Etsin itselleni elättäjää

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • Testasin 1999,99e se antaa 666,66e ulostoksi. Erikoinen palkkio olisi tuo summa…

  Kiitos kaikille kirjoittajille. Oon saanu hyvät naurut… tästä pirunluvusta 666,66e ulosottoon. Piruillessani menin ulosottolaskuriin, jos nettotulo on 2000e niin ulosotto on 666,67e, huollettavana 0 tai 1 niin tuo sama. Kirves maksaa tuolle nähtävästi tuon summan, kova raha ö julkkiksesta.

  Ulosotto otetaan Suomessa koska palkkio maksetaan Suomesta. Tämä tulo pitäisi ilmoittaa Svenska kelaan ja sossun, tuskimpa raha menee weddingS omalle tilille, Suomessa pitää toimittaa tiliotteet sossuun.

  Viimenen pojo,  patologinen valehtelija muutti summan siis 666,66e eikä 666,67e, en usko että kirves maksaisi 1999e josta laskuri 666,33e.

  Velat joutuu jokainen maksamaan. Varastamista ei ole ulosotto.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256744 Ilmoita asiaton viesti

  Hyppään pari sivua. Tämä on tukiais-palsta, ei korona palsta. ”Ne jotka ei ota korona-rokotusta, eivät saa tehohoitopaikkaa”. Hoh hoijaa. Ne jotka.toi ulkomailta koronan saivat ilmaisen charterlennon Suomeen, taksin helsinki-vantaalta = minun mielestä noi ei tartte sitä tehohoitopaikkaa. Tukiaiseen: zeesus, joulukuuseen kuuluu ”vyötärökoriste”. On se pihalla….

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256743 Ilmoita asiaton viesti

  Hyppään pari sivua. Tämä on tukiais-palsta, ei korona palsta. ”Ne jotka ei ota korona-rokotusta, eivät saa tehohoitopaikkaa”. Hoh hoijaa. Ne jotka.toi ulkomailta koronan saivat ilmaisen charterlennon Suomeen, taksin helsinki-vantaalta = minun mielestä noi ei tartte sitä tehohoitopaikkaa.

   

  Tukiaiseen: zeesus, joulukuuseen kuuluu ”vyötärökoriste”. On se pihalla….

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247259 Ilmoita asiaton viesti

  Hei !! Pakko tulla kommentoimaan vuosien jälkeen. Voi hyvänen aika, Tuksu sanoo: vauva sitä jä tätä…miks ei sano että tyttäremme, lapsemme…babygirl…. Jeesus tuota ämmää.. sitten meno jatkui: jouduin heräämään…syyllistää lastaan nyt jo.   Voi vittu….narsisti paskaa….

  Piti kirjottaa ulkomaille mutta toi alkomaille sopii päätähteemme oikein hyvin????

  Sofia B saanut lahjaksi pomerianin pennun. Kohta alkaa huispaajan huuto että häntä matkittu ja haluaa pomminsa takaisin ja velliltä alkaa kerjuu uutta pommia ja vanhat (parin viikon takanen sitsu) saa lähteä ”muutan alkomaille” tyyliin että saa meikkipussiin euroja. Ei tasta nyt taman enempaa#aakkoset katos”ääkköset palas”!!!??????myäs.

  Ihanaa alma sain lopulta huomiosi. Oonpa nyt otettu. Oksennustarra, keskisormitarra, perseennuolijatarra. En keskustele vajakkien kanssa. Piste.

  Älä sinä alma kommentoi mun viestejä. Mee tekee sitä sun vitun väitöskirjaa (aiheena varmaan tuksun näädät, siitä ei ikävä kyllä valmistuta tutkintoon) oot samanlainen paskalokkeilija kuin tuksu. Tohtoripummi etkä mitään muuta. Sun vitun takia oon skrollanu sivutolkulla ohi, aina kun katsoo että yön aikana tullut vitun 10 sivua niin ilman kristallipalloa arvasin että pummialma asialla. Häivy helvettiin.

  En oo siwan kassa enkä lääkäri. Ihmettelen alma 2 paskan jauhantaa: jos on tohtorin tutkinto ja ollaan muka ulkomailla, ei tohtoreilla oo aikaa veivata tänne paskaa. Tohtorit on rikkaita ja aika kuluu muuhun kuin tuksun seurantaan. Putoa hornan kuusaan täältä ja tuu myöskin. Päähenkilölle annan diagnoosia: sadistinen persoonallisuuhäiriö, patologinen valehtelija. Hyökkäämällä veijon päälle saa haluamansa, syylistämällä saa haluamansa, eli narsisti = persoonallisuus häiriö, kehittynyt jo lapsuudesta. Näädät tiesi kaiken: töölön luukku vellin nimissä. Tuksu kusettaa kaikkia, maksattaa kaiken muilla. Lakanakeissistä velli suuttui, ne rahat (hyrräyskeikka) ois pitäny laittaa vuokraan. Asiasta velli sanoi. Tää povipummi rinsessa laski että sossusta saa mania, no eipä saanu eikä tuu saamaan. Toivon että moooonikatäti heittää ulos ja hyrrääjä joutuu liftaamaan espoon perukoilta kantakaupunkiin. On toi veijo kyllä yks luuseri. Kotka kehui albäärtillä asuessaan; sainpas nyhdettyä rahat maitovelliltä. Hoh hoijaa… toivon että kuten joku jo tänne kirjotti: sinne hietaniemen asuntolaan asumaan, sitä ennen nyhtöparpi myy asusteensa (koirat) että pääsee makoilee päivän pari hotellissa ja viettää viimet klamooripäivänsä. Hietsussa asunnottomat saa sentäs ilmasen aamupalan.

