Ekstrovertti kärsivä marsu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 111 total)
 • Author
  Posts
 • Kiva kuulla että olen kateellinen The Paksuimmalle. 🤣😂

  Aivan minähän olen vain hamraasti naimisissa.
  laihtunut muutamassa kuukaudessa 44kg. Minähän hamraasti ruokin ja ulkoilutan koiraamme päivittäin. Hamraasti jopa kehtaan tehdä työtä.

  No lasta emme perheeseen toivo eikä sellaista tule, kiitetty olkoon ehkäisy.

  Asutaan maalla, mutta autolla päästään helposti kaupunkiin ja puolison kanssa kulut ja menot jaetaan.
  Päätin jo kauan sitten etten kadehdi muita tai anna minkään negatiivisen fiiliksen päästä liian suureksi elämässäni ja se on toiminut.

   

  Tuksuhan ei mihinkään näistä kykene. Hän se on joka meitä näätiä kadehtii. Ei omista kuin velkaa, ei omaa kotia, ei kykyä huolehtia perustarpeistaan, ei vakaata parisuhdetta (Velliä ja Poolia ei lasketa), hän ei edes kykene minkäänlaiseen positiiviseen toimintaan tai ajatteluun. Hänen sydämensä on musta ja täynnä katkeruutta ja kateutta näätiä kohtaan, koska hamraat näädät ovat saaneet kaiken sen, mitä hän on halunnut.  🖤🤎

  Silloin harvoin kun täällä käyn, saan aina järkyttyä vain enemmän.
  Luultavasti Jassu ja Mamma tekevät kaikkensa, että Tunkin vauva ei päädy sossuille. Koska kukapa sitä oman siskonsa tai tyttärensä lasta haluaa huostaanotetuksi.

  Muistan aikanaan minun sisareni, kun erosi miehestään ja oli heikossa voinnissa henkisesti, niin siinä me kaikki sisarukset ja vanhemmat jouduimme palaverissa vakuutttamaan sosiaaliviranomaisille, että systerin tukena ollaan ja 100% valmiudessa.
  Itsekin olin monta kertaa hänen luonaan tai lapset välillä viikonloppuja meidän sisarusten tai isovanhempien luona, että sisar sai edes vähän levättyä, molemmat kun olivat alle 2-vuotiaita silloin.

  Mitä itse Tunkkiin tulee, se muikkeli ei lasta ansaitse, kun ei sitä kuitenkaan osaa hoitaa saatikka viitsi. Lapsihan olisi oikea enkeli parissa päivässä, jos olisi tuhveron kanssa kahdestaan.

  Siitä on aikaa, kun viimeksi olen täällä käynyt ja järkytys on suuri siitä, mitä kaikkea onkaan mennyt ohi. No on siinä etunsakin, kun en ole Tunkille uhrannut ajatustakaan.
  Paitsi toissayönä, kun näin jotain hiton perverssiä unta siitä ja kahdesta sen tanssitytöstä, joiden kanssa teki karvavisakeikkaa.

  No, mitäpä jos joku tiivistäen kertoisi mitä muuta Tunkin näppis suoltaa, kuin tosi ruskaraskaana?

  Missä loisii maksamatta vuokraa nykyään?
  Vieläkö pappa sinnittelee tällä puolen rajaa?
  Kuka on se mehmetti, jolle on pyhästä hengestä ruskautunut?
  Vieläkös Velli on kuvioissa mukana?
  Mites Herhiläisen businekset?

