Barbhyia

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 65 total)
 • Author
  Posts
 • Barbhyia
  Participant

  ”Johanna Björkman on vaatinut korvausta 15,5 työtunnista, josta 1 tunti liittyy lopputoimenpiteisiin. Mikään ei ole tullut ilmi, mikä oikeuttaisi Johanna Björkmanin korvaamiseen sulkemistoimenpiteistä pidemmällä aikavälillä kuin siitä normaalisti hyväksytään, eli. 30 minuuttia.”

   

  Tämä Johannako se lähti tunkin kanssa Sheratoniin schamanipalle? No tuskin…  (kts. oikeudenkäyntipöytäkirjat)

  Barbhyia
  Participant

  Laupis oli mahtava, myäs:


  Ohmysatan

  JUONTAJA: Tänään meillä FäshönTV:ssä on vieraana uuden couture-mallliston suunnitellut muotiguru Belsebub eli Lucifer eli Paholainen eli Piru eli Perkele eli Hänen Demoninen Korkeutensa Pimeyden Ruhtinas Saatana.

  VIHTAHOUSU: Moi vaan kaikki.

  JUONTAJA: Iltaa ja tervetuloa. Kerrohan, Lucifer, vähän uudesta mallistostasi.

  VIHTAHOUSU: Juu. Tein tämmösiä teepaitoja. Näissä on tämmöne kissankuva tässä. Kissalla on tällee tässä tämmöne kruunu päässä ja sit toinen silmä tällee niinku tähti ja toinen silmä sit niinku tällee auki. Ja sit sillon tällee tämmöne hipsteri pukinparta tällee.

  JUONTAJA: Kissa näkyy olevan.

  VIHTAHOUSU: Näitä on eri väreissä.Tässon kiva keltanen. Tässon veikeä vihree. Tässon leikkisä lime. Tässon pirtee pinkki.

  JUONTAJA: Voitko, Lucifer, vähän kertoa muotimallistosi taustoista?

  VIHTAHOUSU: Juu. Katos ku mun duuni on saada kaikki ihmiset jujutettua ns. ”alakertaan” elikkäs Hedvekin ikuisiin lieskoihin jossa poru ja hampaiden kiristys ei ikinä lopu ja ihmisen kuolematonta sielua piinataan iankaikkisesti aina ikuisuuden loppuun saakka pikkupirujen tökkiessä populaa hiilihangolla ahteriin niin mietittiin jätkien elikkäs muiden demonien kaa että otettais proggikseen vähän tällee keveempää tatsia että ihmisten olis helpompi lähestyy meitä ja meidän niitä eikä koko tän tsydeemin tarttis sillee olla sellasta väkinäistä synkistelyy ja irvistelyy vaan että jengi alkais kelaa että jumankekka se ”alakertahan” voiski olla aika magee paikka.

  JUONTAJA: Pahuus lyö hyvyyden voimat ja kukistaa Jumalan enkeliarmeijat Harmageddonin lopullisessa taistelussa lasten värikkäiden kissapaitojen takia?

  VIHTAHOUSU: Juu. Kissat on kivoi. Eiks oo velmu ilme?

  JUONTAJA: Miten tämä käytännössä toteutuu?

  VIHTAHOUSU: No kato tyypit ostaa näitä mein teepaitoja ja sit ne pitää niitä. Ja sit toiset tyypit näkee näitä mageita teepaitoja ekojen tyyppien päällä ja ne meinaa että onpa subermagee teepaita ja sit nekin menee ostaa itelleen sellasen.

  JUONTAJA: Ja millä tavalla, näin tarkkaan ottaen, se edistää ihmisten sielujen joutumista ikuiseen kadotukseen, Pahan voittoa Jumalasta ja Saatanan diabolista ylivaltaa ja Universumin herruutta?

  VIHTAHOUSU: No kato aateltii että lähettäis tällee ilon kautta ettei ois aina niin ryppyotsaista. Vastakkainasettelun aika on ohi. Monitoiminainen fanittaa mein paitoja kanssa.

  JUONTAJA: Ootteko te nyt yhtään miettiny tätä koko hommaa loppuun asti?

  VIHTAHOUSU: No me on kyllä ajateltu laajentaa sillee mallistoo niinku tällee avaimenperillä ja hampaidenvalkasulapuilla.

