Ekstrovertti kärsivä marsu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 108 total)
 • Author
  Posts
 • Lapsen abortointi syntymän jälkeen? Hyvä Tuksu. Sulla välähti.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #153236 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos Talkkunan Tanelle, näin mä vähän uumoilinkin. Ei oo vaa tuo muikkeli jaksanut enää kerätä mun mielenkiinto, koiraparat tosin säälittää, niinku aina.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #153229 Ilmoita asiaton viesti

  Oon sen verran paljon jäljessä, että en jaksa etsiä, mutta koirien tilanne on?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 183 #149236 Ilmoita asiaton viesti

  Alma2 kenenkään, en oo törmännyt haukkuvan Sannaa, ennemminkin kaikki kokevat myötätuntoa, kun Tunkin juonittelut ja kepulit tiedetään. Keskustelua on käyty Sannan menneisyydestä ja siitä, kuinka hän pyrkii pitämään nykyisin elämänsä kondiksessa, mutta eihän siitä mitään tule kun The Paksuin (ihansamamitenkirjotetaan) tekee kaikkensa, että saisi kaiken hyödyn ja rahanarvoisen irti, ennen kuin heittää roskalavalle. Se vain on tosi asia.
  Mua ei paskaakaan kiinnostaa, sen turkishommat, mitä se pitää päällään ja esittelee, vetosit aiemmin siihenkin asiaan, ne turkikset on kuollut. Mutta koiraparat ovat vielä toistaiseksi eläviä, eivätkä pysty itse vaikuttamaan mitenkään siihen, miten niitä kohdellaan. Kuolleiden kohteluun ei hirveesti voi enää puuttua, mutta elävien kohtaloon voi ja pitää puuttua, jos sattuu olemaan Tunkin armoilla.

  Mutta en edes usko, että Alma2 ymmärtäisikään mitään mistään. Ja tiedoksi Tunkille ja violeteille kassialmoille, että mun puolestani ei tartte rukoilla, minä otan vastaan sen mitä korkeammat voimat minulle antaa ja olen siitä kiitollinen. Tuksu on kiitollinen vain saadessaan kuvansa ja valheitaan lehtien sivuille, anteeksi, nyt tuli moka, ei se saatanan Tuksu ole mistään, koskaan ja kenellekään kiitollinen.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 183 #149097 Ilmoita asiaton viesti

  Piti hakee Sanna sairaalasta, että sai omille kynsilleen maksajan. Kätevää.

  Tuksun elämä ois voinu mennä oikeesti vaan niin paljon paremmin, mutta vanhemmat antoivat kunnon potkun lätinöperseeseen, että väärään suuntaan tuo Tunkero lähti ja kovalla luisulla vieläpä, kohti kuutioita. Välissä on muutamat tyypit käyneet vain antamassa lisää vauhtia. Mikään ei tuota vauhtia enää pysäytä.

  Niin, väsyyhän sitä, kun jatkuvasti on pakko kadehtia ja kiusata ja haukkua muita.

  Ja Tunkki vielä, sä oot jo ite tarpeeks pottunaama, että et sä enää uutta koiraa tarvi ja luovu vanhoistakin. Jos oot eläinrakas, ainiin et sä oo, mut me ollaan!

  Kiitos Johanna, tuo kielilläpuhumisesi sai naurun hersymään minusta. Oot ihan pelle ja mun sponssi heitti yhtäkkiä, ettei oo tiennyt, että Suomessa on niinkin ruma ämmä kuin Tunkki Tukiainen.

  Tuksulogian kand: Tiedän kyllä. Huomioi: ”Vain omasta mielestään.”

  Uskotteko te todella, että Tuksu haukkuisi ja panettelisi muita? Ei Tunkki koskaan kiusaisi tai löisi ketään!  Hänhän on empaattinen! Vain omasta mielestään.

  En taida olla glamuur, kun mua eio bannattu missään, ei edes facessa, enkä oo ettimässä kavereitakaa, nykyset riittää hyvin. Jos uusia tulee ni se on ok, mut en etsimällä etsi kavereita. Se pieni poppoo on osoittautuneet tosi ystäviksi.

  Mietin samaa kuin Principeca2, että miksi sviidussa sä Tunkki hakeudut nuorten aikuisten seuraan, kun itse oot keski-ikäsen ämmän kropassa oleva 6-vuotias?
  Ja miksi etsit uusia kavereita stadista? Eiks vanhat huoli enää seuraansa? Etkä sä oo empaattinen pätkääkään, ne jotka tarvitsisivat toisten empatiaa, saavat sulta vain uhkailuja helvetinlieskoista ja kuutioista, joihin sinä itse tulet päätymään.

  Mun tekis mieli niin kertoa mitä oon kokenut, mutta en uskalla. En halua helvetistä saarnausta ja siitä, että demonit on hyökännyt tms.

  No oon silti onnellinen. 🙂 Enkä pelkää enää yhtään. Minua ei enää huoleta tulevaisuus. Sillä löysin elämäni tarkoituksen. Tunne on huikea ja mahtavan ihana.

  1. Mitä siihen kuva juttuun tulee, niin kuvakulmahan on pakostakin sama, mutta ehkä näen vähän vääristyneesti, mutta mielestäni Velli on pikkasen pitempi nudena, kuin vaatteet päällä ja näyttää paljon ruikummalta, kuin vaatteet päällä. Mutta en pidä mahdottomana, etteikö olisi Velli.

  2. Tuksu. Kukaan näätä ei liene niin dorka, että haluaa sotkea näppinsä sinun kuolemasi kanssa, ei edes päästäkseen vapaaehtoistyöhön.

  Johan on taas juttua tullut. Eikä edes yllätä yhtään. Liekö Tunkki ollut sateenvarjon alla piilossa ku järkeä jaettu, tai ehkä kauheusunilla.

  OT: Yavannah, laitaks linkkiä niihin luonteenpiirre juttuihin?

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 108 total)