkillaan liikkua (ja harvoin tapaam bulldoggia, minkäänrotuista niistä jotka eivät olisi lihavia) mutta kyllä nekin, varsinkin nuoret yksilöt ovat kovia kiskomaan vaikka hengitys olisikin huono. Mutta esim yhdelläkään ranskanbulldoggillani ei ole ollut edes pientä korinaa. Niiden tilanne noin yleisesti toki paljon parempi hemgityksen ja lonkkien osalta. Mutta kyllä se brunokin nuorena koirana saattaa hyvinkin olla kova kiskomaan ainakin vielä. Ja hihnakäyttäytymistä tuskin on sille opetettu kun ulos ei turhan usein pääse ja sillon moni on helisemässä kun iso matala voimanpesä kiskoo just minne tykkää.

  Ja vaikka bulldoggien jalostus on englanninbulldoggilla retuperällä niin se ei tarkoita ihan sitä että koska on jalostettu lyhyt kuono = ei kisko. Mulla on niitä lyhytkuonosia ollu ja on edelleen yksi joka läpäisi heittämällä kävelytestin BOAS0 tuloksella eli eläinlääkäri ei löytänyt rasitustestissä mitään hengitystieongelmiin viittaavaa. Nuorimmainen menee kans kunhan täyttää 24kk. Mutta kyllä, monelle toki hengitys on ongelma mutta moni sellainen viileällä ilmalla voi olla varsin virkeä.

  KOIRALÄTINÄ PÄÄTTYI TÄHÄN

  Lajitoverit Koiran kosto ja Älykkö mopsi hengissä on Past Away!

  Olen rämpinyt monta vollia läpi kotkan paskojen ja uskonhöyryjen, kiivennyt yli trollivuorten ja hyppinyt loputtomien puuduttavien nikkien yli. Pitänyt jaksanut eeppisen paskasuon läpi keräämällä rusinat pullasta lukemalla kaiken väisteltävän välistä suloista nektaria jotka ovat muutamien nikkien hulvattomat sanailut sekä Teuvon upeita pläjäyksiä! Lähinnä pysähdyin hengähtämään katsomaan kaikki päätähteen sivuilta kopioidut jutut, kiitos kopsaajille täten. Jne.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 733 total)