Kiitos tiedosta

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 305 total)
 • Author
  Posts
 • Kiitos tiedosta
  Participant

  Ei ole Tuksu raskaana. Pienen kieron mielen viimeinen vedätyskeino eroon Vellin holhouksesta.

  Jos Tuksu olisi raskaana, päivitykset olisi ihan jotain muuta kuin samaa vanhaa soopaa. Keikoille ei lähtisi, olisi syntynyt edes jonkinlainen suojeluvaisto pienokaista kohtaan. Ainoat tulevaan lapseen viittaavat postaukset ovat vaatekuvia ja samaa materiaa, mitä haluaa. Sairas mikä sairas.

  Aliexpressin feikki raskausvatsa mitä ilmeisimmin. Kyllä on alas vajonnut. Kukaan raskaana oleva ei poseeraa noin, työntää mahaa eteenpäin. Alhaisista alhaisin vedätys, no, onhan Tunkki valehdellut 2 kertaa aikaisemminkin olleensa raskaana:2010 ja 2016.

  Tunkille ei ole kehittynyt tänä valeraskausaikana mitään äidillisiä taipumuksia. Samaa rataa kökköpostauksia, kuten ennenkin. Ei joisi edes alkoholitonta, jossa kyllä on prosentteja. Vellihän tiesi kertoa, että Tuksu ryyppää edelleen. Eli valehtelee tästä, kuten yleensä kaikesta muustakin.

  Kiitos tiedosta
  Participant

  Olisit mennyt opiskelemaan, ollut käyttämättä rahojasi turhuuksiin, huolehtinut itsestäsi, ruokavaliostasi ja harrastanut liikuntaa, jättänyt huumeet ja viinan, mennyt terapiaan lapsuuden traumojesi johdosta mutta ei. Syy miksi sinulla ei ole mitään, on ahneutesi, mukavuudenhalusi ja narsistinen pakkomielteeksi paistatella julkisuudessa ja märehtiä menneitä. Sinulla on pari viikkoa ollut uusi heila ja jauhat existä!!??!!

  Mene hoitoon ja sitten suosittelen että menet töihin!

  Kiitos tiedosta
  Participant

  Niin, Tuksu haluaa myös pamputusta, toki häät ensin.

  Kiitos tiedosta
  Participant

  Niinpä, kiitos anne10 ja hanibani ja muut. Tuksulla on aina ollut huono itsetunto, lapsesta ja nuoresta lähtien ja haluaisi kovasti olla ihailtu, jopa kadehdittu. Oli varmaan kurjaa jäädä Huulian kanssa muiden tyttöjen kaveruuden ulkopuolelle nuorena, äiti kyllä osasi pukea ”suloiset” tyttäret rimpsuihin ja kukkamekkoihin, mutta tyylitajua ei oppinut kumpikaan. Kahden tynnyrissä kasvatetun uskovaisen normaali kehitys ei koskaan alkanut, kaikessa kehuttiin mitä tehtiin, tottakai, mutta Tuksu-parka on oikeasti luullut olevansa aina kehujensa väärti, ei ole ymmärrä, että kehuminen on vain tapa.

  No, Julia oli kauniimpi, pidempi, laihempi ja osasi valita värinsä paremmin kuin Tuksu. Arki ja tilannepukeutuminen ei ole hallussa Tuksulla, ei ole koskaan ollut.

  Tuksulle on jäänyt jostain mieleen, että Haute Couture kuulostaa hyvältä ja ajattelee, ettei kukaan vaivaudu tarkistamaan asioita, joten valheita piisaa.

  Tissilätkämekko on feikki, näkee kuvasta kankaan laadun.

