Maijasmini

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • Author
  Posts
 • Maijasmini
  Participant

  Kattelin tossa huvikseni vuoden takaosia postailuka maailmanlopun morsiammelta. Tässä muutama

  -maailmanloppu

  -aurigonpimennys ja sen vioksi maailmanluppu ja harmagedon.

  – mahdollistaja reisussa ja syötetään saraalle ishälle aurajuusto lasagnea.

  – muutto ukomaaseen.

  -helvetissä ja taivaassa piipahdettu.

  – toiset tulkitsee raamattua vääri. Hän tietää ja kertoo koska ishä on nähnyt jo niin.

  -jos laitetaan alaspäin peukkuja, se on suora matka helvettiin.. sillä jumala on hänen puolelaan kun seisoi ison kiven päällä ja näytti sen helvetin..

  -17 vuotiaanna jo jako stadissa hänen jessensä lippusia.

  ..  jebo, peukku.. nyt et ole kyllä yhtään uudistautu. Sinä olet aina oikeassa. Surullista luettavaa kuinka ishaskis pahoinpitelit… ja sisaresi.. vanhemman, nuoremman henkisti. Ota nyt jumaliste itteäs niskasta kiinni!

  Shalom

  Maijasmini
  Participant

  Tosiasiahan vaan valitettavasti on että se on Suomen ehdottomasti suurin pelle.

  Maijasmini
  Participant

  .. pipli-ishä oli ainut joka taisteli ja olihan pikku syrra. Kumpikin sai kuulla kunniansa.

  Ote pinkistä kirjasta

  ”Johanna on luultavasti ainoa julkkis Suomessa, joka on itse nimennyt hänestä kiinnostuneetihmiset eläimen mukaan. Ei Paula Koivuniemelläkään ole majavia tai Anssi Kelalla myyriä.

  Näätä on Johannan itsensä keksimä termi, joka on myöhemmin vakiintunut humoristiseksi arvonimeksi”

  Vielä yks tuksusmi

  ”Lähde Thaimaahan, sieltä saa ilman reseptejä diapameja! Aah… mikä paratiisi!”

  Maijasmini
  Participant

  Hej, rakkaat näätylit.

  Olen ollut niin pitkään poissa ja tietämätön jessen morsiammen touhuista. Toivottavasti ei ole koiria kuollut tai jotain uhattu tappaa, tai tapettu.. toki herran nimissä. Onko enkelikulli vielä ikkunassa vai onko jo meno riittänyt? Onko nuuurdean mahdollistaja vielä innoissaan blonditukastaan ja poseeraa tyytyväisenä siitä mitä on saanut aikaan.. mites pipli-ishä onko hänet taas uppokastettu esim poreammeessa?

  Tämä on jessen morsiammelle

  Maijasmini
  Participant

  Kiitos Matti5 ???

   

  Luoja kun nauroin niin että miähenikin tuli katsomaan posket valuen.

  Sääli sinänsä että mieleyhtymä laulubiisistä tallustelevaan tuksuun majavapäässä tule olemaan taattu koko elämäNI myös.

   

  Maijasmini
  Participant

  Pks1 kiitos viimeisestä.

  Jouhanna kuka sen mökin omistaa? .. oletko yksi heistä kun olet ”kesämökillämme”.. paljonkos olet laittanut pätäkkää tiskiin?

  Juhannan (ei ole kirjotusvihree) nenä on muuten kuin jollain eläkkeellä olevalla nyrkkeilijällä. NordeaMarjamahdollistajaäidin nenä on timo tai rosamunda.

  Onkohan Juhanalla nyt kesäloma.. niin rankkaa ne huispaushyllymiset.

  Kulkeekohan pippelipappa ja luirukulli alasti yhdessä mökillämme?

  Maijasmini
  Participant

  Olen täällä ulkomaisessa (ei glamour miami) katsellut kun 5 vuotiaat tyttäret ja pojat leikkii rantsulla puhallettavan muoviflamingon kanssa. Ihan pikkasen hävettää edes ajatella että sitä tekee kotosuomessa 40 vuotias madonlutkuttaja.

  Millasetkohan välit luirumulkulla ja oktaavilla on?

  Maijasmini
  Participant

  Nyt on esitelty pippelipappa, pippelirhakas ja pippelimato. On esitelty toivo ja onni sekä haisulinpesä jarruraitojen kera.

