tunkkitunkki

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • Author
  Posts
 • tunkkitunkki
  Participant

  Minä epäilen, että niitä biksuja ei nähdä. Alaosa nimittäin uppoaa läskeihin, yläosakin lupsahtaa jonnekin tissien alle tai väliin tai päälle naruksi. Näin itsekin xxl:nä tiedän. Sellainen korkeavyötäröinen alaosa ja kunnon tankini-yläosa olisi sopivampi. Kun tuskin se kiloa-paria itseään pienemmäksi saa, en saa minäkään.

  tunkkitunkki
  Participant

  Ai niin, kun Tuksu on itkenyt että hänen Miami-videonsa on poistettu Youtubesta, niin mitkäs ne sellaiset poistetut on? Kun ainakin ne näkyy, mitkä olen itse aiemminkin nähnyt. Eli ne Klamourr-nimellä olevat ja sitten sellainen yksi, ”Dolls Miamissa”. Eikö se vain itse löydä niitä, vai oliko jotain muita, jotka poistuivat?

  tunkkitunkki
  Participant

  http://ferrer.fi/tuotteet.html?id=3/683582 Taitaa olla tämä mekko, isoin koko 40. Saattaahan ne koot vaihdella, mutta ei sille 40 mahdu… Kuinka sen annetaan sovittaa noin paljon kinnaavia mekkoja? Saumat on venyneet ja paukkuneet seuraavalle asiakkaalle.

  tunkkitunkki
  Participant

  Hauskoja nuo Tunkin muokatut kuvat. Osa ainakin lienee niillä snapin automaattisilla muokkauksilla, niillä minunkin lapseni pelleilevät. Yhdessä näyttää kuin naama olisi aivan irrallinen levy, toisessa taas on jotenkin vääntynyt yläkroppakin tunnistamattomaksi. Jokin panoraama-toiminto pystysuunnassa? Kovin kummoisesti en osaa analysoida, mutta oli nämä pari seikkaa ylöstemmattava havainnoinneistani.

  Mistä tuo sateenkaaribiksu olikaan? Onko jollakin kuvaa, missä se on ollut myynnissä? Kiinnostaisi nähdä, millainen se oikeasti on ihmisen päällä.

  tunkkitunkki
  Participant

  Tuksu on kuulemma tinderissä, jollekin tuli match. Iäkseen väittää 35 vuotta.

  tunkkitunkki
  Participant

  Mutta tarkoittaako tuo kuvan sex-hästäkki nyt ruotsin kuutosta, joka olisi se pedon luvun osanen? Vai että seksisisustus, sehän selittäisi kuvan tuhnuisuuden.

  tunkkitunkki
  Participant

  Tuksu saapuu Viking Linen terminaaliin. Nopeasti turvamiehet huomaavat tutun ihmisen, jolla on kielto astua laivaan aiemman häiriökäyttäytymisen vuoksi. Mutta heti kumpikin turvahenkilö katsoo toistaan suu ilmaa haukkoen. Ted Bakerin mekko! Luputiinin kengät! Voi miten tyylikäs hän onkaan! Tummempi kiharainen hiuslisäke! Kauniit Lancomen meikit ja Israelin hehkuvoiteet! Kaiken kruunaava barbipinkki huulipuikkoväri ihanan pulleilla ja persoonallisen vinoilla huulilla! Erkki, eihän me voida estää Tukiaisen tuloa laivalle, eihän, onhan hän nyt sentään tyylikäs ja näyttävä. Laiva ei suorastaan voi purjehtia ilman moista glamouria. Itse asiassa laiva ei voi purjehtia suoraan ilman Tuksua noin viehkona! Korvanapista vielä tarkistus, voisiko Johannan sittenkin päästää laivalle, on pakko! Esimies antaa tiukan kiellon, ja Erkki parinsa kanssa joutuu tiukasti kieltämään Tuksun laivaanastumisen, sydämet myttyrällä. He todella ymmärtävät Johannan tuntemukset ja muistavat sen muljahduksen ja katkeran kalkin nielaisun nyt lukiessaan Tuksin FB-sivun muisteloa viime kesältä. Mutta ei auta ei, sydän piti kylmätä ja totella esimiehen käskyä. Eihän esimies nähnyt Tukiaista, ja sitä loisteliasta glamouria, olisihan hän muuten tietysti ymmärtänyt tehdä poikkeuksen säännöstä.

  tunkkitunkki
  Participant

  Kyllä te varmasti hyvin lähellä vyötärönympärysmittaa olette arvioissanne. Itsellä on tosiaan pahimmillaan ollut tuossa navan kohdalla röllykkämitta siinä 110 cm:n tietämillä, enkä usko olevani juurikaan isompi kuin Tuksu keskivartalosta. Sen verran peilikuva samalta näyttää mittasuhteiltaan, tosin hiukan erilaista kledjua tapaan käyttää. Pituutta on enemmän, mutta eipä se tuohon keskivartalokohtaan verrattaessa vaikuta.