  Olen myös itse tilannut jonkun koltun (ei mitään prinsessa hörsöjä) kiinakaupasta ja huvikseni hääkoltunkin, ei mitään älytöntä  kermakakkua vaan kauniin ja yksinkertaisen. En edes ajatellut kiinamekkojen olevan haute couturea, koska ne eivät todellakaan sitä ole. Mutta, sopivat silloin tilaisuuteen mihin ne oli tarkoitettukin joten oli ihan kiva kokeilu. Pitää tietää mitä tilaa, monesti noissa kyllä oli erikseen kuva jonkun julkkiksen päällä olleesta iltapuvusta ja kopion sai tilattua vaikka omilla mitoilla.Veikkaan tissilätkän olevan tuolla tavalla toteutettu.

  Häämekon muokkasi itselleni sopivaksi suomalainen ompelija ja hän teki vielä muutaman muutoksen pyynnöstäni dekolteen ja helman suhteen. Puku tuli suomalaisen yrityksen kautta ja malleja oli muutama. Ompelija  osasi kertoa tarkkaakin tarkemmin kankaista, niiden laadusta jne.  mitä tavan kuluttaja ei edes tule ajatelleeksi.Halusin saada ihan tietynlaisen puvun ja se tuli vastaan monen vuoden etsimisen jälkeen. Tosin suomalaisesta liikkeestä.

  Tuksu luulee ettei kukaan tiedä mistä tissilätkän on tilattu. Osaisin nimetä useammankin kiinakaupan, josta tilata, Tuksu kun luulee, ettei kukaan tiedä mistään mitään.

  Nykyään minulla ei noita juhlatilaisuuksia juurikaan ole,suosin kirppareita ja kotimaista. Jos kauppoja ei jaksa kierrellä tai asuu korvessa, kuten itse, nettiputiikkeja löytyy jos etsiä osaa, muutakin kuin aliexpressiä. Uniikkivaatteita saa euroopastakin, jos osaa etsiä, haluaa juuri tiettyä tyyliä ja tietää mitä haluaa.Ei kaiken kivan tarvitse olla Houte Couture, tuskin Tuksu edes tietää mitä se tarkoittaa.

  Muotia seuraan työn puolesta paljon, vaatetuksen ja pukeutumisen historiaa sekä mitä esimerkiksi suomalaisessa vaateteollisuudessa tapahtuu.

  Joitain fiftarimekkoja saa ihanilla kuoseilla Suomen rajojen ulkopuolelta edullisemmin ja valinnanvaraa on kuoseissa, hyvälaatuisia.

  Miljonääri en ole,mutta pitihän nämä Light In the boxit aikanaan kokeilla?

  Mutta aika höttöisiä ja halpoja kankaita ovat Tuksun mekot ja kuumia päällä. Tissilätkämekko koristeet ja helman kukat on tosi rumasti ommeltu, ei ole todellakaan aito.

  Kiitos tiedosta
  Participant

  Pisteet Marjalle jos ja kun ei anna Tuksulle rahaa viinaan eikä anna tämän juoda viinaa omassa ja maekun kodissa, jossa Huom! TUKSU OLET VAIN VIERAILEMASSA, sinun piti lähteä jo viikko sitten.. Hyvä se on ollessa kun voi vaan kääntää Paksua kylkeä ja nukkua puolille päivin, äiti ja isi maksaa ruuat ja asumisen eikä tarvitse edes mennä työkkäriin. Mikä Glamour pöläys kerrakseen, ihan vaan hotelliyö tipahtaa naaman eteen, mikäs on työttömän loisiessa. En kehtaisi eikä kukaan näädistäkään, mutta valtava kateushan se on lihavalle paksukaiselle, joka pääsee suoraan helvettiin vaikka kuinka yrittää valehdella. Hah hah!

  Kiitos tiedosta
  Participant

  Timanttiripsinen, juuri näin!!

  Kaikkea hyvää sinulle! ???