  Lapsen abortointi syntymän jälkeen? Hyvä Tuksu. Sulla välähti.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #153236 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos Talkkunan Tanelle, näin mä vähän uumoilinkin. Ei oo vaa tuo muikkeli jaksanut enää kerätä mun mielenkiinto, koiraparat tosin säälittää, niinku aina.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #153229 Ilmoita asiaton viesti

  Oon sen verran paljon jäljessä, että en jaksa etsiä, mutta koirien tilanne on?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 183 #149236 Ilmoita asiaton viesti

  Alma2 kenenkään, en oo törmännyt haukkuvan Sannaa, ennemminkin kaikki kokevat myötätuntoa, kun Tunkin juonittelut ja kepulit tiedetään. Keskustelua on käyty Sannan menneisyydestä ja siitä, kuinka hän pyrkii pitämään nykyisin elämänsä kondiksessa, mutta eihän siitä mitään tule kun The Paksuin (ihansamamitenkirjotetaan) tekee kaikkensa, että saisi kaiken hyödyn ja rahanarvoisen irti, ennen kuin heittää roskalavalle. Se vain on tosi asia.
  Mua ei paskaakaan kiinnostaa, sen turkishommat, mitä se pitää päällään ja esittelee, vetosit aiemmin siihenkin asiaan, ne turkikset on kuollut. Mutta koiraparat ovat vielä toistaiseksi eläviä, eivätkä pysty itse vaikuttamaan mitenkään siihen, miten niitä kohdellaan. Kuolleiden kohteluun ei hirveesti voi enää puuttua, mutta elävien kohtaloon voi ja pitää puuttua, jos sattuu olemaan Tunkin armoilla.

  Mutta en edes usko, että Alma2 ymmärtäisikään mitään mistään. Ja tiedoksi Tunkille ja violeteille kassialmoille, että mun puolestani ei tartte rukoilla, minä otan vastaan sen mitä korkeammat voimat minulle antaa ja olen siitä kiitollinen. Tuksu on kiitollinen vain saadessaan kuvansa ja valheitaan lehtien sivuille, anteeksi, nyt tuli moka, ei se saatanan Tuksu ole mistään, koskaan ja kenellekään kiitollinen.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 183 #149097 Ilmoita asiaton viesti

  Piti hakee Sanna sairaalasta, että sai omille kynsilleen maksajan. Kätevää.

  Tuksun elämä ois voinu mennä oikeesti vaan niin paljon paremmin, mutta vanhemmat antoivat kunnon potkun lätinöperseeseen, että väärään suuntaan tuo Tunkero lähti ja kovalla luisulla vieläpä, kohti kuutioita. Välissä on muutamat tyypit käyneet vain antamassa lisää vauhtia. Mikään ei tuota vauhtia enää pysäytä.

  Niin, väsyyhän sitä, kun jatkuvasti on pakko kadehtia ja kiusata ja haukkua muita.

  Ja Tunkki vielä, sä oot jo ite tarpeeks pottunaama, että et sä enää uutta koiraa tarvi ja luovu vanhoistakin. Jos oot eläinrakas, ainiin et sä oo, mut me ollaan!

  Kiitos Johanna, tuo kielilläpuhumisesi sai naurun hersymään minusta. Oot ihan pelle ja mun sponssi heitti yhtäkkiä, ettei oo tiennyt, että Suomessa on niinkin ruma ämmä kuin Tunkki Tukiainen.

  Tuksulogian kand: Tiedän kyllä. Huomioi: ”Vain omasta mielestään.”

  Uskotteko te todella, että Tuksu haukkuisi ja panettelisi muita? Ei Tunkki koskaan kiusaisi tai löisi ketään!  Hänhän on empaattinen! Vain omasta mielestään.

  En taida olla glamuur, kun mua eio bannattu missään, ei edes facessa, enkä oo ettimässä kavereitakaa, nykyset riittää hyvin. Jos uusia tulee ni se on ok, mut en etsimällä etsi kavereita. Se pieni poppoo on osoittautuneet tosi ystäviksi.

  Mietin samaa kuin Principeca2, että miksi sviidussa sä Tunkki hakeudut nuorten aikuisten seuraan, kun itse oot keski-ikäsen ämmän kropassa oleva 6-vuotias?
  Ja miksi etsit uusia kavereita stadista? Eiks vanhat huoli enää seuraansa? Etkä sä oo empaattinen pätkääkään, ne jotka tarvitsisivat toisten empatiaa, saavat sulta vain uhkailuja helvetinlieskoista ja kuutioista, joihin sinä itse tulet päätymään.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 111 total)