Maggie P.P Paparazzi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
 • Author
  Posts
 • Minä minä,minä…..vatun sekopää..

   

  Tuksuhan puhuu motherista hän teki diagnoosin mökillä kristityn äitinsä olevan narsisti! Veijo tiätysti myös on narsisti.Piste…. 😀 Videoita liitetty yhteen.

  Helinäkeiju

  Piti nopsaan ottaa video talteen ennenku taakalat tunkeron pyynnöstä poistaa sen. Todistaa kuin heikossa kunnossa bluu chihu on jos nyt on kuollut.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #156466 Ilmoita asiaton viesti

  Mäntynäätä

  Kiitos  videoista! 🌹🌹 Kanavalla nyt kaikki, pätki aijaassa mut sain talteen hulvaton poropunanenä. 🦌

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #153924 Ilmoita asiaton viesti

  Kylläpä yleisö alussa huutelee rumia… 😀  😀

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #153704 Ilmoita asiaton viesti

  Kristityn uskovaisen harras show. 😀

  Pappa on iloinen jassun kanssa mutta onkos hänellä sandaalit jalassa? Meikä ei oikein erota.

  Etänäätä

  En mä kiivastunut kun lähinnä huvitti ne vastaukset kun tiesin ketkä ei tule ja ilmoitti siitä jo täällä. Alkuun suljettu mut tarkoitus oli myöhemmin ihan jotain muuta ja juurikin sitä peräänkuulutin että rento meininki ym.

  Tottakai saa olla eri mieltä ja keskustelua Tunkin tiimoilta sen tekemisistä kuten täälläkin. . Vanhoille luotto näädille useammalle Mode valtuukset… Mulla ei ole aikaisempaan kokemusta itse perustetusta ryhmästä no tulipa kokeiltua ja ei niin helppoa ollutkaan jäsenten hyväksyminen. Ylläpitäjät vain julkaisee jotain on sekin tylsää…

  Pyysin kyllä yhtä jäsentä apuun modeksi mutta hän vastasi ettei halua ottaa vastuuta. Mitäpä tästä vääntämään enempiä.

  Edit. Kyllä oikeat olis tiennyt seiska liven vai piruuttaanko vastasivat ettei tiedä. 🤔 No enivei eihän niistä tiedäkään kuka on kuka mutta liveä seuranneena ja täällä niin muutama Nikki on niin jämpti ettei poikkea sanoistaan, ei ole ainakaan vastaan tullut. Kyllä sinne tuli lisättyä niitäkin joitama joka ei vastannut ollenkaan kysymyksiin että voi olla täältäkin kuka tahansa. 🤣 Upotan pääni käpyämpäriin niih ei ole ritsoja peekele… 😂

  Ryhmä on nyt jäissä! Voi perkele mitä touhua jäsenten kanssa siis oli kolme kysymystä pyrkiessä ryhmään.
  1 Mikä nikki seiskalivessä? mikä myhyssä ennen muutosta ja mikä nyt?

  Täältä tuli oikeesti jäseniä no nimiä en mainitse se on periaate.
  Oikeilla profiileilla tuli aika paljon jäseniä. No surkuhupaisaa tämän aamun ja yön aikana oli tullut paljon pyyntöjä yli sata.

  soopelsson, princi ym..moni muu oli jo ilmoittanut ettei tule, kas kummaa vastauksissa oli kaiki nikit jotka jo ilmoittivat ettei tule. 😀
  Mikä on seiskalive? oli usein kysytty ns. Princin kohdalla nauroin kippurassa koska tiedän hänen olleen livessä samalla nimellä nyt feikki princi ei tiennyt mikä oli seiskalive. 😀 Rääkyjä ei ole facessa ja hänkin ilmestyi vastauksiin.

  Keikkamyyjiä parikin kappaletta halusi jäseneksi. Tunkin bestiksiäkin (muka) oli sit muuten vaan Tunkin kamuja ja pari uskista oikeilla nimillään. Monta minä tunnen Johannan hyvin vastauksia joopa joo… koita siinnä nyt valita kaverin kanssa jäseniä?  Tarkoitusperä oli hyvä ja että olisi keskusteltu no muutama kommentti, kukaan muu ei julkaissut mitään vaikka asetukset oli niin että jokainen saa julkaista ym..