   

   

   

   

   

  Kiitos tiedosta
  Participant
  1. Ei tule minun mieleeni yhtään kertaa näiden vuosikymmenten aikana, jolloin neiti Tuksu Mukiainen olisi edes yrittänyt käyttäytyä julkisuudessa kohteliaasti, muita kunnioittaen, arvokkaasti, ollut viehättävä saati kaunis sisältä ja ulkoa. Alusta asti stripparin elkeet ja räävittömyys, lehdille on myyty kaikki mahdolliset asiat ja sukulaiset ja tyrkytetty itseään vuosikymmenet julkisuuteen. Viimeksi elokuussa itse lähetit pornokuvasi useille ihmisille jotka eivät olisi missään nimessä sitä ansainneet ja miksi? Halusit kengät!!Joten narsistinen marttyyrivuodatus oli naurettavuuden huipentuma, tuo ihminen ei todellakaan edes ymmärrä mitä on vuosien aikana tehnyt. Todella vääristynyt ja vinksahtanut sekä maailman, että omakuva.
  2. Jos työkyky ei ole enää sama, ei se haittaa. Kyllä Tunkki sinulle löytyy tasan tarkkaan palkkatyötä, jota voit tehdä ihan omien voimavarojesi mukaan. Kaikenlaista kuntouttavaa työtoimintaa ja tukea on tarjolla joka tuutista, sinä olet vain patalaiska ja haluat kaiken kultaisella tarjottimella. Kuule ei se maailma niin pyöri, etteikö yksi alkoholisti sekakäyttäjä (itse olet nämäkin asiat itsestäsi julkisuudessa kertonut) töitä saisi, kylläpä saisit jos viitsisit edes yrittää. Tosin, sinulla ei ole koulutusta, elämänkoulu on ja jos havittelet 10 000 kuukausiliksaa, voit unohtaa pilvilinnat. Ei Tuksu pidä olla liian kranttu ja muiden elätti, kyllä se äitisikin alkaa kyllästymään aikuisen ihmisen elättämiseen. Pelle löntystely nauhatanssikeikat ovat naurettavia mutta itseppä haluat tyrkyttää itseäsi arvosteltavaksi. Et osaa tanssia etkä laulaa. Joten MENE TÖIHIN!!
  3. Sinun seurustelevilla sisaruksillasi ei ole hoitamatonta päihdeongelmaa, eivätkä he ole moniongelmaisia. Heidän mielenterveytensä vaikuttaa olevan ihan tasapainossa, eivätkä he ole agressiivisia käännyttäjiä, narsisteja tai myy seksiin liittyviä asioita työkseen, kuten sinä olet koko aikuisiksi tehnyt. Sellainen, ns. terve ihminen usein löytääkin helpommin ihmissuhteen ja kykenee edes alkeelliseen emotionaaliseen tai muuhun vastavuoroisuuteen. Sinä olet koko ikäsi pakoillut vastuuta, syyttänyt muita eikä edes siskosi kuolema ole saanut sinua tajuamaan,ettet koskaan löydä ketään jos jatkat itsellesi ja muille valehtelua ja sekoilet minkä kerkeät.
  Kiitos tiedosta
  Participant

  Raidallinen villapaita, liekö alushousuja? Eipä ihme, että karvaiset setämiehet villiintyy, kun Tuhnu on irti yökerhon lattialla.. Ne moovit on nähty, kyllä on perse vilkkunut kun kädet on huispannu. Liekö koreografiaa kuulunut kuuluisa selällään, jalkojen päällä taaksepäin lattiaan kurotus.. Siinä on sitten näkymää ollut Ruottalaisille kerrakseen. Videosta näkyy hienot hamsteri roikkuvat posket ja höllyvä leukaläski. On se mahdoton epeli.

  ??.

  Kiitos tiedosta
  Participant

  Omassa asunnossaan Velli on, asunto on Vellin nimissä. As simply as that.

  Tyhjentäisi samalla koko kämpän roskalavalle. Hanki Tuksu itse asuntosi ja maksa omat kulusi!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #211529 Ilmoita asiaton viesti
  Kiitos tiedosta
  Participant

  Pitkä viesti ylöstempaistiin, so long.

