Ilmaisest Verot

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • Ilmaisest Verot
  Participant

  Mun mielestä toi Loviisan kirkon edustalla otettu ”modelling pic” on ihan kiva. Tuksun kasvot näyttää levollisilta ja asukokonaisuus, meikki ja hiukset ovat yhteensopivia.

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Toi Bruno katosi hetkessä ihan totaalisesti. En edes muista, että Tuksu olisi kaipaillut sen perään tai puhunut siitä myöhemmin. Kaikkia muita koiria se on haikaillut takaisin tai valittanut, miten joku varasti/tappoi ne, mutta Bruno vain katosi. Taisi olla liian #itsepäinenkoira, jotta olisi sitten lopuksi kiinnostanut.

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Eka!

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Lahjoilla voi myös kätevästi tuoda esille sitä, että Tuksulla on ystäviä, vaikka Tuksu ei koskaan vaikuta tekevän heidän kanssaan mitään eivätkä he näy missään. Näädäthän aina vahvasti epäilevät, ettei Tuksulla mitään ystäviä ole ja lahjat ovat Tuksun keino todistaa näätien epäilyt vääriksi.

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Kukakohan oli vauvan kummi? En ole pitkiin aikoihin osallistunut luterilaisiin kastajaisiin, joten mitä siinä tapahtui, kun Tuksu oli Ilen kanssa kirkon edessä? Eihän siinä ollut edes kastemaljaa.

  Jotenkin hassua, että Ile kastettiin luterilaisiksi. Tuksulla ei tunnu olevan mitään kunnollista käsitystä uskostaan, vaan kaikesta napataan parhaat palat. Paavi ja katolilaisuus ovat paholaisen juonia, mutta melko liberaali luterilainen kirkko ilmeisesti ei.

  Itse paasataan aikuiskasteen merkityksestä (ja ne suunnathan eivät yleensä hyväksy lapsikastetta), mutta itse käydään kastamassa se oma lapsi (koska juhlat ja äitikin saa huomiota).

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Muutenkin on jotenkin tosi outoa, miten paljon Tuksu välittää siitä, että joku on hänelle kateellinen. Vaikka kaikki näädät olisivatkin kateellisia hänelle, niin eihän Tuksu saa siitä mitään konkreettista. Ei se lisää myytyjen keikkojen määrää tai muutenkaan lisää rahaa Tuksun tilille. Ei toisten kateellisuus kaunista Tuksua. Ei se randomien ihmisten kateellisuus mitenkään paranna Tuksun elämää.

  Voin rehellisesti sanoa olevani joskus kateellinen henkilöille, joilla tuntuu menevän paremmin kuin minulla (tässä en viittaa Tuksuun), mutta se on itsestänikin tosi tyhmää, koska se kateellisuus korkeintaan huonontaa omaa oloani. Ei se siihen kohteeseen vaikuta yhtään mitenkään.

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Mun ruotsi on aika  huonoa, mutta sanottiinko siinä tekstissä siis nimenomaan niin, että Kaunis mamma on VAATINUT, että ennen tapaamisia tuksun pitäisi käydä jossain seuloissa? Mä sain siitä sellaisen kuvan, että Kaunis mamma on vaan sanonut, että seuloissa käynti vaaditaan ennen tapaamista (eli joku virallinen taho on tehnyt tällaisen vaatimuksen). Tai jotenkin vaikea uskoa, että Mamma olisi nyt ollut tiukkana tässä asiassa, kun muuten sitä vaan naureskellaan dotherin oikeudenkäynneissä ja muuta.

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Miten minä en tajua Tuksun ideaa kahdesta häämekosta??? Toinen itse vihkimistilaisuuteen ja toinen HÄÄmekko jatkojuhliin?!!!

  Vähän jälkijunassa vastaan, mutta kiinalaisen ystäväni häissä morsiammella oli 4 häämekkoa. Perinteistä länsimaalaista häämekkoa käytettiin kirkkovihkimisessä, kiinalaista hääpukua (ei mitään aliexpress-rytkyä, vaan sellaista kiinalaistyyppistä) käytettiin perinteisessä kiinalaisessa hääseremoniassa, jossa oli joku teeseremoniasysteemi hääparin vanhempien kanssa. Sellaista pöyhkeää pitkää iltapukua käytettiin juhlaillallisella (Tuksu olisi rakastanut sitä pukua) ja jossain vaiheessa iltaa se puku vaihtui toiseen. Oli muuten hienot ja tyylikkäät juhlat.

  Itse en ollut koskaan tällaisesta pukurumbasta kuullutkaan ja kyselin, että onko se ihan normaalia toimintaa siellä päin. Kuulemma oli ja mekkoja saattaa olla enemmänkin, jos morsian niin haluaa.

  Ilmaisest Verot
  Participant

  Miksi Tuksu ei ota tuota Ahtia, joka instan kuvissa hehkuttaa Tuksun ihanuutta? Siinä mekkokuvan yhteydessä hän jopa kosii prinsessaamme.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)