  Siksipä ihmetyttää edelleen se 42-koko. Niin näen itseni menemässä sovittamaan tuota mekkoa, ja myyjän pää kääntyy säälivästi ja kauhistuneestikin vinoon, hieman hätäännystä myös havaittavissa, kun pelkää että repäisen mekon, tai vähintään venytän myyntikelvottomasti. Pakko tuon on olla jotenkin isoa mitoitusta, ei se elastaanikaan niin paljon myöten anna. Ja edelleen olen siihen Paakari-mekkoon jumittunut, nythän on jo sentään sininen prinsessaunelma päällä. Kummasti pitää muuttopäivinä pitää uusia tai juhlamekkoja ja poseerailla. Omista muutoista kun mietin, niin aika hikistä hommaa oli, eikä tullut mieleen kaivella edes vanhoja juhlamekkoja päällensä. Mutta ai niin, en ole prinsessa, jolle muutetaankin puolesta moneen kertaan eessuntaas.

  tunkkitunkki
  Participant

  Se mekko on varmasti ihan syystä alennuksessa. 😀 Joka kokoa löytyy…

  tunkkitunkki
  Participant

  Jos ei tuo mekko olisi turhan kallis, paremmin mun tyyliä ja kunnollisempaa materiaalia, niin tilaisin ihan piruuttani ja kokeilisin, saisinko venytettyä päälleni. 😀 Minullakin tökkii tuo alaosan musta, muuten voisi just ja just kuosi olla ok. Leikkaus ja materiaali ei.

  tunkkitunkki
  Participant

  Edelleen on Paakari-mekko päällä, ja nyt ne korvikset korvissa asti FB:n kuvassa. Joku osaa varmaan liittää.

  tunkkitunkki
  Participant

  Mekon leikkauksen kanssa saa tosiaan olla tarkka, kun mahaa löytyy. Kokemuksesta tiedän, ei mikä tahansa malli käy niin kuin nuorena ja hoikkana. Muutamat olen ostanut, mutta kaapissa odottelevat hoikistumista tai myyntiä tai jos piipahtaville kavereille sattuu kelpaamaan. Kaikkein parhain on vähän kerrosmainen pukeutuminen useammassa osassa, kapeahko hame ja siihen päälle lantiolle ulottuva väljempi yläosa. Kotelomekkokin käy, kun koko on sopiva eikä pinkeä, ja sitten harteille jotain huivia tai boleroa, joka tasoittaa tynnyrimahaa. Piiloonhan sitä ei kuitenkaan täysin saa, mutta pinkeä teepaitamallinen hulmuhelmainen on siitä huono, että se helma laajentaa vaikutelmaa, kun maha työntää sitä eteenpäin telttamaisemmaksi.

   

  Ei mutta nythän voin lisätä CV:seeni että olen koulutettu pukeutumisneuvoja, kun olen kerran kirjoittanut ajatuksiani vartalolle sopivasta pukeutumisestani!

  tunkkitunkki
  Participant

  Illalla tutkin tuota mekkoasiaa, ja ainakin mun ”täydellisellä” englantisen kielen osaamisellani käsitin että tuo hamraan Suomen 42-koko olisi suurin, mitä Teemu valmistaa. Omilla sivuillaan on koot 0-5 ja löytyy taulukoita, mitä kokoja ne muissa maissa vastaa. Kyllä mä päättelen että se sen isoimman koon on ottanut, tai jopa pienemmänkin, mutta siihenhän moni muukin isokokoinen vetoaa, että kun se venyy niin kokonumero ei haittaa. Itseä kyllä ahdistaa kiristävät vaatteet, mutta ehkä nuoremmat on niin tottuneita, että kiristää ja puristaa. Sitten ihmetellään, kun vaatteet ei kestä, kun niitä venytetään äärimmilleen. Kuulostanpa nyt vanhukselta paheksumisineni.

  Minullakin on metrinen vyötärö, tosin ihan vyötärö on kapeampi, mutta maharöllykän isoin kohta jonkun sentin yli metrin. Kuvista päätellen kroppani malli on aika samanlainen kuin Tuksulla, noin isoja roikkuvia lollottimia ei tosin ole. 42-koko minulla oli 20 kg sitten, kun BMI oli vain vähän yli sen kriittisen 25:n. Tietysti koot vähän vaihtelevat, joku 42-kokoinen voi olla eri kokoinen kuin toinen, mutta ainakin omissa vaatteissa koot osuvat 95% yhteneväisesti. Mikään 42-kokoinen ei mahdu 48-kokoiselle kuin ehkä vetoketju auki ja verisuonet puristaen. Jos niinkään. Mutta muistan kyllä,  että Tuksu on Tuksu, onhan sillä niitä viritelmiäkin ollut, että pysyy kiinnityssysteemin auki joku kolttu päällä.

  Minä nyt juutuin tähän mekkoon, kertoo varmaan omasta hamraasta polkkatukkasiwankassa-kateudestani. 😀

  tunkkitunkki
  Participant

  Ihmettelen, miten voi mahtua? Suurin valmistettu koko on 42. Tuksu on takuulla isompi. Onkohan muokattu isommaksi, vai onko luottanut venyvyyteen, onhan tuossa elastaania kohtalaisen paljon. Joo, olen itsekin isokokoinen, käytän kokoa 48. Pudotan painoa elämäntaparemontin myötä. Huolettaa, että peräti kolme kokoa pienempänä olisin vielä noin iso. Vatsa on minullakin se ongelmakohta, eikä tuon mallinen tosiaan imartele minun tai Tunkeroisen vartaloa.

  tunkkitunkki
  Participant

  https://www.zalando.fi/ted-baker-haiilie-palace-gardens-ruffle-trikoomekko-dusky-pink-te421c0c3-j11.html

  Polyesteria, joka tunnetusti alkaa helposti haista, jos ei pese heti käytön jälkeen. Hoito-ohjeena käsinpesu…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)