  Tuksun paska vastoinkäymiset loppuu kuin ihmeestä, kun jättää päihteet ja ottaa vastuun itsestään. Eli ei milloinkaan.

  Ei sitä kiinnosta. Helppo elämä, muut elättää ja itse voi keskittyä olennaiseen:20 vuotta kestäneeseen valittamiseen, photoshopattujen kuvien myymiseen, loputtomaan itsekehuun ja ihailuun ja muiden haukkumiseen.

  Vuosi 2020 saattaakin jäädä Tuksulle viimeiseksi maan päällä, iäisyys odottaa Malmilla. Edes Jullen kuolema ei saanut Tuksua tajuamaan, että tarttisko tehdä jotain? Niin makaa kuin petaa. Soita Railille joutessasi.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #211499 Ilmoita asiaton viesti
  Kiitos tiedosta
  Participant

  Jep. Jotenkin luulen, että kun nyt hehkuttaa Kalenteri myyntiä ja keikkoja vuodelle 2020 on sekin vittuilua mammalle tai Vellille. Ei tuolla ole todellista paloa esiintymiseen, iso vitsihän nuo keikat on.. Siellä riekutaan varmaan ihan selvinpäin facessa. Eipä mitään uutta.Kuka haukutaan seuraavaksi Tuksun laa laa landiassa? Mites elämänkerta?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #211497 Ilmoita asiaton viesti
  Kiitos tiedosta
  Participant

  Tapaus Tuksuun ja Julleen  törmäsin vahingossa nähtyäni jonkun baaritaltioinnin 2000-luvun puolessa välissä. Nujusivat  puoli – alasti baarin lattiaa ja ajattelin, että kaksin kappalein umpihumalaiset, vähän yksinkertaisen oloiset pimut on joku vitsi, sketsihahmoja tai jotain.

  Huvikseni googletin ja löysin blogin, haastatteluja, videoita ja ajattelin, ettei nuo voi olla tosissaan. Ei niillä sen kummemmin lahjoja ollut, Julle nyt oli paremman näköinen kuin Tuksu.

  Aina vaan hullummaksi meni, oli koko ajan otsikoita huonosta käytöksestä & sekoiluista, jotka vain jatkuivat ja jatkuivat.. ja haastatteluja, joissa haukuttiin, paneteltiin, herjattiin ja halveksittiin kaikkia muita ihmisiä.Oli lukuisia oikeudenkäyntejä.

  Jenkkilä sitä ja Jenkkilä tätä, tytöt olivat todella bimbomaisen yksinkertaisia ja naiiveja, vaikka Tuksu yritti esittää kovaa bisnesnaista, Dolls Dancersien perustajaa jne.Kaikki koulut jäi kesken, sekoilut, bilettäminen kiinnosti enemmän. Omakehu oli ainoa, mikä oli vakio. Omasta mielestään olivat Pussycat Dollsien tasoa ja koko Suomi nauroi sisaruksille. Oli se 15 minuutin julkisuus, johon Tuksu jäi roikkumaan ja kehumaan itseään. Tuli tapaus Kanerva. Tuli seiskan törkyblogi, muutamassa vuodessa kaikki oli annettu, mitä nyt oli annettavaa  B-luokan kertakäyttöjulkkiksena. Suuri osa suomalaisista unohti Tuksun.

  Tuksulla ja Jullella alkoi todella rankka alamäki, Julle kuoli, mm. hoitamattomaan ykköstyypin diabetekseen.Tuksua ei Jullen sairastuminen kiinnostanut pätkän vertaa ja jätti tämän hoidotta heitteille monesti, kun viina vei.

  Julle yritti  monesti lopettaa viinankäytön, sekoilut ja keikat, Tuksu veti takaisin jopa sairaalasta.Oli loppuaikoina fiksu poikaystävä, Tuksu sai eron aikaan.