  Nähdäänköhän tänään euroviosuvoittaja-ainesta olevan oktaavilaulajan piplia.. silleen kauniisti ja hillitysti.?

  Hulia, joka olet taivaassa, siunaa sisaresi sulhanen jota siis pitää kädestäsi kiinni tämä kaikki.

  Varsinkin pippelimato.. hän saattaa saada tänään pyhän alasnousemuksen suoraan nyrkistä myös, huispaus ja flamingot suoraan myös!

  Maijasmini
  Participant

  Haahaha. En ole vähään aikaan käynyt katsomassa jessen morsiammen aikaansaannoksia..

  Pippelimato oli ihan yliveto.. hitsinpimpulat kun nauroin. Kuvasta myös näkee ihan suoraan tuksun teennäisyyden.

  Flamingo kemut ei tainnutkaan suksee. Jo on haukuttu vieraat jotka ei tullut… kuka hitto laittaa siitä fasen sivuille reklan.. tuksu.

  Huispaus, luulen jouhanna että hulia ei halua sinuakaan haudallensa!

  Maijasmini
  Participant

  Eipä mitään Kandi.

  Saatan laitella tänne välillä otteista pinkistä kirjastani, huispaus.

  Tässä yksi mikä nauratti eilen.. ex-keikkamyyjän muisteloita keikkakiertueelta..

  ” Aamulla Julia oli jo hyvissä ajoin hereillä ja ulkoilutti koiraa pihalla. Ex-keikkamyyjä lähti herättelemään toista Tukiaista. Miehiä ei huoneessa enään ollut, mutta hyväntuulinen Johanna sen sijaan löytyi. Pitkin huonetta löytyi käytettyjä kondomeja ja parit miesten bokserit. Johanna arveli ettei ex-keikkamyyjä häntä varmaan usko, mutta miehet olivat todellisia herrasmiehiä. Mielettömän mukavia, jättivät ison kasan rahaa yöpöydälle. Keskustelua ei jatkettu.”

  Maijasmini
  Participant

  Tuksu!

  Onko sisaresi ollut sinuun yhteydessä pidellessään Jeshuan kädestä kiinni. Onko hän käynyt kuiskuttelemassa sinun korvaasi asioita jonka vuoksi joudut telluksensisään matojen keskelle. Itse en nyt tuohon teoriaan sinällään usko mutta sinä päädyt matojen ruoaksi, huispaus.

  Tiedät itsekin että nuo sinun huutelut siitä että riittää kun uskoo on turhaa. Jessus että luin taas pinkkiä kirjaa.. olet sinä kyllä yksi ihmishirviö.

  Jessus että olen nauranut tuota tekokuitutukkaa ja viimisintä huispauskeikkaa myös. Kielillä puhuminen oli ihan yliveto, piti ihan näyttää se eilen olleille vieraille kun tuli puhe narsisteista.. oli meillä hauskaa .

  Pieni ote pinkistä kirjasta..

  Tekstari ex-keikkamyyjälle kristityltä Johkulta

  ” Senkin roikkuvanaamainen ruma huora, nyt menit tekemään elämäsi pahimman virheen!!!!!!!Ei ole merkitystä paljon rahaa tienasit tulevalla kirjalla koska sekä kertoo kaiken pahuudestasi ja kuoleman jälkeen sua odottaa helvetin lieskat… ei ihmekkään että oot halveksittavaa monissa piireissä. Olet sekä ulkoisesti, että sisäisesti kuvottava ihminen maanmutien paholainen. Tulet kärsimään kaikista teoistaan, rahanahneus ja julma paskiainen! Lutka jolla ei ole muuta elämää kuin vajota alas myymällä paskaa! Tuut kärsimään ja maksat verelläsi”

   

  Maijasmini
  Participant

  PKS1
  Osallistuja

  Tunkki reenaa

  Tämä menee klassikoihin. Ja Liljendals mansion alkaa olla jo aika kodikas. Vai mistä tuo kuva onkaan.

  Kyllä se sieltä flamingohelvetistä on. Taustalla näkyy eteinen, kirahvilehmä hirtetty seinään ja koirienkusema ruusupioninojatuoli. Sitten on vauvoille tarkoitettu turkoosi pehmolelu joka on ruikutettu koirille sekä paskaisetpinkiträsymattoni. Oikealla ihan reunassa näkyy glamourpeilini jonka edessä mammamuratin lupiinit tönötti.