  JUONTAJA: Ja kissa-avaimenperillä Pahuus kukistaa Hyvyyden, Pimeys lyö Valon, Sielunvihollinen murskaa kosmisessa kaksintaistelussa Luojan?

  VIHTAHOUSU: Me ehkä avataan nettikauppa kanssa.

  JUONTAJA: Mene pois. Oot nolo.

  VIHTAHOUSU: Mutku Tuksuki teki meille promovideon!

  JUONTAJA: Ja ensi viikolla FäshönTV:ssä vieraana Ahura Mazda joka kertoo meille uudesta yybermakeesta villasukkamallistostaan. Näkemiin.

  Barbhyia
  Participant

  Junttitunkilla  on ilmaiset verot. Ainakin tuloverot. Ei tuloja, ei veroja.

  Barbhyia
  Participant

  On se Veijo laiha sluigero.  Lihava loinen syö ja juo ihan kaiken. Voivoi sentään kun jossun koira paskas kenkään.

  Barbhyia
  Participant

  No onpas Velli aika suttuisen olonen. Habitus mätsää hyvin johkinasuun. Awwww

  Barbhyia
  Participant

  Ehkä voisin yrittää asua tuolla hetken, jos mulle maksettaisiin tuo 730/kk suoraan make up pussyyni… no en kyllä ikinä voisi. Talo haisee vahvasti jo kuvien välityksellä.

  Barbhyia
  Participant

  Ja kuvat (esim. 2/12) idyllisestä omakotitalosta; likainen vanha Audin ruoska ja kaksi muuta kevät nietokseen hautautunutta kulkuneuvoa. Voi halvattuuu

  Barbhyia
  Participant

  Ai kuinniin johkinasu on laatinut:

  ”Vuokrattavana idyllinen omakotitalo, 105 neliötä Loviisan keskustassa

  Vuokrattavana idyllinen omakotitalo, 105 neliötä plus varastotilat 33 neliötä. Loviisan keskustaan alle 1km matka. Omakotitalo, joka on puutalo rakennettu vuonna 1988. Omakotitalossa on puulämmitteinen sauna joka on myös infrasauna. Talossa on takka. Talon sisäpihalla on idyllinen terassi ja suuri aidattu puutarha. Paikka sopii mm. erinomaisesti lapsiperheille sekä eläimille myös. Loviisa on idyllinen pikkukaupunki, Porvooseen on 38 kilometriä. Helsinkiin on matkaa 88km.”

  Siis eihän kukaan normijärjellä varustettu julkaise tollaista, jos omakotitalon haluaa antaa vuokralle ja toivoo saavansa vielä vuokralaisenkin… myös

  Barbhyia
  Participant

  On siinä surullinen pariskunta. Kerrassaan säälittävät perhetuttavat. 22 neliötä. Polis! Lägg råttorna i den stora buren under tiden…

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 276 #299229 Ilmoita asiaton viesti
  Barbhyia
  Participant

  @MattiNäsä: Mitä lässytyät taas?

  Jatka elämää…  rakasta itseäsi

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 276 #299218 Ilmoita asiaton viesti
  Barbhyia
  Participant

  Peukut Pirjolle ja Psykolle!!!11!

  Miamarijojannatukiaisen äijä on pieni&ruma.

  Toki edes albaani-pera ei ansaitese taakaksi  Tukiaisten ainoaa elossaolevaa tytärtä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 273 #294165 Ilmoita asiaton viesti
  Barbhyia
  Participant

  Olen ennenkin luottanut soopelssonin kertomaan. Ja aijan. Ja herneen. Usw.

   

   

  Barbhyia
  Participant

  Eikä ne kengätkään kai oikeen tuhtimon jalkaan mahtuneet, kun ainakin kolmet eri kengät oli eukolla hautajaispäivänä. Että sorkkaa puristaa… paitsi ne silsaiset kretuliinit Iines kengät.

  Barbhyia
  Participant

  Tunkin korkkarit (ne mustat ja gyllene skandaalit) hautajaisissa lienee Jassun kuolinpesästä lokittu…

  Barbhyia
  Participant

  Voivoi. Aikoinaan niin monet  kymmenet kerrat ehtinyt Köpiksestä illaksi kotiin…
  Finnairin viimeinen ”maailmanlopun lento” laskeutui: AY666 to HEL ei enää lennä perjantaina 13. päivä
  https://yle.fi/uutiset/3-9883012

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 65 total)