  Julle kuoli ja siitä asti Tuksu on mennyt yhä alaspäin.Siskon kuolema romahdutti, mutta myös tietoisuus omasta osuudesta siihen, vaikka syyttää ties ketä.Aina kun näyttää, ettei voi enää alemmas vajota, tulee uusi pohjanoteeraus.

  Vielä 2013 Tuksulla olisi voinut olla mahiksia toipua ja kuntoutua,päästä irti paskasta elämästä ja päästä irti päihdehelvetistä, nyt en usko että enää edes elää kauan.

  Mielenterveys, se vähäinenkin on mennyt. Jutut on vähintäänkin sekopäisiä, psykoosit toistuvia, ajattelu, arviointi ja toimintakyky olematonta.Samanlaisia elämänsä päihteillä pilanneita on ympäri Suomen toipumassa hoitokodeissa ja uskonyhteisöissä. Ihmisiä, jotka vaan ovat ja sinnittelevät päivästä toiseen.Sillä erotuksella, että ne ihmiset ovat käyneet kovan tien toipuakseen pohjalta, rakentaneet omalla työllään elämänsä uudelleen pala palalta. He haluavat elää, vapaina päihteistä ja siihen liittyvästä elämästä.He ovat nöyrtyneet ja menneet itseensä, nähneet oman osuutensa siinä mihin on pahimmillaan joutunut ja miten se on tuhonnut läheiset, kuten perheenjäsenet. Siihen Tuksu ei kykene.Ottamaan vastuuta ja pyytämään anteeksi, keneltäkään,koskaan.

  Tuksu ei aio jättää päihteitä. Ei pysty. Vaikea kuvitella että se tuosta enää toipuisi elämään normaalia elämää. Nythän se vain hengailee, kuten on tehnyt viimeiset yli 20 – vuotta ja odottaa vieläkin prinssiä. Kaikki mahdolliset sillat on poltettu takana, on näytetty mikä on naisiaan.Kahteenkymmeneen vuoteen ei ole Tuksulle tapahtunut mitään hyvää, elämä on pelkkää piinaa, pilkkaa ja vainoamista omien sanojensa mukaan. 20 vuoteen Tuksulla ei ole ollut mitään positiivista sanottavaa. 20 vuotta on pitkä aika julkisuudessa. Jos et osaa uudistua, jäät kyyniseksi vanhaksipiiaksi löntystelemään omassa fantasiamaailmassasi uimarenkaan ja iltapuvun kanssa  baarin lattialle ja raiskaamaan finhittsejä ulisemalla playbackina, muutaman kännisen naureskellessa. Loput on kiinnostuneempia kaljasta, eivätkä edes tiedä, kuka lihava blondi on ja miksi se pilaa perjantai-illan, kun piti olla 20-vuotias strippari, ainakin mainoksesta päätellen.On vaan ruma vanha mölisevä akka.

  Sitten haukutaan yleisö ja ravintoloitsija  somessa, kun vastaanotto ei valheelliseen mainontaan ja markkinointiin perustuen vastannut artistin odotuksia: Rikhard Gere ei tullut yleisöstä kosimaan, eikä kukaan toppatakkisista pyytänyt saatille. Pakko lähteä siis oman elättäjän kanssa nihkeälle kotimatkalle. Siitäkin avaudutaan somessa.

  Tuksusta ei tiedä mitä tekee tai  näkee totena  ja mitä tapahtuu, milloin seinät repeää ja alienit ja demonit puhuu muiden ihmisten hahmoissa.

  Tuksu on kasvatettu pelottelulla ja lahkossa, siksi sille uhkakuvat on tosia. Se pelkää oikeasti seurauksia eletystä elämästä, päätyykö ylä vai alakertaan. Mielessä kaikki on seurausta synneistä, vaikka on ne omasta mielestään saanut anteeksi.Anteeksianto ei näy mitenkään Tuksun puheissa saati teoissa.Omasta mielestään hänellä on varaa olla moukkamainen ja räävitön, silti aina uhri.