  Oi Johku, osallistu johonkin sisustuskilpaiuun, koko suami saisi vinkkejäsi.

  Tuo swingers oli kyllä hyvä 😀 Onkohan ovelle jo kolkoteltu .. huispaus, Shalom myäs!

  Maijasmini
  Participant

  3,5 + 3.5:

  Kohublondi Johanna Tukiainenaiheutti hämmennystä sunnuntaina (1.7.) Helsingin Kaivopuistossa. Kuohuviiniä terassilla nautiskellut Johanna käänsi katseita persoonallisilla tanssiesityksillään, jotka Johanna kohdisti eritoten puolisolleenVeijolle, joka istuskeli terassilla hänen seuranaan.

  Ihme että Jesseni pyhämorsio on pitänyt tästä upeasta glamour löntystelystä tappajaetanat suloisesti supussa (mutrussa ehkä myäs).

  Ateistin kanssa kihlaustakaan ei enään hehkuteta, toivottavasti kihlattumatovelli ei ole saanut rakkaudenosoitusta nyrkistä (jossa on vielä uusi nyrkkirauta.. Tuksu muistaakseni vasuri?) … sehän toki olisi vain armollinen teko joka toisi madon uskoon. Uskoon jossa uskotaan Johkiin ja annetaan luottokorttit ja tunnarit.

  Ja minä en ainakaan näe fb:ssä Kaivopiston hehkutuskuvaa madon kanssa.. liekö poistettu tai näkyy vaan kavereille.. AaAAmeN!

  Bonzo mopsi ihmettelee myos uusia huopatossujani! ??

  Ihmetteleekö moccamasterisi ja tyynysi niitä MYÄS??

  Maijasmini
  Participant

  Johku.. miksi Mika halusi sinulle lähestymiskiellon? Oliko veitsi ja sakset liikaa?

  Toi ”huovittuttaminen” oli kyllä pitkästäaikaa parasta.. saatan vielä käyttää sitä joskus 🙂

  Mulla on muuten pinkkikirja jossain kirjastossani, en ole sitä vielä lukenut.. ehkä kannattais.

  Joshuan vaimon nimeen (jonka vanhemmatkin on käynyt uimassa) AAmen muäs!!

  Maijasmini
  Participant

  Haaahahaha .. ei jumaliste!

  Tuo flamingotutukuva ei meinaa poistua mun verkkokalvoilta, buaaaahahaaa.. tuosta voisi laittaa lehteen ilmoituksen ”Kohta 40 vuotias avopotilas karannut”. Tätä naurun määrää..

  Kenellä nelikymppisellä on oikeasti kotonaan lumisadepallo, siis jos ei ole lapsia talossa. Siitä tulikin mieleeni, tuo video oli loistava!

  Tuo mustissa pitsikorvissa oleva saatananmorsian omaa kyllä niin kierot ja eripari espanjantappajaetanat että ei paremmasta väliä.

  Miksi Ruksu mainitset aina vanhempia esitellessäsi että he ovat kristittyjä, mitä yrität peitellä? Sitäkö että sinulla ja ishälläsi sekä sisarellasi oli sairas suhde.. tiedä sitten miten nordeanmammeli tähän liittyy? No ottihan hän sinusta kuvia kun olit kylpemässä.. en ikimaailmassa kehtaisi pyytää samaa omalta äidiltäni.. siinäkin on jotain niin pirun sairasta.

  Luuletko että kukaan ostaa enään sun kalentereita kun siinä menee ajanlasku ihan vituralleen..  jaa että 2 vuotta olet asunut Maijasminissa?

  Mitä kristityt vanhempasi sanoi sinun sisustuksesta? Jos minun lapseni sisustaisi kotiaan tuolla lailla olisin todella huolissani. Nelikymppinen nainen leikkii lasta.

  Lapsista puheenollen toivon sydämestäni että sinusta ei tule äitiä.. ikinä myös! Tuleekohan kymmenenvuottanuoremmaltanäyttävästämahdollistajamammasta ja pippelipapasta joskus isovanhempia.. ja jos tulee niin mitä veikkaatte, kuka tukiaisista lisääntyy.

  Iso huispaus tutun ja peltiflamingon kera.. ja loppuun perse läps!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)