  Ryhmän alasajoon tarvi ensin jokainen jäsen poistaa ryhmästä yksitellen onneksi ei ehditty ottamaan lisää kun luettiin niitä vastauksia jotka osa oli niin surkuhupaisia Pleace mä olen aina seurannut.Pleace luen hymyn palstaa mutta en ole rekkautunut ym…

  Youtube kanavani tilaajikaan en kerro kenellekkään ne tulevat sähköpostiin hyväksyttäväksi ja sielläkin on ihan oikeilla nimillään olevia. Luottamus on musta niin tärkeä asia ettei sitä mennä lavertelemaan ympäri nettiä kuka tilasi ja laittoi viestiä (youtubessa voi nykyään laittaa viestiä samoin kun mesessä).
  Peace and Love vaan kaikille. ✌

  Anteeksipyyntö niille jotka ehti jäseneksi! 🙏  ❤

  Soopelsson

  Eikö sulla ole feikkiprofiilia? Äkkiäkös sen tekasee en mäkään omalla nimelläni siellä ole. Ryhmä on myös tarkoitus olla jo varalla jos tämä otavan pulju lopettaa palstan.

  Seppo7

  Maggie P.P Paparazzi, laitoin liittymispyynnön. Suosittelen ryhmän pitämistä salaisena ainakin alkuun, kunnes jäsenkunta on hahmottunut. Lisäyksenä myös olisi toivomus, ettei jäseneksi hyväksyttäisi sellaista jäseneksi pyrkijää, jolla ei ole minkäänlaista vanhaa taustaa näätäilystä.

  Tämä olisi tarkoitus siksi kysymykset mutta kun en muista lähellekään kaikkien aikaisempia nikkejä ja taustoja?  Ryhmään tarvitsi nyt alkuun heti yksi vanhempi näätä modeksi joka muistaisi näitä muita näätiä. Minä olen vasta Jullen kuoleman jälkeen alkanut näätäileen.

  Apuja kaivattaisiin nyt teiltä vanhemmilta näädiltä! Viestiä voi laittaa jo ryhmässä olevat kaikki ei kyllä vastannut kysymyksiin.

  Ryhmä olisi kasassa ja porukkaa vailla.
  Täällä on niin hyviä kirjoittajia olisi mukava pystyä kommentoimaan kirjoituksia. Kuvia olisi helppo lisätä faceen kun kaikki ei osaa tänne niitä liittää.
  Trollit poistoon samantein jos niitä ilmenee, tarvittaisiin luotettavia modeja muutama lisää jos porukka kasvaa.

  Tuksulasta kuullut että lentää pihalle tämä ryhmä olisi tarkoitus pitää rentona ja ampua Tunkin valheet alas.

  Ryhmän nimikin on vielä hakusessa kuten kansikuva jne…
  Päätettäisiin porukalla pidetäänkö ryhmä suljettuna vai vain salattuna?

  Löytyykö kanta näätiä ryhmään?

  https://www.facebook.com/groups/544751952620025/about/

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 183 #150004 Ilmoita asiaton viesti

  amanuenssi

  Väsymätön piiloagentti Maggie Pink-Pills Paparazzi on tykittänyt jyytybeen Johannan viime päivien klipit lähes reaaliajassa. Miksei Johanna kommentoi mitään siihen, että kanavalla on ajoittain ahkerastakin sisällöntuotosta huolimatta vain 93 tilaajaa.

  Yksityisenä pidettävät tilaukset eivät näy muille ja minäkään en näe kaikkia tilaajia. Kieli pitkällä olen odottanut suuren artistin kommenttia kanavalle tai Vellin mutta ei ole näkynyt eikä myöskään huudettu raskasta rikostutkintaa. 😀  😀 Tunkki kyllä näkee suoran veetuilin jne… ei ole maireimmasta päästä videoiden selostukset. 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)