  Tuksu uskoo epätoivoisesti kaikkeen pahaan ja maailmanloppuun, tuomitsee, pelottelee ja on uskossaan omasta mielestään suurempi kuin muut, Jumalan lähettiläs.

  En usko, että edes puoliakaan Tuksun tekemisiä tiedetään. On todellinen ihme, että on 20 vuoden kemikaalicocktailin jälkeen vielä elossa. Tuksua ei kiinnosta arki tai rakkaus, ei  se ole koskaan oppinut arvostamaan aidosti itseään tai muita, saati rakkautta. Ei Tuksulla ole mitään halua tai syytä lopettaa päihteitä, ei enää.Omassa mielessään on vielä ja aina  jonkin sortin julkkis.

  Ei ihmisen mieli enää jaksa, eikä kukaan Tuksun lähelläkään. Luuli voivansa elää kaksoiselämää ns. uskovaisena mutta pilukuvien myötä lähti maine ihan oma-aloitteisesti.

  Vauhti on vain kiihtynyt koko ajan. On aika edesvastuutonta palkata tuo keikalle, sairashan se on. Mutta myös ilkeä ja laskelmoiva.

  Omassa pienessä mielessä koittaa saada ansaittua rahaa vaikka persnettoahan nuo keikat on.

  Itseppä itsensä nolaa kerta toisensa jälkeen. Tuksun pahuus, katkeruus ja ilkeys on jotain täysin käsittämätöntä.Ja tuo julkisuuden himo.Miksi mennä lavoille, kun tietää joutuvansa naurunalaiseksi?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #211030 Ilmoita asiaton viesti
  Kiitos tiedosta
  Participant

  Enpä ihmettelisi vaikka yksi kaunis yö kävisi äitiin käsiksi. Tulisikohan edes silloin porttikielto?

  Tunkki on kuin pikkulapsi:muut ovat joko hänen puolellaan tai aina vastaan. Jos ei tule toimeen jonkun kanssa, kukaan muukaan ei saa olla tekemisissä tämän kanssa. 40 Vee??!! Eipä uskoisi..

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #211015 Ilmoita asiaton viesti
  Kiitos tiedosta
  Participant

  On hyvä lämmin hellä, mieli ihmisellä jouluna, paitsi Tuksulla ei koskaan. Velli PALVELE! ANNA RAHAA! OSTA VIINAA! HOIDA MUUTTO! ELÄTÄ VIISI VUOTTA! JA PAINU HELVETTIIN JOULUAATTONA ASAP! PISTE!

  Pisteet Mammalle ja syrralle! 40 vuotias loinen odottaa, että äiti passaa, sisko palvoo ja kehuu, lähtee ryyppäämään, Kolmas sisko ei ota kantaa ja muratti parka on jo porkkana. Miksi MIKSI LOINEN ei elä omaa elämäänsä vaan lähtee tappelemaan ja riitelemään väkisin toisten kotiin??!!??

  Mene töihin, maksa elämisesi, hoida asiasi, mene katkolle!On se törkeä. Ei mitään kunnioitusta yhtään ketään kohtaan. Kuulosti aivan viisivuotiaan mustasukkaiselta jorinalta tuo facen mässytys. Vaan ilmainen ruoka, yösija, kyllä kelpaa loisia Tukholmassa. Hanki elämä!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 219 #210961 Ilmoita asiaton viesti
  Kiitos tiedosta
  Participant

  Sivustaseuraaja on oikeassa, juurikasvu paistaa porokuvista. Mutta silti on jotain outoa, ettei sanallakaan hehkuteta ihanaa joulua saati perhettä, ei kuvan kuvaa edes kuusesta.

  Ihanan onnellisen näköinen perhe ilman Tuksua jouluna. Tuksuun ei voi luottaa, edes oma perhe.. Ei vielä  tyypillisiä känniraivareita kolmeen yöhön, vaikka joulunviettoonkaan ei huolittu.. Hmm..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 305 total)