Lyra2

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 135 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 298 #337955 Ilmoita asiaton viesti
  Lyra2
  Participant

  Tuksulla on tolet niin korkealla, että annostuksen pitäs olla ämpärillinen

  Edit. Mulla oli myös paniikkihäiriö parikymppisenä. Kaupassa käynti oli ihan kauheeta, luulin kuolevani hyllyjen väliin. Suihkussa käynti tuskaa, kun pelkäsin kaatuvani, lyöväni pääni ja kuolevani. Sydän tykyttää, pyörryttää ja pelottaa koko ajan, että henki lähtee ihan just.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 298 #337925 Ilmoita asiaton viesti
  Lyra2
  Participant

  Nähtävästi Tuksu ei ole puhunut paskaa kertoessaan, että Jasminen kuolemaan liittyen on tulossa oikeudenkäynti entistä poikaystävää vastaan.

  https://www.seiska.fi/Rikos/Yllatyskaanne-Jasmine-Tukiaisen-tragediassa-shokkisyyte-kuolemasta/1178574

  Lyra2
  Participant

  Tuksu on kovaa vauhtia päätymässä Alibiin. Enpä olisi uskonut, että Tunkki ja Veijo kaappaavat lapsen ja lähtevät pakomatkalle. Epäilen jonkun auttavan, koska en usko tämän kaksikon älyn riittävän näin pitkään pakoiluun pelkästään keskenään. Mihinkään laajennettuun itsemurhaan en usko, mutta tuskin  Ile saa tarvitsemaansa hoitoa, siellä istutaan kännykkä suussa, vaipat märkinä ja ilman ruokaa.

  Lyra2
  Participant
  Lyra2
  Participant

  Ainakin asumistuki pämähtää perjantaina tilille. Kai Tunkki siihen on oikeutettu jos on tuetunasumisen kämpässä ja maksaa vuokraa

  Lyra2
  Participant

  On Kissatalon facessa vielä keskustelua koirasta. Alkuperäinen ilmoitus on kadonnut, mutta uudessa löytynyt keskustelussa epäillään omistajan kyvykkyyttä hoitaa eläimensä.

  Lyra2
  Participant

  Mun mielestä Arska on niin tavallisen näkönen pallinaama, kun ihminen vaan voi olla. Taitaa jäädä vaan lomaromanssiksi.

  Lyra2
  Participant

  Mä olen pakana ja satanisti, silti tiedän kolminaisuusopin. Toisaalta kolminaisuusoppi ei ole vierasta pakanauskonnoissa, yhdistetäänhän kuuhunkin neito, äiti ja akka.

  Lyra2
  Participant

  Jos näet Tuksun juoksemassa, silloin on tosi kyseessä ja sinunkin kannattaisi lähteä juoksemaan 😀

  Lyra2
  Participant

  Jodelissa juorutaan, että on nähty Tuksu Teflon Brothersin keikalla, missä ja milloin ei selvinnyt. Todennäköisesti tyypit on erehtyneet henkilöstä, koska Tuksua kuvailtiin freshin näköiseksi.

  Lyra2
  Participant

  Mä olen aika skeptinen Tunkin kuntouttavaan työtoimintaan kelpaamisestakin, kun olen niitä hommia tässä viimevuodet tehnyt. Siellä ei saa puhua uskonnosta, politiikasta tai päihteistä, osaisko Tuksu olla paasaamatta Jeesuspaskaa? Sinne pitää mennä ajoissa ja olla ne sovitut tunnit, muuten Kelan ja sossun tyypit kiinnostuu, että missä sitä on sluibailtu. Siellä pitää myös tehdä jotakin, et voi tulla vaan höpisemään Jeesuksesta, salaliittoteorioista ja Miamista. Ihan sama, vaikka maalaisit yhtä puupalaa koko päivän tai tekisit langoista solmuja, niin jotain on tehtävä.

  Lisäys: Tuollasissa paikoissa on yleensä aika herkkiä ihmisiä, se ei vaikuttas mitenkään positiivisesti muihin, jos yks pelottelis ihmisiä Helvetin tulella ja Jumalan kostolla.

  Lyra2
  Participant

  Tunkki ei ole työkykyinen, eikä sellaiseksi koskaan tulekaan. Onkohan Ruotsissa sama homma kuin Suomessa, että jos haluaa hoitoa tai terapiaa, niin päihteidenkäyttö on lopetettava? Siihen tyssää Tuksun matka tuottavaksi yhteiskunnan jäseneksi.

  Lyra2
  Participant

  Mites tälläsessä tukiasunnossa tms. suhtaudutaan, jos asukas uhkailee itsemurhalla? Uskoisin, että kärrätään suljetulle, ihan muidenkin asukkaiden hyvinvoinnin takia. Vai vouhottaako Tunkki vaan netissä ja muuten näyttää tavallista tympeetä naamaa muille?

  Lyra2
  Participant

  Joo, vaikka minäkään en kersoista mitään ymmärrä, niin Ilen kädet näyttää oudoilta, turvonneilta.

  Lyra2
  Participant

  Minä ainakin muistan unistani juttuja vaan sieltä täältä ja yleensä koko uni unohtuu päivän mittaan, ellei jotain todella erikoista tapahtunut.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 135 total)