  Aktiivimalli iskee kaikkiin, jos et tee mitään, kelasossu rankaisee aluksi ruokarahasta -20% ja jos et edelleenkään aktivoidu niin kärsimys ruokarahasta (yksineäläjän toim tuki normi) -40%.  Helsinki normi 497e – 250e vuokran  omavastuu kalliista asunnosta (esimerkkini) – 40% n. 200e = käteen jää noin 50e. Kyllä tuksu tarttee sponsorin, kohta alkaa rahan  kerjääminen tai myy pari ”asustetta” eli koiraa ja pakko hyrräyskeikat jatkuu myäs. Mutta ei tästä nyt enempää. Piste.

  Kela on paska =Tuksu on hakenut Kelalta toimeentulotukea. Hylätty kun asunto Vellin nimissä, laskettu avopariksi, eli vellin tulotiedot pitää olla. Eräs sosiaalityöntekijä sanoi ettei mies saa olla asunnossa= kela hylyn jälkeen tuksu hakenut vanhasta sossusta harkinnan varaista toim tukea, samat eli hylätty kun avoliitto.  Vaikka töölöösen kämppä ois tuksun nimissä, asunto liian kallis (aikoinaan yksin elävän hyväksytty toim tuki normin vuokra jotain 750e jos nyt muistan oikein) eli ns ruokarahasta 497 pitäisi maksaa toi 250e ylimenevä vuokra. Ja aktiivimalli iskee hyrrääjään myös (työttömänä työnhakija pitää olla (firma estää tuon jos ei ole toimittanut firman lopetuspäätöstä ja hyrräjällä ei ole mania hoitaa asiaa (hyrräyskeikka manit menee krääsään) ja laiskuuden takia ei jaksa) ja hyrrääjän pitää toimittaa kahden viimeisen kuukauden tiliotteet ja palkka selvitykset (meikkipussimanit). Ei tästä nyt enempää, minulla on pari kriisiä tässä menossa. Piste.

  Täällä arvailtu milloin pinkkipossu glamöörartisti muuttaa pois loviisasta pois jossa auntoni kirkko on… kiitos kaikille nauruista… ei tonnihuispauskeijukainen itse tee mitään muuttojensa eteen vaan joku toinen siivoaa ja jotkut toiset muuttaa hänen puolestaan. Pipipää vinohuuli roikkutekotissi vellin rahojen imijä koiperhomekko eläinten kierrättäjä mulle puolet albertvillen kämpästä miljoona kertaa jeesusta huutava delirium uskovainen muiden omaisuushoitaja kaikkien muiden rahat mulle heti ASAP!!! … ups… piti kirjoittaa omaishoitaja… lähihoitajan pätevyys hankittu yhdyskuntapalveluksesta ei muuta mihinkään haastemies nostaa ulos kun naapurien pihat paskottu ja pummittu ja häiriköity naapurit henkihieveriin omenankuorimaveitsellä höystettynä…

  Noilla tuksun ostamilla makkaroooooni&shaise ois saanu ostettua perunoita ja seitiä ja maitoa ja tehtyä kalakeiton, niiku joku mainitsi jo täällä aiemminkin… ite oon vaan tyyyypus 22222 sokeritautinen ja makaroni myrkkyä. Kaikki vehnäjauhoon tehty huonoa. Otin 4 vuotta sitten niskalenkin ja aloin hoitaa kaaaakkoooostyypin vitun sokeritautia ja nyt näkyy tulokset…. -35kg lähteny laardia… ei ole helppoa ollu mutta on tominu sokeeeritauuuutisen dieetttiiii. En ole yhtäkään avokadooooa syöny ku kaamean makuisia… enkä oo käyny gavitaaatiooo hoidoissa..   ootko kateellinen ruattin sweet girlllll beaaauuutivhuul mataami lokki…. maksa 10tuhatta ni neuvon kuinka laihutaaat…albertvillen asunnoton miesten kuppaaja…. :)))) j

  To. sta häätöasiasta, jos asunto on vuokrattu eikä vuokralainen ole saanu hankittua uutta asuntoa niin uusi omistaja irtisanoo sopimuksen. Tässä barbien tapauksessa ei ole vuokrasopimusta joten lähtö tulee tyyliin, jos sovittuna pvänä ei ole tyhjänä niin lukot vaihdetaan ja kamat roskalavalle. Aikoinaan yks tyyppi oli vuokrannu kaupungin luukun luvatta ja jätti maksamatta vuokrat, kaupunki hääti ja pojat jotka asui siellä niin heillä ei alivuokrasopimusta ja häätöpäivänä isännöitsijä vaihto lukon ja kamat roskalavalle. Barbille käy samoin kun sillä ei sopimusta, vuokrasopimus olisi mainittu myynti-ilmoituksessa että asunto vuokrattu jotta uusi omistaja tietää että hänen pitää irtisanoa sopimus. Lähtö tulee barbille. J

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)